Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ale mi się fajnie zlot ułożył jutro do szpitala idę co najmniej na tydzień będę,I będę musiał się wypisać z szpitala jak nie zdąży mi się zagoić noga,Na pewno sobie nie odpuszczę zlotu zwłaszcza że mam tak blisko
Zgodnie z moja teoria przelamania zlej passy na ktorej idzie troche zarobic ae szalu ni ma xD Im dluzej bedzie zla pogoda tym wieksze szanse zlamanie zlej passy i dobra pogode na zlocie ???? Takze relax
EDIT:
No wlasnie ja jakos w przyszlym tyg napisze z kim o ktorej przez jakie stacje jade ???? I maly temacik co warto z soba zabrac bo o ile dla niektorych to jak do sasiada jechac to ja mam kawaleczek ???? i nei bede sie mogl wrocic jak czegos zapomne ????
Ja będę wiedział w niedziele, poniedziałęk czy jadę samochodem (miejsca zajęte już )... Jak nie to się zgadamy na pociąg
A co do wzięcia to hmm... Piłki ???? Kielony oczywiście... No i koszulki fb ????
SimonS bo chyba ustalone że jedziemy z Gdańska 3 lipca pociągiem przez Bydgoszcz, Toruń, Włocławek i Łódź do Piotrkowa i tyle.
A co ze sobą zabrać to faktycznie może być przydatny temat. No kielony owszem mogą się przydać P
SimonS bo chyba ustalone że jedziemy z Gdańska 3 lipca pociągiem przez Bydgoszcz, Toruń, Włocławek i Łódź do Piotrkowa i tyle.
A co ze sobą zabrać to faktycznie może być przydatny temat. No kielony owszem mogą się przydać P
No ustalone miedzy nami owszem, ale zrobie rozpiske kiedy wyjezdzamy i ktrej bedziemy w jakim miescie (wieksze miasta bo mi sie nie chce wszystkiego) dla leniwych, zeby sie dolaczyli
Co zabrac ... podstawe kazdy zna ... ale z rzeczy ktore moga sie przyda ???? ?
Musze wizytowki swojej stronki zrobic ;D xD