A kto z polskich zespolów gra w Final Four CEV bo na pewno nie Resovia, poniewz oni grają w Final four challenge cup... teraz 3mam kciuki w final four CEV :spokodfhgfh:
Według mnie typ trochę ryzykowny. Po pierwsze Mlekpol w ciągu dwóch tygodni rozegrał 5 meczy w tym 4 które się kończyły dopiero w tie-breaku a ostatni mecz grali 3 dni temu i był to chyba najbardziej wyczerpujący ze wszystkich i na pewno mają go w nogach. W ostatnim meczu AZS Olsztyn nie zachwycił mnie swoją grą, osłabiona mocno Resovia zdecydowanie lepiej się spisywała i chyba można powiedzieć, że to cud a nie dobra gra Olsztyńskich siatkarzy zadecydowała o zwycięstwie, bo wyciągnąć w 5 secie z 10:5 i wygrać to się rzadko nie zdarza. Skra również w ostatnich meczach nie zachwyca, co więcej odniosła w ostatnim czasie 2 porażki, ale myślę że to "ostudziło głowy" dla Mistrzów Polski i teraz nie będą lekceważyć żadnego przeciwnika. Dobrą informacją jest, że trener Skry będzie mógł skorzystać ze wszystkich zawodników. Dzisiaj według mnie Skra wygra pewnie ten mecz, może nawet 3:0 z przemęczonym Mlekoplem i dlatego skusiłem się zagrać handicap -1.5 na gospodarzy.BOT Skra - Mlekpol over 160,5 1,72
daje mu 90% na wejście , Skra zawsze rozgrzewa sie podczas meczu , jak AZS zagra na normalnym poziomie , to przynajmniej jednego seta powinni ugrać :spokodfhgfh:
no właśnie Skra nie zachwyca , po prostu nie mają formy :spokodfhgfh: Mlekpol zresztą też nie ma , Owszem dużo grali ostatnio , ale Mariusz Sordyl mówił , że przygotowywali się do takiego maratonu , coś mi mówi że urwią tego jednego seta ???? POŻYJEMY ZOBACZYMYSkra również w ostatnich meczach nie zachwyca, co więcej odniosła w ostatnim czasie 2 porażki
drugiego seta cały czas prowadzili a końcówkę oddali , w trzecim było już 18:13 dla AZS i przegrali , szkoda, że typ nie siadł , ale z drugiej strony ciesze się, że Skra wygrała , AZS nie jest w ogóle zespołem , to są indywidualności , w tej rywalizacji będzie 3:0 dla SkryBOT Skra - Mlekpol over 160,5 1,72
daje mu 90% na wejście , Skra zawsze rozgrzewa sie podczas meczu , jak AZS zagra na normalnym poziomie , to przynajmniej jednego seta powinni ugrać :spokodfhgfh:
czegoś tu nie rozumiem Skra wczoraj świetne spotkanie , a dziś dotkliwa porażka i to ze słabym AZS ????. taka drużyna powinna grać cały czas dobrze i wygrywać , przecież już za tydzień Liga mistrzów ...Skra - Mlekpol 1 1.20
Dziś ponownie stawiam na Skrę, dziś będzie ciężej bo pewnie PZU już zagra bardziej "na luzie" ale Skra złapała dobrą formę i musi teraz wygrywać, zresztą ma całkiem niezły potencjał.