bet-stolar
Użytkownik
Asseco Gdynia - Polski Cukier Toruń
Polski Cukier Toruń @1.57
Polski Cukier Toruń -3.5 @1.83
Takie prezenty to ja lubię :grin:
Polski Cukier Toruń @1.57
Polski Cukier Toruń -3.5 @1.83
Takie prezenty to ja lubię :grin:
Kurs wystawiony na Polski Cukier Toruń to prezent w dniu dzisiejszym. Nie chce nic mówić ale obie drużyny grają na zupełnie innym poziomie. Asseco po dość niespodziewanie dobrej pierwszej rundzie zasadniczej w ostatnich meczach wróciło do swojej 'formy' którą tak naprawdę powinniśmy oglądać od początku sezony. Czyli przegrywanie meczy z dobrymi przeciwnikami i wygrywanie ze słabeuszami ligi. Ostatnie mecze z Czarnymi Polpharmą i Polfarmexem dobitnie pokazały na czym stoi ten zespół. Strasznie nierówno grający obwód gospodarzy mam tu na myśli Hickeya Kowalczyka Matczaka - do nich można podpiąć też Żołnierza ale na razie to on spędza więcej czasu na leczeniu kontuzji niż na parkiecie... Od pewnego czasu zatracili swój największy atut czyli skuteczność za 3 punkty. Reszta akcji to u nich leży i kwiczy szczególnie jak mają zagrać akcje 2 punktową. Czasami jeszcze Parzeński weźmie piłkę przepcha się i to by było na tyle. Fransukiewicz ze Szczotką swoje lata mają i czym dalej w sezon tym będzie u nich coraz gorzej. Wynalazki Spaseva typu Morozow Ahmedovic Kaplanovic nie sprawdziły się. Niestety brakuje im doświadczenia i ogrania na poziomie TBL. Goście to drużyna z topu ligi w tym sezonie. Na palcach jednej ręki można policzyć zespoły które mogą pokonać Pierniki. Ściągniecie takich graczy jak Gibson Kornijenko Wiśniewski Michalak dało porażający efekt. Zawodnicy ci świetnie czują się zarówno w ofensywie jak i defensywie stąd bilans 13-5. Przy odpowiedniej pomocy z ławki Milosevica Cummingsa Sulimy i Śniega mogą wiele namieszać. Na dzień dzisiejszy nie widzę większych szans dla Asseco w obecnej dyspozycji w starciu ze świetnie grającym Toruniem.