roxanne
Forum VIP
Nie potrafie Gdynii zrozumiec. Dla mnie to co dzis pokazal Prokom dyskwalifikuje ich jak zawodowych grajkow. Zaden element nie byl prawidlowy. Najciekawiej zaprezentowal sie D-Mo 3/13 za 2 oddajac tak kretynskie rzuty, ze to sie nie miesci w glowie. Ja rozumiem, ze Litwin bardzo chce odejsc i robi sobie prywatne szoł na placu ale niech chociaz nie szkodzi swoim. Rzucic 55 pkt z Anwilem to jest jakis kabaret. Prowadizli 45-40 i z tego zrobili -9 w kilka minut. Blass kompletnie nic nie gra, Koubler i Day nie dostaja nawet szans na pokazanie sie. Statsy Anwilu sa naprawde slabe a mimo to przegrywaja wysoko nie walczac w calej IV kwarcie. Trudno ja duzo nie stracilam a oni sie osmieszyli, chociaz po nich to pewnie splywa.
Zastal wygral zasluzenie. Winnicki dostal oparcie w Kickercie, ktory rzucil mu 21 pkt a kiedy byl potrzebny na boisku to grzal lawe, brawo Jacek. Dallas gral za krotko, Moore kolejny mecz na minus bo on w tak chaotycznym zespole niewiele zdziala, jak zaczyna cos grac to Slimak go wywala, zanim chlopak zlapie rytm to juz spi na lawce. Dobra skutecznosc rzutowa PGE jakos ich trzymala ale taktycznie ten zepsol to dno. Walter ich osmieszal na calego. Trojki kompletnie ZG nie siedzialy a mimo to winner. Brawo.
Zastal wygral zasluzenie. Winnicki dostal oparcie w Kickercie, ktory rzucil mu 21 pkt a kiedy byl potrzebny na boisku to grzal lawe, brawo Jacek. Dallas gral za krotko, Moore kolejny mecz na minus bo on w tak chaotycznym zespole niewiele zdziala, jak zaczyna cos grac to Slimak go wywala, zanim chlopak zlapie rytm to juz spi na lawce. Dobra skutecznosc rzutowa PGE jakos ich trzymala ale taktycznie ten zepsol to dno. Walter ich osmieszal na calego. Trojki kompletnie ZG nie siedzialy a mimo to winner. Brawo.