>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
Moje propozycje na dziś

:hokej:Florida Panthers - Philadelphia Flyers typ: over 5.5 1.85⛔⛔ 2:3 ????
:hokej: Vancouver Canucks - New York Islanders typ: over 5.5 1.87⛔⛔ 4:1????

Lotnicy wracają na Floryde na mecz z inna drużyna tego stanu po 3 dniach odpoczynku, co może dać drużynie trochę świeżości w grze i przegranym w dodatkowym czasie gry w meczu z bardzo dziwna strategia obronna innej drużyny z Florydy jaka jest Tampa. Mecz nie będzie dla nich należał do łatwych ale poprzednia porażka na pewno ich zabolała ponieważ udało im się prowadzić z Błyskawicami z Tampy. I Pantery i Lotnicy to zespoły typowo ofensywnie grajace jak i typowo &quot;over&#39;owe&quot;. Mecz może obfitować w sporą liczbę bramek. Oba zespoły w składach maja bramkarzy ze średniej pułki i zwycięstwo Lotników jest też prawdopodobne ale w tej lidze równie wszystko może się zdarzyć

Vancouver gra z zespołem który jest outsiderem ligi. Wyspiarze to nie potęga ligi ale to nie zmienia faktu że potrafią też wygrać z każdym co świadczy o porażce u siebie z Winnipeg a ich zwycięstwie z Waszyngtonem. Bardzo niski kurs na ML gdzie Canucks w tym miesiacu nei błyszczeli w tym miesiącu wygrywając tylko po wyrównanym meczu z dobrym zespołem jakim jest Kings z miasta aniołów. Sądze że zaczną dobra serie i bracia Sedinowie rozbija Wyspiarzy gdzie ich bramkarze wszyscy nie zachwycają i graja na równym słabym poziomie

Otrzymane punkty reputacji: +1
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Florida Panthers - Philadelphia Flyers
Claude Giroux - Total Points - Over 0,5
1,45 Expekt
⛔
Granie takich kursów w NHL nierzadko kończy się katastrofą, co nie znaczy, że od razu trzeba się wycofać ;) Przy meczu w którym wszyscy spodziewają się wielu bramek, szansa na jeden punkcik ze strony Giroux jest na prawdę spora. W ostatnim meczu, o dziwo, nie zapunktował, a to powinno zadziałać tylko motywująco, zwłaszcza jeżeli mówimy o zawodniku z przeogromnymi możliwościami, którego spokojnie stać nawet na 100 pkt w sezonie.
Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers
Patrick Sharp strzeli bramkę (razem z ew. dogrywką)
2,75 Expekt
⛔
Wciąż trudnym zadaniem jest stwierdzenie, kto tym razem zapunktuje u gospodarzy. Mamy do czynienia z wachlarzem możliwości, z którego decyduje się na Sharp&#39;a. 4 mecze bez gola, w ostatnim aż 3 asysty, gra w doborowym towarzystwie. Więcej uzasadnień nie trzeba, jeśli ma strzelić, to strzeli, a jeśli nie, to jest spore grono, które powinno go wyręczyć.

mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
dziś 3 mecze które spróbuje przeanalizować mam nadzieje że z dobrym skutkiem ???? wczoraj niewiele zabrakło ale kto nie przegrywa nie nauczy się niczego ????

:hokej:Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers typ: over 5.5 1.80 ✅✅ 3:5
:hokej:Montreal Canadiens - Buffalo Sabres typ: over 5.5 2.15⛔⛔ 2:3 SO
:hokej:Winnipeg Jets - Tampa Bay Lightning typ: over 5.5 1.80✅✅ 5:2
Ktoś pewnie zastanawia się czemu z uporem maniaka gram ciągle overy nawet w trudnych meczach ale o tym niżej w analizach dzisiejszych meczy. Pewien użytkownik tego forum napisał że granie wszystkich meczy takich samych np over jest błędem bo tak inny użytkownik zagrał wczorajsze mecze na over 4.5 i trafił ???? Nie na darmo NHL jest nazywane najlepsza liga świata z najlepszymi zawodnikami gdzie pada mnóstwo goli gra jest szybka atrakcyjna i wprawia fanów tego sportu w euforie na trybunach po każdej akcji i bramce. Jeśli ktoś powątpiewa w moje słowa to proszę zaglądnąć do kolejki z 06.11 gdzie na 13 meczy tylko w jednym był under 4.5 ! a w całej kolejce padło średnio na mecz 6.42 bramki. Dla mnie przyjemniej oglądać mecz i czekać na bramki nawet ryzykować porażkę i nie trafienie kuponu niż bać się o błysk geniuszu jednej z drużyn która strzeli 2 bramki np w minute a były takie sytuacje niedawno.

Wczoraj Lotnicy na podobny typ zawiedli ale jak wiadomo nikt wiecznie gradu bramek nie strzela i jest to wliczone w taka grę. Patrząc po samych statystykach bramek Huragany pod względem straconych ustępują tylko Ottawie i Columbus zaś ich rywale z Filadelfi ustępują pod względem strzelonych tylko Chicago. To tylko statystyka ale bardziej tu jest brana pod uwagę dyspozycja dnia. Poprzedni mecz Lotnicy wygrali bo mało atrakcyjnym spotkaniu gdzie dwaj bramkarze zaliczyli niezłe występy lecz nie rzucające na kolana. Myślę ze takiej dyspozycji jak mial Theodore wczoraj bramkarz Huraganów miał nie będzie bo &quot;Tadek&quot; wybronił kilka akcji które mogły się skończyć golem dla Flyers a Bryzgalov uległ rozluźnieniu pod koniec meczu wpuszczając bramkę w końcówce jakby zapominając że tam gra się toczy do końca. Mam nadzieje że Lotnicy będą chcieli w ładnym stylu zakończyć &quot;wycieczke&quot; na południowo wschodnią część USA przed paroma dniami wolnego i powrotu do własnej hali. Jeżeli jedna z drużyn strzeli szybko bramkę mecz się otworzy i padnie sporo bramek

Kolejny typ jest dość ryzykowny zważając na to że Montreal zbytnio dużo bramek nie strzela i nie błyszczy w ofensywie. W listopadzie tylko Strażnicy z Nowego Jorku rozstrzelali ich przy czym też stracili parę bramek. Ryzykuje że to będzie ten mecz w którym w końcu po 3 poprzednich meczach które były, jak to mówi komentator sportowy Andrzej Kostyra (komentator głownie boksu) &quot;nudne jak flaki z olejem&quot; padnie więcej niż 5 bramek ponieważ Szable potrafią strzelać i to udowodnili nie raz w tym sezonie.

Do Kanady na mecz z wielką niewiadoma tej ligi jaka jest druzyna Winnipeg Jets przyjeżdżają Błyskawice z Tampy. Po wygranym meczu w kontrowersyjny sposób z Lotnikami z Filadelfi i porażką do zera z ekipą z St. Louis gdzie Garon zaliczył marną skuteczność w bramce (nie kolejna czyżby obniżka formy?) i fatalnie wyglądającą ofensywą (tylko 19 celnych strzałów) na pewno zawodnicy z Tampy będą chcieli zmazać plamę po tamtym meczu i ze spokojną głową oczekiwać na trudny mecz z Pingwinami który odbędzie się na ich lodowisku i być może znów wymyślić dziwna taktykę na trudnego rywala ? Okazje mam nadzieję dadzą im na to Jets o nich już tutaj pisałem więc powtarzanie się będzie bez sensu. Na pewno postawią trudne warunki Tampie by dobrze wypaść przed własną publicznością

Otrzymane punkty reputacji: +11
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Winnipeg Jets - Tampa Bay Lightning -&gt; Winnipeg win (ML OT) [2.45][Betsson] ✅
Odrzutowce nie mają za sobą zbyt dobrego okresu, coś wyraźnie zacięło się u nich podczas końcowego fragmentu długiego road trip. Mimo wszystko wyjazdowe wojaże Jets trzeba ocenić względnie pozytywnie, aczkolwiek teraz trzeba zapracować na odbudowanie się u siebie. Dziś przeciwko Tampa Bay będzie dobra okazja, szum jaki pojawił się w okół pasywnej postawy Błysakwic w meczu przeciwko Lotnikom niczego pozytywnego tej ekipie nie przyniesie. Winnipeg musi zadbać o odpowiedni ostrzał bramki Rolosona, wówczas powinni sobie poradzić z gośćmi których słabością będzie brak obrońców Vedmana i Ohlunda i wszystkie oczy zwrócone na defensywę z uwagi na ostatnie &quot;wybryki&quot; taktyczne. Lightning mogą odpowiedzieć ogniem, dlatego w tym spotkaniu liczyć się będzie to kto strzeli więcej, w MTS Centre częściej powinno się zdarzać że to gospodarze będą zdobywać więcej goli niż rywale. Zachęcający kurs.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Carollina Hurricanes - Philadelphia Flyers 2 ML -&gt; 1,80 -&gt; Unibet
Na dzisiaj tylko ten mecz widzi mi się z NHL . Zarówno gospodarze jak i goście wygrały swoje poprzednie mecze. Huragany pokonały u siebie ekipę Pingwinow zaś Lotnicy nie bez problemów odnieśli zwycięstwo z Panterami away. Obie ekipy w tabeli dzieli przepaść. Phila jest na górze, zaś Carollina na samym dole prawie. Jak fani NHL wiedza tabela w NHL nie gra. Ja zaś typuję 2 zwycięstwo z rzędu Philadelphii tym razem Moneyline po kursie 1,80. Dlaczego ? Lotnicy są ekipą lepszą, mającą wyższe cele, grającą naprawdę fajnie, Ilja Bryzgałow wczoraj dobrze bronił w ekipie lotników. Oczywiscie atutem Carolliny jest atak, ale dobrze wiemy że i Phila ma znakomitego w tym sezonie Jagra i ich potencjał ofensywny jest również wysoki. W defensywie Huragany mają kłopoty, Philadelphia gra dobrze, czasami za dużo fauluje i drużyna przeciwna ma PP. Jedyne czego się boję to właśnie gry w przewadze po stronie gospodarzy, ale sądzę że to Philadelphia dzisiaj będzie górą bo również bilans ma bezpośredni lepszy z Carolliną, a gospodarze już sprawili kilka niespodzianek z zespołami lepszymi do siebie także myślę, że dzisiaj doznają porażki u siebie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Podobnie jak Rambo uważam że dziś Lotnicy odniosą kolejne zwycięstwo. Wczorajsze spotkanie pokazało że Flyers potrafią być konsekwentni do bólu. Jednak to co ich w tym sezonie wyróżnia to na pewno Bryzgalov który jest świetnym goalie i robi swoje. Ofensywnie również jest bardzo dobrze, w końcu bramkę strzelił Briere, może to doda mu więcej pewności i zacznie bardziej regularnie punktować. Inna sprawa że Phila z Prongerem to całkiem inny zespół co można było zobaczyć pod nieobecność Chrisa w kilku spotkaniach. Na pewno Canes po wygranej z Pitts będą chcieli udowodnić że to zwycięstwo nie było żadnym wypadkiem i ich ofensywa ma się bardzo dobrze, jednak ja w takie &quot;cuda&quot; jakoś nie wierze, Staal zdobył bramkę ale znając życie teraz kolejne kilka spotkań będzie na zerowym dorobku punktowym, jedyny &quot;regularny&quot; gracz to Skinner jednak on sam na pewno Lotnikom nie zagrozi. Jedyna niewiadoma to jak w dzisiejszym meczu spiszę się Bobrovsky, w tym sezonie jego forma ma dość spore wahania, stąd też jest to swego rodzaju niepewność. Mimo wszystko bezpieczne ML na gości ;)

Odniosę się do typów mojojojowojo, który widzi wszędzie overki. W mojej ocenie szansę na taki scenariusz są minimalne, a to za sprawą choćby spotkania Habbs z Sabres gdzie na przeciwko siebie staną Enroth w tym sezonie bilans 5-0-0 i GAA 1.75 oraz Carey Price GAA 2.49
Co więcej Price vs Buffalo wygląda bardzo dobra GAA 2.02 a także sam fakt iż w pierwszym spotkaniu Sabres wygrali 3:1 daje dużą moc opcji underowej.

Philadelphia Flyers ML ✅
under 5.5 Buffalo vs Montreal ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
JuanRoman08 tak jak podkreśliłem ze jest to ryzyko ???? bo masz na pewno sporo większą wiedzę na temat NHL niż ja a ja dopiero się uczę tej ligi z dużym zaangażowaniem ???? chciałbym by mój typ był miłym zaskoczeniem ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Nikt nie powiedział że to ja akurat będę miał racje bo się znam. NHL jest tak nieprzewidywalną ligą że żaden wynik nie będzie zaskoczeniem ;) W tym przypadku trochę bardziej opierałem się na historii spotkań oraz samego stylu obu drużyn który jest nastawiony na jak najmniejszą liczbę straconych bramek. Sabres ostatnio dostali srogie lanie od Bruins, w tym meczu także stracili Millera który nie wiadomo jak długo będzie pauzował, ale jak pokazały wcześniejsze spotkania Enroth wcale nie wypadał gorzej od Ryan&#39;a także wątpię by zmiana na tej pozycji obniżyła jakość defensywy Szabel.

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dziś w nocy ładnie siadły overy (6,0) w meczach Philadelphii i Winnipeg więc można za wygraną nieco poszaleć..
Kupon puszczony bez większych emocji..Jak będzie się okaże..

Washington ostatnio splamił koszmarnie przegrywając z New Jersey 2:3..Choć wygrywał już 2:0..W ostatnich meczach zaledwie jedna wygrana ( ciężko zgadnąć z kim :razz:..z New Jersey na wyjeździe)..Dziś się poprawią z Predators..Na wszelki wypadek ML..

Pittsburgh powinien zmieść wracające do swojego normalnego poziomu Colorado..Którzy po niesamowitym początku sezonu w ostatnich 11 meczach zdołowali wygrać tylko 3 razy..W tym dwukrotnie po dogrywce.
Pingwiny w ostatnim meczu ulegli Carolinie 3:5..A dwa razy z rzędu to oni nie zwykli ostatnimi czasy przegrywać..Tym bardziej, ze cztery ostatnie mecze u siebie to komplety punktów..A w tych czterech meczach trzykrotnie wygrywali różnicą przynajmniej 2 goli..

Boston..Mistrzowie po przespanym październiku wymiatają w listopadzie..I to w najlepszym stylu..W dotychczasowych 5 meczach zaledwie jednej druzynie (Ottawa) udało się przegrać różnicą tylko 2 bramek..Zgotują piekło &quot;Diabłom&quot;..Niesamowity 19 latek Tyler Seguin robi na lodowisku co chce..
W meczu z Toronto (5/11) oddał zaledwie 3 celne trzały na bramkę - wszystkie trzy doszły celu..Dwa dni później z Islanders próbował czterokrotnie..Siadło &quot;zaledwie&quot; raz..10 tego listopada z Edmonton uderzył tylko jeden raz..Ale za to z jakim skutkiem ;)..W zeszłą sobotę na cztery próby z Buffalo tylko dwa pudła..Do tego wszystkiego dorzucił jeszcze po asyście w dwóch ostatnio wymienionych meczach..Oj będzie z niego gwiazda..Będzie..Juz ma na swoim koncie 11 goli i 9 asyst, co go czyni najskuteczniejszym graczem Mistrzów..

No i ostatni najbardziej kontrowersyjny typ to over 5 w meczu Detroit @ St Louis..Co do gości z Detroit każdy kto śledzi mój wątek wie, ze mam bardzo mieszane uczucia..5 wygranych na początek sezonu..potem o mały włos dla Funta tragiczna passa 6 porażek.I teraz znowu swieci słońce..W ostatnich czterech meczach zdobyli 18 goli tracąc zaledwie 4..Wszystkie te mecze rozgrywali u siebie..Dziś rozpoczynają serię czterech meczy wyjazdowych..Jak do tej pory na wyjazdach w 5 meczach stracili aż 14 goli..Ostatnie 3 gry przerżnęli odpowiednio z Washingtonem (1:7)..Columbusem (1:4) i ehh Minnesota 0:1..Coś mnie powstrzymało przed zagraniem na nich...Ale pchnęło w stronę overka, który nawet z tak &quot;oszczędną&quot; druzyna jak St Louis jest niezłą promocją..

Poniższy kuponik na wszelki wypadek puściłem systemem 3/4..Powód?..Nieco dziwny..Przeraziła mnie potencjalna wygrana w przypadku kuponu akumulacyjnego..:grin: Takie rzeczy nawet Funtowi się nie zdarzają..

WAS Capitals @ NAS Predators @ WAS Capitals ML @ 1,71⛔⛔⛔
DET Redwings @ STL Blues @ over 5,0 @ 1,71⛔⛔
NJ Devils @ BOS Bruins @ BOS Bruins -1.5 @ 2,55⛔
COL Avalanche @ PIT Penguins @ PIT Penguins -1.5 @ 2,65✅✅✅✅✅

Powodzenia..

//Funt
I się nie zdarzyło..⛔⛔⛔✅ czyli ????⛔
Niesamowity PIttsburgh od stanu 1:3 wyciągnął na 6:3.✅
Boston trzykrotnie obejmował prowadzenie w trzeciej tercji by dwukrotnie je oodać..Ostatecznie wygrał 4:3..⛔
Detroit mizernie oj mizernie..Wygrywało 1:0..przegrało 1:2..⛔
A Washington przekroczył wszelkie granice przyzwoitości..Na 4 minuty przed końcem meczu strzelił bramkę na 1:0..A mecz zakończył się....Uwaga...1:3..Śmiech na sali...
????⛔

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Calgary Flames - Ottawa Senators
Pierwsza drużyna, która zdobędzie 3 gole
Calgary Flames 2,05 Expekt
⛔
Liczę na dobre spotkanie Flames, u siebie, gdzie nie wygrali od 2 spotkań.
Przeciwnik grający w kratkę jak znalazł dla gospodarzy, zwłaszcza dla Kiprusoffa, któremu bardzo leżą mecze z Ottawą. A kiedy z trafieniami goście będą mieli niemały problem, to Flames powinni to wykorzystać. Będzie okazja do poprawienia PP, PK wygląda nawet przyzwoicie, stąd też nie sądzę, żeby gości było stać na wiele trafień. Chociaż trzeba pamiętać, że to NHL ;)
Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild
Gospodarze over 2,5 gola 2,0 Expekt ⛔
Okazja do wygrania drugiego meczu z rzędu? Dla gospodarze byłby to wyczyn na miarę stulecia. Na pewno tej opcji nie można wykluczyć. Dlaczego? Wreszcie bardzo dobry mecz zagrał Mason, który jak wody potrzebował spotkania, w którym nie będzie zaglądał do siatki nadzwyczaj często. Fajne rzeczy wyprawia Johansen, zdobywca wszystkich GWG po stronie Jackets. Istotne jest to, że do gry wrócił Carter, a wiadomo jaki problem trapił Kurtki, mam na myśli skuteczność (można by wymieniać wszystkie inne aspekty, ale skupiamy się na ilości bramek). Jeff z meczu na mecz powinien gwarantować chociażby punkcik. Właśnie takiego partnera potrzebował Nash, który odciąży go w dużym stopniu. Można liczyć na punkty ze strony Prospala, a dwójkę Umberger i Vermette, która strasznie działa mi na nerwy pozostawię bez komentarza. W każdym razie nadchodzące mecze zweryfikują ich przydatność, zwłaszcza tego drugiego. 3 bramki to nie tak wiele, ale postawa Jackets skłoniła buków do wystawienia tak kuszącego kursu.
Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes
Over 5,5 1,87 Expekt ⛔

Kolejny mecz z serii &#39;na przełamanie&#39;. Leafs muszą coś zrobić po ostatnim meczu z Sens, którego w pewnym stopniu dobrym podsumowaniem była &#39;bramka&#39; Macarthura, przy której uśmiech zagościł na mojej twarzy. Goście mile zaskakują, ostukanie Sharks bez straty bramki musi robić wrażenie. Teraz też nie przyjechali po to, aby pomóc Leafs w odbudowaniu formy. Powinniśmy zobaczyć bramki z obu stron, minimum 6 trafień całkiem osiągalne.
Liga wciąż zaskakuje, Jackets &#39;siadli&#39; po pierwszej tercji. A jakie cuda wyczynia Floryda!

T 98

tomisdz

Użytkownik
Widzę ze dziś wcześniej podawane typy niż jak to ma miejsce prawie każdego dnia ale nie ma co sie temu dziwić bo dziś w miarę bogata oferta z NHL ????
Co typów poprzedników:
Funt Odnośnie typów które podałeś to nie bym był pewny Washington ML choć nie wykluczam zw.Wash ale dla bezpieczeństwa tutaj widzę under 5,5 w ostatnich spotkaniach miedzy tymi drużynami nie padało zbyt dużo bramek dodam ze ostatni over 5,5 miał miejsce
2008-10-28 Washington Capitals - Nashville Predators 4-3 pen
Nie ukrywam ze Wash. dużo bramek strzela na wyjazdach Avg. 3.43 po trzech meczach wyjazdowych zakończonych overem 5,5 nastąpił mecz z NJD zakończonych wynikiem 3-1 dla Wash. Wydaje mi się jakby trochę spuścili z tonu. Z tego co znalazłem nie zagra Mike Green (obrońca).
Co do Nasville niezbyt dobrze prezentują sie na swoje tafli (2-2-2) 14:16 co daje scored Avg. 2.33 received Avg. 2.67 po 3 spotkaniach wyjazdowych wrócili na Bridgestone Arena gdzie ulegli ekipie Montreal 1-2 po dog.
Moim zdaniem co pewnie niektórzy miłośnicy NHL nie zgodzą się zemną ;)
Nashville Predators - Washington Capitals --&gt; -5,5gola (incl. OT&amp;PS) 1.78 Tobet ✅
Co do reszty twoich typów wyglądają przyzwoicie choć mam inne przemyślenia ale o tym to później jeśli tylko czas na to pozwoli.
Kolej teraz na:
Yem Uoniaki Columbus Blue Jackets +2,5gola podpisuje się pod tym typem dodam od siebie ze możliwe tutaj również:
Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild --&gt; CBJ ML 2.10 Betsson ⛔
Przeciwnik do tego idealny aby gospodarze odbili się od dna zresztą widać było w ostatnim meczu z Jets ze może coś ruszyło w dobrym kierunku ???? Mam wątpliwości co do typu pierwszego ale to tylko moje własne wątpliwości ????
Z ostatnim typem zgadzam się ,,kojoty&#39;&#39; są na fali 4 ost. mecze wyjazdowe to wygrane w których zdobyli 17 bramek co daję średnią 4.25 na mecz z kolei ,,klonowe liście&#39;&#39; w 3 ostatnich spotkaniach u siebie porażki (Boston 0-7 Florida 1-5 Ottawa 2-5) widać ze defensywa niezbyt dobrze wygląda 17 bramek straconych samo mówi za siebie w pierwszych 6 meczach u siebie (16 bramek) nie stracili tyle bramek co w ostatnich 3 meczach u siebie. Ostatnie mecze między tymi ekipami kończyły się samymi +5,5gola dodam również ze od 5 spotkań Toronto Maple Leafs nie znalazło recepty na pokonanie ,,kojotów&#39;&#39; Mój typ jest na przełamanie tej passy oraz 3 wysokich porażek myślę że Phoenix będzie uśpione tymi 4 wysokimi wygranymi z rzędu co ,,klonowe liście&#39;&#39; wykorzystują. Tak więc ode mnie:
Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes --&gt; Toronto ML 1.87 Tobet ⛔
Co do reszty spotkań to jak tylko czas na to pozwoli coś później napiszę. Tak wiec powodzenia będzie co oglądac dzisiejszej nocki ;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Dallas Stars - Florida Patnhers -&gt; Dallas win (ML OT)[1.76][Pinnacle] ⛔
Dwa ciężkie ciosy przyjęli Stars w ostatnich dniach. Przyjęli i już zaczynają się pojawiać głosy, że seria ich sukcesów to były przypadki że to było coś tam. Ja też nie jestem zwolennikiem wystawiania na piedestał Dallas, ale co cesarskie trzeba cesarzowi oddać. A Gwiazdy grają z pomysłem w ataku, ze świetnym użyciem doskonałych ofensywnych obrońców, dodatkowo wykorzystują niezłego goalie który ma niespożyte zasoby szczęścia. Co jeszcze na korzyść Teksańczyków ? Zmierzyli się z dwoma czołowymi klubami NHL (Detroit i Pittsburgh) i oba mecze przegrali, ale nie zostali ani zmiażdżeni ani zdeklasowani. Ot porażki. Dziś DAL dostaną szansę na lekkie odprężenie bo gościć będą Pantery, a Pantery mimo że ostatnio im idzie to wciąż według mnie najbardziej chaotyczny i chaotycznie zarządzany klub Wschodu. FLA wygrali z Winnipeg wygrali z Toronto, ale już na Flyers trochę zabrakło. Na Stars też pewnie zabraknie bo jak podejrzewam od tej pory forma Kotów powinna opadać. Długo trzymali ją na naprawdę dobrym poziomie bo przed zwycięstwami zgarniali po jednym punkcie (za dogrywki) z Chicago i Tampa. Na plus dla mojego typu jest asygnowany dziś do bramki Floridy Scott Clemmensen. Broń cie Panie boże nie twierdze że Scot to zły koleś, wręcz przeciwnie jeden z najsolidniejszych backupów w lidze. Problem w tym że dziś dopiero po raz pierwszy wystąpi w tym sezonie - to troszkę za późno i ta &quot;rozgrzewka&quot; może być bolesna.

eror26 39

eror26

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej ; USA ; NHL
Mecz: Boston Bruins - New Jersey Devils
Typ: 1 hc -1,5
Kurs: 2.55
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Boston w mega formie ostatnio u siebie wygrywaja wszystko i to z hc spokojnym miedzy innmi z Ottawa Senators 5:3, New York Islanders 6:2, Edmonton Oilers 6:3, Buffalo Sabres 6:2 dziejszego wieczoru zmierza sie z Devilllsami hehe:sad: ostatnio po dogrywce wygrali z Capitals ale nic ciekawego w tym meczu nie pokazali ogolnie ostatnio im sie udalo! ogladalem ten mecz i gdyby nie słaba dyspozycja Capitalsów w Penalty Shootout to pewnie by przegrali.Dzisiejszej Nocy niedżwiadki napewno wyjdą po raz kolejny nastawieni na ofensywę co może sie zakończyć podobnym wynikem do poprzednich meczów liczę na forme Tylera Seguina który jest w fenomenalnej formie a i w bramce powinien sobie radzić Tim Thomas:smile: liczę na bardzo dobry pojedynek dzisiejszej nocy z duża ilością strzałów jednak z przewagą gospodarzy, w tym pojedynku liczę na dobrą dyspozycje u siebie w hali Bostonu. New Jersey nie jest to jakoś specjalnie mocna ekipa i dzisiaj z pewnością przegrają kwestia tylko jaką ilością bramek przegrają ja Typuje 6-2 :smile:
Boston Bruins - New Jersey Devills 1.526 ML typ 1
Boston Bruins - New Jersey Devills 1.714 OT typ 1
Boston Bruins - New Jersey Devills 1.909 typ over 5

Boston Bruins - New Jersey Devills 2.3 pierwsza tercja typ 1
Boston Bruins - New Jersey Devills 2.55 typ 1 hc -1,5

powodzenia pomogłem klilknij dzięki:smile:Ależ mecz 4-3!

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Funt juz w pracy..Ma troche czasu wiec pozwoli sobie dopisac po dwa zdania odnosnie 4 typow podanych powyzej..
Boston jak juz wspomnial jest na fali..Strzelaja mnostwo..Thomas w bramce ma niewiele roboty ale jak juz cos sie trafi to tylko w rekawice ???? ..Atutem Devils jest defensywa, ale jesli Misie dosc szybko otworza wynik to juz sie posypie..W New Jersey zaledwie jeden zawodnik zdolal w dotychczasowych 15 meczach zdobyc wiecej niz 10 pkt..w Bostonie takich delikwentow jest bodajze az 6..I jesli mnie pamiec nie zawodzi to w ostatnich 8 meczach siedmiokrotnie triumfowal Boston..
Pittsburgh podobnie jak Miski tluka jak leci..10-4-3..dzisiejszy rywal z Denver traci srednio 4 bramki na mecz..dzis tych statystyk na pewno nie poprawi..
Washington z Nutkami grac potrafi, i podobnie jak Boston bedzie to kwestia strzelenia pierwszej bramki..Oviechkin w meczu z Devils oddal 7 strzalow na bramke-wszystkie obronione..A sam Alex tym faktem mocno poirytowany.. ????
A teraz nieszczesne Detroit..Ciekawe kto z was wie ile goli padalo w meczach tych druzyn w poprzednim sezonie..Juz odpowiadam..10-7-7-7..wnioski mozecie wyciagnac sami.. ????
Mecz, który nie miał prawa siąść od początku siadł (Pittsburgh)..Washington miał mecz w garści i wypuścił..Boston mógł postawić kropkę nad i...Ale wolał potrzymać w niepewności do samego końca..A Detroit wygrywało 1:0 i gdyby strzelili choćby jeszcze jedna to byłby zwrot..
Detroit i Washington będą musieli to odrobić..Może już nawet w czwartek (WAS), a w sobote (DET)..

T 98

tomisdz

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Spotkanie: Boston Bruins - New Jersey Devils
Typ: Over 5,0 (incl. OT&amp;PS)
Kurs: 1.92
Buk: Betsson ✅
Analiza:
Dziś w ofercie jest w czym wybierać moją uwagę przykuło spotkanie Boston Bruins - New Jersey Devils. Dlaczego typ na over 5,0 ?
Boston Bruins:
Nie od dziś wiadomo że ,,niedźwiadki&#39;&#39; są ekipa ofensywną dużo strzelają (scored avg. 3.47) bilans wszystkich spotkań 53:35 16pkt. Co do meczów na własnej tafli bilans prezentuje się następująco (6-0-5) 38:26 12pkt (scored avg. 3.45 received avg. 2.36) Co do formy obecnej ,,niedźwiadki&#39;&#39; notują wzrost formy 5 wygranych z rzędu (Buffalo 6-2 Edmonton 6-3 New York Islanders 6-2 Toronto Maple Leafs 0-7 Ottawa 5-3) 30-10 w bramkach tak więc same overy 5,5
Co do u/o u siebie under 5x 45.5% over 6x 54.5% Liczę na takich zawodników jak Seguin Tyler (11goli 9asyst) Lucic Milan (8bramek) z tego co mi wiadomo komisja NHL nie ukarała Lucica za zderzenie z bramkarzem ,,szabli&#39;&#39; Ryanem Millerem który doznał wstrząsu mózgu. Co do braków nie zagra Daniel Paille.
New Jersey Devils:
Bilans meczów wyjazdowych ,,diabłów&#39;&#39; wygląda następująco (1-3-3) 18:19 8pkt (scored avg. 2.57 received 2.71) ogólny bilans bramek 37-41 NYJ sa 3 ekipą ze wszystkich którą zdobywa najmniej bramek co nie znaczy ze dziś nie zdobędzie żadnej liczę ze są w stanie strzelić 2-3 bramki resztą dołoży Boston. Obecna forma NYJ na 5 ostatnich spotkań bilans wygląda Washington wygrana po rzutach karnych 3-2 (away) porażka Washington 1-3 (home) Carolina 3-2 (home) Winnipeg 3-2 po dog. (home) Philadelphia 3-4 po karnych (away) 14-12 w bramkach. Wielce prawdopodobne ze zagra Ilja Kowalczuk (7asyst). Liczę na Eliasa Patrika (6goli 9asyst). Co do konfrontacji bezpośrednich wygląda to następująco:
2011-04-10 New Jersey Devils - Boston Bruins 3-2
2011-03-22 Boston Bruins - New Jersey Devils 4-1
2010-11-16 Boston Bruins - New Jersey Devils 3-0
2010-10-17 New Jersey Devils - Boston Bruins 1-4
2010-03-31 New Jersey Devils - Boston Bruins 0-1 po dog.

Powodzenia.
Pozdrawiam.

Typ na 17.11.2011

Dyscyplina: :hokej: NHL
Spotkanie: Buffalo Sabres - New Jersey Devils godz. 1:30
Typ: Over 5,0 (incl. OT&amp;PS)
Kurs: 1.85
Buk: Tobet ✅
Analiza:
Dziś mała oferta z NHL zdecydowałem się na mecz Buffalo Sabres - New Jersey Devils. Jak to przystało rzadko gram 1x2 większość moich typów to Over/Under ML lub gole na daną drużynę w tym spotkaniu typuje over 5,0 dlaczego?
Buffalo Sabres:
Dzisiejszy gospodarze jak ktoś obserwuje NHL to dużą strzelają i jak również tracą (scored 3.06 avg. received 2.47 avg.) bilans ogólny to 52:42 (8-3-6) 10x under 58.8% 7x over 41.2%. Ostatnie ich 5 spotkań miało przebieg taki: Montreal Canadiens 2-3 pen. (away) Boston Bruins 6-2 (away) Ottawa Senators 5-1 (home) Winnipeg Jets 6-5 po dog. (home) Ottawa Senators 2-3 pen (away) 4x wygrana 1x porażka w bramkach 19:16
Co do meczów na własnej tafli bilans wygląda to tak: (4-1-4) 31:24 (scored 3.44 avg. received 2.67 avg.) na 9 spotkań u siebie zanotowali 4x under 44.4% 5x over 55.6%
W dzisiejszym spotkaniu nie zobaczymy Ryana Millera (wstrząs mózgu po starciu z Luciciem) GAA 2.86 jego miejsce zagra Jhonas Enroth GAA 1.76 Na zawodników z pola liczę oczywiście na liderów ,,szabli&#39;&#39; Vanek Thomas (11goli 10asyst), Pominville Jason (7golia 14 asyst)

New Jersey Devils:
Kolej teraz ekipę ,,diabłów&#39;&#39; Będzie to ich trzecie spotkanie z rzędu grając na wyjeździe. Oglądałem ich dzisiejsze stracie z Boston Bruins nie wyglądało to źle z ich strony ale ulegli ,,niedźwiadkom&#39;&#39; 4-3 tak widać ze potrafią strzelać na wyjazdach.Bilans meczów wyjazdowych ,,diabłów&#39;&#39; wygląda następująco (1-3-4) 21:23 8pkt (scored avg. 2.63 received 2.88) 5x under 62.5% 3x over 37.5% Ogólny bilans (3-6-7) w bramkach 40-45 10x under 6x over. NYJ sa 3 ekipą ze wszystkich którą zdobywa najmniej bramek co nie znaczy ze dziś nie zdobędzie żadnej pokazał to mecz z ,,niedźwiadkami&#39;&#39;.Obecna forma NYJ na 5 ostatnich spotkań bilans wygląda: Boston Bruins 4-3 (away) Washington 2-3 pen (away) Washington 1-3 (home) Carolina 3-2 (home) Winnipeg 3-2 po dog. (away). w bramkach 17:16 Z tego co mi wiadomo nie zagrają Eric Boulton Jacob Josefson Travis Zajac. Liczę na Nicka Palmieria który w meczu z Boston strzelił 2 bramki oraz na lidera ,,diabłow&#39;&#39; Eliasa Patrika (6goli 9asyst).
Konfrontacje bezpośrednie:
2011-03-26 Buffalo Sabres - New Jersey Devils 2-0
2010-11-11 New Jersey Devils - Buffalo Sabres 4-5 pen.
2010-10-24 New Jersey Devils - Buffalo Sabres 1-6
2010-10-14 Buffalo Sabres - New Jersey Devils 0-1 po dog.
2010-04-11 New Jersey Devils - Buffalo Sabres 2-1

Tak na sucho to:
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks --&gt; +5,5gola 1.90 Betsson ✅ oraz --&gt; Vancouver +2,5goals 1.61 Betsson ⛔
Los Angeles Kings - Anaheim Ducks --&gt; LAK 60&#39; 2.00 Betsson ⛔ oraz --&gt; LAK ML 1.63 Betsson ✅

Powodzenia
Pozdrawiam!

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Boston Bruins - Columbus Blue Jackets
Pierwsza drużyna, która strzeli 3 gole
Goście 3,30 Expekt ⛔ walka była

Wiadomo, Jackets źli, słabi, niekonsekwentni, słowem, jeżdżące pokraki. Sądzę jednak, że to jeden z meczów ostatniej szansy. Spotkanie z Wild paradoksalnie pogorszyło sytuację Arniela, który przy stanie 2-0 nie potrafił odpowiednio zmotywować drużyny i skończyło się jak zwykle. Nie zadziałały na mnie słowa : &#39;probably our best 30 minutes of the year&#39; , bo jeśli to nadal będzie tak wyglądać, to w najbliższym czasie zacznie on wyliczać każdą poprawnie zagraną minutę, podczas gdy wyniki i tak w plecy. Argumentów czysto sportowych rzecz jasna dużo mniej, mimo tego potraktuje ten typ jako luźny czwartkowy singiel, który przy dobrych wiatrach może się sprawdzić (nie patrzę tutaj, jak już wcześniej wspominałem na wszystkie aspekty typu PK, TK, statystyki bramkarzy, zawodników, bo może to wprawić w przygnębienie).
Minnesota Wild - Colorado Avalanche
Goście over 2,5 1,95 Expekt ⛔ Wild bardzo denerwują mnie swoim stylem

Nie po to Avs w miarę przyzwoicie zaczęli, żeby teraz dostawać baty praktycznie od każdego. W drużynie nic diametralnie się nie zmieniło, dlatego też skreślanie potencjału młodzieży wspieranej bardziej doświadczonymi zawodnikami jest bezpodstawne.

Otrzymane punkty reputacji: +8
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings -&gt; over 5 goals [1.95][Bwin] ✅
O tym typie myślałem już dzisiaj od wczesnego poranka. Oglądałem dwie tercje z wczorajszego meczu Królów i Kaczorów zakończonego w rzutach karnych (1:2). Prym wiedli bramkarze nie ma co ukrywać, że Hiller i Qucik ustawili mecz. Strzałów i okazji było sporo ale ta dwójka to przecież absolutna czołówka (Szwajcar może statystycznie nie wypada świetnie, ale to w dużej mierze wina obrony). Czekałem z tym typem tylko na potwierdzenie informacji że dziś obaj nie wystąpią. Zagrają zmiennicy, a że w przodach bez zmian czyli nadal fajna szybka pełna strzałów gra to myślę że spokojnie wpadnie o 3-4 bramki więcej. Co ciekawe wczoraj z tak silną obsadą bramek padły dwa gole a dziś patrząc na ten typ wynik 2:2 już gwarantuje zwrot, chyba warto. Bwin zaspał z kursem, gdzie indziej już jest w okolicach 1.75.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
New York Islanders - Montreal Canadiens -&gt; New York win (ML OT)[1.96][Unibet] ✅
Po ostatnich &quot;derbach&quot; Nowego Jorku trener Islanders był bardzo wzburzony. Capuano stwierdził, że zagrali bardzo dobre spotkanie być może najlepsze w tym sezonie a mimo to przegrali. Cóż traf chciał, że akurat ich lokalny rywal również jest w niesamowitej formie (chyba najstabilniejszej obecnie w NHL) i Wyspiarzom mimo dobrej gry nawet punktu się wyrwać nie udało. Co się odwlecze to nie uciecze, dziś myślę że z taką dyspozycją NYI dadzą sobie radę z lekko zmęczonym Montrealem. Kanadyjczycy grali wczoraj spotkanie to raz, dwa to ich wąska kadra, zwłaszcza w defensywie mało jest manewrów i chociaż wczoraj zagrali na zero to dziś im tego z pewnością nie wróże. Zmiana w bramce i stabilny w ostatnim okresie Price odpocznie na rzecz Budaja ... Dużo bardziej ufam Nabokowowi z drugiej strony, zresztą kalkulując siłę ataku to ta młoda defensywa MON będzie miała dziś dużo większy problem niż z Carolina ... tutaj gra nie tylko Skinner (tak jak w Hurricanes) tu trzeba pokryć Tavaresa, Grabnera i Moulsona.
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins -&gt; Pittsburgh win (ML OT) [1.90][Pinnacle] ⛔
Co raz częściej jestem przekonany że ten sezon będzie dla Pingwinów wyjątkowy. Powodów jest wiele, ale śmiem twierdzić że ta drużyna jest jeszcze mocniejsza od tej która trzy lata temu zdobywała Stanleya. Popatrzmy na końcówkę ubiegłego sezonu i na te ponad miesiąc obecnego. PIT praktycznie bez Małkina i Crosby&#39;ego , bez wybitnej formy Fleurego radzą sobie bardzo dobrze. Sęk w tym że uzdolniony trener potrafi wykrzesać z tych hokeistów wszystko co najlepsze i myślę że Penguins mierzą zarówno w zasadniczym jak i później w finałach jak najwyżej. Tampie sporo brakuje, przede wszystkim bramkarze nie grają stabilnie i zachwyty nad staruszkiem Rolosonem mogły potrwać miesiąc dwa rok temu ale chyba nikt nie myślał że ten weteran pobroni dłużej na takim poziomie ? Druga sprawa to Stamkos, ostatnio mnie zraził do siebie w meczu z Winnipeg dwa razy kamery go przyłapały na udawaniu bólu po &quot;niby&quot; uderzeniu kijem rywala ... ok kara jest za samo zagranie &quot;wysokim kijem&quot; ale po co łapać się za głowę lub leżeć na lodzie ? Lightning najchętniej cały czas by grali w PP, ale w tym pojedynku nawet to im może nie pomóc bo ich dzisiejsi rywale to pod względem PK elita ligi (94 % zabitych kar ..).

A 694

addicted

Użytkownik
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings -&gt; over 5 goals [1.95][Bwin]
O tym typie myślałem już dzisiaj od wczesnego poranka. Oglądałem dwie tercje z wczorajszego meczu Królów i Kaczorów zakończonego w rzutach karnych (1:2). Prym wiedli bramkarze nie ma co ukrywać, że Hiller i Qucik ustawili mecz. Strzałów i okazji było sporo ale ta dwójka to przecież absolutna czołówka (Szwajcar może statystycznie nie wypada świetnie, ale to w dużej mierze wina obrony). Czekałem z tym typem tylko na potwierdzenie informacji że dziś obaj nie wystąpią. Zagrają zmiennicy, a że w przodach bez zmian czyli nadal fajna szybka pełna strzałów gra to myślę że spokojnie wpadnie o 3-4 bramki więcej. Co ciekawe wczoraj z tak silną obsadą bramek padły dwa gole a dziś patrząc na ten typ wynik 2:2 już gwarantuje zwrot, chyba warto. Bwin zaspał z kursem, gdzie indziej już jest w okolicach 1.75.
Nie bardzo rozumiem ten typ..
1. Wedlug mojego zrodla dzisiaj powinni wystapic J. Quick oraz D. Ellis.
2. Od porzedniego sezonu ani razu w spotkaniu LAK vs ANA nie padl wynik overowy - bilans under/over 7-0. Wczoraj w regulaminowym czasie gry 1-1, oba gole w PP..
3. &quot;a że w przodach bez zmian czyli nadal fajna szybka pełna strzałów gra to myślę że spokojnie wpadnie o 3-4 bramki więcej.&quot; - z tej fajnej i szybkiej gry wynika 1.9 G/G dla Ducks i 2.3 G/G dla Kings..

4. BWIN rozlicza zaklady under/over w regulaminowym czasie gry, wiec 2-2 nie daje zwrotu, stad &quot;zawyzony&quot; kurs

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom