>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PGNiG Superliga 2012/2013

Status
Zamknięty.
huczkins 28

huczkins

Użytkownik
Dobra znów na szybkiego, typuję po raz kolejny mojego ulubieńca z Kielc a jest nim oczywiście Ivan Ćupić, raz jeszcze w fortunie jest linia 6,5 bramki. Podejrzewam, że Wisła zagra mocniej w obronie a co za tym idzie więcej rzutów karnych, które mam nadzieję, że Ivan tym razem wykorzysta w 100%. Dodając do tego kontry i wypracowane akcje prawoskrzydłowy powinien znów bez problemu rzucić over.
Typ: Ćupić 6,5 over ⛔
Buk: Fortuna @1.85
Edit: Ćupić 6 bramek

A 220

andrzej78

Użytkownik
Mielec-Zabrze x2 3,80 maraton

No myślę że można spróbować. W zasadzie 5plac rozstrzygnięty został w Zabrzu, 30:23 dla mielca. W rewanżu czeczeńcy wygrywać nie muszą, obie ekipy już pewnie myślami na urlopach. Tak czuje że wynik będzie kręcił koło remisu, i wygrana gości nie będzie dla mnie zaskoczeniem. W poprzedniej rundzie Mielec spokojnie wygrał w Piotrkowie a w rewanżu kontrola i tylko skromna wygrana.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Mielec-Zabrze x2 3,80 maraton

No myślę że można spróbować. W zasadzie 5plac rozstrzygnięty został w Zabrzu, 30:23 dla mielca. W rewanżu czeczeńcy wygrywać nie muszą, obie ekipy już pewnie myślami na urlopach. Tak czuje że wynik będzie kręcił koło remisu, i wygrana gości nie będzie dla mnie zaskoczeniem. W poprzedniej rundzie Mielec spokojnie wygrał w Piotrkowie a w rewanżu kontrola i tylko skromna wygrana.
Również polecam typ, ekipa z Zabrza po zepsuciu uroczystości zakończenia sezonu u siebie dostała jasny przekaz, że wymaga się od nich wyjścia z tej rywalizacji z twarzą, a Stal z pewnością będzie miała w głowie wysoką zaliczkę. Handi pobieram z chęcią i oczywiście lekko win.

Zabrze +3,5 1,91 ✅
Marathon

Otrzymane punkty reputacji: +4
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Kielce to bet chyba dość oczywisty. 1.40 jakie daje nam marathon jest jeszcze trochę powyżej granicy opłacalności. Jasne. &quot;Zrobimy piekło, 5 tysięcy gardeł&quot; blablabla. Wiśniewski lubi pierdzielić w wywiadach, a później wychodzi śmiesznie. Kielce nie zagrały wielkich meczów, śmiem wątpić czy któryś mecz zagrały dobrze. Mimo to różnica 18 bramek w dwumeczu. 70:52. Nokaut. Rok temu w meczu wyjazdowym na Kielce mieliśmy blisko @2, ale wtedy jednak te dysproporcje były mniejsze. Nie było fenomenalnej prawej strony z Lijkiem i Cupicem, Kielce nie potrafiły grać kontry w meczach z mocnymi rywalami. Teraz tak jest. Płock słabszy z miesiąca na miesiąc. Jak najbardziej zdaję sobie sprawę z tego, jak wyrównane są te pojedynki na przestrzeni 20 lat, ale teraz Płockowi odjeżdża pociąg o nazwie Vive. Naprawdę Płock nie ma nawet pół argumentu na taką drużynę jaką jest Vive. Co musiałoby się stać, by bet nie wszedł? Nenadić musiałby mieć mecz życia, podobnie jak Sego... Kubisztal, skrzydła. Na skrzydłach tak naprawdę można tylko te zespoły porównywać, bo są świetne. Kielce wygrywają ławką, mądrością taktyczną Wenty, z którą Kisiel nie ma zbyt wiele wspólnego. Vive podejdzie w pełni skoncentrowane, przeczuwam, że pierwszy kwadrans, który był ich piętą achillesową w sobotnim i niedzielnym spotkaniu, tym razem im wyjdzie i ja po 15 minutach będę mógł spokojnie spoglądać w stronę Łodzi, gdzie do Mistrzostwa Polski przybliży się Legia Warszawa.
Przede wszystkim: motywacja, kibice i cała otoczka nie zmienią umiejętności tych graczy. Tych graczy z Kielc, którzy dwukrotnie wygrywali w Skopje, gdzie kocioł był nieporównywalny. Nie sądzę by sędziowie podobnie jak w Macedonii pomagali gospodarzowi. W Płocku w mecz musieliby wejść, wytrzymać go i zagrać na równym poziomie wszyscy kluczowi gracze. W Kielcach kluczowych graczy jest 15. To może znowu zdecydować.
Vive Targi Kielce @ 1.4 Marathon/1.45 Fortuna (do 1.30 można śmiało do dubli dokładać, niżej bez sensu) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Nie zgodzę się z Tobą Adqs. Chyba widziałeś mecz w Legionowie i myślę, że tam Wisła też była daleka od formy z jesieni. A przypomnę, że w listopadzie Kielce zostały zmiażdżone 7 bramkami. Dzisiaj wystarczy tylko jedna. Te pierwsze 20 minut pokazują, że Wisła może walczyć z Vive jak równy z równym i sądzę, że tak będzie dzisiaj w Orlen Arenie do 50-55 minuty, albo i do końca. Według mnie nie opłaca się grac tego po @1.35, bo ryzyko jest za duże. Poza tym Nafciarze nie będą odczuwać żadnej presji - grają u siebie, a zwycięstwa od nich nikt nie wymaga. Nie polecam, ale idę lekko w stronę Wisły:
Wisła +3,5 @1.85 bet365 ✅
Co do Zabrza to wszystko już wyżej zostało napisane i w pełni się z tym zgadzam, niektórzy gracze grają tam o kontrakty na przyszły rok.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Poza tym Nafciarze nie będą odczuwać żadnej presji - grają u siebie, a zwycięstwa od nich nikt nie wymaga.
Śmiałe stwierdzenie ???? Przegrać mistrza 3-0 z taką różnicą bramkową? To chyba delikatnie wstyd dla płocka. Nie mniej jednak ja się podciągam pod typ adqs. Z racji oczywistych. Płock jest zwyczajnie słabszy sportowo. Ławka robi swoje na tym poziomie rozgrywek.
Dziś poznajemy mistrza!

Otrzymane punkty reputacji: +5
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Można coś pod kątem remisu w Puławach popróbować, dlaczego? Brakuje w tej rywalizacji meczów, w których oba zespoły zagrałyby na niezłym poziomie, do miana takiego mógł aspirować mecz numer dwa, ale wygrana Azotów jednym golem była odniesiona w słabym stylu, bo i słabo grał MMTS. Mecz dziś będzie absolutnie decydujący, wiadomo. Co ciekawe, w play-off jak dotychczas nie było dogrywki :p Co jeszcze przemawia za typem, to po prostu wyrównane składy obydwu drużyn, na więkzości pozycji jest bardzo równo. Lekkie wróżenie z fusów, ale fakt jest taki, że tu nie będzie już kalkulacji i kto wygra bierze wszystko. Można naprawdę max 1.5/10 popróbować.
Azoty - MMTS
Remis @ 10 bet365
⛔ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom