Flyers - Islanders
Giroux over 3 shots on goal
1,75 Betsafe 1G,1A 1st star, ale dlaczego tylko 2 SOG ????
to score 3,35
Oferta na podobne zdarzenia upiększała swego czasu oferty kilku znanych firm bukmacherskich, ale później znikła mi z oczu. Szkoda, bo nieraz nawet tripla można było ustrzelić z niezłym AKO. Jeśli cały czas była w Betsafe, to jestem ślepy, a jeśli jest od niedawna, to wypada się cieszyć. W każdym razie moje podziękowania należą się użytkownikowi
stanisuaw, który mnie niedawno uświadomił
Nie tylko Phila musi zacząć nadrabiać zaległości (w słabiutkiej póki co Metropolitan nie będzie to zadanie niewykonalne), ale i poszczególne jednostki. W
NHL wielu grajków uczestniczy w dwóch bitwach na raz - jedna toczy się na froncie
NHL Stanley Cup, a druga na froncie Sochi 2014.
#28, który jeszcze niedawno był pewniakiem do wyjazdu, teraz wcale nie jest wymieniany w gronie tych, którzy mogą spać spokojnie. Roster Kanady miażdży system, płakać mi się chcę na samą myśl ilu genialnych zawodników nie pojedzie na Igrzyska.. mieć taki kłopot bogactwa to coś absolutnie unikatowego. Iście królewski początek rozgrywek w wykonaniu CG sprawia, że musi ostro zapieprzać, aby mieć możliwość wspierania Team Canada z perspektywy gracza, a nie kibica. Forma z meczu na mecz rośnie, ale tu trzeba znacznie więcej. Z całą pewnością postawię na #28 w kategorii strzelca bramki(3,35 Betsafe
), ale jako main bet traktuję ponad 3 strzały w meczu. Claude zaczyna ładować coraz częściej, a ta liczba powinna stale wzrastać wraz z kolejnymi dobrymi występami. Odblokował się, nie ciąży na nim taka presja, a i koledzy nie grają już takiej padaki. Z gry te minimum 2 strzały powinien oddać, w PP zamek zamyka strzałem zazwyczaj właśnie Claude. Wystarczą ze 2 okazje w man adv i overek zostanie pokryty. Wszystko pięknie wygląda, ale w
NHL nie takie zakłady nie wchodziły, więc lepiej siedzieć cicho. Linia jak dla mnie troszkę za niska, gdyby to ode mnie zależało, ustawiłbym ją o jeden wyżej - over 4 SOG. Ale nie mój w tym interes. Bet na dziś - CG over 3 SOG, opcjonalnie CG to score.