>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Detroit Red Wings - Colorado Avalanche
Pavel Datsyuk strzeli gola w meczu
2,75 betsson
⛔
Zwycięstwo, w bardzo dobrym stylu, z wcale nie słabym Anaheim, musi zadziałać budująco. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, dlatego też trzeba potwierdzić swoją wartość w kolejnym meczu, z bardzo nierównym Colorado. Powstrzymam się co do meczowego typu, ale w zamian za to wskazuję Datsyuk&#39;a, jako jednego z faworytów strzelenia bramki. Rosjanin nigdy nie był typem samoluba, nigdy nie strzela na siłę, nierzadko woli uraczyć kolegów świetnym dograniem, niż oddać nic nie dający, nieprzygotowany strzał na bramkę. Nie znaczy to, że bramek strzelać nie potrafi. Od kilku sezonów utrzymuje over 70 pkt w sezonie, będąc zawsze punktowym liderem drużyny, o ile nie wyprzedzi go Zetterberg. Dziwi fakt, że tak wspaniały center ani razu nie osiągnął 100 pkt w sezonie. Biorąc pod uwagę przeciętną w ostatnim czasie dyspozycję Avs, stosunkowo dużą ilość czasu spędzaną przez Rosjanina na lodzie, to istnieje szansa, że i dzisiejszej nocy dopisze kolejną bramkę z numerem 224.

Otrzymane punkty reputacji: +1
odi 2,3K

odi

Forum VIP
New Jersey Devils - Carolina Hurricanes -&gt; Carolina win (ML OT)[2.05][Bet365] ⛔
Wiadomością dnia szczególnie ważną dla tego typu jest to, że nie zagra po raz kolejny Ilja Kowalczuk. Bez Rosjanina Diabły mają bardzo mało do zaoferowania, niestety ale Kowalczuk jest wykorzystywany przez New Jersey praktycznie cały czas czy to jest osłabienie czy przewaga czy gra w wyrównanych siłach. To jest napastnik z najwyższą średnią ilością minut spędzonych na lodzie (powyżej 25). Oprócz niego w zespole z Newark nie zagrają również istotni Zajac, Greene czy Josefson). Huragany też nie błyszczą ostatnio kilka mocnych kopów w zad przyjęli przegrane wieloma brakami, mam nadzieje że to w końcu ich obudzi. Jak obudzi się Staal to powinno ich być stać na kilka zwycięstw, jeśli nie trzeba liczyć na bardzo dobrą formę Cama Warda.
Los Angeles Kings - Nashville Predators -&gt; Los Angeles win (ML REG)[1.80][Pinnacle] ✅
JR08 szukał przełamania Królów już wczoraj, moim zdaniem błędnie bo Rekiny rzadko odpuszczają tak zwane prestiżowe mecze. Natomiast dzisiaj, gdy Kings wracają do własnej hali i podejmują dosyć osłabionych Prdators można by już się upierać przy ich wygranej. Przekonuje mnie do tego też odpoczynek jaki dano Quick&#39;owi. Bernier w bramce na dziś to dobry wybór bo po pierwsze da to świeżość pierwszemu goalie, po drugie Predators to nie jest ekipa na tyle ofensywna żeby tu zasypali gospodarzy gradem strzałów. Kings wchodzą w taki dosyć gorący okres bo za nimi San Jose a przed nimi Vancouver i &quot;red hot&quot; Minnesota, przyda się więc wygrana na podbudowanie z takim średnim że tak powiem Nashville.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Jak dla mnie to dzisiaj Capitals powinni ogarnąć we własnej hali wina z Dallas które mimo że jest tak wysoko w tabeli to nie ma potencjału takiego jak ekipa Oveczkina. Kurs 1,66 ML w Pinnacle może nie jest jakiś super extra, ale moim zdaniem w miarę pewny i to zdarzenie dzisiaj zagram za mocną stawkę. Washington Capitals 1,66 ML.

Za średnią stawkę proponuję grać over w meczu Red Wingsy z Colorado. Obie ekipy mają dobrą ofensywę, zwłaszcza Avalanche które w defensywie też sporo bramek traci.Ostatnio obie drużyny nie grały zbytnio overowe także licze na przełamanie, a biorąc pod uwagę obie ekipy na pewno jest to możliwe. Detroit Red Wings - Colorado Avalanche over 5,5 1,94.

Los Angeles Kings i Chicago Blackhawks dobre kursy można próbować w dublu albo w singlach. Obie ekipy powinny się przełamać, i obie mają rywali w swoim zasięgu. Predatorsi na wyjeździe w Los Angeles dotąd poczyniali sobie dobrze, jednak uważam że dzisiaj górą będą gospodarze. Chicago niespodziewanie 2 porażki zaliczyło z rywalami Vancouver i Tampa Bay, czy to był wypadek przy pracy czy kryzys mały formy zobaczymy. Skłaniam się grać Chicago ML 1,86 oraz Los Angeles Kings 1,77 ML

T 98

tomisdz

Użytkownik
Spotkanie Detroit Red Wings - Colorado Avalanche
Dyscyplina:hokej: NHL godz : 1.30
Typ: Over 5,5
Kurs: 1.84
Bukmacher: Betsson ✅
Analiza:
Dziś przed nami w lidze NHL kilka spotkań więc jest w czym wybierać Na dzisiejszą nockę
wybrałem spotkanie dwóch drużyn z Konferencji Zachodniej Detroit Red Wings - Colorado Avalanche.
Obie ekipy ostatnio nie prezentują sie dobrze. Mianowicie ,,czerwone skrzydła&#39;&#39; w ostatniej kolejce przerwali serie 6 porażek w spotkaniu z Anaheim Ducks wygrywajac 5-0 w statystyce strzałów Red Wings rozbili ,,kaczory 55 do 22 a dwie bramki i asyste zanotował Nicklas Lidstrom a Jimmy Howard zanotował drugie czyste konto w sezonie.
Czy utrzyma dziś? Myśle ze nie poniewaz ,,lawiny&#39;&#39; w spotkaniach szczególnie wyjazdowych grają ofensywnie i znaczniej lepiej prezentują się niż w meczach przed własną publicznoscią zresztą obie drużyny prezntują ofensywny styl grania co przytocze
w statystykach. Colorado zanotowało 3 porażki z rzędu. Tak wiec jest to mecz na przełamanie złej passy dla obu ekip co za tym idzie zobaczymy mecz otwarty szybki który bedzie obfitował w bramki bo każda z drużyn bedzie chciała przerwać złą passe ostatnich spotkań.
Statystyki:
Detroit Red Wings
Ogółem:

Powodzenia.
Pozdrawiam.
E: Co do zakończonej kolejki to sprawdziło się to ze Buffalo nie będzie miało lekko z Winnipeg szczęśliwie wygrali po dogrywce. Los Angeles przełamali sie wygrywając z Nashville co mnie zaskoczyło to wysoka porażka Toronto z Florida po cichu liczyłem na przełamanie Chicago ale bezskutecznie.
Dziś w nocy kolejne 3 spotkania ale o tym to dopiero wieczorem.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Ottawa Senators - New York Rangers
Marian Gaborik
Ile punktów (goli + asyst) zdobędzie w meczu ?
2 lub więcej
3,80 Unibet ✅✅✅ Pan Marian się spisał
Gaborik, jak i cała drużyna, łapie wiatr w żagle. Utrzymując obecną dyspozycję nie powinien mieć problemów z pobiciem swojego rekordu punktowego (86pkt). Nie może już zagrać tak przeciętnego sezonu, jakim był sezon ubiegły (może i zagrał tylko 62 spotkania, ale nie dobił nawet do punktu na mecz). Słowak ma wszystko, czego potrzeba, szybkość, strzał, przegląd pola, i na pewno stać go na 2 punkty, a to nie jest jakiś kosmiczny wynik - wystarczą 2 asysty, lub bramka i asysta, dla mnie może nawet strzelić 6 bramek i 3 razy asystować, byle tylko udało mu się zapunktować minimum dwa razy. Kurs wart ryzyka, a i Rangers podrażnieni ostatnim przegranym wygranym meczem z Ottawą.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers -&gt; under 6.5 goals [1.81][Pinnacle] ✅
Fajna linia na Pinnaclu. Rozumiem faworyzowanie overu, na każdy rzut oka wszystko śmierdzi tu wieloma bramkami. Jeśli ktoś patrzy na statystyki to nie ma wytłumaczenia racjonalnego dlaczego warto stawiać na under. Ale używając odrobiny wiedzy i przeczucia, należy wspomnieć że i Roloson i Bryzgałow to średnio-wyższa półka ligi jeśli chodzi o bramkarstwo. Patrząc na statystyki zwróćmy uwagę, że owszem Tampa i Philla strzelają bardzo dużo często sami pokrywając over 5, ale tracą rzadko kiedy powyżej 2-3 goli. Do Flyers wraca dziś (być może, decyzja meczu) Pronger, co może dodać odrobinę motywacji formacji obronnej (sam Pronger dużo nie wniesie bo zapewne będzie dosyć oszczędnie jeździł). Tampa powinna zdawać sobie sprawę że w tym punkcie sezonu jeszcze nie ma szans z Lotnikami w grze na otwarty ogień. Jeśli zastosują odpowiednią dyscypline taktyczną wszystkich uraczy nas piękny under :wink:
EDYTA : oczywiście o tych stratach bramkowych chodziło mi o ostatnie mecze ...
EDYTA: no to zastosowała Tampa odpowiednią dyscyplone taktyczną aż za dobrze, jest afera w lidze ????

stardog 250

stardog

Użytkownik
Mnie skusił dziś kurs 2,04 na PHI ML. Ofensywa pomarańczowych funkcjonuje bez zarzutu, do tego dochodzi niezły wyjazdowy bilans tego sezonu i kiepska gra obronna Tampy w ostatnich meczach. W bramkach Bryzgalov i Roloson. Dwaj uznani bramkarze, ale obaj potrafią spektakularnie zawalić mecz - wydaje mi się jednak, że to Bryz od feralnego meczu z Jets ustabilizował formę, Roloson natomiast gra poprostu słabo (po zeszłorocznych play offach oczekiwania wobec weterana byly dużo większe). Mecz, w którym każdy scenariusz jest możliwy, dwie świetne ofensywy, ale wg mnie to Roloson dzisiaj pęknie.
Ciekaw jestem też jak zagrają dziś kaczory. Myślę, że dziś mają świetną okazję do przełamania się i odegrania za zeszłoroczne PO. Nashville osłabione brakiem Legwanda, Spalinga i Kleina. Z obstawianiem poczekam jeszcze do roztrzygniecia kuponu z Phi i ogłoszenia obsady bramki Nashville.

K 358

koeman66

Użytkownik
jak widzicie Columbus - Chicago? Columbus gra najgorzej w lidze, Chicago tez ostatnio dostalo zadyszki? czy obudza sie w Columbus? a Winnipeg - Florida? goscie ostatnio wygrali az 5-1 w Toronto, ale Toronto przegralo wczesniej az 0-7 z Bostonem?

T 98

tomisdz

Użytkownik
Odnośnie nowe strategi defensywnej wprowadzonej przez drużynę Tampa Bay Lighting
Tampa Bay Lightning pokonała 2:1 Philadelphia Flyers. W boju dwóch czołowych ofensyw ligi NHL padło zaskakująco mało bramek, a sam mecz mocno rozczarował. Zostanie jednak zapamiętany przez wprowadzenie nowego typu strategii defensywnej przez gospodarzy.
Głośnym echem po spotkaniu Lotników z Błyskawicami odbił się nie sam wynik, nie sam styl gry, lecz pewien element strategii zastosowany przez drużynę z Florydy. Tuż po tym jak sędzia rzucił krążek po raz pierwszy, z własnej tercji wyprowadzać powinni go Flyers. Powinni, bo wcale tego nie zrobili. Para obrońców klubu z Miasta Braterskiej Miłości, Braydon Coburn i Kimmo Timonen widząc ustawienie obronne Lightning opierające się na czerwonej linii, zrezygnowała z wyprowadzenia krążka.
Do pressingu nie doszło także ze strony Martina St. Louisa z Tampa Bay, który był ustawiony &quot;na szpicy&quot; formacji. Takie były założenia szkoleniowca Tampa Bay i tego trzymali się jego zawodnicy. Przez ponad 30 sekund na lodzie nie działo się nic. Krążek przebywał stale w jednym miejscu, zawodnicy również nie poruszali się, a czas płynął. Z trybun rozlegały się gwizdy wyrażające niezadowolenie kibiców, którzy nie przyszli oglądać stojących na lodzie hokeistów. Sytuacja ta powtórzyła się kilkakrotnie.
Większość ekspertów zwróciła uwagę na nowy system obronny Błyskawic. Zespół kojarzony głównie ze swojego polotu w ataku, zastosował coś w rodzaju obrony strefowej znanej z koszykówki. Ta taktyka nie spotkała się z ciepłym przyjęciem, mówi się nawet, że tego typu nowinkami zajmie się odpowiednia komisja ligi badając jej wpływ na atrakcyjność gry.
Oba zespoły oddały przez całe spotkanie tylko 39 strzałów. Pierwszego gola zdobył Scott Hartnell, zmieniając kierunek lotu krążka po strzale Jakuba Voracka. Lightning odrodzili się w trzeciej tercji po bardzo silnym uderzeniu z niebieskiej linii autorstwa Marca-Andre Bergerona. W dodatkowym czasie gry sposób na zakończenie meczu znalazł Brett Connolly z ekipy Tampa Bay (2:1).

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 16

lesiuzl

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks
over 5,5
1,75
bet at home

Witajcie. Dzisiejszej nocy odbędzie się kilka interesujących spotkań patrząc z perspektywy kibica, lecz patrząc z perspektywy typera nie jest łatwo wytypować &quot;pewniaki&quot;. Po przeglądnięciu wielu spotkań wpadł mi w oko typ na over 5,5. W ostatnich 6 spotkaniach Chicago 5 razy padł over natomiast jeśli chodzi o obronę Columbus to w ostatnim czasie spisuje się ona bardzo słabo. Wystarczy tu napisać że we wszystkich spotkaniach tego sezonu Columbus stracili co najmniej 3 bramki. Poniżej jeszcze statystki ostatnich spotkań między tymi drużynami.

10.2011 Chicago - Columbus 2:5
04.2011 Columbus - Chicago 3:4 S/O
02.2011 Chicago - Columbus 3:4
02.2011 Columbus - Chicago 4:7
12.2010 Chicago - Columbus 4:1
10.2010 Columbus - Chicago 2:5

Jeśli komuś moja analiza pomogła to proszę o wciśnięcie &quot;dzięki&quot;

edit: no i over ladnie pokryty. Brawo dla Chicago za przelamanie w przekonujacym stylu

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 98

tomisdz

Użytkownik
Dyscyplina:hokej: NHL
Spotkanie: Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks godzina 1:00
Typ: Chicago Blackhawks ML (Moneylines)
Kurs: 1.62
Buk: Betsson ✅
Analiza:
Dzisiejszej nocy odbędzie się kilka spotkań najlepszej ligi hokejowej jaką jest NHL.
Moją uwagę przykuło spotkanie:
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks

Liczę w końcu że ,,jastrzębie&#39;&#39; przełamają się i wygrają dzisiejsze spotkanie z Columbus
które zajmuje ostanie miejsce w lidze. Chicago jest lepszą drużyną bardziej poukładaną niż Columbus choć
ostatnie mecze tego nie odwzierciedlają. Jesli chodzi o forme to w ostanich 5 spotkaniach Colubus mają bilans
(1-0-4 ) 10:23 2pkt m.in wysoka porażka z Philadelphia 9-2 oraz niedawna porażka 5-2 z dzisiejszych rywalem na tafli w Chciago czyżby czas na rewanż? Nie wydaje mi się aby to miało miejsce.,,Jatrzębie&#39;&#39; będą zdeterminowane aby przerwać passę 3 porażek z rzędu a rywal nie jest zby wymagający.
W meczach przed własną publicznością Colombus mają bilans (2-1-4) 16:18 5 pkt. Po dwóch z rzędu zwycieństwach nad Anaheim 3-1 i Detroit Red Wings 4-1 w ostatnim spotkaniu u siebie przegrali z Toronto Maple Leafs 1-4
Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to Columbus prezentuje się najgorzej na tle pozostałych ekip bilans (0-0-7) 15:35 0 pkt.
Co do Chciago ich bilans ostatnich 5 spotkań wygląda następująco (2-0-3) 14:20 5 pkt. Porażki z St.Luis Blues 3-0 (wyjazd) Vancouver 2-6 (u siebie) Tampa Bay Lightning 5-4 po dog. (wyjazd) co do wygranych spotkań to wygląda to tak Florida Panthers 2-3 pen. (wyjazd) oraz Nashville 5-4 po dog. (u siebie)
Jeśli chodzi o mecze rozgrywane przed własną publicznością to ,,jastrzębie&#39;&#39; mają bilans (3-4-1) 30:27 12pkt. Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to dorobek Chciago wygląda tak
(2-2-3) 16:18 7 pkt. Liczę na duet Patrick Kane (4 gole 11 asyst) i Marian Hossa ( 7 goli 6 asyst)
Co do spotkań bezpośrednich:
5 ostatnich meczów
2011-10-30 Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 5-2
2011-04-02 Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 3-4 pen
2011-02-19 Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 3-4
2011-02-02 Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 4-7
2010-12-27 Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 4-1
Jak widać gołym okiem można by było zagrać w tym meczu na over 5,5 1.90 Betsson ale mam przeczucie ze tym razem tyle bramek nie padnie co w ostatnich spotkach między tymi drużynami.

Drugie spotkanie które zwróciło moją uwagę to:
Winnipeg Jets - Florida Panthers over 5,5 2.00 Betsson ✅
Krótko i na temat przewiduje w tym spotkaniu kilka bramek które pokryją over. Florida po porażce u siebie z dzisiejszym przeciwnikiem 3-4 będzie chciała się zrehabilitować i 2-3 bramki powini strzelić a resztę dołożą gospodarze. Nie wykluczam tego ze Florida może to wygrać ale w ML 1.90 Betsson
Powodzenia.
;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
:hokej: San Jose Sharks - Minnesota Wild typ: San Jose Sharks REG 1.95✅✅
:hokej: Boston Bruins - Edmonton Oilers typ: over 4.5 1.64✅✅
:hokej: Winnipeg Jets - Florida Panthers typ: over 5.5 1.95 ✅✅
moje propozycje na dziś
myślę że dziś dzikusy zakończa serie zwycięstw z rekinami. Przewaga własnego lodowiska jak i podbudowani po zwycięstwie nad Królami z LA oraz jednym dniem więcej odpoczynku może skutkować miejmy nadzieje w pozytywny sposób a seria 5 zwycięstw skończy się w San Jose bo po mimo iż ostatni mecz Wild&#39;s wygrali na wyjeździe z Calgary nie grają rewelacji na wyjeździe.
Bruins i Oilers w miarę niezły kurs na taka linie o/u liczę bardziej na Edmonton że strzeli i nawet wygra mecz bo bramkarz Oilers jest dobrze dysponowany w tym sezonie i ciężko będzie pokonać Khabibulina co nie oznacza że jest to nie możliwe bo Boston pokazał że strzelać bramki potrafi.
Linia o/u z Jets gdzie ta drużyna jest nieobliczalna potrafi grać wyrównane mecze z lepiej notowanymi drużynami i narobić im problemów a przegrać ze średniakami ligi. Ostatnie spotkanie tych drużyn skończyło się dopiero zwycięstwem Panter w OT i wyniku 3:3. Liczę ze suma bramek powinna się powtórzyć i moim zdaniem wygrać moga Jets

Otrzymane punkty reputacji: +10
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Jak zwykle, osobno singiel, a mianowicie
Chicago Blackhawks - Calgary Flames
Jarome Iginla strzeli gola w meczu
2,50 betsson ⛔
Jarome od lat ciągnie za sobą Flames, początek tego sezonu ma raczej przeciętny, jak i zresztą cała drużyna. Drużyna myśląca o play-off punktów musi szukać wszędzie, nawet grając na wyjeździe z Hawks. Gospodarze nie będą mieli już tak lekko. Kiprusoff nie powinien dać sobie nawtykać wielu bramek, a i obrona Flames prezentuje się o niebo lepiej od defensywy chociażby ostatnich rywali Chicago, mam na myśli Jackets. Jarome potrafi znaleźć sposób na gospodarzy. W ubiegłym sezonie znalazł go aż pięciokrotnie, w 4 grach, dokładając jeszcze 3 asysty. Po ostatnim prezencie, jaki sprawił mi pan Gaborik, pozostaje być dobrej myśli, co do powyższego typu.
Tutaj już osobno, moje propozycje.
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers
Over 5,5 2,05 Expekt ⛔
Skrzydła wracają do rytmu z początku sezonu, kryzys raczej zażegnany, kluczowi gracze grają na miarę kluczowych graczy, rozwiązany został problem skuteczności. Oilers po serii ciasnych meczów, w których tracili zadziwiająco mało bramek, troszkę się rozluźnili, nie dopisuje im już takie szczęście, jak na początku rozgrywek, ale mimo tego statystyka straconych bramek wciąż bardzo dobra. Z przodu aż miło śmiga młodzież, wspierana przez Smyth&#39;a, wracającego w dobrym stylu po kontuzji Hemsky&#39;ego i przyzwoitego Horcoffa. W ostatnich meczach ze Skrzydłami goście regularnie przegrywali. Teraz liczę na podjęcie rękawicy, strzelenie kilku bramek, a gospodarze powinni dołożyć coś od siebie, czyniąc over całkiem prawdopodobnym.
Anaheim Ducks - Vancouver Cancuks
Over 5,5 2,05 Expekt ✅
Zacznijmy od gości. Ostatnimi czasy drużynie idzie całkiem nieźle, narzędzie zbrodni, którym w ubiegłym bezwzględnie zabijali każdego, kto się nawinie, czyli PP, zostało już konkretnie naoliwione. Bardzo, bardzo boleśnie przekonali się o tym gracze Hawks, którzy byli bezradni patrząc, jak niemal w każdej grze przewadze krążek wpada do bramki. w grze 5-5 też zawsze coś wpadnie, Booth jeszcze pokaże, na co go stać, Sedinowie robią to samo, co w ubiegłych sezonach, a cała reszta stara się nie odstawać poziomem. Co z Ducks? Były kłopoty ze strzelaniem bramek, z Predators widać było, że z tyłu też nie dzieje się najlepiej. Tyle dobrze, że udało się strzelić te 2 bramki, chociaż nikt nie przypuszczał, że będą one autorstwa dwóch obrońców. Mimo sporych kłopotów z przodu Ducks operują potężnym działem w ofensywie. Nazwiska rzędu Perry, Getzlaf, Selanne, Ryan, Cogliano (chociaż tutaj się zawiodłem), Koivu (też bez szału). Może nie ma tego tak wiele, jak u przeciwników, ale wystarczająco, żeby na własnym lodzie nie zagrać takiej kaszany, jak w 3 ostatnich meczach.

Otrzymane punkty reputacji: +13
macready 56

macready

Użytkownik
NYR - Carolina
Typ: 2 ML REG
Kurs: 2,34

Dla mnie ekipy z podobnym potencjałem, moze minimalnie lepsze NYR.
NYR sporo juz wygrali w tym ostatnio minimalnie z Sens
Za to Carolina 3 wtopy , i wiecej odpoczynku, mysle ze nie powinno byc 4 wtopy, ogolnie co widac w ostatnich meczach Carolina całkiem niezle radzi sobie z NYR.
Dzisiejszy mecz bez wiekszych osłabien, nie wiem czy Wolski bedzie grac.
Kurs zacheca do gry Caroline:)
Zreszta nie rozumiem tego kursu, gdyby to była pilka to co innego, ale hokej i do tego NHL

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets
Gospodarze over 2,5 1,70 Expekt ⛔
W meczu z Jets pojawia się cień szansy, że można coś ugrać, a przynajmniej strzelić kilka bramek. Kiedy wydaje się, że goście zaczynają sobie całkiem nieźle poczynać, przychodzą kiepskie mecze, do tego mała skuteczność kluczowych zawodników, dlatego też nigdy nie wiadomo, kiedy można grać na dzisiejszych gości. Wszyscy stali murem z Flyers, a oni na przekór wszystkim wygrali. Drużyna zagadka. Trzy bramki ze strony gospodarzy mogą paść. Zawodnicy czują rosnącą presję, Vermette już 20 spotkań bez gola, wydawało się, że RJ wraca do gry, a ostatnio znowu cieniuje, Brassard zadowolił się paroma dobrymi występami, a teraz bardzo mizernie. Coś musi ruszyć, a mecz z nieprzewidywalnymi Jets jest ku temu dobrą okazją. O atucie własnej hali nie mówię, bo gospodarze przyzwyczaili nas do przegrywania zarówno na wyjeździe, jak i u siebie.
Los Angeles Kings - Minnesota Wild
Gospodarze over 2,5 1,90 Expekt ✅
Minnesota wciąż traci mało bramek. Przynosi to efekt, ale kiedy trzeba zagrać z drużynami ofensywnie usposobionymi, nie jest już tak ciekawie. Kings grają na prawdę przyjemny dla oka hokej. Nie murują bramki, widać, że gra sprawia im przyjemność. 3 bramki na własnym lodzie, z przeciwnikiem który nie kwapi się zbytnio do zmasowanych ataków ? Czemu nie.. Z pewnością więcej strzałów padnie ze strony gospodarzy, optyczna przewaga też powinna być po stronie Kings. Myślę, że ofensywny hokej musi wygrać ze stylem, który Wild preferują już od wielu lat, stylu, który czyni ich mecze bardzo przeciętnym widowiskiem.

L 16

lesiuzl

Użytkownik
San Jose Sharks - Phoenix Coyotes
San Jose Sharks 60&#39;
1,90
bet at home
ostatnia analiza okazała się pomocna i liczę na podtrzymanie passy. dzisiaj wybrałem spotkanie San Jose z Phoenix. Zdecydowałem się postawić na zwycięstwo w regulaminowym czasie gry Rekinów. Mimo że obie drużyny ostatnio prezentują się dobrze to spodziewam się zwycięstwa Rekinów gdyż Ci nie zwykli przegrywać zbyt często u siebie a i ostatnie spotkania z Kojotami wychodzą im zdecydowanie na plus. Szczególnie te u siebie które wygrywali bardzo spokojnie. Każda drużyna ma przeciwnika który im &quot;leży&quot; i właśnie Kojoty &quot;leżą&quot; drużynie Sharks. poniżej statystyki spotkań między tymi dwoma drużynami.
08.10.2011 San Jose - Phoenix 6:3
09.04.2011 San Jose - Phoenix 3:1
08.04.2011 Phoenix - San Jose 4:3
26.03.2011 Phoenix - San Jose 4:1
01.02.2011 San Jose - Phoenix 5:3
17.01.2011 Phoenix - San Jose 2:4
23.12.2010 San Jose - Phoenix 4:1

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dziś dużo ciekawego przed nami, dlatego też mam parę propozycji :razz:
Na początek spotkanie Predators vs Canadiens, gospodarze wracają do domu po serii 5 wyjazdów z których trzy zakończyły się zwycięstwami, zwycięstwami które były wsparte bardzo dobrą grą i wieloma zdobytymi bramkami. Warto wspomnieć o bardzo dobrej dyspozycji Hornqvista który był z pewnością postacią numer jeden ekipy z Nashville, zdobywając w każdym ze spotkań minimum jeden punkt. Również warto zauważyć to że Nashville ostatnio co raz lepiej radzi sobie w ofensywie, zdobywając w każdym spotkaniu przynajmniej 3 bramki. Dziś rywal dość nieprzewidywalny i jak na razie spisujący się bardzo przeciętnie. W bramce Habbs zobaczymy dziś Budaja co na pewno może być pozytywnym argumentem dla zdobyczy bramkowych drużyny Predators. Spodziewam się wyrównanego pojedynku z minimalną przewagą gospodarzy.
Propozycja:
Nashville Predators over 2.5 (1.73 Pinnacle) ⛔
Z pośród pozostałych gier na pewno nie można obojętnie przejść obok spotkania Detroit vs Dallas. Mecze które zazwyczaj bardzo dobrze się ogląda i zapewniają maksymalny wachlarz emocji przy udziale wielu strzelonych bramek. Stars po wczorajszej porażce w Pittsburghu na pewno dziś będą lepiej nastrojone na pojedynek ze Skrzydałmi, które można powiedzieć że się odrodziły i to w ładnym stylu. Trzy pewne zwycięstwa, spora ilość strzelonych bramek i dwa spotkania na zero z tyłu to musi robić wrażenie, jednak dzisiejsze spotkanie tak naprawdę będzie weryfikacją dyspozycji Detroit. Ja ze swojej strony nie podejmę się typowania zwycięzcy jednak typ na Gwiazdy i ilość zdobytych bramek biorę w ciemno ;)
Dallas Stars over 2.5 (2.03 Pinnacle) ⛔
Ciekawą perełką na dziś jest również Calgary Flames (+1,5) (1.42 Pinnacle) ✅ Colorado gra bardzo w kratkę i gdyby Wyspiarze mieli trochę lepiej zorganizowaną defensywę to spokojnie by dowieźli swoje zwycięstwo w ostatnim spotkaniu. Lawiny głównie bazują na mocy strzeleckiej, a jak wiadomo Płomienie nie lubią tracić kilka meczy z rzędu dużej ilości bramek, tym bardziej że ostatnio Flames pokonali Colorado 2:1. Sądzę że Kipper i jego koledzy z Calgary będą potrafili dziś odnaleźć receptę na dziwnie działające Colorado.

patryk23 47

patryk23

Użytkownik
Spotkanie: San Jose Sharks - Phoenix Coyotes
Dyscyplina: Hokej NHL godz.4.30
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher:

Analiza:
Dzisiejszej nocy zostanie rozegrana kolejna kolejka Amerykańskiej NHL. Z meczy które się odbędą wybrałem spotkanie między Rekinami (San Jose Sharks) a Kojotami(Phoenix Coyotes). Rekiny grając siebie w tym sezonie na 7 meczy zaliczyli 4 zwycięstwa i 3 porażki wliczając te po dogrywkach. Ale najciekawsze jest to że 2 ostatnie zwycięstwa były u sibie i to z jakimi przeciwnikami Minesota Wild i LA Kings.Rekiny w tych meczach pokazali zę potrafią bardzo dobrze grać w hokeja a zwłasza lubią to robić przed swoją publiką. Złapali właśnie dobry tryb meczowy i jestem pewny zę dziś znów wykożystają swój teren i publikę do pokonania Kojotów, którzy na meczy wyjazdowych wygrali 3 i przegrali 2. Wygrane odnisli z Colorado Anheim i Nashville. Czasby Rekiny sprowadzili ich na ziemię i przerwali passę zwycięstw na wyjeździe.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Swoją drogą jestem ciekaw, jak dziś zaprezentuje się ekipa Hurricanes. Dwa zwycięstwa w ostatnich dziesięciu spotkaniach to wręcz tragiczny wynik jak na tą ekipęę. Dziś podejmą Pingwiny i szczerze powiedziawszy to niewiele wróży im pozytywny wynik. Osobiście odpuszczam typowanie zwycięzcy ale jak najbardziej granie Penguins over 2.5 może być bardzo dobre. W bramce dziś Boucher, który nie należy do wybitnych bramkarzy, a tym bardziej że jest to już doświadczony backup, więc chyba tylko jego świetny występ może zapewnić Canes dziś jakiekolwiek punkty. Co więcej Carolina to od początku sezonu tylko Skinner i pojedyncze zdobycze bramkowe poszczególnych defensorów. Jest to tym bardziej przykre ponieważ w Huraganach mamy jeszcze takich zawodników jak Staal, Ponikarovsky, LaRose czy też Jokinen. Niestety żaden z tych zawodników nie potrafi dać drużynie tyle ile powinien. Rywal na pewno będzie łasy na bramki, po tym co wczoraj Pitts zrobili z Gwiazdami, można się tylko zastanawiać jaki wymiar kary zostanie wymierzony Canes, ale obym się mylił ;) Pittsburgh Penguins over 2.5 (1.78 Pinnacle) ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom