Czyli, jeżeli dobrze rozumiem, kiedy dokonam depozytu w kwocie 200 PLN, to bonus w wysokości 400 PLN otrzymam dopiero, kiedy zbiorę 3334 oringi obracając w zakładach kwotą 200 PLN?Oferujemy bonus o wartości 200% pierwszej wpłaty (do 600 PLN). Jest automatycznie wypłacany w momencie spełnienia warunków – zebrania odpowiedniej liczby punktów Oring, które zbierać można zawierając zakłady sportowe.
"ZROBIŁEM DEPOZYT, A BONUSU NIE MA. CO SIĘ STAŁO?"
Bonus nie jest naliczany od razu po wpłacie - a dopiero po zebraniu określonej liczby punktów.
"TO ILE RAZY MUSZĘ OBRÓCIĆ? I ILE MAM NA TO CZASU?"
Otrzymujecie 1 punkt Oring (bonusowy) za każde 3zł wygrane lub przegrane, więc każdy postawiony zakład zbliża do odblokowania bonusu. Nie ma ograniczeń czasowych na uwolnienie bonusu, a środki na koncie mogą być dodawane lub wypłacane bez utraty punktów Oring.
tak dopiero wtedyCzyli, jeżeli dobrze rozumiem, kiedy dokonam depozytu w kwocie 200 PLN, to bonus w wysokości 400 PLN otrzymam dopiero, kiedy zbiorę 3334 oringi obracając w zakładach kwotą 200 PLN?
Mam pytanie - przy wypłacie pisze, że wykonano, a środków wciąż nie mam na swoim koncie bankowym. czy to oznacza, że mój bank jeszcze tego nie zaksięgował, czy o co chodzi? pytam, bo mam ogromny problem z tym bukmacherem, wcześniej dwa razy anulowali mi transakcję..
U mnie już kasa na koncie, no ale nie może być tak że deklarują wypłatę w ciągu 1 dnia a jak nie wyślesz ponagleń to mrożą pieniądze przez 3 dni.Wszyscy czekają za ten sam mecz ???? Pisali kiedy wypłacą?