>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
odi 2,3K

odi

Forum VIP
1. Wedlug mojego zrodla dzisiaj powinni wystapic J. Quick oraz D. Ellis. 2. Od porzedniego sezonu ani razu w spotkaniu LAK vs ANA nie padl wynik overowy - bilans under/over 7-0. Wczoraj w regulaminowym czasie gry 1-1, oba gole w PP.. 3. &quot;a że w przodach bez zmian czyli nadal fajna szybka pełna strzałów gra to myślę że spokojnie wpadnie o 3-4 bramki więcej.&quot; - z tej fajnej i szybkiej gry wynika 1.9 G/G dla Ducks i 2.3 G/G dla Kings.. 4. Bwin rozlicza zaklady under/over w regulaminowym czasie gry, wiec 2-2 nie daje zwrotu, stad &quot;zawyzony&quot; kurs
Chcesz dyskutować zapraszam do działu NHL ale coś Cie tam nie widać, czyżbyś miał zbyt mało do powiedzenia ? Statystyki w NHL nie grają, jeszcze mniej interesuje mnie jakakolwiek historia spotkań w lidze w której decyduje dyspozycja dnia a nawet dyspozycja danej godziny. Rzeczywiście Quick w bramce, wygodniejszy dla overu byłby Bernier ale sądzę że to bardziej Hiller (którego nie będzie) robił wczoraj różnice. Mecz oglądałem i gra była bardzo atrakcyjna, ty sprawdziłeś parę cyfer i &quot;nie bardzo rozumiesz&quot; ? Tak trzymaj ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
I have a question.
Co sądzicie o spotkaniu Boston Bruins - Columbus Blue Jacket?
Czy ktoś ma jakieś informacje mogące odebrać zwycięstwo gospodarzą (kontuzje etc.)?
Kurs w BET365 1.68 i chyba ,aż żal nie grać... Patrząc w ostatnie statystyki i to ,że Columbus przegrało wszystkie wyjazdy a Boston ma świetny bilans 5 wygranych z rzędu wszystko wydaję się jasne. Mylę się?
edit:sorry ,nie zauważyłem ,że nhl jest osobno...

A 694

addicted

Użytkownik
Moim zdaniem to duza ignorancja nie brac pod uwage statystyk i pomijac hstorie spotkan w przypadku druzyn, ktore graja ze soba 4-6 spotkan w sezonie. Ponad to typ raczej przeciwko naturalnym charakterystykom druzyny, ktore sa raczej underowe.
Nie wypowiadam sie w dziale, bo szkoda mi na to czasu. Zagrales zaklad u bardzo malo oplacalnego buka i podajesz to jako promocje.. juz samo to z punktu typera wydaje sie sporym bledem. Poza tym nie wiem na jakiej podstawie mozemy dyskutowac, skoro ja opieram swoje analizy na danych i statystykach, a ty na emocjach po ogladnieciu spotkania.
Na temat overa sie juz wypowiedzialem.. NY Islanders w ostatnich 10 spotkaniach bilans ML 1-9, bilans w tym sezonie 4-8 (gorszy ma tylko Columbus), a ty typujesz ich zwyciestwo przeciwko niezle spisujacym sie ostatnio Canadiens, ktorzy sa o klase lepsza druzyna. Tampa Bay i Pittsburgh to spotkanie 50/50 i wtedy raczej sklanialbym sie do zwyciestwa gospodarzy, ktorzy na wlasnym lodzie maja bilans 5-1 i serie 5W - majac na rozkladzie takie zespoly jak Philadelphie, Chicago i Buffalo.
Ale oczywiscie zadecyduje, jak mowisz, dyspozycja dnia i godziny..
enjoy the game ????

Otrzymane punkty reputacji: +19
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Moim zdaniem to duza ignorancja nie brac pod uwage statystyk i pomijac hstorie spotkan w przypadku druzyn, ktore graja ze soba 4-6 spotkan w sezonie. Ponad to typ raczej przeciwko naturalnym charakterystykom druzyny, ktore sa raczej underowe.
Nie wypowiadam sie w dziale, bo szkoda mi na to czasu. Zagrales zaklad u bardzo malo oplacalnego buka i podajesz to jako promocje.. juz samo to z punktu typera wydaje sie sporym bledem. Poza tym nie wiem na jakiej podstawie mozemy dyskutowac, skoro ja opieram swoje analizy na danych i statystykach, a ty na emocjach po ogladnieciu spotkania.
Na temat overa sie juz wypowiedzialem.. NY Islanders w ostatnich 10 spotkaniach bilans ML 1-9, bilans w tym sezonie 4-8 (gorszy ma tylko Columbus), a ty typujesz ich zwyciestwo przeciwko niezle spisujacym sie ostatnio Canadiens, ktorzy sa o klase lepsza druzyna. Tampa Bay i Pittsburgh to spotkanie 50/50 i wtedy raczej sklanialbym sie do zwyciestwa gospodarzy, ktorzy na wlasnym lodzie maja bilans 5-1 i serie 5W - majac na rozkladzie takie zespoly jak Philadelphie, Chicago i Buffalo.
Ale oczywiscie zadecyduje, jak mowisz, dyspozycja dnia i godziny..
enjoy the game ????
To i ja się trochę wypowiem. Zarówno Ty jak i Odisio macie obydwoje racje. Od wyniku meczu zależy dyspozycja dnia, godziny, ale również warto czasami spojrzeć w statystyki które często mogą wiele pomóc, jednak nie zawsze. Wczoraj np. dużo osób typowało Caroliny zwycięstwo bo na tafli Montrealu 4-1 mieli bilans. Ja grałem zwycięstwo w regularnym Montrealu, nie poszedłem po statystykach. Co do dzisiejszych typów też widzi mi się zwycięstwo Islanders pierwsze od dłuzszego czasu i kilku gier. Montreal jest na pewno ekipą do pokonania. Ostatnio Islanders ulegli Strażnikom 4:2 mimo że zagrali naprawdę dobry mecz oddali bardzo dużo strzałów, jednak Rangersi byli skuteczniejsi. Dzisiaj znowu grają u siebie i Montreal na pewno jest w ich zasięgu. Co do Pingwinów sądzę że powinni uporać się dzisiaj z Tampą, grają naprawdę bardzo dobrze chociażby świadczy o tym fakt że z 1-3 w I tercji z Colorado potrafili wyciągnąć na 6 - 3 na swoją stronę, co świadczy o bardzo dobrej psychice zespołu. Do obu typów Odisio się zgadzam, ponadto w temacie umieśćiłem swoje typy. Pozdrawiam Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +7
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zagrales zaklad u bardzo malo oplacalnego buka i podajesz to jako promocje..
Napisałem już o tym (edytując) w swoim temacie tutaj powtórzę :
Słusznie zauważono że na Bwin nie przysługuje zwrot za wspomniane 2:2 w reg time. Zapomniałem o tej zasadzie w tym buku, nie mniej nie stawiam przecież po to żeby otrzymywać zwroty i nie zagrałbym tego gdybym nie wierzył że już w regulaminowym czasie będzie powyżej 5 goli. Pozdrawiam
Nikt chyba też nie pobrał mojego typu aby uzyskać zwrot, gramy żeby wygrać a opcją trochę łagodzącą obawy miała być ta błędnie podana przeze mnie informacja. Nie mniej to kurs i tak wyglądał dobrze jak do oferowanego zakładu &quot;0,20&quot; różnicy to jednak sporo dla niektórych osób grających dużą stawką bazową.
Co do reszty no to widzę nie zgadzasz się po całości z moją wizją, ale nie bierzesz w ogóle pod uwagę moich argumentów. Ja naprawdę &quot;coś&quot; piszę w tych analizach, to nie jest lanie wody a to że Canadiens wczoraj grali podstawowym bramkarzem a dziś nie, to że ich obrona jest rozsypana przez kontuzje, i w końcu to że Isla zagrali bardzo dobry hokej przeciwko Rangers trzeba brać pod uwagę ;) Co do Tampa - Pit też wszystko napisałem w analizie, może rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować.
Wracając jeszcze na chwilę do historii spotkań to jest bezsensowna strategia która obserwuje u wielu typerów, ale to wasza sprawa. Co mają do obecnego sezonu mecze sprzed roku ? A nawet biorąc pod uwagę mecze sprzed kilku miesięcy powiedzmy typujemy w marcu i sugerujemy się wynikiem spotkania z grudnia, w NHL to słabo przechodzi. Powodów jest kilka ale najważniejszy jest taki że tu za dużą sprawę odgrywa tzw &quot;chemia&quot;, sytuacja zmienia się za szybko żeby rozpatrywać pojedynki drużyn na przestrzeni kilku miesięcy. Tym bardziej że nie raz można zaobserwować takie &quot;przypadki&quot; jak mecze rozgrywane na zasadzie dzień-po-dniu (tak jak dziś : LA - ANA wczoraj i ANA - LA dziś) i dwa odmienne rezultaty. Może w piłce nożnej to ma jakieś znaczenie nie wiem bo się tym nie zajmuje, w NHL daleko na historii spotkań się nie zajdzie.
Tak na zakończenie LAK i ANA typowo underowe ? Nie zgodziłbym się do końca, ataki złożone z Perry&#39;ego Getzlafa i Ryana, a po drugiej stronie Kopitar, Gagne, Richards ... Kings mają dobrą obronę to fakt, ale to jeszcze nie jest charakterystyczna underowa drużyna.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dzisiejsza noc będzie spod znaku Chicago. Blackhawks wygrali ostatnie 4 spotkania z rzędu i chyba nie mają zamiaru zwalniać tempa tym bardziej gdy przyjdzie im dziś zagrać w Calgary, z drużyną która kolejny sezon gra bardzo przeciętnie. Chicago podczas swej passy, dokładnie siedem dni temu, bez większych problemów ograła Płomienie 4:1, ostatnie spotkanie w Vancouver to popis Hossy który trzykrotnie obsłużył swoich partnerów świetnymi asystami dzięki czemu Jastrzębie ograły gospodarzy 5:1. Bardzo pozytywną cechą w grze Chicago jest przede wszystkim ofensywny styl, i bądź co bądź bardzo przyzwoita defensywa. Po ostatnim sezonie, który nie był zbyt udany dla Hawks, można powiedzieć że Chicago po woli wraca na właściwe tory, myślę że jest to dużą zasługą coacha Quennvill&#39;a, który świetnie poukładał całą rotację w drużynie, po przez pozyskanie kilku wartościowych graczy takich jak Montador, Brunette czy Carcillo. Inna ważna sprawa to pozycja bramkarza na której mamy Crawforda i Emer&#39;ego który jest na pewno dużym wzmocnienie jako backup i może w każdej chwili zastąpić Crawforda.
Odnośnie Calgary nie ma co za dużo pisać, drużyna która od kilku sezonów stoi w miejscu, całkowita bierność na rynku transferowym, styl gry właściwie nijaki i wyniki są tego odzwierciedleniem, Calgary jest w tym momencie drużyną która sobie po prostu &quot;pyka&quot; w tej lidze, smutna prawda ale nie oczekuje po Płomieniach nic nadzwyczajnego, jeśli Chicago zagra tak jak w ostatnich spotkaniach to pewne zwycięstwo ma w kieszeni. http://espn.go.com/nhl/coaches/_/id/14/joel-quenneville
Chicago Blackhawks 60&#39;
http://espn.go.com/nhl/coaches/_/id/14/joel-quenneville

michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Co byście powiedzieli na dzisiaj, żeby zagrać na Avalanche? Z tego co widzę to ostatnie 3 mecze obie drużyny przegrały, ale jednak Colorado minimalnie 0:1, a przeciwnicy aż 0:6. Niby Avalanche bilans lekko tragiczny ale może jakiś ekspert coś więcej na ten temat się wypowie? ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Co byście powiedzieli na dzisiaj, żeby zagrać na Avalanche? Z tego co widzę to ostatnie 3 mecze obie drużyny przegrały, ale jednak Colorado minimalnie 0:1, a przeciwnicy aż 0:6. Niby Avalanche bilans lekko tragiczny ale może jakiś ekspert coś więcej na ten temat się wypowie? ;)
Moim zdaniem jest duża szansa żeby Colorado dzisiaj ogarnęło po 2,04 ML. Grają u siebie, mają nie za fajną serię kilku meczy bez zwycięstwa, a Dallas? Wydaje się że po dobrych wynikach przyszła pora na kilka porażek bo jak inaczej odniesc ich dyspozycje do meczu z Floryda gdzie stracili 6 bramek nie strzelając ani jednej ? Nie wiem czy była to niedyspozycja dnia czy zbliżający się może kryzys. Colorado na pewno jest w stanie pokonać dzisiaj Dallas. Taka moja opinia.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Podobnie jak Rambo uważam że Lawiny mogą dzisiaj spokojnie ograć Dallas, po pierwsze Colorado wcale nie gra źle, jedyny mankament to brak konsekwencji w defensywie przez co tracą sporo bramek, ostatnio w bramce wystąpił JSG, wpuszczając jedną bramkę pokazał że wcale nie musi być gorszy od Varlamowa stąd też dziś kolejny raz Giguere w bramce. W grze Colorado najbardziej podoba mi się to co Duchene i spółka wyczyniają w ofensywie, ostatnia bramka wyżej wspomnianego gracza przeciwko Pens, palce lizać. Co do Dallas to ostatnimi czasy duża indolencja strzelecka jedynie 3 bramki w 3 spotkaniach i aż 14 straconych. W mojej ocenie dzisiejszy mecz będzie klasycznym na przełamanie dla obu drużyn, myślę że możemy się tu spodziewać podobnego widowiska jak ponad dwa tygodnie temu gdy Stars pokonali Avalanche 7:6, z tym że wynik jest sprawą otwartą. http://www.youtube.com/watch?v=ig7E4-A8zQ8

Otrzymane punkty reputacji: +7
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Dzisiaj tylko indywidualnie.
Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils
Ilya Kovalchuk strzeli gola w meczu
3,25 betsson

Rosjanin wrócił do składu po kontuzji. Sama jego obecność wnosi bardzo dużo do gry. Automatycznie wpakował bramkę w meczu z Buffalo. Z drugiej strony był to mecz, w którym dużo im wychodziło, stąd też 5 bramek strzelone Sabres na wyjeździe. Niełatwą sztuką jest strzelenie dwa razy z rzędu, a gdyby coś wpadło, najlepiej dwa razy (albo kombinacje typu gol-asysta), to mógłby się poszczycić statystycznie równym punktem na mecz, podczas całej swojej kariery.
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Alex Ovechkin strzeli gola w meczu
2,65 betsson

Dla mnie mecz rzędu must see. W drużynie nie dzieje się za dobrze, poprawa miała być już w spotkaniu z Jets, a tymczasem Winnipeg doszczętnie nas wypunktowało. Przyczyn wiele, katastrofa w grze w przewadze (0-17 w ostatnich grach), w osłabieniu też źle (ostatni mecz 2 bramki w plecy w tym elemencie). Tak więc przyczyn wiele. Jedną z nich, poruszaną przeze mnie, jest brak lidera. To znaczy lider jest, ale tak jakby go nie było. W hokejowym światku pojawiają się głosy, które pragną przyspieszyć powrót Crosby&#39;ego. Oczywiście chodzi o to, że jeśli Sidney zacznie grać, to Ovi również weźmie się do roboty. Nie ma jednak na co czekać, kolejna porażka z rzędu nie wchodzi w grę, Boudreau robi się coraz bardziej czerwony z nerwów podczas każdego meczu, może to i śmieszny widok, oglądać miniaturkę Butterbean&#39;a z kępką włosów z tyłu głowy, ale nie zmienia to fatalnych wyników. Jeśli ma być dobry mecz, to, obowiązkowo, Ovi, strzelamy. A jeśli nie, to będzie bardzo pod górkę, bo jak lider nie pomoże, to kto?
Mała edycja - Expekt wystawił pełną ofertę NHL, stąd też dodatkowa propozycja :
Buffalo Sabres - Phoenix Coyotes
Tomas Vanek strzeli bramkę (włączając ew.dogrywkę)
2,30 Expekt

Vanek ma predyspozycje do MVP sezonu. Oczywiście jest zbyt wcześnie na takie tezy, ale początek sezonu należy do Tomasa. Wybuch formy mnie nie dziwi - drużyna jest raczej zgrana, tak więc zawodnikowi łatwiej jest się odnaleźć mając support w postaci Pominville&#39;a i innych wartościowych graczy. W ostatnich 3 meczach bramki nie strzelił, za to asystował, m.in przy bramkach wyżej wymienionego Pominville&#39;a. Przy tak równej dyspozycji nikt się nie zdziwi, jeśli jedną z bramek dla gospodarzy strzeli właśnie Austriak.
⛔ wszystko in minus, żałuję tylko, że buki internetowe nie wystawiają tak ciekawej oferty na strzelców, jak &#39;ziemniaki&#39;.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Alex Ovechkin strzeli gola w meczu
2,65 betsson

Dla mnie mecz rzędu must see. W drużynie nie dzieje się za dobrze, poprawa miała być już w spotkaniu z Jets, a tymczasem Winnipeg doszczętnie nas wypunktowało. Przyczyn wiele, katastrofa w grze w przewadze (0-17 w ostatnich grach), w osłabieniu też źle (ostatni mecz 2 bramki w plecy w tym elemencie). Tak więc przyczyn wiele. Jedną z nich, poruszaną przeze mnie, jest brak lidera. To znaczy lider jest, ale tak jakby go nie było. W hokejowym światku pojawiają się głosy, które pragną przyspieszyć powrót Crosby&#39;ego. Oczywiście chodzi o to, że jeśli Sidney zacznie grać, to Ovi również weźmie się do roboty. Nie ma jednak na co czekać, kolejna porażka z rzędu nie wchodzi w grę, Boudreau robi się coraz bardziej czerwony z nerwów podczas każdego meczu, może to i śmieszny widok, oglądać miniaturkę Butterbean&#39;a z kępką włosów z tyłu głowy, ale nie zmienia to fatalnych wyników. Jeśli ma być dobry mecz, to, obowiązkowo, Ovi, strzelamy. A jeśli nie, to będzie bardzo pod górkę, bo jak lider nie pomoże, to kto?
Odważny typ, właściwie tylko dlatego że Ovca jest totalnym cieniem zawodnika, którego widzieliśmy dwa sezony temu gdy był MVP ligi, ostatni sezon z jego strony był również bardzo średni, a w tym prócz kilku bramek zdobytych na początku nie widać Rosjanina. Jego dyspozycja również odbija się na całej drużynie, co prawda Capitals mają jeszcze paru świetnych zawodników jednak Ovechkin jest jeden, a jak na razie totalnie zawodzi. Toronto na własnym lodzie będzie bardzo niewygodnym rywalem, gracze Maple Leafs ostatnio też nie grali efektywnie i na pewno zwycięstwo w dzisiejszym meczu będzie dla nich głównym celem.
Pomijając sam mecz, szkoda mi trenera WSH ponieważ musi coś &quot;zrobić&quot; ale nie wiem czy ma jeszcze jakieś pomysły i bardzo dobrze wie że jest uzależniony od pewnych postaci.
Z dzisiejszych spotkań, zwróciłbym na pewno uwagę na mecz w Winnipeg gdzie zawitają Lotnicy i na pewno będą chcieli się mocno zrewanżować ekipie Jets za festiwal strzelecki jaki urządzili sobie w hali Flyers.
Ciekawie na pewno będzie również w Dallas gdzie będący w kryzysie Stars podejmą Rekiny z San Jose i na pewno w tym spotkaniu faworytem nie będą, a biorąc pod uwagę ich współczynnik zdobytych bramek w ostatnich 4 spotkaniach, mocno obawiam się o Dallas.

mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
moje typy na dzisiejszą noc

:hokej:Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers typ: over 5.5 1.80✅✅
:hokej:Toronto Maple Leafs - Washington Capitals typ: over 5.5 1.86✅✅
:hokej:New York Islanders - Boston Bruins typ: over 5.5 2.12✅✅

postaram się krótko i na temat:
ad 1.
tak jak napisal JuanRoman Lotnicy będą chcieli rewanżu ale nie zapominajmy ze Jets potrafią u siebie strzelać sporo bramek i co lepsze wygrywać z wyżej notowanymi drużynami wiec over bardzo prawdopodobny
ad 2.
Fatalna gra Capitals w ostatnich meczach gdzie sporo tracą bramek i maja fatalna passe meczów w Listopadzie wygrywajac tylko z Diabłami z New Jersey i Kaczorami z Anaheim przegrywając ze &quot;słabymi&quot; jakimi są Wyspiarze i Odrzutowce. Oba zespoły skupiają się raczej na strzelaniu bramek niż ich bronieniu i liczę na przebudzenie Ovcy nie koniecznie strzelającego ale i podającego
ad 3.
Wyspiarze są w swojej hali tak samo niebezpieczni i nieobliczalni jak Jets. Strzelaja sporo bramek niewiele mniej ich tracąc. Poprzedni mecz tych ekip zakończył się wynikiem 6:2 dla Niedźwiadków. Gracze z Bostonu są na fali wygrywając wysoko mecz za meczem (tylko z Columbus wymęczone zwycięstwo po SO). No ale passa w końcu musi się zakończyć czyżby właśnie z Islanders ? miejmy nadzieje ze mecz będzie obfitował w duża liczbę bramek

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers -&gt; over 5.5 goals [1.87][Pinnacle]
Chyba najbardziej naturalny typ w tym spotkaniu. Malutkie przypomnienie, trzy tygodnie temu w głośno komentowanym meczu obie te ekipy zdobyły łącznie 17 bramek. Czy dadzą radę dziś łącznie zdobyć ponad 5 ? Obawiałem się że buki poszaleją trochę z liniami i wystawią coś typu 7,5 bramki wtedy zastanawiałbym się pewnie nad underem ale w tej kombinacji kurs do zależności wręcz idealnie pasuje. Co trzeba zauważyć - Jets dali sobie strzelić wtedy 8 goli mimo że dysponowali jeszcze kilkoma ważnymi obrońcami, których dziś nie będzie. Druga sprawa to to że bardzo dobrze czują się w Winnipeg zawodnicy, widać że u siebie jest to inny zespół że chce walczyć z każdym. Na minus dla typu jest rosnąca forma Bryzgałowa i wypadnięcie ze składu Jagra, nie mniej jest Giroux który potrafi cuda no i ten rozkręcający się Matt Read. Winnipeg muszą raz lub dwa pokonać Bryzgiego, wtedy o over można być spokojnym Bo Flyers swoje powinni strzelić - to zawsze była mściwa drużyna. Mecz o 21 !

Otrzymane punkty reputacji: +1
michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Edmonton Oilers - Chickago Blackhawks (ML OT) typ: 2 | 1.75 Expekt ⛔⛔⛔
Edmonton Oilers po dobrej końcówce października i początku listopada jakby lekko przygaśli. Blackhawks zaś, pewnie prowadzą w swojej dywizji. Mało tego, jak dotąd radzą sobie najlepiej także w całej konferencji zachodniej. Ich bilans (12-5-3) pokazuje, że ostatnia porażka z Calgary była raczej mało znaczącą wtopą. W szeregach drużyny z Edmonton nie wystąpi Cam Barker, a pod znakiem zapytania stoi występ kolejnych 3 graczy. W bramce Blackhawks zobaczymy dobrze grającego w tym sezonie Ray&#39;a Emery&#39;ego. Myślę, że ekipa z Chickago powinna dzisiaj wygrać, choć mecz może być dość wyrównany.

botshek 360

botshek

Użytkownik
Brak czasu niestety nie pozwala mi na pisanie analiz, ale dziś coś tam skrobnę. Bardzo prawdopodobnym typem wydaje się być Under w meczu Wild i Blues. Odkąd interesuje się NHL, a jest to to już kilka lat zawsze uważałem Dzikusów za druzynę jedną z najlepiej grających w lidze w obronie na własnym lodzie... i potwierdzają to w kolejnym sezonie pomimo kilku zasadniczych braków w linii defensywnej. Potwierdzają to ostatnie mecze na własnym lodzie: COL nie strzeliło nic, DET nic, Vancouver jedną bramkę no i nutki kilkanaście dni temu strzeliły też tylko jedną bramkę. Goalie jakich zobaczymy dziś to: Harding zaskoczenie ostatnich dni w NHL (chociaż występ z LAK nie zaliczy do udanych) no i Jaro Halak, który zalicza ostatnio wyraźną zwyżkę formy. Cóż więcej pisać wystąpią dziś najlepsza i trzecia obrona ligi (MIN: 1,95 GA/G STL: 2,17 GA/G)

WILD - BLUES

UNDER 5 OT Included

2.08 Pinnacle

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Panowie drodzy, a jak zapatrujecie się na dzisiejsze zwycięstwo Drapieżników? Wydaje się, że wszystkie argumenty są po ich stronie włącznie z boiskiem. Myślicie, ze gładko pokonają Blue Jackets?

michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Panowie drodzy, a jak zapatrujecie się na dzisiejsze zwycięstwo Drapieżników? Wydaje się, że wszystkie argumenty są po ich stronie włącznie z boiskiem. Myślicie, ze gładko pokonają Blue Jackets?
Patrząc na ostatnie 6 meczy Columbus, widać, że nie są w zbyt dobrej formie. Nie strzelają zbyt wielu goli, a jeśli wziąć pod uwagę, że dziś w drużynie Nashville Predators wystąpi Pekka Rinne, może być naprawdę ciężko. Myślę, że Nashville powinno sobie poradzić.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Patrząc na ostatnie 6 meczy Columbus, widać, że nie są w zbyt dobrej formie. Nie strzelają zbyt wielu goli, a jeśli wziąć pod uwagę, że dziś w drużynie Nashville Predators wystąpi Pekka Rinne, może być naprawdę ciężko. Myślę, że Nashville powinno sobie poradzić.
CBJ zagrali jedno z lepszych spotkań w sezonie ostatnio przeciwko Bostonowi. Myślę że gdyby grali tego dnia z innym zespołem mogli by zgarnąć zwycięstwo. Może przychodzi czas na zwyżkę formy Kurtek ? Zmiana w bramce może wyjść na pozytyw bo Sanford dobrze pokazał się z Bruins. Ciężko powiedzieć, nie skazywałbym jednak Columbus na pewną porażkę.

michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Nie jestem jakimś specem ;) Powiem tak, sam bym na to spotkanie nie odważył się raczej stawiać, po prostu napisałem jak wg mnie powinn być ;) A co do spotkania z Bostonem to nie sądzisz, że Bruins mogli złapać po prostu lekką zadyszkę po ostatnich dobrych występach? Nie oglądałem, więc to tylko przypuszczenia.
/ Pozwolisz że odpowiem tutaj już. Na pewno był to w pewnym sensie element zadyszkowy Niedźwiadków, ale CBJ wyglądali już o niebo lepiej niż w poprzednich spotkaniach i to na tle nie byle kogo. To trzeba brać pod uwagę, zdobyli punkt i to też jest jakiś ich mały sukces, a to może pokrzepić. Trochę irytuje mnie to skazywanie Kurtek w każdej kolejce na porażkę, owszem swoje przegrali i będą przegrywać bo są jednymi ze słabszych, ale nie zawsze i w końcu nastąpi &quot;ich moment&quot;. - Odi

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Jeśli chodzi o mnie to ja w tym meczu widzę under 5,5 gola po kursie 1,70 w Unibet. Nie ma co się tu rozpisywać bo Odisio i Ty większość napisaliście, Jacketsi zagrali naprawdę dobry mecz przeciwko Bostonowi i sądzę, że dzisiaj również się zepną żeby zagrać znowu kolejny dobry mecz, w końcu trzeba wygrywać. Z drugiej strony teren Nasville jest ciężki do zdobycia, defensywa gospodarzy pprezentuje się dobrze, krótko mówiąc under mi się widzi w tym spotkaniu. Pozdrawiam reszta typów w moim temacie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom