Pierwszy dzień powrotu udany z overami Penquins i Leafs, a dziś mam zamiar kontynuowac dobre rozpoczęcie, w koncu nie po to specjalnie odpoczywałem!..
Dyscyplina
NHL Hokej 01.00
New Jersey Devils vs Tampa Bay Lightning 2-5
Over 5.5
Kurs 1.92
Unibet
Stawka 8/10
Over złożony niejako z dwóch zespołów na które wczoraj podałem overowe wyniki! Wysoko cenię ten typ, dlatego stawkuję go 8/10.
U Devils sprawa niezmienna i koronny argument na bramki - nie gra Brodeur, klasa obrony bramki i podpora gry i swobody defensywnej Devils!
Hedberg wczoraj zaliczył 4 bramki, z czego kazdy krążek przeslizgiwal sie obok niego do bramki. Mimo to nie zagrał źle, a najwięcej zastrzeżeń dotyczy kolegów z obrony, ich powrotów, szybkości blokowania..
Dzis moze rozpoczac to spotkanie Kinkaid, a to oznacza absolutny debiut w
NHL. Nie trzeba mówić z czym wiąże się gra przeciwko Tampie, najbardziej ofenswynemu obok Penquins zespołowi notujacemu 5 porażek po sobie, mimo strzelania bramek! Potężne wyzwanie! Wczoraj Penquins mimo przewagi ogólnej przegrywali do 3 tercji 1-2 i geniusz przede wszystkim Malkina oraz Crosby'ebo zniwelował wynik i wyciągnał mecz dla Pingwinów.
Devils za to 4 porażki i to jest mecz przegranych w ostatnim czasie, co oznacza sporą chęc wygranej po obu stronach. Na obrone nie ma co liczyć, bo gospodarze słabiej grają w tej dziedzinie od utraty Brodeura, nie ma własnie jego, a także może w bramce zadebiutować Kinkaid!
Goście z Tampy nie umieją bronić tak, by nie tracić bramek - ich siła to ofensywna gra i szybkość oraz talent supersnajpera Stamkosa.
Ten mecz miał już miejsce i nawet przy Brodeurze było 4-2! Zresztą mecze sa ofensywne i skuteczne, bramki sypią sie w okolicach 6-7! Czas na zaistnienie Kovalczuka, bo jego osoba musi pomóc Devilsom wyjść z poziomu serii pod kreską!
Brać, pobierać ????
2 Typ, który podoba mi się to:
Detroit Red Wings vs Colorado Avalanche
2-1
Typ Detroit 1
Kurs 2.00
Bwin
Wings świetnie zagrali w meczu dnia z Blackhawks, mimo to przegrali po dogrywce 1-2( wow, jestem dumny z mojej ekipy, to co wyprawiają w tym roku jest nie do wyjaśnienia ???? Grali równo i choć Blackhawks miało sporo okazji, to Detroit mogło ten mecz wygrać. W formie jest Howard, bramkarz gospodarzy wszedł w rytm dobrej gry i dziś Lawiny nie powiny wiele strzelić, a staracić owszem - nie jedną i nie dwie! Duża presja Na Franzenie, miał parę wyśmienitych okazji na gola z Chicago, nie trafia w ostatnim okresie, a ten mecz warty podreperowania gry. Avalanche w delegacji mizernie i nieskutecznie, bez polotu i siły w dobrej defensywie. W domu potrafią zagrać dobry mecz, ale wyjazdy to wiele błędów, przegrywają praktycnzie z każdym, a kurs 2.00 to chyba promocja na Detroit, które nie wygrało w regulaminowym od paru meczów!