Nie mam siły z rana pisać analiz..Więc po prostu wkleję skana..Stawka nieco za wysoka ale zostanie rozliczona jako 10/10 czyli 200 GBP..
Porządek w papierach być musi.. ????
Kupon akumulacyjny o łacznym kursie 6,25..
Potencjalna wygrana to: 1564 GBP czyli ok 7 815 PLN..
Analizy do powyższych meczy napiszę po południu o ile zdążę.Jeśli nie to pozostaje się tylko zdać na Funta.. :razz:
Mecz Vancouver wydaje się być najmniej pewnym, ale za to jest rozgrywany jako ostatni, i będzie możliwość kontry..Choć nie przewiduje takiej konieczności..
//Już jestem..Przysnąłem nieco ale chyba zdążę przed zoną..
Boston Ottawa ostatnio w niesamowitym gazie..Pierwsze 6 meczy sezonu to zaledwie jedna wygrana, a i to po dogrywce z Minnesota...Za to później się chłopcy rozbrykali ponad miarę..6 kolejnych meczy i sześć zwycięstw, w tym jedno wyjątkowe z Columbusem 4:3 ( co w nim wyjątkowego?..Ostatnie bodajże 33 sekundy w wykonaniu Senatorów)..Oprócz Niebieskich Kamizelek wyższość ekipy z Ottawy uznali również: Jetsi (4:1)..Hurricanes (3:2 OT)..Florida (4:3)..Rangers (5:4 SO) i w ostatnim meczu Toronto..
Tym razem trafią na rozeźlonych Miśków w Bostonie..Po niesamowitych finałach i zdobyciu Pucharu Stanleya Boston jakby przespał otwarcie nowego sezonu..Już 10 meczy za nimi, a dopiero trzy zwycięstwa na ich koncie..Mało tego ostatnie 3 mecze ( w tym dwa u siebie) to przegrane..Najpierw z Sharks 2:4..A potem dwukrotnie ze zdesperowanymi Canadiens..
Dziś nie wierzę, że Miski po raz kolejny dadzą ciała..W poprzednim meczu zawiedli mnie okrutnie..Dziś to odrobią..O to jestem spokojny..
Na wszelki wypadeczek typ z ewentualną dogrywką...
Washington Kapitalny mecz z Detroit, kapitalny jeśli chodzi o widowisko i gole..Jeśli mnie pamięć nie myli to Stołeczni oddali 32 strzały na bramkę Luongo..Cztery z nich doszły celu..Ale brakło 4 kolejnych by ten mecz wygrać..Bo Vancouver strzełało 43 razy i średnio co szósty krążek zapalał pewną czerwoną lampkę w bramce(Vokuna(3) i Neuwirtha(4) ..
P.s. Czterokrotnie zagrywałem over w tym meczu..(od over 5,5 przed meczem do powyżej 10,5 przed 3 tercją :grin: )
Przegrali drugi mecz z rzędu..Pierwszy 1:2 z Edmonton..Obydwa wyjazdowe..Dziś wracają na swoje śmieci..
Przypominam, choć pewnie każdy fan
NHL pamięta o tym doskonale, ze Washington wygrał siedem pierwszych meczy tego sezonu..I dziś zapewne rozpocznie kolejną zwycięską serię..Na wszelki wypadek podpóreczka..
????
Detroit Pierwsze 5 meczy w tym roku to 5 razy komplet punktów, dopiero Capitals legitymujący się dokładnie takim samym bilansem przełamali passę Czerwonych Skrzydeł..
Przełamali tak skutecznie, że Detroit przegrało potem jeszcze kolejne 3 spotkania (Columbus 1:4, San Jose 2:4, Minnesota 0:1)..
Cztery strzelone bramki w czterech meczach..
Nie wierzę..
Skuteczność strzałów na bramkę jest koszmarna..
1/33 z Capitals..
1/31 z Columbus Blue Jackets..
2/32 z Sharks
i kulminacyjny mecz z Minnesotą..
0/36
Takie rzeczy w dzisiejszym rewanżu u siebie mieć miejsca nie mogą..Minnesota oberwie dziś za dziś i za ten mecz poprzedni..
Harding w bramce Minnesoty dwa razy z rzędu meczu życia nie zagra..
Bęcki..bęcki i jeszcze raz bęcki...
Vancouver - Drużyna do której mam wielka słabość. jak równiez drużyna, która w zeszłorocznych Play Offach zarobiła dla mnie ogromne (jak na mój budżet i zarobki) pieniądze..We wspomnianym już powyzej meczu z Capitals zagrali kapitalnie, strzelając 7 bramek w tym 3 w ostatniej tercji uciekając przeciwnikom od stanu 4:4...
43 strzały na bramkę..aż 7 z nich siadło..
Co ciekawe, wśród strzelców tych bramek zabrakło po raz kolejny Daniela Sedina...A to juz trzeci kolejny mecz w których niczego nie "strącił"..Takie serie temu panu zbyt często się nie zdarzają. Tym bardziej, że z Płomieniami Vancouver grać potrafi, mało tego lepiej im to wychodzi na wyjeździe niz u siebie w hali..
Nie przypadkiem dobrałem ten mecz do tego kuponu..Rozpoczyna sie on dwie godziny później niż spotkanie Detroit - Minnesota..I do tego czasu już będę z grubsza wiedział jak sprawy stoją..Jeśli trzy pierwsze mecze obedą się bez niespodzianek możliwa będzie ostra kontra..Mam nadzieję, ze się obejdzie i bez tego..Ale środki na buku na ten cel odłożone są..
Powodzenia..
I oby wtorkowa noc obyła się bez niespodzianek..