Nie musiałeś. Pomyśleliśmy za CiebieSpokojnie. Póki co nie jestem pewien czy się pojawię. Zapisałem się, dokonałem wpłaty ale czy przyjadę to się jeszcze okaże. Jak coś to nie gryzę... aha miecza świetlnego nie wezmę jak coś
Linia na Gusto na poziomie 5 była zdecydowanie zawyżona.Co do zakładów na kiełbaski, szło ładnie na tym zarobić. Niecałe 5 minut a over już "siedział" a raczej się trawił.
Bez przesady. Do mistrzostwa to jeszcze daleko. Chodziło mi o linię na Ciebie. Bo na Gusta to była "ustaFFka" (chyba tak to się pisze). Kto żył ze mną w zgodzie ten dostał info ode mnie z pierwszej ręki że po 2 kiełbaskach (kurs na LIVE na under 2.5 wynosił 13,00) dziwnym trafem reszta mu zniknie. No ale teraz czeka mnie wycieczka do Wrocławia na spowiedź ????Linia na Gusto na poziomie 5 była zdecydowanie zawyżona.
Tam siadał under 2.5 jak się nie mylę...
nikifor ???? za organizację grilla ????
Byłeś "miszczem" ceremonii
Na zlocie chyba inaczej ustaliliśmy cenę? ???? ale symbolicznego piątaka mogę Ci przesłać :wink:Akarin Tobie to pomyślę, czy wyślę tę unikatową fotkę. Ale za drobną, dobrowolną opłatą na MB w wysokości 1000 zł mogę lepiej myśleć... ????
To kolejny aspekt zlotu. Można spotkać ciekawych ludzi. Np. Łukasza z Anetą (ten... tego... no... całkiem całkiem ). I porozmawiać z nimi o historii Kościoła...Vader cytaty cytatami, ale słuchanie tych rozmów o religii...bezcenne P
Teraz zaproszenia się sypią z każdej strony . Muszę kiedyś wpaść bo szczerze mówiąc we Wrocławiu jeszcze nie byłem. Niedługo powinno to się jednak zmienićDo Wrocławia zajrzeć możesz, zapraszam
Plaża nad rzeką. 2 ładne dziewczyny opalają się w bikini. Początku podrywu nie widziałem bo byłem kecz końcówkę tak. Wychodzę z wody, patrzę a tam na MVP z żywcem w ręku zagaduje te dwie jakże piękne niewiasty (pani w białym naprawdę niczego sobie). Niestety panie były z innego miasta i musiały już uciekać. Jednak dzielny podrywacz nie dawał za wygraną. Na pożegnanie dał pani w białej koszulce buziaka w policzek zaś panią w zielonym ,po długich staraniach, pocałował jak na prawdziwego dżentelmena wypada w rękę.To chociaż napiszcie jak ten podryw wyglądał tego waszego MVP kimkolwiek jest 8)