Ja już na miejscu.
snajper co do meczu to userzy+ted ????
To fakt. Tedzik grał z userami. Jakieś pogłoski są, że degradacja będzie... zwłaszcza, że fenomenalnemu bramkarzowi zapakował kilka bramek... :|
Bramkarz podobno mecz sprzedał... za jedno piwo.
Info o meczu ustawionym dał do strefy zamkniętej user "D." pseudonim fixy za browara.
Hehe, już żałuję, że mnie tam nie ma.. ????
Można wiedzieć jakie składy były? :razz:
I przede wszystkim kto stał na bramce? :-D
W bramce u modów stałem ja ????
Tych peesów bedzie więcej hehehh.
Dodam jeszcze 2 klasyki.
B. do MVP "tam jest Twoje drzewo".
G. do 2 gości "A na forum to jakie macie nicki..."
No i te zmienne linie na ilość zjedzonych "wusztów" (tak to się chyba mówi po "ślunsku"
przez wiadomo kogo ????
Pierwszy grill była linia 2.5 ale over siadł jak w masło więc przy kolejnym dniu linia była 5.5 a nawet expekt wystawił 6.5 (mieli dobre info z pierwszej ręki).
Zakład h2h z "G." i tak wygrał największy żarłok zlotu
W końcu galante peFFki rządzą :spokodfhgfh:
Póki co sporo osób ma w telefonie dwie najbardziej klasyczne fotki ze zlotu :spokodfhgfh:
Fotki pojawią się na forum. Ale i tak nie zobaczycie twarzy osób.
Uczestnicy zlotu dostaną wszystkie fotki jak Marcin to ogarnie.
A taka informacja dla wszystkich, którzy są zainteresowani fotkami z aparatu Gosi. Dostane je na maila jak tylko Gosia zrzuci je z aparatu. Gosia dziś pracuje gdy my odpoczywamy.
Jak otrzymam foty to zapodam tutaj cynk to jakoś Wam podeśle. Fotki są galante bo sam je oglądałem na aparacie
Akarin Tobie to pomyślę, czy wyślę tę unikatową fotkę. Ale za drobną, dobrowolną opłatą na MB w wysokości 1000 zł mogę lepiej myśleć... ????
Ja na spokojnie również chcę podziękować wszystkim za galantą zabawę. W szczególności za organizację Marcinowi i adminitracji oraz za sponsoring i to bardzo zacny ze strony firmy expekt.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku też spotkamy się i to w większym gronie. Bo na prawdę warto jest pojechać na taki zlot.