>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLS 2006/2007

Status
Zamknięty.
peja 1

peja

Użytkownik
Boje się jedynie tego, że typ na PZU AZS Olsztyn staje się tak zwanym &quot; typem masowym &quot; a jak dobrze wiemy takie typy często sprawiają psikusy :jezora: ja bym jednak nie lekceważył Bełchatowian... w końcu są mistrzami kraju. Ale sam się bardzo zastanawiam czy nie zagrać na Olsztyn bo kurs na expekt 1.95 ????

rdudek 0

rdudek

Użytkownik
A może powyżej 188 pkt? TEn mecz wynikiem 3:0 dla którejs ze stron sie nie skończy i masakry do 15, 16 czy 17 też bym sie nie spodziewał. Będzie sporo walki i może nawet tie-break, lub któryś (a moze kilka?) skończy się tym, że obie druzyny przekroczą po 25pkt.
Atutem Olsztynian będzie publika i pierońska mobilizacja, bo nikt nie chce powtórki z pechowo przegranych półfinałów z tamtego sezonu, co wiecej przyjęcie, tutaj Lambourne (tak sie pisze?), Tanik i Bąkiewicz maja więcej do powiedzienia niz Ignaczak, Stelmach i Gruszka. Atak rozkłąda się po równo mimo wszystko, bo Papke to naprawdę solidna firma i blok obic umie jak mało kto a z kolei Mariusz lekko przemęczony i do zatrzymania na pewno będzie. Środek raczej Bełchatów ma lepszy, choć ewentualny brak ivanova mozę być widoczny (zwłaszcza blok Belchatowa wygląda bardzo solidnie). Co do rozgrywajacych to Paweł, Paweł i jeszcze raz Paweł, Dobrowolskiemu zdarza sie kilka nieporozumień na mecz i co moment konsultuje z kimś atakujacych jaka piłke dograć. Team Spirit - wyższy ma jednak Skra, umieja wygrywac pod presją czy też w oslabieniu, zwłaszcza duzę wrazęnie zrobiła na mnie wygrana z Jastrzębiem, gdzie praktycznie atakowało tylko 3 zawodników a mimo to potrafili Belchatowianie mecz na swoja korzyść rozstrzygnąć.
Po cichu liczę na tie-break...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
I Olsztyn po wspaniałym meczu wygrał 3:1! Ja chciałem osbstawić na Skre ale zobaczyłem wasze typy i zmieniłem zdanie i dałem na AZS! Wielkie dzieki chłopaki! Tylko tak dalej ????

peja 1

peja

Użytkownik
Powiem tak... jestem pod wielkim wrażeniem obydwóch drużyn... co oni wyprawiali w niektórych akcjach... ino Polaczki tak potrafią ???? Mecz na miare finału LŚ ???? ???? ciesze się bardzo bo sam postawiłem na PZU OLSZTYN :jupi: Byle więcej takich meczy ;-)

new 0

new

Użytkownik
J.W. Construction AZS Politechnika Warszawska - Mostostal-Azoty SA Kędzierzyn-Koźle 2

Kędzierzyn powoli chce wrócić do lat swojej świetności, gdy to co rok przez pare lat z rzędu sięgali po najjwyższe siatkarskie trofea w Polsce. Najsłabszą stroną akademików z warszawy jest słaby odbiór. Pokazała to słabiutka w tym roku Wrocławska Gwardia, która rozbiła ich zagrywką w 2 i 3 secie. Kędzierzyn nie ma tak silnej zagrywi, ale maja kilku naprawde dobrych i doświadczonych graczy, jak chociaż Nowak - najwyższy siatkarz w polskiej lidze.
Lidze na Kędzierzynian - a i kurs na nich jest większy ????
Mój typ 1:3

No cóż... Dzięki wszytskim którzy typowali na Warszawę, bo kurs rósł z każdym dniem coraz bardziej... ???? Nawet wynik poprawnie wytypowałem.

D 0

damian591

Użytkownik
4 KOLEJKA

JADAR RADOM - RESOVIA RZESZÓW (5.01.2007 - 17.00)
BOT SKRA BEŁCHATÓW - WKRĘT-MET DOMEX AZS CZĘSTOCHOWA (6.01.2007 - 15.00)
MOSTOSTAL AZOTY KĘDZIERZYN KOŹLE - GWARDIA WROCŁAW (6.01.2007 - 17.00)
CHEMIK DELECTA BYDGOSZCZ - POLITECHNIKA WARSZAWSKA (6.07.2007 - 18.30)
JASTRZĘBSKI WĘGIEL - PZU AZS OLSZTYN (przełożony)

sutek 79

sutek

Forum VIP
JADAR RADOM - RESOVIA RZESZÓW
Myśle ze w tym meczu może być niespodzianka.Resovia gra narazie jak z nut ale w jutrzejszym meczu zagra w Radomiu na garco gorącym terenie.Jadar w jutrzejszym meczu udwodni że nie jest chłopcem do bicia i po zaciętym meczu wygra 3-2 Takie mam przeczucie ze Resovia nie wygra jutrzejszego meczu :spokodfhgfh:

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
BOT SKRA BEŁCHATÓW - WKRĘT-MET DOMEX AZS CZĘSTOCHOWA Mój typ to 1, wynik 3:1 albo 3:2 , mecz będzie napewno zacięty , ale Bełchatów ma ostrą pakę, u siebie grają dobrze i przy pomocy swoeje publiczności M.Wlazły i spóła rozjadą AZS , ostatnio potwierdzili forme w Lidze Mistrzów ???? więc wygrają ten mecz

A 2

areklipno

Użytkownik
CHEMIK DELECTA BYDGOSZCZ - POLITECHNIKA WARSZAWSKA
typ 1

Sądze że Chemik przegrał co miał przegrać teraz po ciężkich bojach (PZU, WKRĘT-MET, JASTRZEBSKI WĘGIEL) nabrali troche doświadczeń najlepszej ligi w Polsce i sądze że powinni poradzić sobie z powiedzmy sobie szczerze dużo słabszym przeciwnikiem niz dotychczas. Przy pomocy własnej publiki powinni dać rade Politechnice

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jadrar Radom-Resovia Rzeszów 2-3
Niestety mój ty psie nie sprawdził ale macz był bardzo zacięty.Jadar wygrał 1 i 3 seta poźniej Resovia gonił i dogoniła i wygrała.Szkoda bo siatkarze z Radomia mieli duze szanse na zwycięstwo w tym meczu.W Jadarze dobrze prezentował się Soonias,Terlecki,Kokociński i libero Obdrzalek.Natomiast w Resovii podobał mi sie Pilarz,Józefacki(wg mnie GRACZ MECZU) oraz libero Duszan Kubica,I to na tyle :mrgreen:

new 0

new

Użytkownik
A wg mnie typem na jutro...

BOT SKRA BEŁCHATóW -WKRęT-MET AZS DOMEX CZęSTOCHOWA (+1,5) 2 @2,35 (BetGun)

Mecz napewno będzie zacięty, a zwycięstwem 3;1 się nie zakończy, więc kto wie... ja to zagram.

W 2

wislak

Forum VIP
Ja typuje 3:1 dla GKS-u. OStatnio przegrali z PZU. Taki zespol nie moze przegrac po raz kolejny... Wkret-met dobrze zaczał sezon ale mysle ze przed wlasna publicznoscia wygra BOT. typuje 3:1

new 0

new

Użytkownik
Ale trzeba przyznać, że znów są po bardzo ciężkim 5 setowym pojedynku, który rozegrali z hotvolleys, i co trzeba przyznac, filar drużyny nie jest w najwyższej formie... (chodzi mi o Wlazłego).

sutek 79

sutek

Forum VIP
BOT Skra Bełchatów - Wkręt-Met Domex AZS Chęstochowa
Moj typ:To oczywiście zwycięsto Skry
Analiza:W Skrze powinnien wystąpić już Ivanow.Na srodu bedzie grał razem z Hekinnenem.
Do tego Wlazły w ataku,w przyjęciu Gruszka i Krzysztof Stelmach,rozegranie Dobrowolski,na libero Ignaczak.
W zespole Akademików na środku Szczerbaniuk i Eatherton.W ataku Billings, w przyjęciu Gierczyński i Wika(lub Salmon) na rozegraniu Andzrej Stelmach,na libero Gacek(lub Salmon)
Rozgrywający obydwu zespołów znają się doskonale poniewaz jeszcze w tamtym sezonie Andrzej Stealmach grał w Bełchatowie.Myśle ze w ataku górą bedzie Wlazły a nie Billings,ciekawy pojedynek na srodku tu jest chyba remis,w przyjęciu dużo lepiej prezentuję się Skra i libero w Skrze Kszysztof Iganczak(wg najlepszy libero w Polsce) w AZS albo Gacek albo Salmon więc górą w tej formacji Skra.Rezerwowi w Skrze:Neroj,Lewis,Maciejewicz,Wnuk,Chadała.We Wkręt-Mecie:Woicki,Oczko,Patucha,Żuk,Gawryszewski.Więc w pojedynku rezerwowych duzo lepsza Skra
Stawiam wynik:3-1 dla BOT Skry Bełachatów :mrgreen:

Wynik na ✅ ✅ ✅

D 0

damian591

Użytkownik
Myśle ze w ataku górą bedzie Wlazły a nie Billings
Jednak w ataku górą był Billings. Jednak Mariusz Wlazły równiez zrobił swoje ???? ,
Skra odniosła to zwycięstwo nieco szczęśliwie. Dobrze zagrał AZS i zasłużył na choć 1 pkt, ale jest jak jest. ???? Cieszy mnie fakt, że PLS jest z sezonu na sezon coraz to bardzo ciekawsza.

BOT SKRA BEŁCHATÓW - WKRĘT-MET DOMEX AZS CZĘSTOCHOWA 3:1 (28:26, 20:25, 25:23, 27:25)

W 2

wislak

Forum VIP
no i trafilem wynik ????
PLS sie staje coraz mocniejsza! naprawde w czym jak w czym ale w sitke to polaczki wymiatają :siata:

A 2

areklipno

Użytkownik
[center:8d6b4fd5ba] :jupi: :jupi: :jupi: CHEMIK WYGRAŁ Z POLITECHNIKĄ :jupi: :jupi: :jupi:[/center:8d6b4fd5ba]

miejmy tylko nadzieje że bedzie grał tak dalej

w setach było:
28:26, 26:24, 30:28

EDIT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom