>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Oddsring - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Ja tak samo zostałem wydymany chociaż u mnie jest taka różnica że ja wypłaciłem od razu a tylko 200euro sobie zostawiłem i wczoraj pograłem ponownie i co??
Oddsring hehe buk,który rozlicza zakłady wg własnego widzi mi się. W piątek pograłem u nich zakłady na polskiego hokeja: Krynica - Unia - rozliczyli poprawnie,wypłacili ale zostawiłem sobie prawie 200euro na koncie na grę.Pograłem w niedzielę ponownie hoka Craxę z Krynicą.Zakłady przyjęli,kursy jechały w dół ale meczu nie zdjęli. Przychodzę wieczorem doma patrzę a oni zrobili unieważnienie i zwrot, podobno jeszcze przed meczem. Na moje zapytanie:
&quot;Witam!
Proszę o wytłumaczenie dlaczego unieważniliście mi zakłady na polski
hokej Cracovia - Krynica? Mecz odbył się - wynik 11:3 więc jaki jest
tego powód bo nie rozumiem?Proszę o poprawne rozliczenie zakładów!!!&quot;
przyslali odpowiedź:
&quot;Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z naszym regulaminem:
10.1 W każdym przypadku, gdy zakład został przyjęty lub płatność
została dokonana przez nas w wyniku błędu, ze względu na fakt, że
podane kursy i / lub wyniki zakładów były wyraźnie błędne,
zastrzegamy sobie prawo do poprawy błędów nawet po zakończeniu
zdarzenia. Odnosi się to do możliwości ponownego rozstrzygnięcia
odpowiednich zakładów. Jeżeli nie ma ku temu wystarczających powodów,
zastrzegamy sobie prawo do unieważnienia zakładu, a tym samym zwrotu
stawki konto gracza. Dokładamy starań, by informować Klientów o
błędach najszybciej, jak to tylko możliwe.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zrozumienie.&quot;

Odpisałem im:
&quot;Ale o jakim błędzie tutaj jest mowa? Wystawiliście kurs taki sam albo
podobny do tego jaki wystwiłi inni bukmacherzy, którzy notabene
rozliczyli zakład prawidłowo.Wystawiliście zakład jak najbardziej
prawidłowo i można go było grać przez długi czas - nie było blokady
zdarzenia tylko kurs pikował w dół więc o jakim błędzie jest mowa bo
nie bardzo rozumiem?&quot;
Odpowiedź:
&quot;Uprzejmie informujemy, iż nasza decyzja o anulowaniu zakładu jest
ostateczna.

Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.&quot;
Zero argumentów tylko &quot;zrobiliśby tak i nie ma dyskusji!!!&quot;
Dodatkowo dzisiaj zrobili mi zwrot za piątkowy mecz który pograłem dnb Unia - najpierw rozliczyli - wypłacili a dzisiaj po 3 dniach robią zwrot i mam wskutek tego konto ujemne.&quot;
Teraz patrzę a tu zrobili kompletny zwrot za wszystkie zakłady - po 3 dniach kiedy zostało rozliczone i w większości wypłacone. Buk jest śmieszny.
Screeny mam porobione jakby co. Toż to jest oszustwo z ich strony.

H 92

hagi

Użytkownik
Dodam od siebie, ze wczorajszy hokej takze pogralem i zwroty porobili kolo 13-14tej - dokladnie nie pamietam. Inne buki, m.in betsson, betsafe, jaxx pograne i prawidlowo rozliczone takze kolejne kurestwo z ich strony.
Najlepsze jest to, ze suma z wygranej pewnie jakas kolosalna nie byla i przez takie cos beda miec antyreklame gdzie sie tylko da - jest sens taki kabaret robic? To juz pytanie do osob powiazanych z ta firma.
Najlepszy cyrk to taki, ze ten kto normalnie kase trzymal na koncie to zostal OSZUKANY, a ten kto wyplacal po meczu ma normalnie pieniadze na portfelach internetowych...
Szopka jak cholera, czekam na rozwoj sytuacji.
Ma ktos jakis telefon kontaktowy do nich?

Otrzymane punkty reputacji: +11
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Zaklady grane w piatek, single, duble - roznie bo po limicie marnym 50zl.
Jesli nie oddadza moich pieniedzy (suma nie wielka, ale 7 tys piechota nie chodzi)
Ciekawa sprawa. Limity po 50 zł, a wygrałeś 7 tys. Ale ok. Natomiast już pisanie i robienie z siebie kozaka, że 7 tys to marna kwota jest po prostu zabawne ????
No i też ciekawa sprawa, że nagle wszyscy grają ten sam mecz w 6-7 bukach naraz, ale no być moze tak gracie na co dzień - nie ważne.
Generalnie sprawa rzeczywiście żenująca jeśli już chodzi o sama anulację zakładu - pomyłek kursowych nie było więc bezsensu. Ale wątpię, żeby zgloszenie sprawy do LGE, SBR cokolwiek dalo...

H 92

hagi

Użytkownik
W czym masz problem?
Kursy od 3 do ponad 4 - co za problem pograc z dokladkami 1,01 - 1,05. Pogralem powyzej 50 kuponow, w tym dwie dokladki nie weszly. Jest taka opcja u tego buka to skorzystalem, normalna rzecz.
Napisalem wyzej, ze moge w kazdej chwili wrzucic screeny.
Marna, a nie duza to kolosalna roznica, kazdy orze jak moze i ma wlasne stawki i to kazdego indywidualna sprawa.
Jesli widzisz mega value i dostajesz info to chyba logiczne, ze gra sie gdzie sie da, wiadomo, ze hokej polski to nie jest zbyt popularna liga, a co za tym idzie i limity nizsze i ciezko to sensownie pograc.
Wiele, nie wiele, trzeba probowac, zachowanie tego bukmachera to czyste zlodziejstwo takze najwieksza kara dla tego buka jest rozpowszechnianie na forach jak to klientow robia w balona i dazenie to poprawnego rozliczenia zakladu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kursy od 3 do ponad 4 - co za problem pograc z dokladkami 1,01 - 1,05.
A co daja te dokładki ? Zwiększenie limitu ? Na ten mecz był limit 50 zł ?
Marna, a nie duza to kolosalna roznica, kazdy orze jak moze i ma wlasne stawki i to kazdego indywidualna sprawa.
OK - no jeśli dla Ciebie 7 tys zł to kwota nie wielka to szczerze Ci gratuluje zawartosci portfela - musisz być po prostu bardzo bogaty.

H 92

hagi

Użytkownik
Wypowiadasz sie agresywnie i szyderczo w moja strone, a nie masz pojecia jak jest...?
Mozesz zdublowac beta dokladajac kolejne zdarzenie (kurs nie gra roli) i mozesz do woli tak grac. Tak tez uczynilem po tych nedznych limitach.
Nikt nikomu w portfel nie powinien zagladac w tym zawodzie, staram sie robic najlepiej to co robie i stopniowo zwiekszam stawki z wiekszym bankrollem.
PS Bogaty nie jestem i zapewne nie bede chyba, ze w lotka trafie.

F 26

facepalm

Użytkownik
No to jestem kolejnym oszukanym przez oddsring na tym meczu. Każdy rozliczył normalnie a ci złodzieje śmieją się nam prosto w oczy.
Hagi jak byś coś działał to chętnie się dołącze, myślę że im więcej osób tym lepiej.

Dawczan oszczędź sobie głupie komentarze bo są ludzie, którzy grają za wielkie pieniądze a jeśli buki dały kurs 5 na Oświęcim, podczas gdy jego faktyczna wartość wynosiła 1.2 to nie dziw się że niektórzy pograli grubo.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nikt nikomu w portfel nie powinien zagladac w tym zawodzie, staram sie robic najlepiej to co robie i stopniowo zwiekszam stawki z wiekszym bankrollem.
Absolutnie nie zagladam, ale sam swój wystawiłeś na widok piszac, ze 7 tys to kwota nie wielka, więc troszkę nie rozumiem dlaczego twierdzisz, ze to ja zaglądam do Twojego portfela. Nie ważne, życzę powodzenia w rozwiązaniu sytuacji, choć pewnie poza, a może aż ukazaniem takich informacji na forach nic więcej nie ugrasz/ugracie.

bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
W piatek pograłem mecz z hokeja , mecz trafiłem , wczoraj wchodze na swoje konto i ku mojemu zdziwieniu widze ze ubylo mi gotowki , sprawdzilem Moje konto i co sie okazalo po dwoch dniach anulowano mi wygrana za hokej i zrobiono zwrot . Bardzo złodziejskie zachowanie ze strony Oddsring .
to jest jakaś paranoja. Identyczna sytuacja, mecz rozliczony był poprawnie wraz z jego dokładkami, kasa normalnie na koncie , wypłata zlecona i co???? Zakład po 2 dniach ANULOWANO, zadnych podstaw do tego nie było, pytam się jakim prawem? jak jest to możliwe?? bo co? bo byliby za dużo w plecy? to dosłowne złodziejstwo i zwyczajne okradanie grających. Nie mówiąc o natychmiastowym limicie stawki, co w w tej kwestii można zrobić? jak to rozwiązać? nie wiem, ale na pewno nie zostawmy tego w ten sposób, bo to wbrew wszystkiemu.

Otrzymane punkty reputacji: +10
H 92

hagi

Użytkownik
Trzeba dzialac, kazdego moze to spotkac i nie tylko w tej firmie, a innej.
Przy obecnym wachlarzu bukmacherow firma nie moze sobie pozwolic na takie oszustwo i zlodziejstwo!
Era internetu robi swoje, teraz kazdy ma dostep do sieci i informacje na forach sa bardzo wazne.
W kupie siła!
Bet grany normalnie, przed meczem, po normalnych kursach jakie mial rynek, wszystko cacy takze nie widze problemu by sprawe opisac do SBR, znajdzie sie wiecej osob to wspolnie bedziemy dzialac.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dawczan, akurat nie masz ani trochę racji w tym, bo sam praktykuję dokładki oddsringowe i tak można tam grać do skutku i nawet na zlimitowanych kontach wygrywać i po &quot;7tysięcy&quot;, bo nie wszyscy grają dla przyjemności...
Co do meczu - nic dziwnego w graniu u wielu buków nie ma, bo w takich czasach, że wygrywający nie są mile widziani trzeba kombinować.
No ale do rzeczy - sytuacja prosta i klarowna - Oddsring i jego odsmakerzy po raz kolejny dali popis swej nieudolności (patrz brak ofert na F1, MotoGP, teraz chyba też już skoki itd, bo byli w tym słabi i każdy ogarnięty to wykorzystywał) i teraz akurat ktoś wpadł na &quot;genialny&quot; sposób odrobienia strat, czyli zrobienia bezpodstawnego zwrotu i tyle.
Sprawę trzeba nagłośnić, a potem już tylko SBR i LGA, czy kto tam ich nadzoruje.
Na tym forum są mocno promowani, więc może ktoś z osób władnych skontaktuje się z nimi ? Tak czy siak w normalne rozliczenie wątpię, bo będzie to dla nich duża strata i zapewne tak jak w ww.dyscyplinach ktoś poleci za swoje niedoinformowanie i skończy się wystawianie oferty ????
Z resztą tam średnio opłaca się wygrywać. Trafi się jakieś fajne kupony, to limity z miejsca kilkanaście euro, nawet innym obniżają sukcesywnie ze startowych 150e na 100e itd.
e; Dawczan, widzisz. można normalnie wyjaśnić zamiast od razu się sprzeczać;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dawczan, akurat nie masz ani trochę racji w tym, bo sam praktykuję dokładki oddsringowe i tak można tam grać do skutku i nawet na zlimitowanych kontach wygrywać i po &quot;7tysięcy&quot;, bo nie wszyscy grają dla przyjemności...
OK, ale ja nie twierdziłem, że nie można tego robić. Jeśli stosujecie takie praktyki, że dorzucacie 1,01-1,05 i przez to omijacie limity no to ok. Tylko no wydało mi się dziwne, że 50 zł limit a wygrana rzedu 7 tys. Ale ok sprawa wyjaśniona - można robić dokładki i zakłady są przyjmowane. Tylko musiało byc naprawdę bardzo dużo tych dokładek...Jaki był kurs na tą Unię w końcu w Oddsring ?

H 92

hagi

Użytkownik
weekend byl, dokladek rzedu 1.01 - 1.05 bylo od cholery
Nie trafilem dwoch, kosza belgiejskiego po 1.01 i bodajze reczna norweska liga po 1.01
Jakbym wiedzial, ze tak przytnie ten bukmacher to bym wiecej przylozyl w profie bo kurs z podatkiem nawet lepszy niz ten w oddsringu...

Otrzymane punkty reputacji: +17
B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Może i nie byłoby takie halo z naszej strony gdyby inne buki postąpiły podobnie ale to jest bodajże jedyny bukmacher,który zrobił coś takiego.Mało tego - gdyby konkretnie próbowali wyjaśnić dlaczego tak postąpili ale nie, w ogóle nie ma dyskusji bo na moje zapytanie:
&quot;Ale o jakim błędzie tutaj jest mowa? Wystawiliście kurs taki sam albo podobny do tego jaki wystwiłi inni bukmacherzy, którzy notabene rozliczyli zakład prawidłowo.Wystawiliście zakład jak najbardziej prawidłowo i można go było grać przez długi czas - nie było blokady zdarzenia tylko kurs pikował w dół więc o jakim błędzie jest mowa bo nie bardzo rozumiem?&quot;
wysilili się tylko na:
&quot;Uprzejmie informujemy, iż nasza decyzja o anulowaniu zakładu jest ostateczna.&quot;
***** to jest skandal!!Buk leci w chuja z nami.Wszyscy inni wypłacili chociaż też pewnie sporo popłynęli ale przyjęli na klatę fakt,że w tym konkretnym przypadku gracze byli szybsi w dotarciu do pewnych faktów i po prostu to wykorzystali.Ale nie Oddsring!!!Oni wyszli z założenia,że najprościej jest zrobić zwrot bo tak nam się podoba.Pytanie brzmi: dlaczego?Konkrety?argumenty?Paragraf paragrafem ale ja chcę wiedzieć konkretnie dlaczego?
Myślę,że tak jak pisze kolega Hagi - w jedności siła i wspólnie musimy walczyć o to co nasze - ja w każdym razie tego tak nie zostawię!!!

Otrzymane punkty reputacji: +29
kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Buk jest denny jak mało który - najgorsze jest sztuczne zawyzanie kursow widocznych na stronie a potem obnizanie ich w momencie stawiania zakladu. Nie polecam nikomu.

M 20

morgus

Użytkownik
ho ho a planowałem założyć konto u tego buka...jak tak traktują klientów to jednak postoję obok...

Otrzymane punkty reputacji: +20
baron1988 931

baron1988

Użytkownik
Widzę,że nie tylko mnie tak potraktowali tylko rzeszę innych osób...
Ja nie wiem kto tam odpowiada za rozliczanie kuponów...Zawarłem tak jak wy mecz piątkowy Krynica - Oświęcim.Zagrałem tylko 2 kupony : podwójną szansę X2 po 2.00 i ten kupon rozliczony jako wygrany i kasa została na koncie,a zwycięstwo po kursie 3.03 zrobione po 3 dniach jako zwrot z kursem 1.00,pierwotnie też dodali kasę za ten kupon tuż po zakończeniu meczu w piątek),nie informując w żaden sposób choćby drogą mailową o zmianie decyzji rozliczenia kuponu !
Jak na złość,zagrałem wczoraj DNB z ligi paragwajskiej,kasa przez pół dnia czekała na rozliczenie. Wynik padł 1-1,także powinien mi przysługiwać zwrot pieniędzy a tu znów mam pieniądze odjęte z konta i zakład widnieje jako przegrany.
Nie wiem czy oni sobie to wszystko rozliczają według swojego widzimisię,ich podwórko,ich zabawki ?
Pewnie jak pogram jeszcze kilka dni i wejdzie mi kilka zakładów to pewnie zostanę z wyzerowanym saldem bo tak akurat im będzie na rękę...
SKANDAL !!!

H 92

hagi

Użytkownik
Niestety na maile nie odpisuja poki co, czekam juz drugi dzien, az odpowiedni dzial udzieli mi odpowiedzi na moje zapytanie, ale cisza wiec tutaj pisze - moze to i lepiej, opinie uzytkownikow na forach publicznych dla takich bukow sa bardzo wazne.
Znajomemu odpisali:
&quot;W związku z tym, że dziesięciu zawodników rozwiązało umowy ze swoim zespołem, na który proponowany był kurs z naszej strony, zespół, który faktycznie wystąpił w spotkaniu można uznać za „inny” niż ten, na który podawaliśmy kursy na naszej stronie. Stąd wynika usunięcie zakładu z naszej oferty, które - choć dokonane po spotkaniu - jest zgodne z cytowanym powyżej punktem naszego regulaminu.
Przypominamy, że całe postawione środki zostały zwrócone w stosunku 1:1. W przypadku zakładów kombinacyjnych zawierających zakłady na ten mecz, ten jeden zakład składowy rozliczany był po kursie 1.00. Dotyczy to zarówno wygranych, jak i przegranych zakładów na to spotkanie.
Na prośbę graczy, w sprawę dalej prowadzimy wgląd i analizujemy działania graczy oraz jesteśmy w kontakcie ze źródłami oficjalnych informacji odnośnie tego meczu. W przeciągu najbliższych paru dni zostanie to ostatecznie wyjaśnione, jednak na tą chwilę zakłady zostały zwrócone&quot;
Mega cyrk, glupszej odpowiedzi nie mogli napisac! A pierwsze zdanie to juz wogole nadaje sie do kabaretu. Sami sobie noz w plecy wbijaja.
I to ma byc buk rozwijajacy sie i pozyskujacy nowych klientow? Niech kazdy sobie odpowie sam na to pytanie.
Nie od dzis wiadomo, ze zmiany w skladach sa przed jak i w trakcie sezonu i zadaniem gracza jest wylapac takie VALUE i zainwestowac odpowiednia sume. Normalna kolej rzeczy.
Caly wachlarz bukow nie zauwazyl w tym nic nadzwyczajnego i rozliczyl bez zadnych problemow dany zaklad hokejowy.
Takiego uzasadnienia jeszcze nie czytalem na necie, a gram ponad 10 lat - nawet krzaki typu interwetten, jaxx itp zdecydowanie lepiej traktuja klienta niz ten bukmacher.
Sam jestem ciekaw jak wybrna z tej sytuacji. Jak zostawia te zwroty to bedzie jawne oszustwo i zlodziejstwo i bede walczyl tak dlugo jak sie da. Nie maja zadnego odpowiedniego punktu w regulaminie by moc podpiac to pod ten zaklad, dodam, ze pewnie zaden buk w sieci nie ma takiego regulaminu by anulowac bet za to, ze jakis zawodnik nie zagral w meczu. ZENADA.
Poki co tutaj pisze, jesli nic sie nie poprawi w naszej sprawie opisze ten cyrk na innych forach, glownie zagranicznych.
Poki co mam porobione screeny z zakladami rozliczonymi poprawnie jak i po edycji kuponow na void + dodatkowe screeny z innych bukmacherow rozliczone poprawnie.
Wglad do konta przygotowany, czekam za rozwojem sytuacji i jak nie oddadza mi pieniedzy sprawe zglaszam do SBR I LGA i bede tutaj pisal na biezaco jak sprawa wyglada.
Kazdego z Nas to moze spotkac w kazdej chwili i trzeba z tym walczyc - nie dajmy sie oszukiwac!
Wielkiej sumy na tym nie stracili bo nisza i duzo osob nie pogralo i az dziwota, ze chce im sie za takie pieniadze robic sobie taka antyreklame - nie moja piaskownica, widocznie ktos tam beknie za ta sytuacje.
Jesli jest Was wiecej, to piszcie tutaj smialo, czym wiecej osob tym lepiej, bedziemy dzialac wspolnie.
Juz mi nie chodzi o same pieniadze, ale o to, ze ktos chce ze mnie zrobic kompletnego idiote...
Dzieki za odzew chlopakow majacych kontakt z tym bukiem..., w sumie Wam sie nie dziwie, dla Was ta firma to złota kura i nie dziwota, ze nie zainterweniujecie w tej sprawie.
Pozdrawiam

B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Na ich odpowiedź:
&quot;Uprzejmie informujemy, iż nasza decyzja o anulowaniu zakładu jest
ostateczna.&quot;
ja odpisałem tak:
&quot;A ja uprzejmie informuję,że Wasza odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Proszę mi wytłumaczyć dlaczego mecz nie został zdjęty z oferty po złożeniu przeze mnie zakładów tylko dalej go trzymaliście a kursy zjeżdżały na dół?Jeżeli byłby blok to rozumiem - pomyłka itd. ale nie w momencie kiedy zjeżdżacie z kursem w dół i dalej przyjmujecie zakłady na zdarzenie. Druga sprawa - zakłady na mecz piątkowy miałem rozliczone poprawnie a dzisiaj po 3 dniach robicie korektę i zwrot - na jakiej podstawie? O co
chodzi? Też wystawiliście złe kursy? Uważacie, że macie prawo rozliczać zakłady wg własnego widzi mi się? Jakim paragrafem teraz mnie uraczycie w swojej odpowiedzi?Podobno tłumaczycie to faktem zmian kadrowych jakie zaszły w zespole z Krynicy. Żenada! W sporcie tak już jest, że zmiany zachodzą nie tylko przed ale i w trakcie sezonu i zadaniem grających jest to wiedzieć wcześniej od bukmachera aby tą wiedzę należycie
spożytkować a zadaniem bukmachera jest posiadać odpowiednich ludzi na stanowiskach aby takie informacje szybciej dotarły do nich niż do grających. Wszyscy bukmacherzy u których grałem te zakłady rozliczyli je jako wygrane tylko Oddsring jako jedyny robi problemy. Na koniec informuję, że jeżeli będę otrzymywał odpowiedzi na odwal się tak jak
ostatnio a sprawa nie zostanie solidnie wyjaśniona i poparta klarownymi argumentami to zgłoszę całą sytuację do odpowiednich instytucji nadzorujących a firmę Oddsring odpowiednio opiszę na wszystkich dostępnych mi forach zarówno polskich jak i
zagranicznych.&quot;
Ich odpowiedź:
&quot;Szanowny kliencie Oddsring,
Dziękujemy za zapytanie.
Polski przedstawiciel Działu Obsługi Klienta skontaktuje się z Panem
najszybciej jak to tylko możliwe.
Z góry dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.&quot;
Więc póki co czekam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom