>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Oddsring - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
Bolo i Hagi podpinam sie, screeny zrobione, rozliczanie to cyrk. Jesli nie zostanie to rozliczone poprawnie i nie dostaniemy zwrotu kasy moga spodziewać się:
a) zgłoszenia do odpowiednich służb opisanych wyżej którzy zrobią z nimi co należy, obniżając ranking itd
b) na każdy polskim otwartym forum zrobimy taki najazd na nich, że żaden Polak nie założy tam konta, podając szerokie argumenty i dowody ich oszustwa i to niejednego.
c) nie tylko polskie fora dowiedzą się jak &quot;szlachetną i uczciwą&quot; firmą są
I teraz pytanie do nich i ich łbów myślących. Lepiej oddac nam kasę, zachowac się fair i rzucić to w niepamięć pokazując tym samym swój profesjonalizm i dobre podejście do gracza czy tez nadal iść w zaparte, ośmieszać się i za niedługi czas nie mieć nowych klientów a co za tym idzie zysków i coraz mniej grających użytkowników?
hmm... odpowiedź jest prosta: stracą o wiele więcej, wtedy gdy nie oddadza nam kasy i zachowają się nadal nie fair, już ja i kilka osób postaram się o zbojkotowanie tej firmy i napisanie pare cierpkich ale jakże skutecznych słów tu i ówdzie....
ot co. i NAJWAŻNIEJSZE : NIE POPUŚCIMY! nawet jak nie wypłacą, czym sobie strzela w kolano a wręcz się zabiją, ja tego nie zostawię o dowie się o tym KAŻDY !!!!!!!!!!!!!

olo 2,4K

olo

Użytkownik
&gt; Witam, bardzo pragnąłbym wyjaśnić dlaczego ktoś po 3 dniach anulował wygrane zakłady na moim koncie i anulował wypłatę, którą zleciłem w sobotę.
Odpowiedź:

Witamy,

Uprzejmie informujemy, iż zakłady na mecz KTH Krynica - Unia
Oświęcim zostały odwołane, a obstawione środki zwrócone na konta
graczy w stosunku 1:1 Jest to zgodne z punktem 10.1 naszego regulaminu:
„10.1. W każdym przypadku, gdy zakład został przyjęty (…) przez
nas w wyniku błędu, ze względu na fakt, że podane kursy (…)
zakładów były wyraźnie błędne, zastrzegamy sobie prawo do poprawy
błędów nawet po zakończeniu zdarzenia (…) zastrzegamy sobie prawo
do unieważnienia zakładu, a tym samym zwrotu stawki na konto gracza.”

W związku z tym, że dziesięciu zawodników rozwiązało umowy ze
swoim zespołem, na który proponowany był kurs z naszej strony,
zespół, który faktycznie wystąpił w spotkaniu można uznać za
„inny” niż ten, na który podawaliśmy kursy na naszej stronie.
Stąd wynika usunięcie zakładu z naszej oferty, które - choć
dokonane po spotkaniu - jest zgodne z cytowanym powyżej punktem aszego
regulaminu.

Przypominamy, że całe postawione środki zostały zwrócone w stosunku
1:1. W przypadku zakładów kombinacyjnych zawierających zakłady na
ten mecz, ten jeden zakład składowy rozliczany był po kursie 1.00.
Dotyczy to zarówno wygranych, jak i przegranych zakładów na to
spotkanie.

Przepraszamy za wszelkie wynikłe z tego powodu niedogodności i z góry
dziękujemy za zrozumienie.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt.

Prosimy o nie zmienianie tematu maila, nie wysyłanie nowych wiadomości
dotyczących tego samego zagadnienia oraz nie kasowania historii
korespondencji.
W przeciwnym razie czas odpowiedzi na zapytanie może się przedłużyć.

Z poważaniem,
OddsRing - Biuro Obsługi Klienta

http://www.oddsring.com
[email protected]
I moja odpowiedź:

To nie dziękujcie za zrozumienie, bo ja tego właśnie nie rozumiem.

Był sobie mecz, mieliście go w ofercie podobnie jak inne firmy, obniżaliście kursy podobnie jak inne firmy, mecz rozliczyliście, a po 3 dniach stwierdziliście, że jednak nie, bo kilku zawodników nie było?

To niech ktoś kompetentny odpowie mi na pytanie. Jak ja postawię np na Barcelone w starciu z Lechią Gdańsk i Barcelona nie wygra, a potem po meczu znajdę informacje o tym, że Barcelona grała bez Messiego, Pique, Xaviego i Iniesty to dostanę zwrot ponieważ &quot;zespół, który faktycznie wystąpił w spotkaniu można uznać za inny niż ten, na który podawaliście kursy na Waszej stronie&quot;?

I jeszcze jedno pytanie. Jest mecz NBA, tuż przed meczem na rozgrzewce 3 zawodników doznaje kontuzji. Po meczu patrzycie sobie na wynik spotkania, jest nie po Waszej myśli, bo Wasz bilans na tym meczu byłby ujemy i tak po prostu sobie robicie zwroty tak?

Czekam z niecierpliwością na rzeczową odpowiedź na pytanie.

Na farsy ciąg dalszy czekamy.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
Chcesz dalszą część farsy? No to proszę .
Tak jak wspomniałem zagrałem wczoraj zdarzenie u nich :
25/11 12:00 Guarani Asuncion - Deportivo Capiata
Soccer - Paraguay - Primera Division Reserve
Miałem DNB,wynik był 1-1,powinien być zwrot,a oni mi rozliczają jako przegrany.
Ok,chce wyjaśnić sprawę: piszę do nich,otrzymuje taką wiadomość :
Witam,
Uprzejmie informujemy, iż jeżeli chodzi o spotkanie Guarani i Deportivio Capiata z dn. 24.11, wynik meczy wynosił 5:3, a Pan obstawił wygrana drugiej drużyny, dlatego tez zakład został rozliczony jako przegrany.
Poniżej znajduje się link z wynikiem tego meczu:
Piękny tam mają burdel skoro mylą mecz rezerw ze spotkaniem seniorów(pierwszych drużyn),mylą mecz z godziny 12:00 z meczem z godziny 23:00...
Czekam na dalszy rozwój wypadków.

H 92

hagi

Użytkownik
Czekajmy
&quot;Na prośbę graczy, w sprawę dalej prowadzimy wgląd i analizujemy działania graczy oraz jesteśmy w kontakcie ze źródłami oficjalnych informacji odnośnie tego meczu. W przeciągu najbliższych paru dni zostanie to ostatecznie wyjaśnione, jednak na tą chwilę zakłady zostały zwrócone&quot;
Ale co maja na mysli o kontaktach ze zrodlami informacji to nie mam pojecia :grin:
Czekam z nie cierpliwoscia na jakikolwiek mail od nich.

9 0

90wojte90

Użytkownik
Widzę, że OddsRing trochę pojechało z tymi wypłatami. Jeśli tak się traktuje graczy to nie wróżę im przyszłości. Wobec takiego zachowania z ich strony nie widzę sensu zakładania tam konta i chyba wiele osób również z tego zrezygnuje. Cóż...sami są sobie winni, a uratować ich może chyba tylko odkręcenie tego i zachowanie się w sposób taki, jak powinno od początku - uczciwy.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
Co do meczu z ligi paragwaju to sprawa wyjaśniona.Dostałem zwrot pieniędzy po zwróceniu im uwagi na błędne rozliczenie.
Witam,
Uprzejmie przepraszamy za podanie błędnego spotkania. Pańska reklamacja w sprawie zakładu : .................. została przekazana do naszego działu analitycznego.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zrozumienie.
W sprawie hokeja ani słowem nie wspomniane przez firmę Oddsring.

damianres 170

damianres

Użytkownik
Widzę, że OddsRing trochę pojechało z tymi wypłatami. Jeśli tak się traktuje graczy to nie wróżę im przyszłości. Wobec takiego zachowania z ich strony nie widzę sensu zakładania tam konta i chyba wiele osób również z tego zrezygnuje. Cóż...sami są sobie winni, a uratować ich może chyba tylko odkręcenie tego i zachowanie się w sposób taki, jak powinno od początku - uczciwy.
kurde a ja akurat 3 dni temu zalozylem tam konto i wplacilem kase...

bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
oddsring...
Szanowny kliencie Oddsring, Poniższa wiadomość to oficjalne i ostateczne stanowisko naszej firmy odnośnie meczu KTH Krynica - TH Unia Oświęcim. Uprzejmie informujemy, iż kursy oferowane na to spotkanie na naszej stronie były nieważne ze względu na fakt, że były obliczone na mecz pomiędzy dwoma pierwszymi drużynami. Jednak w związku z tym, iż jedna z tych drużyn zrezygnowała z uczestnictwa w meczu, zmuszając klub do wystawienia drużyny rezerwowej, proponowane przez nas przed tą decyzją kursy nie były już stosowne do realnej sytuacji meczowej. Jako że odpowiednie kursy nie zostały wprowadzone, podjęliśmy decyzję o anulowaniu wszystkich zakładów, jakie zawarte były w związku z tym spotkaniem, i choć rozumiemy, iż nasi gracze zawierali zakłady w dobrej wierze, zdecydowaliśmy się na anulowanie zakładów by zapewnić uczciwe traktowanie wszystkich graczy i pozostać w zgodzie z obowiązującymi na naszej stronie zasadami. Cofnięcie zakładów było wynikiem działań naszego dostawcy kursów meczowych, co czyni podjęte kroki globalnymi i dotyczącymi także innych bukmacherów korzystających z usług tego samego dostawcy. Więcej szczegółów co do punktów regulaminu, na podstawie których taka decyzja została podjęta można znaleźć w jego sekcjach 9 i 10 na naszej stronie (pod adresem
. Bardzo przepraszamy wszystkich dotkniętych tą sytuacją graczy i z góry dziękujemy za ich zrozumienie. Chcielibyśmy podkreślić, iż środki graczy nie zostały utracone, jako że wszystkie zakłady zostały rozliczone po kursie 1.00, a środki wróciły na konta graczy - zarówno w przypadku wygranych jak i przegranych zakładów. Szczegóły anulowanego zakładu można znaleźć po zalogowaniu na stronę w zakładce „Moje konto” i „Historia zakładów”. W przypadku dalszych pytań czy wątpliwości prosimy o kontakt pod adresem mailowym . -- W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt

żart i kpina..................

B 1,9K

bolo73

Użytkownik
&quot;Uprzejmie informujemy, iż kursy oferowane na to spotkanie na naszej stronie były nieważne ze względu na fakt, że były obliczone na mecz pomiędzy dwoma pierwszymi drużynami.Jednak w związku z tym, iż jedna z tych drużyn zrezygnowała z uczestnictwa w meczu, zmuszając klub do wystawienia drużyny rezerwowej, proponowane przez nas przed tą decyzją kursy nie były już stosowne do realnej sytuacji meczowej&quot;
Żadna drużyna głąby nie zrezygnowała z uczestnictwa w meczu bo mecz się odbył!Jak może drużyna zrezygnować z uczestnictwa w meczu a jednocześnie zmusić klub do wystawienia drużyny rezerwowej? Poza tym to nie grała drużyna rezerwowa tylko zawodnicy grający w 1lidze,którzy notabebe nie pierwszy już raz w tym sezonie zasilali drużynę z ekstraligi (na zasadzie rotacji). Poza tym tak jak napisał wyżej Olo: jeżeli przyjedzie do nas np. top firma typu Barca,Juve,Chelsea i zagra bez podstawowych zawodników i umoczy mecz to też zrobicie zwrot bo nie będzie w ich składzie top zawodników? Ogarnijcie się w końcu bo mam wrażenie że wszyscy tutaj korespondujemy z bandą amatorów. Skoro nie chcecie załatwić sprawy tak jak należy to wraz z kolegami poczynimy stosowne kroki aby świat dowiedział się o złodziejach z Oddsring!

Otrzymane punkty reputacji: +17
sewerynkg 21,2K

sewerynkg

Użytkownik
Obawiam się ze oni maja gdzieś wasze groźby. Nie pozostaje wam nic innego jak pisanie do instytucji które ich nadzorują. Chociaż też ciężko to widzę, ja jak walczyłem z unibetem i napisałem do nich to nie dostałem żadnego maila zwrotnego...

H 92

hagi

Użytkownik
Jawne ZLODZIEJSTWO!!
Czekam nadal za mailami od nich, ale poki co kompletna cisza...
Sprawa napewno bedzie poruszona do SBR i do innych organow, takiego kurestwa jeszcze nie bylo w sieci, a ich maile to juz wogole glupstwo do potegi
Zero konkretow, pierdolenie o niczym.
Nie odpuszcze i bede tutaj na biezaco pisal jak sprawa wyglada.
Ci co zostali OSZUKANI niech tu pisza, zbierzemy sie w grupe i napiszemy wspolnie do odpowiednich organow.
I oczywiscie ANTYREKLAMA gdzie sie tylko da - zobaczymy kto ma wieksza sile przebicia.

damianres 170

damianres

Użytkownik
Jawne ZLODZIEJSTWO!!

Czekam nadal za mailami od nich, ale poki co kompletna cisza...

Sprawa napewno bedzie poruszona do SBR i do innych organow, takiego kurestwa jeszcze nie bylo w sieci, a ich maile to juz wogole glupstwo do potegi
Zero konkretow, pierdolenie o niczym.
Nie odpuszcze i bede tutaj na biezaco pisal jak sprawa wyglada.
Ci co zostali OSZUKANI niech tu pisza, zbierzemy sie w grupe i napiszemy wspolnie do odpowiednich organow.
I oczywiscie ANTYREKLAMA gdzie sie tylko da - zobaczymy kto ma wieksza sile przebicia.
no i bardzo dobrze jak napiszecie tam gdzie trzeba to na pewno juz drugi raz tak nie zrobia

A 861

amigo007

Użytkownik
Podobnie jak SewerynKG uważam, że będzie bardzo ciężko. Według nich sprawa jest definitywnie załatwiona. Dodatkowo oni uważają, że postąpili fair bo pieniążki ładnie zwrócili. A co do tego, że &quot;takiego kurestwa w sieci jeszcze nie było&quot;. To było, i to wiele razy. Nie wy pierwsi macie anulowane zakłady, i nie wy ostatni. Tobet mi 2 razy unieważniał kupony. Raz udało się wygrać, bo był ewidentny ich błąd. Życzę wam powodzenia, ale będzie bardzo ciężko to wygrać.

H 92

hagi

Użytkownik
Siedze ponad 10 lat w tej branzy takze wiele mnie spotkalo.
Moze i byly wieksze kombinacje, ale to pierwszy ewidentny taki przypadek gdzie buk nie chce wyplacic za prawidlowo pograny zaklad PODAJAC ARGUMENTACJE, ZE TAKI I SRAKI ZAWODNIK NIE GRAL.
Co mnie to interesuje? Wychodzi ich nie udolnosc i frajerstwo, ze tak spali z kursami.
Jakos inni bukmacherzy rozliczyli poprawnie i nawet pewnie im nie przyszlo na mysl zeby voidy porobic.
Chodzi mi tutaj glownie o argumentacje betu, nawet nie maja jak tego podpiac pod konkretny punkt w regulaminie, a ich maile to czysty zart.
Zobaczymy co bedzie dalej, nie odzyskam pieniedzy - trudno - plakac nie bede, ale mam juz taki charakter, ze jak ktos chce mnie wydymac to i ja go takze. Antyreklama gdzie sie tylko da i przekierowanie sprawy dalej jest tutaj priorytetowa sprawa.

bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
ta
a ja takie cos odesłałem na tą bujdę. :

Nie jesteście dla mnie poważna firmą i nigdy nie będziecie jeśli ta sprawa zostanie tak zakończona. Jedno z bardziej prężnie działających forum jest juz powiadomione. oto link forum.bukmacherskie.com/f149/oddsring-78824-8.html proszę przeczytać ilu graczy tracicie. Informuję również iż każde polskie forum bukmacherskie zostanie poinformowane o waszych nieudolnościach i własnych regulaminach, gdzie żaden szanujący bukmacher nie pomyslał by nawet przez chwile tak postąpić. Mecz grany był nie tylko u was i WSZĘDZIE został poprawnie rozliczony. Czy teraz nie logicznym byłoby rozliczenie nam zakładów fair i pokazanie się zarówno nowym jak i starym użytkownikom, ze jestescie uczciwi i postępujecie jak Wasi konkurenci? Czy gdyby był przypadek podobny a byście byli z tego meczu na PLUS tez zrobilibyście zwroty, gdyby gracze czyli MY napisalibyśmy że Manchester United nie grał pierwszym składem tylko rezerwami, bo okazało się że mają długi? NIE byście zacierali ręce ile kasy jest zarobione i nie byłoby odzewu. A więc oznajmiam i ja i wszyscy poszkodowani, że taki temat jak ten wyżej powstanie na każdym forum i w każdym miejscu gdzie umieszczane sa wasze promocje. Mamy na tyle kontaktów by również zamieszczone to zostało na forach zagranicznych a co więcej: sprawą zajmą się organy sprawdzające waszą pracę i was oceniające jak sbr itd. Nie mieliście podstaw by ten kurs zmienić, tymbardziej po 2 dniach. czemu przed meczem tego nie zrobiliście skoro wszędzie było to wycofane i każdy NORMALNY bukmacher mimo iz dowiedział się o składach i sytuacji, ten mecz wycofał, ale tym co zdążyli pograć rozliczył IN PLUS.czyto nie na tym to wszytsko polega? czy to nie daje wam do myslenia?? jaka reputacja bedzie o was w internecie (czyli glownym zrodle reklamy) tez was nie interesuje? otoz ok, my czekamy jeszcze doslownie 2-3 dni na zwrot w tej sprawie, jeśli on nie nastąpi nasze czyny będą równie restrykcyjne co wasze. Prosze o dokładna odpowiedź na mojego maila, a nie o maila którego wysyłacie każdemu z osobna.

A 861

amigo007

Użytkownik
Bruksel1990 zauważ tylko, że najprawdopodobniej osoba która czyta te maile ma mało do powiedzenia. Jakaś góra podjęła taką decyzję, a support pewnie nie może nic zrobić w tej sprawie.

F 26

facepalm

Użytkownik
Oddsring wyruchał graczy dwukrotnie. Meczu z Oświęcimiem nie grałem tutaj za to postawiłem trochę kasy na mecz z Cracovią i tam mam zwroty :/

bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
odpowiedz po 20minutach na notke moja powyzej:
formujemy, iż ustosunkowaliśmy się już do tej sprawy w poprzednim mailu, który Pan otrzymał. Staramy się prowadzić transparentną politykę we wszystkich naszych działaniach, wyjaśniliśmy więc już wszystkie motywy naszych decyzji - i gdyby w przypadku przyszłych spotkań gracze faktycznie mieli zastrzeżenia przy wystąpieniu podobnych sytuacji, bardzo prosimy o kontakt z ich strony. Do każdej takiej sprawy podejdziemy indywidualnie, podobnie jak w tym przypadku, i postaramy się wypracować rozwiązanie zgodne z naszym regulaminem i korzyściami naszych użytkowników.
Wyrażamy ubolewanie z powodu tak negatywnych reakcji graczy na nasze działania, lecz ufamy, że nasze decyzje były słuszne i uczciwe wobec wszystkich zainteresowanych stron.
--
W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt.
JAKA SZYBKOSC, no to do pracy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom