Potwierdzam, ja już otrzymałem wszystkie niezbędne informację.Spokojnie panowie zapłacicie ???? Marcin z pewnością wyśle wszystkim na PW numer konta ????
Ty jedziesz z szefem na zlot to twierdziela zgrywasz, nie ???? ?Spokojnie panowie zapłacicie ???? Marcin z pewnością wyśle wszystkim na PW numer konta ????
Zgodnie z moja teoria przelamania zlej passy na ktorej idzie troche zarobic ae szalu ni ma xD Im dluzej bedzie zla pogoda tym wieksze szanse zlamanie zlej passy i dobra pogode na zlocie ???? Takze relaxchyba trzeba zamowic jaka pogode na nastepny weekend, bo jak na razie to kiepsko jest z nia :/
No ustalone miedzy nami owszem, ale zrobie rozpiske kiedy wyjezdzamy i ktrej bedziemy w jakim miescie (wieksze miasta bo mi sie nie chce wszystkiego) dla leniwych, zeby sie dolaczyliSimonS bo chyba ustalone że jedziemy z Gdańska 3 lipca pociągiem przez Bydgoszcz, Toruń, Włocławek i Łódź do Piotrkowa i tyle.
A co ze sobą zabrać to faktycznie może być przydatny temat. No kielony owszem mogą się przydać P