wonderkido
Użytkownik
Nie co odważny typ, Kamillo ale jak najbardziej bardzo ryzykowny, ale jak to w najlepszej naszej lidze świata w Hokeja, wszystko jest możliwe. Jastrzębie grają ostatnio w kratkę, nie mogą za bardzo się odnaleźć, bo mimo przedostatniego meczu wygranym z Canucks, dziś już mają wyższą półkę w delegacji do zdobycia. Królowie mimo ostatniego bardzo słabego meczu z Lotnikami, dalej są silną formacją do takich ekip jak Hawks. Osobiście, również jestem za Twoim typem, bo Jastrzębie, to moja trzecia ulubiona ekipa i jeśli się zepną i zagrają tak jak to grali w playoff, z Królami jest szansa powodzenie. Kane, ostatnimi czasy coś tam strzela, ale dalej coś ma z formą choć z takimi ekipami jak Kings spina się na wyżyny swojej formy i możesz na niego tutaj jak najbardziej liczyć, nie zapominam, o Toewsie, Hossa również poprawa niesamowita, mógłbym wymieniać po kolei, ale nie ma takiej potrzeby, natomiast po drugiej stronie jest Kopitar, Carter i jeszcze paru utalentowanych grajków. Ten drugi groźny podczas powerplay, ale to nie zawsze się sprawdza. Quick, jak ma dzień konia potrafi wyłapać wszystko, ale i jemu zdarzają się wpadki. Mimo meczu w delegacji Hawks, nie są tu do końca skreśleni, wręcz przeciwnie, pójdą na wymianę ciosów i będą walczyć o punkty! I na pewno będą bardzo zmotywowani aby polepszyć swoje mecze na wyjazdach. 3mam kciuki i powodzenia!