Dzisiaj z braku czasu, niestety krótko.
Asseco Gdynia - Czarni Słupsk
Typ: CZarni Hc-1,5 P innacle, kurs 1,97 stawka 5/10
66:86 na spokojnie
Analiza wyżej bet-stolara mocno życzeniowa pod swój własny typ.
Forma Słupska wskazuje do grania na Asseco?
A forma Asseco, czytaj lanie trzydziestakiem od Polpharmy to za to jest szczyt formy i argument do grania na nich? ????
Gdynianie do tej pory wygrywali z kim mieli wygrać, cięższe mecze przegrywali (wyjątek to mecz z Toruniem) ..
Dla obu ekip mecz na przełamanie - moim zdaniem przełamią się goście.
Asseco to wciąż młoda ekipa i póki co jechali na tej młodości, myślę że powoli zaczną przychodzić porażki z ekipami na podobnym poziomie.
Pod koszem Mbodj > Parzenski, a możliwe ze w czarnych zagra już nowy, dopiero co sprowadzano center Jackson
Jak dla mnie potencjał na pewno po stronie Czarnych - jeżeli nie ma tam jakiegoś wewnętrznego konfliktu ( Blass z tego co wiem nigdzie sie nie wybiera
) to powinni dzisiaj wygrać. Na obwodzie Blass, Cesnauskis, Campbell, jeżeli do tego dojdzie Harper to o zwycięstwo jestem spokojny. Po drugiej stronie masz Hickeya, Kowalczyka, który rzuca na słabej skuteczności, Zołnierewicza który jest ostatnio w super formie i Matczaka który jest pod formą.
Powodzenia!
Drugi typ ode mnie (sorry za post pod postem)
WKS Śląsk Wrocław - King Wilki Morskie Szczecin
Typ: Szczecin -6,5, P innacle, kurs 1,833 stawka 5/10
O sytuacji w Śląsku każdy wie. Zestaw obwodowy nie budził by strachu nawet w drużynach pierwszoligowych. N. Kulon, M. Kulon, Chanas, Jankowski i momentami Jakubiak (który nieźle pokazał się w Koszalinie) vs Gaines, Nowakowski, Kikowski, Brown Majewski i Lucious. Miażdżąca przewaga po stronie Szczecina.
Pod koszem przewaga jest już trochę mniejsza Jarmakowicz, Kovalenko, Williams i Mróz vs Nikolić, Leończyk, Nowakowski, Gaines (ten akurat jest strasznie lewy)
O formie Śląska nie będę wspominał - nie potrafią wygrać w swojej własnej hali i nie sądzę aby dzisiaj nastąpiło przełamanie.
Po drugiej stronie Szczecin, który jak już wspomniał bet-stolar potrzebuje jak tlenu zwycięstw, żeby powalczyć o play-offy. Takie mecze jak ten po prostu muszą wygrywać, a linia 6,5 punktu jest jak dla mnie niska i bezpieczna.
Linia z tym samym kursem jednak o jeden punkt niższa niż podał @bet-stolar, szkoda przejść obojętnie obok takiego beta ????
Ciekaw jestem jak poradzi sobie Kulon, który pewnie kolejny cały mecz spędzi na boisku.
Radzę się szybko decydować bo spotkanie zaczyna się już za 10 minut!
Powodzenia