459,4K pinio1111 Użytkownik 44 minut temu #163 Hehe, Brehme był awizowany w szóstce na stronie PLS, a tu Zaleszczyk wychodzi
K 13,3K koski Użytkownik 43 minut temu #164 pinio1111 napisał: Hehe, Brehme był awizowany w szóstce na stronie PLS, a tu Zaleszczyk wychodzi Kliknij aby rozwinąć... Ale jeśli nie patrzałeś na grafikę boiska, a tabelę z zawodnikami to często jest tam błąd - nie raz się naciąłem.
pinio1111 napisał: Hehe, Brehme był awizowany w szóstce na stronie PLS, a tu Zaleszczyk wychodzi Kliknij aby rozwinąć... Ale jeśli nie patrzałeś na grafikę boiska, a tabelę z zawodnikami to często jest tam błąd - nie raz się naciąłem.
J 4,7K jakxx88 Użytkownik 41 minut temu #165 pinio1111 napisał: Brehme i Nico w szóstce Kliknij aby rozwinąć... No to full oby dwa zespoły.. ja byłem przekonany że bez brehme i szerszenia Jastrzębski będzie. Zasiadamy przed TV i oglądamy
pinio1111 napisał: Brehme i Nico w szóstce Kliknij aby rozwinąć... No to full oby dwa zespoły.. ja byłem przekonany że bez brehme i szerszenia Jastrzębski będzie. Zasiadamy przed TV i oglądamy