Ale jeśli nie patrzałeś na grafikę boiska, a tabelę z zawodnikami to często jest tam błąd - nie raz się naciąłem.Hehe, Brehme był awizowany w szóstce na stronie PLS, a tu Zaleszczyk wychodzi
No to full oby dwa zespoły.. ja byłem przekonany że bez brehme i szerszenia Jastrzębski będzie.Brehme i Nico w szóstce
No tak .. ktoś pisał wczoraj że mecze na "emocje" te typy a w tych meczach emocje były tylko w trzecim secie Jastrzębie Rzeszów w końcówce.. swoją drogą 19-22 i 25-22 w trzecim to seria na koniec dosyć dziwna..nie mówię o tej z drugiego seta na początku.. Rzeszów mimo lepszego składu chyba nie umie grać z jastrzębiemHandi weszło, tylko w drugą stronę
W Resce Szalpuk i Demyanenko tylko grali
a zaksa na 9 meczy zagrala... 7 tie breakow. no wiec noKamil złamał tą linię 7x na 9 meczów,
Z Zawierciem miał 25pkt w czterech setach, a z Jastrzębskim 15 w trzech, więc myślę że jeżeli dzisiaj będą 4 sety to swobodnie ogarnie te 17pkta zaksa na 9 meczy zagrala... 7 tie breakow. no wiec no
A ja zagrałem i ogarnął to w dwóch setachDziś jest słabszy rywal to nie muszą grać tyle Rychlickim. I trener porobi podwójne zmiany w końcówkach. Ja bym osobiście tego nie grał
GratkiA ja zagrałem i ogarnął to w dwóch setach![]()
gdank jest gospodarzem nie skra. jakby skra grala u siebie to ten kurs to by byl z takiego kosmosu ze glowa mala zaywzony 2x spokojnie, a tak no to wszystko na miejscuSkra Bełchatów - Trefl Gdańsk typ: Skra Bełchatów kurs: 2.10 STS
Dobry kurs, świetna forma bełchatowian co tu dużo tłumaczyć. W treflu grę ciągnie jedynie Nasevich co na tak rozpędzoną skrę raczej nie wystarczy. Leman przy mało konkurencyjnym środku trefla powinien natłuc tam mnóstwo punktów co tylko ułatwi Łomaczowi rozrzucanie bloku.