>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL - sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Niepokonana w tym sezonie ekipa ze stolicy ma okazje dokonac wyczynu jaki do tej pory udalo sie wykrecic w lidze tylko 5 razy..tzn. wygrac pierwszych 8 meczy z rzedu, a moze i pobic Toronto, ktore wysrubowalo ten rekord, az do 10 zwyciestw..Po ostatnim meczu (jesli mnie skleroza nie myli to podcieli komus &quot;Skrzydelka&quot; 7:1) mieli spora przerwe i dzis nic nie stoi im na przeszkodzie, by przelac troche &quot;Nafty&quot;..
Washington Capitals over 3@2,18 (Panbet)
Washington (3way) @2,0
Nie zapominajmy ze Edmonton w zeszlym sezonie zamykalo ligowe drzwi..
Niestety trzeba tez zwrocic uwage na ich ostatni mecz, bo grali z nie byle kim..(do sprawdzenia na wlasna reke kogo ostukali ???? )

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Zgadzam się Panowie z Waszymi typami na dziś( Funt gratki za wczoraj za over Phili ale under był blisko hehe :grin ???? . Ja dzisiaj trochę poszalałem i pograłem aż 5 zakładów singlowych. Czuję, że dziś niespodzianek za dużo nie będzie. Na Pingwiny kurs wysoki, jak pokazuję historia można powiedzieć &#39;&#39; pewniaczek&#39;&#39; ale właśnie historia w NBA czy NHL o niczym w sumie nie mówi. Waszyngton? Edmonton u siebie gra zawsze ciekawie a z ekipą ze Stolicy potrafi grać jak równy z równym. Oba zespoły na fali, Capitals wygrać powinni ale bardziej over tu widzę. Swoje typy zamieściłem w moim temacie, jak ktoś chce to może zajrzeć ;) Moim zdaniem dzisiaj bardzo dobry typ to over w meczu Pingwinów po dobrym kursie 5,5 -&gt; 2,12 w Betsson. Anaheim powinno się przełamać, a Wild na pewno jest do ogrania. Z innych bałem się dać handi na Buffalo więc też dałem over, Buffalo raczej się rozstrzela za te 2 porażki ostatnie z Tampą. Phila -1,5 ? Zagrałem, czuję że rozniosą dzisiaj Jets. Lotnicy u siebie bardzo dobrze potrafią grać, wczoraj oglądałem cały mecz z Montrealem i zupełnie nic nie grali, padaka straszna, mimo że jako 1 strzelili gola. Jagr w formie, wczoraj sądzę że po prostu im mecz nie wyszedł. Jetsi na wyjazdach słabo wypadają. Zobaczymy co dzisiaj będzie.
BTW. Odisio odnośnie tego overu w Dallas to hmmm jak dla mnie zupełna niewiadoma, obie bardziej underowe, ja bym na Twoim miejscu pobrał zakład z Bwina na underową/ overową liczbe strzałów na bramkę. Pozdro

E: Tak JuanRoman masz rację, ja właśnie twierdzę że Caps win raczej ale lepiej brać z dogrywką i karnymi ewentualnie, łatwy mecz to dla graczy ze Stolicy może nie być...

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 7K

juanroman08

Forum VIP
To że Capitals się zepną na dzisiejsze spotkanie to na pewno, wszystko im wychodzi praktycznie, zwycięstwa z Detroit i Flyers to chyba nie przypadek, mimo wszystko nie mogą dziś zlekceważyć Oilers, to że zamykali w zeszłym sezonie ligową tabele o niczym nie świadczy, ta drużyna w tym sezonie to całkiem inne Edmonton, powiedziałbym nawet że jest tam świetna mieszanka graczy na czele z doświadczonym Smythem aż po młodych Hall&#39;a i Nugent&#39;a. Typowanie na regulaminowy czas gry w tym wypadku wydaje się być lekkim ryzykiem. Sam zwycięzcy nie potrafię wskazać chociaż rozum podpowiada że jednak Caps, ale z drugiej strony wynik oscylujący w okolicach remisu po 60 regulaminowych minutach nie będzie zaskoczenie. Warto dodać że dziś WSH bez Green&#39;a który skręcił kostkę i póki co niewiadomą jest data jego powrotu.

botshek 360

botshek

Użytkownik

Colorado - Edmonton

typ: Edmonton +1 OT Included
kurs: 1,82
Pinnacle

Edmonton w tym sezonie nie przegrało jeszcze żadnego spotkania więcej niż jedna bramką !! Ale przejdźmy do rzeczy, bo to nie skłoniło mnie najbardziej do takiego typu. W bramce Edków dziś zmiennik Kebaba - Dubnyk, ale i on wsparty znakomitą defensywą Oilers spisuje się w tym sezonie bez większych zarzutów, oczywiście jest on słabszy od Kebaba, ale na pewno będzie chciał pokazać jako zmiennik na co go stać. Może się zdarzyć, ze nie będzie miał zbyt dużo pracy EDM to w tej chwili najlepsza linia defensywna ligi ze stracona zaledwie 1,44 bramką na mecz !! Trzeci wynik PK na poziomie 92,3% też robi wrażenie jeśli przypomnimy sobie zeszły sezon w wykonaniu Edków. Dziwi mnie fakt, że AVS grają bardzo słabo w ofensywie na własnym lodzie, rozegrali dwa spotkania w tym sezonie w domu i strzelili zaledwie jedną bramkę, a nie mieli zbytnio mocnych defensywnie przeciwników (DET i CHI). Licze dziś na taką samą dyspozycję ofensywy AVS i perfekcyjne murowanie bramki przez EDM.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
kafarpl 26

kafarpl

Użytkownik
Z tą linią defensywną to bym nie przesadzał. Statystyki tak sugerują, ale w rzeczywistości to zasługa przede wszystkim Chabibulina i dobrego fore-checku napastników Oilers, a nie jakiejś fenomenalnej postawy obrońców. Tak więc brak Chabibulina w meczu z Avs może mieć akurat kluczowe znaczenie. A jeśli już o Avs mowa, to brak skuteczności u siebie też kiedyś trzeba przełamać, więc czemu nie dzisiaj, gdy Oilers dają prezent wystawiając Dubnyka (nie żeby ten był słaby, ale obecnie Nikołaj jest w lepszej formie)?

Otrzymane punkty reputacji: +7
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
New York Rangers - Ottawa Senators
2,0 Unibet

Szczyt bezmyślności osiągnięty, ze stanu 4-1 na 4-4, a następnie popis bezradności w karnych ⛔

Dość dobra forma Senatorów powinna się zakończyć właśnie dzisiaj.
Kiedy te drużyny graj ze sobą, mam na myśli ostatnie mecze, to wygrywa ta, która występuje w roli gościa (dziwne). Są szansę, aby ta reguła tym razem się nie potwierdziła. Sugeruję się też tym, że gospodarze nie grają ultraofensywnego hokeja, tracą mało bramek, i mają o wiele lepszy duet bramkarski. Kilku zawodników nie pokazuje formy z ubiegłego sezonu - Callahan, Dubinsky. W jednej linii wraz z Gaborikiem wystąpi Wolski i Christensen, większej motywacji dla tej dwójki chyba nie trzeba, zwłaszcza, że nie zaczęli tego sezonu udanie (Wolski wprawdzie miał kontuzję). Przeciw sobie słabiutki PP, ale solidny PK, natomiast z drugiej strony świetny PP i wołający o pomstę do niego PK. Jak dla mnie - gospodarze. Ale przypominam, że to NHL.
Buffalo Sabres - Florida Panthers
Drużyna gospodarzy over 2,5
1,60 Expekt
⛔
3 bramki ekipy gospodarzy są jak najbardziej osiągalne. Vanek i Pominville prześcigają się w zdobyczach punktowych, ta dwójka może dużo namieszać w tym roku. Skoro typ na over, skupiam się na aspektach ofensywnych, a tych oprócz wymienionej dwójki nie brakuje. Stafford (ostatnio 3 mecze bez punktu), Roy, Adam ; Jak z tego nie będzie 3 bramek, to będę zaskoczony.
Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes
Remis 4,10 Expekt ⛔
Typ oparty raczej na przeczuciu. PHI po serii dobrych spotkań, teraz gra w kratkę, strata 9 bramek na własnym lodzie to lekkie przegięcie. Natomiast Canes zanotowali bardzo dobry występ przeciwko Hawks, to sztuka nie stracić bramki grając z tak ofensywnie nastawionym przeciwnikiem. Dlaczego remis? Philadelphia nie może przegrać, a co do Hurricanes, zdobycie pełnej puli punktów na wyjeździe, z takim przeciwnikiem, będzie bardzo trudne.
Minnesota Wild - Detroit Red Wings
2,70 Expekt ✅ Heatleyyyyyyy
Bukmacherzy mają spore obawy co do tego meczu (oraz spotkania Philadelphi). Nie wystawili jeszcze konkretnej oferty na owe spotkanie. Kapitan Wings mówi, że muszą ciężko pracować na kolejne zwycięstwo. Ale mówi tak chyba dlatego, że nie wypada milczeć. Mecz z Sharks pokazał, że coś jest nie tak, nie pomogła nawet własna hala. Wild chcąc awansować do play-off muszą wygrywać, zwłaszcza wtedy, kiedy przeciwnik jest w małym dołku. Do solidnej gry w obronie i dobrej postawy Bckstroma w bramce możemy dodać całkiem przyzwoitą ofensywę, w której nikt jeszcze nie objął roli dominatora. Kandydatem powinien być Heatley, dla którego przystanek w Minnesocie może być ostatnim w NHL, jeśli nie wróci do dyspozycji za czasów Ottawy. W ich szeregach nie mniej wartościowy Setoguchi i Koivu, który jeszcze nie zapomniał, jak się gra, chociaż wciąż czeka na pierwszego gola w sezonie. Jeśli Minnesota wygra, to raczej &#39;na styk&#39;. Ja ryzykuję, że uda się wygrać bez konieczności dogrywki czy karnych.

Otrzymane punkty reputacji: +8
odi 2,3K

odi

Forum VIP
New York Rangers - Ottawa Senators -&gt; New York win (60&#39;)[2.00][Bwin] ⛔
Czekałem na taki ruch ze strony szkoleniowca Strażników. Mówię o decyzji jaka zapadła na wczorajszym treningu, mianowicie o przetasowaniu linii ofensywnych. Nie da się ukryć, że atak Rangers od początku sezonu szwankował, co nie powinno mieć miejsca. Słabo w ustawieniu z Gaborikiem spisywał się Richards i &quot;Tort&quot; postanowił w końcu ich rozdzielić, przesuwając Mariana do jednej linii z Wojtkiem Wolskim. Moim zdaniem może to poskutkować samymi pozytywami, jest też idealny pojedynek na taką próbę bo Ottawa to nie jest zespół z czołówki. Senatorowie też wykorzystali chyba jak na siebie zwycięski czas, cztery winy z rzędu to jak na tą słabą ekipę w budowie będzie chyba max. Nie martwi mnie nawet Biron w bramce, co więcej nawet cieszy taka zmiana bo Henrik Lundqvist zagrał jeden z najsłabszych meczów tego sezonu przeciwko Toronto i ewidentnie należy mu dać odpocząć. Martin Biron powinien więc zaprezentować dziś lepszy poziom, a nowojorczycy w końcu uraczą MSG pierwszym zwycięstwem - mam nadzieje w czasie regulaminowym. Mecz o 21.

botshek 360

botshek

Użytkownik

Tampa Bay Lightning - Winnipeg Jets

typ: over 5,5 OT Included
kurs: 1,76
Pinnacle

Derby to czy nie derby?? Pewne jest jedno obie drużyny wyznają jedną wspólną zasadę gry w hokeja: &quot;Strzelamy więcej niż przeciwnik, obrona nie jest aż tak ważna&quot;. Nie ma co się oszukiwać, ale Jets nie mieli jeszcze w tym sezonie meczu wyjazdowego, w którym straciliby mniej niż 4 bramki !! Tampa jak Tampa w domu praktycznie tylko atakuje i za każdym razem strzelała min. 3 bramki. Liczę na dużo goli także w tym spotkaniu. W bramkach jak do tej pory spisujący się bardzo przeciętnie Pavelec i Roloson ze średnimi ponad 4 bramki na mecz, ale i linie defensywne obu drużyn to dziurawy ser szwajcarski, także dziś Stamkos, St. Louis, Purcell, Antropov, Burmistrov będą mieli wiele okazji do podwyższenia pozycji w punktacji kanadyjskiej.​

stardog 250

stardog

Użytkownik
To co przed chwilą zrobili Rangersi to mistrzostwo świata. w 10 minut przegrali wygrany mecz. na miejscu Tortorelli Wolskiego odesłałbym do szatni zaraz po wyjsciu z ławki kar.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Kary się zdarzają w hokeju, Wolski specjalnej winy nie ponosi wręcz przeciwnie rozegrał najlepszy mecz w sezonie i widać że ta linia o której pisałem (Marian + Wojtek) będzie hulać dobrze. Mecz przegrała obrona Strażników i tyle. Co do kar to Ottawa może mieć natomiast pretensje do Konopki bo gdyby nie jego bezmyślne wejście z drugiej tercji i 5 min PP dla Rangers to by nowojorczycy w ogóle mogli nie liczyć się w tym meczu.
Mniejsza z tym, duża nocka a typów coś mało dziś, gdzie są ludzie ? :p

stardog 250

stardog

Użytkownik
Tak, tyle że w przypadku Konopki można powiedzieć, że była tam jakaś walka o krążek. Wolski z kolei zachował się kretyńsko, atakując Alfredsona bez krążka w momencie kiedy nie było żadnego zagrożenia - dwubramkowe prowadzenie i 7 minut do końca.
Dziś w nocy na pierwszy rzut oka fajnie wyglądają typy na Predators ML, Flayers i Tampe.
Jeśli w bramce Canes zagra Boucher to chyba zdecyduję się na Philadelpie. Widziałem mecze Huraganów z St.Louis i wczorajszy z Chicago. Grali przyzwoicie, ale w ataku nie zachwycali. Świetnie z kolei prezentował się Ward - jeśli dzisiaj jego zabraknie to podrażnieni Flayers mogą znów urządzić sobie ostre strzelanie. Słabe punkty Bouchera na pewno znają a i bez tego nie jest to żaden rewelacyjny bramkarz (wręcz przeciwnie uważam, że jeden ze słabszych bramkarzy ligi).

Otrzymane punkty reputacji: +7
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kary się zdarzają w hokeju, Wolski specjalnej winy nie ponosi wręcz przeciwnie rozegrał najlepszy mecz w sezonie i widać że ta linia o której pisałem (Marian + Wojtek) będzie hulać dobrze. Mecz przegrała obrona Strażników i tyle. Co do kar to Ottawa może mieć natomiast pretensje do Konopki bo gdyby nie jego bezmyślne wejście z drugiej tercji i 5 min PP dla Rangers to by nowojorczycy w ogóle mogli nie liczyć się w tym meczu.
Mniejsza z tym, duża nocka a typów coś mało dziś, gdzie są ludzie ? :p
Są, są ;)
Jak swoje typy umieściłem w temacie. Z ciekawych meczy z dobrymi kursami to wydaje mi się że Tampa strzeli 4 gole Jetsom po 2,20 w Betsson, Phila dzisiaj sądzę że underowo w I tercji -1,5 gola -&gt; 1,84 i over Chicago 5,5 dobrze wygląda moim zdaniem 1,90. Tyle ode mnie ;)

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks
Łączna ilość punktów - 1 tercja
over 1,5 1,90 Expekt ✅ 1-1 after 1 period
Obie drużyny grały ubiegłej nocy, obie z mizernym skutkiem. Jackets ulegli 5-2 z Hawks, a Ducks nie zdołali nawet strzelić bramki, i przegrali 3-0 z wracającym na właściwe tory Nashville. Ogółem zagrali słabiutki mecz, oddając marne 20 strzałów. Goście mają korzystny bilans gier na terenie Jackets, dlatego też po tak fatalnym meczu najlepszą odpowiedzią będzie szybka bramka w pierwszej tercji (a jeśli trafi się okazja na PP, to przy PK gospodarzy nie wydaje się to być trudne). Kurtki zmuszone do radzenia sobie bez Cartera, który byłby bezcennym ogniwem w tak trudnej sytuacji klubu. Nie mniej jednak na bramkę w pierwszej odsłonie ich stać. Biorąc pod uwagę bardzo dobrą formę weterana Prospala, zawsze porządną grę Nasha, i dużo lepszą dyspozycję 2 piątki w składzie Vermette-Umberger-Johansen, to nie wydaje się to być nieosiągalne.

Otrzymane punkty reputacji: +1
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs -&gt; Toronto win (ML OT)[2.00][Bwin]
Długo nie było takiej sytuacji, żeby Toronto grało z Ottawą i żeby o obu stronach można powiedzieć : to jest aktualnie czołówka ligi. Patrząc na ostatnie wyniki tak właśnie jest i jest to wielkie święto kibiców obu drużyn. Jest jednak znacząca różnica, Ottawa zadziwia całą ligę ale Maple Leafs w sumie nikt się nie dziwi. Patrząc na to jaką radość z gry czerpie Kessel i jak umiejętnie Wilson połączył radość gry w ataku ze skuteczną destrukcją (Dion! :grin ???? można na dziś dzień bać się Klonowych. Dwa mocne argumenty przeciw Ottawie - wczorajsze &quot;łubudu&quot; jakiego dokonał Wolski na Alfredssonie - może nie jest to zawodnik mający taki wpływ jak w poprzednich sezonach, ale to ciągle kapitan, ciągle wzór dla tych młodych gości i dla zespołu będącego w budowie. Druga sprawa postać bramkarza, Anderson nie łapie jakoś szczególnie, ale dziś ma wolne a wystąpi trzeci goalie (Auld kontuzja) którym jest Robin Lehner. Nie muszę mówić że taki zawodnik wystawiany na Toronto to spore ryzyko.
Edmonton Oilers - St. Louis Blues -&gt; St. Louis win (ML OT)[1.86][Pinnacle]
Pogromcy faworytów czyli Edmonton Oilers, imponujące ostatnie wyczyny i za to brawa. Pogromcy faworytów mają jednak to do siebie że z typowymi średniakami, bądź też słabiakami mają problemy. Wiadomo gra jest już inna, już nie wszystko opiera się na szybkiej kontrze czy jednym długim podaniu przez przez dwie linie. Nafciarze mogą mieć problemy z taką strategią budowania ofensywy na rozgrywaniu krążka, a St Louis to jest twardo grający team i tu czasu dużo na zabawę też nie będzie. Do bramki Nutek wraca Halak, ostatnio Eliott dał mu do myślenia i Słowak będzie musiał włączyć wyższy bieg niż przed &quot;odpoczynkiem&quot;.
/Odi/ - Errare humanum est ... ; ) W sumie to nawet cieszę się, że wyszedł w końcu kiepski miesiąc, to znaczy że NHL staje się jeszcze ciekawsza i ma przede mną jeszcze wiele zagadek ^^

stardog 250

stardog

Użytkownik
Zgadzam się Odisio w zupełności - sam zagrałem. Niestety od południa na Pinnaclu kurs na Toronto ml spadł już z 2,03 na 1,96. W każdym bądź razie w bramce gospodarzy rookie Lehner i brak Alfredssona. Obejrzałem wczorajsze mecze obu drużyn. Obie wygrały, jednak wg mnie dużo lepiej zaprezentowało się Toronto (widać, że są na fali). Ottawa wygrywa, ale mnie te zwycięstwa nie przekonują. Wczoraj Ottawa praktycznie nie stworzyła klarownych sytuacji grając z NY a 4 bramki wcisnęła po rykoszetach i w zamieszaniu podbramkowym zasłoniętemu Lunqvistowi i w zasadzie to Rangersi ten mecz przegrali a nie Ottawa wygrała. Sądzę, że dziś 2 punkty dopiszą do swojego dorobku przyjezdni.
Ottawa - Toronto
Toronto ML

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Florida Panthers - Winnipeg Jets
Over 5,5 1,95 Expekt ✅ 3-3 RT

W tym meczu może być ołwerowo. Panthers zaskakująco dobrze zaprezentowali się w meczu z Sabres - win w RT, doprowadzenie ze stanu 2-1 do 2-3, w tym jedna bramka w PP. Jets, w starciu z Lightning nie wypadli źle. Przegrana na styk, 1-0, może tylko i wyłącznie zmotywować gości przed następnymi spotkaniami. Oba team&#39;y raczej ofensywnie usposobione, Jets przekonali nas o tym kilka dni temu, kiedy otworzyli, oby na dobre, worek z bramkami. Zarówno gospodarze jak i goście szukają punktów. Gospodarzom marzą się play-offy, a gościom przyzwoity sezon w barwach nowej starej drużyny. Nie wydaje mi się, żeby bramkarze odegrali tu jakieś szczególne rolę - to co mają złapać, złapią, a to, co puścić, puszczą. Nie są to drużyny dobrze broniące w osłabieniu, dlatego też szansa na minimum sześć bramek jest realna. Osobiście, gdybym miał wybierać któregoś z graczy, liczę na Little&#39;a, który w ostatnich spotkaniach ma ogromnego pecha, obija oba słupki przy jednym strzale, a krążek w magiczny sposób nie znajduje drogi do bramki. Za partnerów ma Ladd&#39;a i Wellwood&#39;a, a w takim gronie nie wypada grać słabo.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Z 1

znzs

Użytkownik

Detroit Red Wings- Minnesota Wild
&quot;Skrzydła&quot; to drużyna z tych, które nie są praktycznie do pokonania u siebie. Ostatnio zrobiło to San Jose wygrywając w Detroit 2-4, jednak myślę ,że przez następne kilka meczy nie uda się to nikomu.
Red Wings mimo nie najgorszej gry mają 4 porażki z rzędu.Sądzę, że jest to najlepszy moment na przełamanie tej negatywnej serii z drużyną, która bardzo kiepsko prezentuje się na wyjazdach.

Typ: Detroit
Kurs: 1.85

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Nie mam siły z rana pisać analiz..Więc po prostu wkleję skana..Stawka nieco za wysoka ale zostanie rozliczona jako 10/10 czyli 200 GBP..
Porządek w papierach być musi.. ????

Kupon akumulacyjny o łacznym kursie 6,25..
Potencjalna wygrana to: 1564 GBP czyli ok 7 815 PLN..

Analizy do powyższych meczy napiszę po południu o ile zdążę.Jeśli nie to pozostaje się tylko zdać na Funta.. :razz:
Mecz Vancouver wydaje się być najmniej pewnym, ale za to jest rozgrywany jako ostatni, i będzie możliwość kontry..Choć nie przewiduje takiej konieczności..
//Już jestem..Przysnąłem nieco ale chyba zdążę przed zoną..
Boston✅ Ottawa ostatnio w niesamowitym gazie..Pierwsze 6 meczy sezonu to zaledwie jedna wygrana, a i to po dogrywce z Minnesota...Za to później się chłopcy rozbrykali ponad miarę..6 kolejnych meczy i sześć zwycięstw, w tym jedno wyjątkowe z Columbusem 4:3 ( co w nim wyjątkowego?..Ostatnie bodajże 33 sekundy w wykonaniu Senatorów)..Oprócz Niebieskich Kamizelek wyższość ekipy z Ottawy uznali również: Jetsi (4:1)..Hurricanes (3:2 OT)..Florida (4:3)..Rangers (5:4 SO) i w ostatnim meczu Toronto..
Tym razem trafią na rozeźlonych Miśków w Bostonie..Po niesamowitych finałach i zdobyciu Pucharu Stanleya Boston jakby przespał otwarcie nowego sezonu..Już 10 meczy za nimi, a dopiero trzy zwycięstwa na ich koncie..Mało tego ostatnie 3 mecze ( w tym dwa u siebie) to przegrane..Najpierw z Sharks 2:4..A potem dwukrotnie ze zdesperowanymi Canadiens..
Dziś nie wierzę, że Miski po raz kolejny dadzą ciała..W poprzednim meczu zawiedli mnie okrutnie..Dziś to odrobią..O to jestem spokojny..;) Na wszelki wypadeczek typ z ewentualną dogrywką...✅
Washington✅ Kapitalny mecz z Detroit, kapitalny jeśli chodzi o widowisko i gole..Jeśli mnie pamięć nie myli to Stołeczni oddali 32 strzały na bramkę Luongo..Cztery z nich doszły celu..Ale brakło 4 kolejnych by ten mecz wygrać..Bo Vancouver strzełało 43 razy i średnio co szósty krążek zapalał pewną czerwoną lampkę w bramce(Vokuna(3) i Neuwirtha(4) ..
P.s. Czterokrotnie zagrywałem over w tym meczu..(od over 5,5 przed meczem do powyżej 10,5 przed 3 tercją :grin: )
Przegrali drugi mecz z rzędu..Pierwszy 1:2 z Edmonton..Obydwa wyjazdowe..Dziś wracają na swoje śmieci..
Przypominam, choć pewnie każdy fan NHL pamięta o tym doskonale, ze Washington wygrał siedem pierwszych meczy tego sezonu..I dziś zapewne rozpocznie kolejną zwycięską serię..Na wszelki wypadek podpóreczka..✅
????Detroit⛔ Pierwsze 5 meczy w tym roku to 5 razy komplet punktów, dopiero Capitals legitymujący się dokładnie takim samym bilansem przełamali passę Czerwonych Skrzydeł..
Przełamali tak skutecznie, że Detroit przegrało potem jeszcze kolejne 3 spotkania (Columbus 1:4, San Jose 2:4, Minnesota 0:1)..
Cztery strzelone bramki w czterech meczach..Nie wierzę..
Skuteczność strzałów na bramkę jest koszmarna..
1/33 z Capitals..
1/31 z Columbus Blue Jackets..
2/32 z Sharks
i kulminacyjny mecz z Minnesotą.. 0/36
Takie rzeczy w dzisiejszym rewanżu u siebie mieć miejsca nie mogą..Minnesota oberwie dziś za dziś i za ten mecz poprzedni..
Harding w bramce Minnesoty dwa razy z rzędu meczu życia nie zagra..
Bęcki..bęcki i jeszcze raz bęcki...⛔⛔⛔⛔
Vancouver ✅- Drużyna do której mam wielka słabość. jak równiez drużyna, która w zeszłorocznych Play Offach zarobiła dla mnie ogromne (jak na mój budżet i zarobki) pieniądze..We wspomnianym już powyzej meczu z Capitals zagrali kapitalnie, strzelając 7 bramek w tym 3 w ostatniej tercji uciekając przeciwnikom od stanu 4:4...
43 strzały na bramkę..aż 7 z nich siadło..
Co ciekawe, wśród strzelców tych bramek zabrakło po raz kolejny Daniela Sedina...A to juz trzeci kolejny mecz w których niczego nie &quot;strącił&quot;..Takie serie temu panu zbyt często się nie zdarzają. Tym bardziej, że z Płomieniami Vancouver grać potrafi, mało tego lepiej im to wychodzi na wyjeździe niz u siebie w hali..
Nie przypadkiem dobrałem ten mecz do tego kuponu..Rozpoczyna sie on dwie godziny później niż spotkanie Detroit - Minnesota..I do tego czasu już będę z grubsza wiedział jak sprawy stoją..Jeśli trzy pierwsze mecze obedą się bez niespodzianek możliwa będzie ostra kontra..Mam nadzieję, ze się obejdzie i bez tego..Ale środki na buku na ten cel odłożone są..✅
Powodzenia..
I oby wtorkowa noc obyła się bez niespodzianek..​
Washington dokonał cudów wyciagając mecz z 0:3 i 2:4 na 5:4..
Detroit dokonało jeszcze większego cudu przegrywajac wygrany mecz w ostatniej minucie meczu i pierwszej minucie dogrywki..1:2

Otrzymane punkty reputacji: +12
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Detroit Red Wings - Minnesota Wild -&gt; Detroit win (ML OT)[1.49][Pinnacle]
20j (moja podwojona stawka)
Rzadko decyduje się na granie takich kursów, ale rzadko się też na nich mylę. Detroit po zaskakującej serii czterech porażek (w tym ostatniej właśnie z Minnesota 0:1) wraca na własny lód. Mecz poprzedni jak już wspomniałem Wild wygrali jedną bramką, a praktycznie wygrał im rezerwowy do tej pory bramkarz Josh Harding. Nie jest on żadnym objawieniem czy nowością bo w NHL przewija się juz chwilę i nie stać go po prostu na utrzymanie poziomu z tamtego spotkania. Dodatkowo Dzikusy zostały poważnie wyobijane przez Red Wings w tamtym meczu, nie wiadomą są występy potrzebnych tej drużynie defensorów jak Zanon i Stoner. Minnesota jest słaba i nie odmieniło ich wcale przyjście Heatleya i Setoguchiego, wyciągają zaledwie (średnio) jedną bramkę na mecz a to skazuje ich na porażki. Błędem jest pozostawianie Hardinga w bramce, nie grałbym tego tak mocny gdyby stał dziś jak zwykle Backstrom. Zaczynam tracić respect do debiutanta-szkoleniowca Yao.
/Odi/ Kozackie wejście w listopad ????

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dzisiaj dzień oddechu..Wczoraj poszło jak .... w deszcz..
Phoenix Coyotes @ Colorado Avalanche - Suma bramek
Powyżej (5.5) @ 2.00 ⛔ 4:1 ????

Philadelphia Flyers @ Buffalo Sabres - Suma bramek
Powyżej (5.5) @ 1.91 ⛔ 3:2????

5/10
Jakby nie patrzeć statystyki wyraźnie pokazują, że w tych dwóch meczach padną overki..
Bez statystyk też wydaje się to optymalnym rozwiązaniem na dzisiaj...
Philadelphia bodajże od 8 meczy nie zanotowała undera..

Phoenix jest schematyczne od początku sezonu...
O:U:O:U:O:U:O:U:O:U
Colorado również pomijając mecz otwarcia..
U:U:O:O:U:U:O:O:U:U
Colorado i Phoenix ma jeszcze jedną wspólną rzecz..Mianowicie obie te drużyny w ostatnich swoich meczach pokonały Los Angeles Kings 3:2...​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom