Ponieważ wielu graczy pyta, jak właściwie działa ten nasz bonus - wyjaśnimy go sami.
Oferujemy bonus o wartości 200% pierwszej wpłaty (do 600 PLN). Jest automatycznie wypłacany w momencie spełnienia warunków – zebrania odpowiedniej liczby punktów Oring, które zbierać można zawierając zakłady sportowe.
"ZROBIŁEM DEPOZYT, A BONUSU NIE MA. CO SIĘ STAŁO?"
Bonus nie jest naliczany od razu po wpłacie - a dopiero po zebraniu określonej liczby punktów.
"TO ILE RAZY MUSZĘ OBRÓCIĆ? I ILE MAM NA TO CZASU?"
Otrzymujecie 1 punkt Oring (bonusowy) za każde 3zł wygrane lub przegrane, więc każdy postawiony zakład zbliża do odblokowania bonusu. Nie ma ograniczeń czasowych na uwolnienie bonusu, a środki na koncie mogą być dodawane lub wypłacane bez utraty punktów Oring.
"TO ILE MAM PUNKTÓW?"
Możecie na bieżąco sprawdzać, ile punktów już macie na swoim profilu na naszej stronie, a brakującą liczbę punktów oraz wysokość bonusu można obliczyć za pomocą kalkulatora na naszej stronie.
"A JAKIEŚ DODATKOWE BONUSY, JAK TEN JUŻ MAM?"
Po uwolnieniu bonusu możecie dalej zbierać punkty bonusowe - a jak osiągniecie kolejne progi, wymieniać je na nagrody rzeczowe (np. tablet, aparat, smartfon) lub ich równowartość pieniężną. Dokładne przeliczniki dostępne są na naszej stronie.
"A TO DLACZEGO O TYM NIE NAPISALIŚCIE?"
Dokładne zasady promocji dostępne są w zakładce "Promocje" na naszej stronie i w paru miejscach w Internecie - teraz także tu ????
W razie dalszych pytań - zapraszamy do kontaktu tutaj, na naszym profilu na Facebooku (Oddsring PL), Twitterze (@OddsringPL) lub wyślijcie maila (szczególnie w przypadku kwestii indywidualnych). Chętnie pomożemy!