>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PGNiG Superliga 2012/2013

Status
Zamknięty.
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
ja wczoraj w ofercie maratonu widzialem ciekawszy bet pod Mielec, a mianowicie ich over 27.5, ale teraz linia poszla w gore o 1 i nie wezme tego nigdzie poza tasma, trudno. W dalszym ciagu uwazam, ze Kielce sporo moga natracic, jesli nawet Kwidzyn rzuca im 27, to Mielec tez kolo tego spokojnie powinien sie zakrecic, a w ataku i ich tendencji do grania szybkiej pilki z Kwidzynem nie ma co porownywac. Mielec jak najbardziej jest w stanie powalczyc.
Azoty maja na drodze dzis Miedz Legnica, 4 dni przed meczem w Belgii, gdzie beda zapewne mieli rownie duze problemy co i z Miedzia czy za tydzien z Chrobrym. Absolutnie nie widze zawodnikow z Legnicy tutaj. Graja zbyt slaby handball do przodu, a przed soba beda mieli nie Sebka Zapore, a sciane, ktora powinna naprawde wyleczyc ich z handballu, dopuszczam do siebie mozliwosc, ze Azoty odpuszcza koncowke, ale mimo wszystko, jesli od poczatku zagraja na odpowiedniej koncentracji, to sa w stanie wygrac pierwsza polowe tracac jakies 8 goli, wiec nawet przy slabszej drugiej powinni miec spokoj. Miedz nie ma absolutnie warunkow fizycznych, nie ma tez zawodnikow jakichs strasznie fajnych, moze Gregor jest takim, ale naprawde: jezeli Azoty pograja w miare powaznie z 30 minut, to Miedz moze miec mega dlugie przestoje w rzucanych bramkach, bet naprawde warty zagrania i patrzenia jak hajs przychodzi.
Miedz Legnica Under 24 @ 1.86 Marathon
W Glogowie zmiana trenera, mozna ludzic sie ze zagraja troche lepiej, poczatkowo zdaje sie, ze moga dzis powalczyc, no ale jezeli 3 dni wczesniej rzucaja Miedzi 19 bramek, no to o czym mowa. Do czego zmierzam, to fakt, ze pewnie dzis zagraja troche lepiej, malo spiety Plock, przyjezdzajacy jak sami mowia na trening, wiec to moze sie troszke krecic kolo 10 bramek, wiecej nie.
Kur, w trakcie pisaniny mi spadla linia, zatem jesli ktos chce grac 2-bramkowe przedzialy to:
handicap 11.5 i 9.5 Marathon i Tobet na mecz w Glogowie

Otrzymane punkty reputacji: +4
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
ze Kielce sporo moga natracic,
Tylko można się zgodzić z kolegą.
W kieleckim zespole dziś nikt się nie będzie szarpał w obronie, gdyż w sobotę czeka ich ważniejsze spotkanie i nikt tego nie ukrywa. Nie ma mowy oczywiście o jakimkolwiek odpuszczaniu, ale ryzykować kontuzjami też nie ma sensu. W bramce pewnie zacznie Venio, tak jak miało to miejsce w sobotę. No nic wielkiego to on nie pokazał zwłaszcza w pierwszych 10 minutach. Widać, że najlepszą formę to on ma już za sobą. W drugiej chciałbym zobaczyć młodego Buchcica, który też z racji doświadczenia za wiele piłek nie obroni, no ale gdzieś musi zdobywać doświadczenie. Z przodu w dobrej formie Rastko, więc pewnie sporo gry z kołem pójdzie. Na skrzydle Siwy pewnie w pełnym wymiarze, ale w dość dobrej formie jest - gwarancja kilku bramek. Po drugiej stronie pewnie Mazur dostanie trochę minut do pokazania się i dania wytchnienia Koparze. Druga linia wygląda ok. Pewnie Jurecki w ataku będzie zmieniał się z Kolą, a ten rzucać potrafi. Zorman musi się przełamać bo kilka zagrań ostatnio miał &quot;nie najlepszych&quot; i dziś okazja do rzucenia kilku bramek.
Stal Mielec dość nietypowy handball gra jak dla mnie. Starają się rzucać czasami z dość dziwnych pozycji i w miarę szybko. Często im to wychodzi, a dziś przy delikatnie luźniejszej obronie Mistrzów Polski szans takowych zapewne będą mieć pod dostatkiem. Presji ze strony kibiców nie ma się co spodziewać gdyż doping będzie szedł tak w jedną jak i w drugą stronę, więc zawodnikom będzie się grać lepiej. Linia na over ustawiona dość wysoko, ale jak pokazuje H2H w meczach pomiędzy tymi ekipami pękały już większe overy. Ze stawką nie ma co szaleć, ale do taśmy jak znalazł.

over 64,5 @ 1,85 Bet365
✅

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
krotko, bo chorym i jakos nie mam weny.
Kwidzyn wg mnie jest bardzo przecietnie grajacym w obronie zespolem, Zaglebie w ataku natomiast rowniez zawodzi, ale Azoty a Kwidzyn to dwie polki jesli chodzi o obrone i mysle ze 8-10 wiecej bramek niz w niedziele Zaglebie tu rzuci, zwlaszcza ze przy ewentualnej wygranej tutaj, smialo moga myslec o awansie przed Kwidzyn w tabeli, co byloby niezlym osiagnieciem. Kwidzyn 4 ostatnie mecze to az 140 bramek straconych, w tym po 34 na rzecz beniaminkow! Atak niezly, bo Orzech i spolka lubia grac szybkie wznowienia, kontry tez. Mysle, ze smialo mozna to pobrac gdzies w jakims dublu
Kwidzyn - ZL Over 56.5 @ 1.85 tobet ✅

Do tego tez mysle, ze godnym odnotowania jest zaklad na Piotrkowianina, ktory odpoczywal od gry az 2 tygodnie, na pewno wplynie to na nich niezle ;) Walkower etc., wszystko to dalo 2 punkty, ale w psychice zostal slad - mysle, ze bedzie tak, ze Piotrkow postara sie zrehabilitowac, zdobywajac 2 punkty przybliza sie do PO. Czuwaj jeden raz pokryl taki handicap w wyjazdowym spotkaniu - w Legnicy z Miedzia. Piotrkow dysponuje na wiekszosci pozycji znacznie lepszymi zawodnikami, Czuwaj jest beznadziejny w obronie, a z tego co wiem, to w szybkim ataku sobie niezle radzi tez Piotrkow. Wg mnie dobry typ na dzis ;)
Piotrkow -4.5 @ 1.94 Marathon ⛔

D 5,8K

davccio

Użytkownik
ViVE Kielce Gaz System Szczecin typ under 65.5 bet365 37:22 ✅

Pogon bez Białego i Brumy. Trener zapowiedział że da odpocząć najważniejszym graczom bo wiadomo że na korzystny wynik nie ma dziś szans a w przyszłym tygodniu kluczowe spotkanie z Zaglebiem. Ponadto Pogoń miała tylko dzień odpoczynku po niedzielnym spotkaniu z Powenem kiedy to w poniedziałek wyruszyliw drogę do Kielc. Vive dzisiaj też w niepełnym składzie bez Cupricia i Rosińskiego. Zapowiada się raczej senne spotkanie bez emocji, zmiennicy też na pewno wypadną słabiej niż pierszy skład, także sądzę że linia powinna spokojnie wejść.

Otrzymane punkty reputacji: +11
nbd 485

nbd

Użytkownik
Na dzisiaj warto chyba będzie zaryzykować under w meczu Azotów. Puławy ostatnio trochę cieniują - porażka z Miedzią i remis na wyjeździe z Initią. Słabo to wyglądało w ataku (w obu spotkaniach rzucili tylko po 21 bramek), kontuzjowany Łyżwa i Sobol, reszta notuje ostatnio fatalne pudła. Chrobry w ataku też nie powala, ostatnio co prawda rzucili 30 bramek Wiśle, ale Płock w pewnym momencie sobie odpuścił obronę, bo mieli wygrany mecz. A wcześniej Głogów miał np. porażającą liczbę 19. bramek rzuconych Miedzi. Nawet Przybylski nagle nie zmieni ich w overową drużynę. Do tego liczę na Stęczniewskiego w bramce Azotów, słabsze mecze już miał, to czas dzisiaj odbić parę piłek.
Nie liczę na forsowanie tempa przez gospodarzy - mają ważny mecz w sobotę, więc będzie chodziło pewnie o to, żeby po prostu dzisiaj spokojnie wygrać. Ja tam spróbuję z tym underem, chociaż forma typerska ostatnio słabo ;)
Azoty Puławy v Chrobry Głogów: under 54.5 @1.85 bwin

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
też pójdę w te stronę.
Pisze z telefonu bo komputer nie ma klawiatury można powiedzieć.
Azoty raczej słabo grają w ataku w tym roku, Łyżwy brak to już w ogóle gwóźdź do grobu.
W ataku Masło raczej trochę słabiej niż zwykle, a on odpowiada tu za tempo tych akcji i za nie same w sobie. Wydaje mi się, że forma Azotów lekko spada. W dalszej części sezonu powinna iść wyżej. Chrobry gra niezłą obronę, raczej na tym Przybylski się koncentruje, bo nie sposób nauczyć takich wirtuozów dobrej gry w ataku.
jednak w związku z wysoka linia i niższym - 1.75 - kursem decyduje się na inny, taki co kolega, bet. WAŻNE INFO: mecz do typowania live w bet365!
Under 54.5 1.85 bwin ⛔

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Legnica - MMTS @3.95 Marathonbet ⛔
Legnica w niesamowitym gazie, niewiele zabrakło do zwycięstwa z Zagłębiem, ale później przyszły zwycięstwa z Chrobrym i Azotami. Czyżby zwyżka formy tak jak przed rokiem? Na to wygląda. MMTS bez Orzechowskiego, Klingera i Rosiaka. Grają w kratkę, w Legnicy będzie im trudno. Po takim kursie warto grac, myślę, że Marathon znów trochę przesadził. W pierwszej rundzie w Kwidzynie padł wynik 28:23 (14:11).

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Wisla Płock - Zabrze +9,5 @1.91 Marathon ✅
Specjalnie założyłem konto w Marathonie, bo na takie kwiatki warto polować. Wisła w ogromnym dołku, w dodatku zmęczona po długich podróżach. Źle się dzieje w tej drużynie, w przeciwieństwie do Zabrza, który radzi sobie bardzo dobrze i zapowiada walkę w Orlen Arenie. Handicap jak dla mnie trochę z kosmosu, nijak nie widzę, by Wisła w takiej formie mogła się przejechać po Powenie 10 bramkami. W poprzedniej rundzie W Zabrzu padł wynik 26:32 (13:18). Polecam!
Pogoń Szczecin - Zagłębie @1.97 Marathon ✅
A tego kursu nie rozumiem nijak, tak jak nijaka jest gra Zagłębia, która jedzie w dodatku do Szczecina bez Michała Bartczaka. Pogoń z Konitzem i Bruną, bez Kwiatkowskiego, takie mecze ten zespół musi wygrywać, a ich wyniki w tej rundzie są naprawdę solidne. Taki kurs to przesada i żal nie skorzystać. Według mnie Pogoń jest zdecydowanym faworytem tego spotkania
ale izzi

Otrzymane punkty reputacji: +13
A 220

andrzej78

Użytkownik
W marathonie również value na Kwidzyn 2,48. Fortuna wystawiła 50/50 i to jest bliższe prawdy. Kwidzyn aż taki słaby nie jest aby u siebie być dogiem z Azotami. Obie ekipy osłabione dość mocno. Kwidzyn ostatnio wydaje że się przełamał, a w Azotach forma faluje w ostatnim czasie.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja Kwidzynie meczu nie ruszam - będzie kasa z tych wygranych zakładów, będzie livebet na Azoty i mnożenie tychże zysków.
zgadzam się jak najbardziej z kolegami wyżej. Pogoń w tabeli pewnie wyżej lub nie od Zagłębia, nie ma to znaczenia. I o ile w kielcach bardzo grubo dałem na Kielce -9.5 tak teraz nie zawaham się zagrać pod Pogoń. Ekipa o bardzo dobrej kadrze, z wysokimi aspiracjami. Zagłębie pałęta się rokrocznie w okolicy strefy playout. Mocne 6/10
Płock absolutnie nie pokazuje choćby zalążka zespołowej gry, fatalnie w ataku, dobrze w obronie. Trochę obawiam się, nie tak niemożliwego przecież, przebudzenia Płocka. ale myślę, że oni sami woleliby przebudzić się choćby w sobotę w kielcach. Niespełna 3 doby do wielkiego meczu. Rywal w dobrej formie, z dużym wpływem na grę pary Józek-Chińczyk. Ten pierwszy zechce pokazać się w Orlen Arenie. Kryzys rywali, dobra forma, chęć postraszenia tejże drużyny. Ważny mecz w perspektywie. Nie sądzę by Wisłę stać było na jakąś demonstracje siły. Bo tej jest niewiele. Powinni wygrać, ale jak to w ich przypadku bywa, nisko, małym nakładem sił, w słabym stylu.
Pogoń 1.93 +
Zabrze +9 1.91 +

Otrzymane punkty reputacji: +4
nbd 485

nbd

Użytkownik
Typ na Pogoń wygląda naprawdę nieźle i to chyba jest bet dzisiejszego dnia, ale ja poszukam też niespodzianki w Głogowie. Grają dwie słabo spisujące się drużyny, do tego będą osłabione (Łucak w Chrobrym, Basiak w Czuwaju) - generalnie dawanie takiego kursy na Chrobrego to jest jakaś kpina. Żadna z tych drużyn nie zachwyca i w sumie &#39;przy dobrych wiatrach&#39; mogą wygrać zarówno jedni, jak i drudzy. Ale po takim kursie za drobne zaryzykuję na Harcerzy. Ewentualnie można pograć dodatni handicap.
Czuwaj Przemyśl @7.00 bwin ⛔ 40:26
Czuwaj Przemyśl +5.5 @1.85 bwin ⛔ 40:26

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Spróbujemy pod MMTS dziś, bo powinni ograć Chrobrego. tak naprawdę Chrobry vs Czuwaj nie miał trudnego zadania, coś chyba pękło już na stale w ekipie z Przemyśla i będą oni dostarczać punkty, czego efektem kursy rzędu 1.01 na Zabrze.
MMTS wygra, jeśli nie zanouje serii bez gola czy coś.
Sadowski dobrze zastępuje Orzecha, dobrze radzi sobie Maciek Mroczkowski. Chrobry jak dotąd wygrał pod wodza nowego szkoleniowca dwa mecze, to podniosło morale. Ale kwestii umiejętności nie sposób przeskoczyć. Kurs zdecydowanie za wysoki.
Kwidzyn -2 1.91 Maraton

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
No i kolejny dobry zakład, Pogoń w Legnicy powinna jak najbardziej wygrać. Spodziewałem się odwróconych kursów i no-beta w tym meczu, ale w takim wypadku chyba warto zagrać.
Pogoń pogonila Zagłębie, dobry mecz zagrały skrzydła, dobrze poradziła sobie bramka. Miedź, co oczywiste, przegrała w Mielcu ze słabo grającą w tym meczu Stalą. Dwie wysokie porażki z ligową czołówką zdają się mówić Miedzi, że PO to nie dla nich. Ten mecz będzie niezmiernie ważny w jego kontekście. Pogoń nie może być pewną gry o medale. Jednak przy utrzymaniu dyspozycji jutro muszą wygrać. Miedź ma wąska kadrę, przez co pole manewru jest niskie. Gra co 3 dni nie jest ich sprzymierzeńcem zatem. Jeżeli Pogoń zagra choćby połowę tego co w środę, nie straci koncentracji w ważnych momentach i zagra solidną obrona, to wynik może być tylko jeden.
Pogoń 2.74 maraton ⛔

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Kolejny raz Marathon sobie robi żarty, ale wszystko na ich koszt.
Nie widzę powodów, by Miedź była faworytem spotkania z Pogonią. Mecz o 4 punkty, zespołowi Białych może zapewnić miejsce w play-offach. Legnica po ograniu Puław jednak poznała swoje miejsce w szeregu przez ostatnie porażki z mocnymi rywalami. Pogoń zdecydowanie w gazie, mobilizacja jest i mam nadzieję, że te słowa nie są rzucane na wiatr:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;amp;v=Vdra0m4GDIU
Pogoń bez Zbigniewa Kwiatkowskiego, który zerwał kontrakt z Gazownikami. Czy to poważna strata? Trzy ostatnie mecze pokazały, że nie.
Sądzę, że Miedź nie ma argumentu na Pogoń, jest to zespół zdobywający najmniej bramek w lidze, co przy silnej obronie Szczecina może zadecydować o klęsce. Szkoda, że nie złapałem 2.74, ale 2.32 pobieram grubo.
Pogoń @2.32 Marathon POLECAM ⛔ 26-26 ⛔
Zachęcam również do odwiedzenia mojego tematu z typami: Forum VIP o piłce ręcznej

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Vive Kielce - Wisła Płock
Święta wojna, czekam na nią już od dawna. Faworytem wydają się być Kielczanie, i to zdecydowanie. Jednak jak to było 10 listopada? Podobnie, a zakończyło się klęską zespołu Vive. Kielce oczywiście bez dwóch chorwackich skrzydłowych i Tomka Rosińskiego. Płock bez Nenadica i Nikcevica. O ile ten pierwszy to prawdziwy motor napędowy Nafciarzy, to drugi z Serbów jest tylko zmiennikiem Wiśniewskiego. Niemniej jednak Adam Wiśniewski będzie grał już kolejne 60 minut (prawie) w ciągu kilkunastu dni. Ostatnio świetnie zaprezentował się Kubisztal, rzucając 12 bramek Powenowi, więc jest to jakaś alternatywa, poza tym jest przecież Ilyes. Końcówka meczu z Zabrzem daje nadzieje, że Nafciarze się w końcu obudzą. Z resztą na Kielce zawsze się spinają i poza ostatnim Pucharem Polski te mecze zawsze były dosyć wyrównane. Kieleckie osłabienia wyszły im chyba na dobre, wreszcie jest drużyna, monolit, która radzi sobie znakomicie. Trzeba jednak przyznać, że momentami nie wygląda to tak doskonale, np. pierwsze 20 minut meczu z Chambery. Sądzę, że Wisła ma szanse w tym meczu i nie powinna być takim underdogiem. Święta Wojna rządzi się własnymi prawami i sądzę, że pół tysiąca płocczan, którzy udali się do Kielc poniosą zespół do walki.
Wisła +6,5 @1.52 Tobet ⛔
Wisła +5,5 @1.72 Tobet ⛔

Do tego dorzucam za małą stawkę typ na Piotrków, który złapał powietrze i gra naprawdę solidnie, ostatnio postawił się u siebie zespołowi mistrzów Polski. Dobry transfer Titova. A Zagłębie? Osłabione, bez Gowina i Bartczaka gra straszny piach. Szczecin ich dosłownie zdemolował.
Piotrków @2.32 Marathon ⛔

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Zdecydowanie ciężko przewidzieć dzisiejszy hit. 1.25 1.48 - takie były wyjściowe kursy na Kielce i Mmts i myślałem żeby to połączyć. Kwidzyn wciąż stoi 1.50 i polecam.
Myślałem, żeby zagrać na Płock też, ale jednak brak bomby z tylu może być widoczny. Gram under. Obaj bramkarze obu zespołów w niezłej formie, mecz nie powinien być toczony w zawrotnym tempie, bo taki nie jest styl gry tych drużyn. Dodatkowo, linia chyba podyktowana wynikami w lidze, którymi nie wolno się posiłkówać, tym bardziej, że poprzedni mecz grany w środę.
generalnie jak patrzę na opisy poprzednich spotkań, to wiele jet powiedziane, niewiele też się zmieniło. Poczytać tu można. Miałem brać niższy under , ale kurs nie na tyle wyższy, by ryzykować aż 3 gole. Płock ten mecz może wygrać tylko obrona, która spisuje się w miarę. Zdecydowanie warto.
Płock - Kielce
Under 59 1.91 i dla lubiących ryzyko +
2 11.00 -
remis 15.00 -
marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +3
nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Wisła Płock- Zagłębie
Nie wierzę, że Wisła jest w takim dołku, żeby postraszyło ją Zagłębie. Dla Miedziowych to nie będzie zbyt ważny mecz, bo raczej nie liczą tutaj na punkty. Nafciarze mają coś do udowodnienia i muszą poszukać formy, bo już w sobotę mecz o być albo nie być w Pucharze EHF. Sądzę, że będą chcieli sobie wypracować bezpieczną przewagę już na początku meczu, by później nie tracić sił. Wisła bez Nenadica, Nikcevica i Toromanovica, który został zawieszony na dwa mecze za sytuację z Grzegorzem Tkaczykiem. Zagłębie bez Bartczaka. Korzystam z tego, że handicap wystawiony trochę ze względu na słabą formę Wisły, ale nie oszukujmy się, Zagłębie? Myślę, że inne buki ustawią linię trochę wyższą.
Wisła -6,5 @1.88 Marathon ✅ 42-23 ✅

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Chrobry - Powen Zabrze
W życiu się nie zgodzę, że Zabrze ma być tu underdogiem. Marathon znów przesadził. Łatwo Jurasikowi i spółce nie będzie, ale jest to drużyna mocniejsza i żeby utrzymać 5 miejsce musi to wygrać. Chrobry ostatnio wygrał w Kwidzynie, ale oglądając ten mecz miałem wrażenie, że to MMTS zagrał słabo, szczególnie w obronie. Chrobry odżył, ale na Zabrze to chyba za mało. Po takim kursie POLECAM
Zabrze @2.32 Marathon ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
unicaja 13,7K

unicaja

Użytkownik
Wobec takich a nie innych kursów nie wypada nie zgodzić się z typem na Zabrze. Wg mnie w Szczecinie też nieco zawyżony kurs na Azoty aczkolwiek tam lepiej spokojnie poczekać na live skoro mamy transmisję w tv. Linia w Mielcu jak najbardziej w porządku pod overka, skoro Kwidzyn regularnie traci ostatnimi czasy ponad 30 bramek na mecz to i Czeczeńcy mimo osłabień ten plan wykonają tym bardziej że przed kamerami po raz kolejny zechcą pokazać swój szybki i efektowny handball. Powinien też wygrać Piotrków ale kurs słaby i nie warto ryzykować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja pod Piotrków gram w tej kolejce, nie wydaje mi się, by Miedź mogła im zagrozić na własnym parkiecie, gdzie spisują się cokolwiek nieźle, a Miedź jedyny raz w wyjazdowym spotkaniu wygrała w Puławach, gdzie o czystość meczu osobiście się martwię - takie moje zdanie ;) Ale mogę się nie znać.
Piotrkowianin ma za sobą kilka słabszych meczów, aczkolwiek na uwadze warto mieć to, że grali z mocnymi ekipami, takimi jak np. Kielce czy Zabrze na wyjedzie. Powalczyli w Lubinie, gdzie nigdy łatwo się nie gra, do punktów(u) wiele nie zabrakło. Ważne jest też to, że Miedź powoli zaczyna odczuwać trudy sezonu, w końcówkach jeżeli rywal dysponuje w miarę ogarniętą ławką (Piotrków akurat ma 11-12 grajków na ligowym poziomie) to w końcówce Legnica nie ma argumentów do gry - jak w niedzielę z Pogonią. Kokoszka to chyba najlepszy zawodnik i jego trzeba wyłączyć chcąc myśleć o wygranej.
Piotrków wg mnie wyraźny faworyt i taki kurs na 2-bramkowe co najmniej zwycięstwo jest wg mnie do przyjęcia.
Piotrków -1.5 @ 1.91 marathon ✅
Zabrzanie mają okazję wskoczyć na miejsce 5, bo Kwidzyn nie powinien wygrać w Mielcu dzięki czemu powinni ich w razie wygranej przeskoczyć. Jeżeli prawa strona zafunkcjonuje solidnie w ekipie gości, to koło 15 bramek dzięki duetowi eks-kielczan będą mogli zrobić. Oby też dobrze pograli w obronie, o co nie ma bardzo się co martwić, bowiem Głogów w ataku nie prezentuje wg mnie żadnej specjalnej siły, czego zaprzeczeniem są ostatnie wyniki, gdzie 30 bramek byli w stanie rzucić Azotom oraz Płockowi, ponad 30 Kwidzynowi a aż 40 Czuwajowi. Jeżeli Zabrze zagra swoje to wygra, a kurs jak najbardziej do gry.
Zabrze @ 2.2 Tobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +24
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom