B
244,8K
bartek2701
Mistrz Tour de Ski
Przypominam Tobie że spotkanie jeszcze trwaBędę pisać co chce. Pewniak nie zawsze musi wejść. Dziś to samo trefl pewnie plecy. Także czuję że buk jest po części ustawiony.
Przypominam Tobie że spotkanie jeszcze trwaBędę pisać co chce. Pewniak nie zawsze musi wejść. Dziś to samo trefl pewnie plecy. Także czuję że buk jest po części ustawiony.
Tak wiem. 1-2. Czuję że 3-2 wygrają już.Przypominam Tobie że spotkanie jeszcze trwa
Napisałeś że trefl pewnie w plecy więc się zdecyduj. Jak trefl wygra 4 biorę casha . TIE break to loteria teraz przy. 1-2 dają 80 procent stawkiTak wiem. 1-2. Czuję że 3-2 wygrają już.![]()
19-10 to rozjazd straszny, ale tb to loteriaWygra 3-2. Ja już kasę liczęwiem że tak będzie. Bo oglądam mecz.
Co ty opowiadasz za farmazony. Tam może pójść w każda stronę cały czasI wejdzie mi. Super kilka stów wpadnie. Widzicie a ludzie dają handicapy -1,5 na 1 set że wygra trefl ja się nauczyłem wolę jeden mecz nawet i kurs 1,3 ale aby dużą pewność że wejdzie.
Gratulacje, możesz się cieszyć że łatwo weszło.I wejdzie mi. Super kilka stów wpadnie. Widzicie a ludzie dają handicapy -1,5 na 1 set że wygra trefl ja się nauczyłem wolę jeden mecz nawet i kurs 1,3 ale aby dużą pewność że wejdzie.
Gratulacje, tu była bardzo duża pewność 22-20 w tiea-breakuI wejdzie mi. Super kilka stów wpadnie. Widzicie a ludzie dają handicapy -1,5 na 1 set że wygra trefl ja się nauczyłem wolę jeden mecz nawet i kurs 1,3 ale aby dużą pewność że wejdzie.
Masz rację, nie wiem co mi strzeliło z tym Bełchatowem?Tak zapytam. Który zespół jest że Śląska?
Górnictwo obok Cię zmyliłoMasz rację, nie wiem co mi strzeliło z tym Bełchatowem?![]()