haker_dream
Użytkownik
Zbierasz punkty, a wielkość depozytu pierwszego ustala wysokość bonusu, na który zbierasz orringi.
piszcie teraz dlaczego nie anulowali dzisiejszego meczu Chrobry - W Plock kurs poczatkowy z rana na Chrobrego wynosil 6.1 a koncowy przed meczem okolo 2.8 sytuacja podobna do tamtej, dzis nie anulowali , mozecie wspomniec o tej sytuacji jesli bedziecie walczyc o tamte wygrane! Nie anulowali bo Chrobry przegral jakby wygral robili by zwrotypanowie, powiedzcie czy wogóle jest szansa ujrzeć jeszcze te wygrane pieniądze? Macie jakieś pomysły? ja mam z 5 osób które się podpiszą pod tym jak nas w konia zrobili
Podbijam !Mam kilka pytań co do tego buka:
1. Jak tam jest z weryfikacją, wystarczy przy wypłacie skan dowodu i już czy wymagają jakiś rachunków itp ?
2. Można wpłacać przez Paysafecard ? I wypłacać od razu na konto bankowo
3. Skrillem można wpłacać i wypłacać czy w ogólnie go nie obsługują ?
Można wpłacić przez PaysafeC, ale od razu nie można wypłacić, trzeba obrócić depo.2. Można wpłacać przez Paysafecard ? I wypłacać od razu na konto bankowo
1. Weryfikacja jest według uznania buka. W regulaminie mają punkt, że jak osiągniesz chyba 2300 euro obrotu wpłatami i wypłatami to będzie konieczna. Innymi słowy: nie trzeba od razu wrzucać dokumentów, tylko jak poproszą - ale wtedy musisz dosłać wszystko o co proszą, bo bez tego wypłaty nie ma. Na plusie jest to, że dość szybko weryfikują.Mam kilka pytań co do tego buka:
1. Jak tam jest z weryfikacją, wystarczy przy wypłacie skan dowodu i już czy wymagają jakiś rachunków itp ?
2. Można wpłacać przez Paysafecard ? I wypłacać od razu na konto bankowo
3. Skrillem można wpłacać i wypłacać czy w ogólnie go nie obsługują ?