mariok1992
Forum VIP
Miała być, to dajęI jeszcze powinienem puścić jedną analizę z tej kolejki, ale spokojnie sobie poczekam na odpowiedni moment (liczę na wzrost kursów :wink: ).
KS Pałac Bydgoszcz - PTPS Piła
Ostatnio jakoś fajnie mi się stawia na przełamania i tak jest też teraz. Pałac ostatnie 5 spotkań przegrał i najwyższa pora wyjść z dna tabeli. Typ mocno przeczuciowy. Kolega wyżej ładnie opisał zawodniczki, więc bez powtarzania.
Pałac u siebie potrafi pograć fajną siatkówkę, choć po zwycięstwach tego nie widać. Czyżnielewska - tu po cichu liczę na przebudzenie, bo na razie grała przeciętnie, a w ostatnim meczu zauważyłem poprawę. Brak Liliom wychodzi nawet in plus temu zespołowi. W przeciągu tygodnia myślę, że są w stanie zapewnić sobie spokojnie play-offy (następny mecz u siebie z Siódemką).
PTPS to trochę silniejsza drużyna - nie ma co ukrywać. Przy słabej dyspozycji Pałacu, Impelu i Łodzi praktycznie 5 miejsce mają już pewne. Krawulska zagrała ostatnio dwa fajne spotkania (patrząc na statystyki) i może trochę się otworzyła. Jak ktoś śledzi z uwagą Pilanki, to na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że zdarzały im się mecze, które grały po prostu słabo, nie na swoim poziomie i tego (może nie przez cały mecz) trochę tutaj oczekuje. Tym bardziej, że to Piła na wyjeździe.
Na pewno znowu będzie świetny pojedynek na środku siatki. Dużo będzie zależało od rozgrywających. Piła, która traciła w poprzednim sezonie dużo przyjęciem - teraz znacznie poprawiły ten element.
Poczekałem trochę, bo kursy musiały podrosnąć. Szkoda, że wszystkie mecze są jednego dnia, bo chętnie obejrzałbym i ten. Mecz o 14:00, więc trzeba się śpieszyć.
Moje propozycje:
Pałac Bydgoszcz +1.5 --- 1.72 @ Unibet 3-0
Pałac Bydgoszcz wygra --- 2.40 @ Unibet, Sportingbet, Betway 3-0
:jupisdfgdfg: :jezora:
Już myślałem, że w tym 3 secie stracą te 15-punktową przewagę