>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL - sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Już dziś o 19 pierwszy i niewątpliwie najciekawszy mecz to starcie Bruins z Canucks. Obie ekipy nie grały ze sobą do tej pory w tym sezonie, jednak w zeszłym roku rywalizowali aż 8 razy, gdzie tylko 3 razy wygrywali Canucks. Boston jest tutaj faworytem, w dodatku grają na własnej tafli gdzie ostatni raz przegrali 9 grudnia z Panterami. Ja jednak zdecydowałem, że można smiało dać szansę Nucks w tym meczu. Poziomem na pewno nie odbiegają od rywala, poza tym biorąc pod uwagę ich dyspozycję na wyjazdach czy meczach u siebie to sytuacja ma się bardzo podobnie. Grają dość stabilnie i zdecydowanie przykładają się do meczów z najlepszymi. Ciężko na pewno typować aktualnie przeciwko Bruins patrząc chociażby na ich dwa ostatnie mecze, tymbardziej na własnej tafli ale uważam, że Nucks są odpowiednią ekipą , która może ten &quot;pociąg&quot; zatrzymać a po takim kursie nie zamierzam się wahać. Dodatkowo gram under 5,5.

Vancouver Canucks OT @ Boston Bruins @2,48 / PinnacleSports ✅
Vancouver Canucks @ Boston Bruins under 5,5 @1,85 / PinnacleSports ⛔

W drugim meczu o 19 czasu polskiego zmierzą się Lotnicy z Senatorami. Tutaj faworytem są oczywiście Lotnicy, jednak poza typowaniem zwycięstwa pokuszę się o równie prawdopodobną opcję jaką na pewno jest over w tym meczu. Obie ekipy grają bardzo dobrze w ofensywie a świadczą o tym m.in ostatnie wyniki, czy dobra forma kluczowych zawodników obu drużyn.

Ottawa Senators @ Philadephia Flyers over 5,5 @1,78 / PinnacleSports ⛔

Kings swoimi meczami już od jakiegoś czasu zdążyli nas przyzwyczaić, że strzelanie bramek nie jest ich najlepszą stroną. Pomimo faktu, że potrafią ostatnio stwarzać sporo sytuacji, to jednak na bakier u nich ze skutecznością, a ostatnie dwa mecze są tego żywym przykładem. Dziś jednak podejmą &quot;chłopców do bicia&quot; z Columbusa, którzy moim zdaniem mają już ten sezon spisany na straty. Nie udało się otworzyć z Kojotami, z Lawinami to powinno udać się z pobugionymi w swojej grze Kurtkami. Kolejny raz stawiam na over, mam nadzieję ,że tym razem skutecznie.

Columbus Blue Jackets @ Los Angeles Kings over 5 @1,81 / PinnacleSports ⛔

Lightings w ostatnim meczu z Senators preferowali styl &quot;sporo strzelać, jednak niekoniecznie celnie&quot; to niestety się sprawdziło i pomimo faktu ,że oddali znacznie więcej strzałów niż Senatorzy to zdołali zdobyć tylko 1 gola. Udowodnili tym samym, że są po prostu słabi na wyjazdach. Z koleji Habs w końcu zdołali pokazać na co ich stać wygrywając dość wysoko u siebie z Jets. Ogólnie spisywali się nieźle, ale na pewno pomogli im trochę w tym Odrzutowce, którzy byli strasznie nieudolni tamtego dnia w defensywie. Z tak słabą ofensywą Lightings na wyjazdach nie sądze, by wpakowali dużo goli Habs na ich terenie. Stawiam tutaj under.

Tampa Bay Lighting @ Montreal Canadiens under 5,5 @1,85 / PinnacleSports ✅

Leafs po bardzo słabej końcówce 2011 roku zaliczyli w końcu dwa bardzo ładne występy i mam cichą nadzieję, że powoli wszystko będzie się układać w ich ekipie w pozytywną stronę. Najpierw rozgromili Tampe pakując im 7 goli i przedwczoraj Jets 4:0. Dziś stoją przed wielką szansą by kontynuować ładną passę podejmując Wings, którzy choć nie grają najgorzej to niestety na wyjazdach często pojawiają się schody. Na 5 dotychczasowych meczów wyjazdowych tylko dwa byli w stanie wygrać. Może Kanadyjczycy nie są tutaj faworytem, ale moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, by spróbować po takim kursie, tymbardziej że ostatnio polepszyli swoją grę i skuteczność. Dodatkowo gram over.

Detroit Red Wings @ Toronto Maple Leafs OT @2,37 / PinnacleSports ✅
Detroit Red Wings @ Toronto Maple Leafs over 5,5 @1,81 / PinnacleSports ✅

Drapieżcy na swoim terenie słyną z dość solidnej defensywy i udowodnili już to niejednokrotnie w tym sezonie. Tym razem podejmą Huraganów, którzy po wielkim zwycięstwie nad Sabres stoczą kolejny bój o punkty. Nie wydaje mi się jednak, by i tym razem byli w stanie wygrać, tymbardziej że na wyjazdach nie radzą sobie już tak dobrze jak u siebie. Poza tym ofensywa Huraganów na pewno potrafi przysporzyć ból, jednak przeważnie do końca skuteczna jest tylko na własnych śmieciach. Ostatnie 4 mecze obu ekip skończyły się małą ilością bramek , sądze że tym razem będzie podobnie. Stawiam under.

Carolina Hurricanes @ Nashville Predators under 5,5 @1,78 / PinnacleSports ????

Do tego wszystkiego postanowiłem zmontować dwa zdublowane kupony moim zdaniem mocnych faworytów w nadchodzących meczach.

Flyers &amp; Penguins @2,44 ⛔ + Blues &amp; Predators @2,42 ✅ / Bet365 (wszystko wraz z dogrywką i karnymi)

Otrzymane punkty reputacji: +1
szydlorus 8

szydlorus

Użytkownik
Witam dzis postaram sie krotko i na temat ;d
na pierwszy ogien idzie mecz Lotnikow z Ottawa pierwszy ich mecz zakonczyl sie pogromym ottawy gdzie padl wynik 7-2 dla lotnikow dodam ze grali na wyjezdzie lotnicy
wygrali ostatnio z chicago i mysle ze nie beda miec porblemow zeby ograc ottawe i strzelic im ok 5 bramek pozatym ottawa lubi gubic bramki a lotnicy to druzyna typowo offensywna .
Philadelphia Flyers - Ottawa Senators
Typ: Philadelphia Flyers win 60&#39;
Kurs:1.85
Over 5.5: 1.71
Buk: Expekt
2 meczem ktory zdecydowalem sie postawic jest mecz Rekinow ze Stolecznymi
wydaje sie ze gracze Capitals wracaja na wlasciwe tory swiadcza o tym 4 ost wygrane pod rzad w tym 3 u siebie 1 na wyjezdzie byc moze bedzie to wyrownany mecz z mala iloscia goli ogladalem mecze capitals i solidnie sie prezentowali sadze ze Ovechkin Backstrom i spolka zrobia kolejna dobra robote
San Jose Sharks - Washington Capitals
Typ: Washington Capitals 60&#39; win
Kurs : 2.65
bukmacher :Betsson
Blyskawice nie radza sobie na wyajzdach traca mnowsto goli nadomiast Montreal ostatnio wygral u siebie wysoko az 7-3 z odrzutowcami stawiam na Montreal czyste zwyciestwo w regulaminowym czasie gry
Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning
Typ: Montreal Canadiens 60&#39; win
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Under 5.5 : 1.80

wasil 88

wasil

Użytkownik
Konsekwentnie stawiam na Kings. Typując to spotkanie sięgam pamięcią do meczu LA z Apaczami. Dobrze pamiętam jak odpuściłem typowanie tego spotkania. Argumenty, które wtedy pozwoliły mi uniknąć porażki dziś skłaniają mnie na postawienie na graczy z LA. Jak wiadomo Chicago to drużyna piekielnie ofensywna, która mniejszą uwagę przykłada grze w defensywie. Tutaj widzę pewną analogie. Kurtki podobnie jak Apacze mają czym postraszyć z przodu. Ich forma to jednak wielka amplituda. Jednak gdy mają swój dzień potrafią nastrzelać bramek najlepszym. Ogromnym mankamentem jest jednak defensywa dziurawa jak sito. O ile Chicago zaniedbuję grę w obronnie z założenia taktycznego, o tyle Jackets gra słabo z tyłu z powodu słabej dyspozycji defensorów. Wiadomo, że defensywa Kings jest jedną z najlepszych w lidze. Ona odegrała kluczową role z Apaczami. W ostatnich sześciu meczach tylko dwie bramki stracone w regulaminowym czasie gry. Logicznie rzecz ujmując uważam, że jeżeli defensywa dzisiejszych gospodarzy poradziła sobie z napastnikami Chicago to poradzą sobie z nieregularnie grającą ofensywą Kurtek. Od dwóch meczy Kings ponownie mają problem ze zdobywaniem goli. Jednak trzeba zaznaczyć, że sytuacje dogodne do strzelenia bramki są stwarzane. Dziś powinno być inaczej. Kiedy krążek ma trafiać do bramki jak nie dzisiaj przeciwko defensywie dziurawej jak sito? Stawiam na LA.
Los Angeles Kings - Columbus Blue Jackets :hokej:⛔ 0:1
Typ: Los Angeles Kings 60&#39;
Kurs: 1.85
Bet365

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Lutek w sumie nie wydaje mi się żeby Vancouver dziś zatrzymali Boston. jestem bardziej zdania że to Bruins postarają się podwójnie żeby pokazać że ogrywają nie tylko słabiaków. No a formę mają, Vancouver niby też dobrze ale maja ostatnio słabe momenty. Wszystko zależy d postawy Canuks, ja sam zainwestowałem mocno w Bruins -1.5 po 2.83. W sumie jak ten typ nie wejdzie to jestem skończony prawie ale to akurat nieważne ????

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Lutek w sumie nie wydaje mi się żeby Vancouver dziś zatrzymali Boston. jestem bardziej zdania że to Bruins postarają się podwójnie żeby pokazać że ogrywają nie tylko słabiaków. No a formę mają, Vancouver niby też dobrze ale maja ostatnio słabe momenty. Wszystko zależy d postawy Canuks, ja sam zainwestowałem mocno w Bruins -1.5 po 2.83. W sumie jak ten typ nie wejdzie to jestem skończony prawie ale to akurat nieważne ????
Też uważam, że Boston jest tutaj faworytem, w dodatku grają u siebie i jak napisałeś na pewno będą chcieli wyjść jak najlepiej, ale presja mimo wszystko będzie a taki kurs jaki wystawili na Nucks spotykany jest bardzo rzadko. Value ogromne, a poziomem wcale nie odstają.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Boston jest tutaj faworytem, w dodatku grają u siebie i jak napisałeś na pewno będą chcieli wyjść jak najlepiej, ale presja mimo wszystko będzie a taki kurs jaki wystawili na Nucks spotykany jest bardzo rzadko. Value ogromne, a poziomem wcale nie odstają.
Rzeczywiście jeszcze nie przyglądałem się bliżej wszystkim czynnikom nie pooglądałem czego trzeba bo to robie zazwyczaj wieczorem, ale już widać po kursie że jest Value dziś na Canucks.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
value jest bo kurs spory, ale co z tego jak oni mają bardzo marne szanse na wygranie tego? Nie radzą sobie ostatnio zbyt konkretnie, może z wyjątkiem meczu z Detroit. Jak dla mnie Boston to wygra. No ale to tylko sport i wszystko się zdarzyć może.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
value jest bo kurs spory, ale co z tego jak oni mają bardzo marne szanse na wygranie tego? Nie radzą sobie ostatnio zbyt konkretnie, może z wyjątkiem meczu z Detroit. Jak dla mnie Boston to wygra. No ale to tylko sport i wszystko się zdarzyć może.
Marne szanse wygranej z Bruins mieli ostatnio Flames czy dwa tygodnie temu Kojoty, którzy mimo wszystko trzymali równy poziom do końca doprowadzając do dogrywki. Z Nucks sytuacja wygląda inaczej, tymbardziej że mówimy tutaj o liderze zachodu i ekipie ,która przez cały sezon gra dość regularnie. I to jest własnie określenie pojęcia &quot;value&quot; w tym spotkaniu. Z resztą, jak już podkreślałem Boston jest tutaj faworytem i na prawdę nie zdziwi mnie fakt, jeśli dzisiaj to wygrają. Poza tym w tej lidze już dawno temu dostrzegłem, że mecz meczowi nie równy i można się wszystkiego spodziewać.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nie wiem jak długo obserwujecie ligę, ale ten mecz to jest absolutny hit i nie bez powodu grany jest o tej godzinie. W takich meczach zdarzyć się może dosłownie wszystko, a więc kursy przesadzone na Boston co słusznie zostało zauważone. Vancouver ma marne szansę ? Nie powiedziałbym tak do końca, pamiętam jak w finale majowym to Boston miał według wielu &quot;marne szanse&quot; już na starcie co dopiero przy stanie 2:3 dla Canucks ... a jak się skończyło ? ???? NHL uczy pokory.
Boston Bruins - Vancouver Canucks -&gt; Vancouver win (ML OT)[2.45][Bet365] ✅
Wcześnie bo spodziewam się lekkiego opadnięcia kursów, a mecz też wcześniej niż zazwyczaj jak na wielki hit przystało. Rewanż za finał z poprzedniego sezonu rzadko aż tak elektryzuje, powód ? W wielu przypadkach bywa tak, że oba zespoły po udanym roku lekko opuszczają się i nie cisną już tak świetnych wyników. Teraz zaś jest zupełnie inaczej bo i Boston i Vancouver to są absolutne topy swoich Konferencji i na moje oko w fazie play-off wciąż główni faworyci do finału. Ciężko coś zarzucić Niedźwiadkom, zespół kompletny ? Być może, ale motywacja raczej będzie po stronie Orek. Na plus drużyny z Kanady to że w bramce będzie Schneider. Luongo spalił się całkowicie w ważnych momentach a i w tym roku wiele razy pokazał swoje braki. Schneider natomiast wychowywał się w Bostonie i tam będzie można liczyć na jego mega ambicje. Mecz powinien być zdecydowanie bardziej wyrównany niż wskazują na to kursy, znając animozje pomiędzy zawodnikami obu klubów będzie sporo kar i od bramkarzy będzie zależało czy przełoży się to na bramki ...

Otrzymane punkty reputacji: +5
adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Może źle się wyraziłem , marne to nie znaczy że nie moga wygrać. Obie ekipy prezentują podobny poziom ale wg. mnie to Bruins grają obecnie lepiej. Co do motywacji to myślę że w obu ekipach będzie podobna. Nie ma co gdybać, zobaczymy 0 19 mecz i się okaże.

snice 457

snice

Użytkownik
5@

vs

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators
Typ:Over 5.5
Kurs:1.76

VS

Dallas Stars - Edmonton Oilers
Typ:Over 5.5
Kurs:1.95

Szybko i zwięźle bo na basenik lecę ...Flyers u siebie gra niesamowicie w ofensywie co często się na nich mści a to dlatego że pozwalają przeciwniką często buszować pod ich bramką i preferują grę w stylu wyścigu kto więcej strzeli ???? Senatorzy to ekipa którym taki styl jak najbardziej pasuje.Również lubują się w ofensywnym stylu gry ale bardziej pilnują tyłów lecz myślę że na potencjał jaki mają lotnicy to zdecydowanie za mało!Drugi mecz jaki wziąłem pod uwagę to spotkanie gwiazdek z nafciarzami.Stars na własnej tafli to ekipa bardzo niebezpieczna nawet dla samej góry tabeli i z każdym potrafią wygrać.Na w miarę wysokim poziomie stoi ich ofensywą przez co ostatnio sporo strzelają oraz też sporo tracą przed własną publicznością ale ogółnie wychodzi im to na dobre.Przeciwnikami gwiazdek będą dzisiaj drużyna z Edmonton.Jest to ekipa powiem strzeże jak dotychczas dla mnie zagadką i nie potrafię ich rozgryźć.Potrafią zagrać bardzo dobre kilka lub kilkanaście minut i wbić parę bramek tak jak np ostatnio nutką na obcym terenie.Z 2 strony potrafią zagrać koszmarnie i przegrać kilkoma bramkami.Mnie napawa optymizmem ich ostatni styl gry , preferują wymianę ciosów co im wychodzi sprawnie ale do szczęścia potrzebują znacznej poprawy w defensywie co jest potrwa myślę kilka meczy.Jest to młoda ekipa a przede wszystkim zdolna i z dużym potencjałem , jeżeli zaczną grać tak jak mi się to widzie według mnie mają szansę nawet na PO ????

Obsada Słupków...
Edmonton Oilers - Nikolai Khabibulin SV% 922
Philadelphia Flyers - Ilya Bryzgalov SV% 890
Dallas Stars - Kari Lehtonen SV% 921
Ottawa Senators - Craig Anderson SV% 901

Potem dam na nockę, mam małe co nieco jeszcze przygotowane ????

AKO:3.45 Bet365

--
a co do spotkania dnia jak dla mnie jedyny słuszny wybór to Under ale nie tykam ???? lepiej obejrzeć w spokoju ..;p

J 7K

juanroman08

Forum VIP
@
Nie małe zainteresowanie dzisiejszym pojedynkiem gigantów ???? Nie powiem niczego nowego, na pewno stawianie aż tak Niedźwiadków w roli faworyta jest tu lekko przesadzone, Orki chyba na ten mecz czekały od początku sezonu i prawda jest taka, że jeśli nie wejdzie do gry zbyt wielka presja to będziemy świadkami spotkania pokroju jednego z meczy wielkiej serii ostatnich finałów. Jestem bardzo ciekaw jak lokomotywa z Bostonu dziś zagra, mają dwóch bramkarzy którzy obecnie są w wybornej dyspozycji, bramek zdobywają najwięcej w lidze, po prostu niszczą wszystkich. Szkoda że dziś w bramce VAN zabraknie Luongo, ale Schneider też ma swoje zalety także na pewno jest to przemyślany ruch. Przede wszystkim VAN nie może sobie pozwolić na zdominowanie pierwszej tercji przez Bruins, to jest dla nich tzw woda na młyn i jeśli w pierwszej tercji rywal pozwoli im się rozpędzić to można powiedzieć że jest po meczu. Osobiście poszukałbym tu opcji overowej na pierwszą tercję. Myślę że nie będzie tu szachów a od razu mocna wymiana ciosów z której zawsze może się coś urodzić ciekawego ;)
Propozycja: over 1.5 (1st period) ✅
@
Z pozostałych spotkań moją uwagę przykuło to w Dallas, gdzie zawita ekipa Oilers. Będzie to 7 i ostatni wyjazdowy mecz w tej długiej i nużącej wyprawie dla ekipy z Kanady, bilans co prawda jest tragiczny 1-5 jednak nie można powiedzieć że Oliwiarki nie walczą, większość spotkań to minimum 3 zdobyte bramki, jednak na ich nie korzyść rywale zdobywali w dużej większości tylko o jedną bramkę więcej. Patrząc na dotychczasowych rywali a także na to że dziś gospodarzem będzie Dallas myślę że możemy spodziewać się wyrównanego spotkania, na pewno chęć zakończenia pozytywnym akcentem tego road tripu przez drużynę Edmonton jest wielka, dlatego dziś z czystym sumienie hendi +1,5 jak najbardziej do polecenia. W dobrej dyspozycji wydają się być Hall, Eberle i Gagner także jest komu strzelać, a minimalnie lepsza gra w defensywie powinna być kluczem do osiągnięcia w miarę dobrego wyniku ;)
Propozycja: Edmonton Oilers (+1,5) ⛔ ...

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Capitals ku mojemu zadowoleniu w końcu złapali wiatr w żagle i podnieśli trochę loty po wpadkach jakie jeszcze nie tak dawno notowali. Efekt to cztery zwycięstwa z rzędu. W wielu z ostatich meczów grali bardzo efektownie i przedewszystkim z pomysłem, gdzie bardzo ładnie funkcjonowała ich defensywa oraz solidny atak. Co do Sharks, nie jest najgorzej - 3 zwycięstwa z rzędu, w tym ostatni raz z Columbusem ,czy wcześniej z solidnymi Canucks na ich tafli. Może nie grali najgorzej, jednak we wszystkich przypdkach nie były to &quot;zdecydowane&quot; zwycięstwa na które zdecydowanie stać Rekinów. Caps to na pewno nie Jackets czy Ducks i sądze, że powinni przerwać tym razem passę rekinów.

Washington Capitals OT @ San Jose Sharks @2,45 / PinnacleSports ⛔

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Podobnie jak wczoraj, dziś upatruję overu w tym meczu. Mimo tego ,że wczorajszy wynik zakończył się 3-2 zwycięstwem Filadelfii po dogrywce to okazji do wyższego rezultatu było na prawdę sporo, a na uwagę zasłużył Daniel Briere który ustrzelił hattricka i zarazem gola na kilka sekund przed końcem dogrywki. Things should change. Stawiam over.

Philadelphia Flyers @ Ottawa Senators over 5,5 @1,80 / PinnacleSports ✅

I kolejny a zarazem ostatni kupon to strzał w zwycięstwo Hawks. Gracze z Chicago po bardzo długiej i nieugietej passie zwycięstw nagle popadli w dołek, co w konsekwencji sprawiło że na ostatnie pięć meczów tylko raz wygrali i zdecydowanie na uwagę zasługuje ostatnia porażka aż 4:0 na własnym terenie z Avs. Mam nadzieję jednak ,że dwa dni odpoczynku sprawi że wyciągneli odpowiednie wnioski i podejdą do meczu całkowicie w innych nastrojach, tymbardziej że to starcie obu ekip z tej samej dywizji. Co do Skrzydeł; wczoraj przegrali swój mecz na wyjeździe z Leafs. Po pierwszej tercji gracze z Toronto szybko wyszli na prowadzenie z wynikiem 3:0 i choć Wings zdołali wyrównać rezultat to chwile potem wygraną gospodarzy przypieczętował Lupul na 4:3. Ogólnie w wielu analizach wspominałem, że Skrzydła nie radzą sobie tak dobrze na wyjazdach w porównaniu do spotkań na własnej tafli i dziś sądze, że to własnie Hawks są faworytem, poza tym nie tak dawno wygrali już ze Skrzydłami na własnym terenie. Ponadto Wings wystąpią dziś w małym osłabieniu, gdzie w bramce stanie rezerwowy bramkarz Ty Conklin, który ustępuje nieco poziomem Howardowi. Uważam więc, że najbliższej nocy Hawks zdołają w końcu przełamać złą passe i wygrają mecz z odwiecznym rywalem ze swojej dywizji.

Detroit Red Wings @ Chicago Blackhawks OT @1,80 / PinnacleSports ⛔

szydlorus 8

szydlorus

Użytkownik
Witam w nocy o 2 naszego czasu zostanie rozegrane psotkanie pomiedzy kaczorami a kurtkami sa to jak na to wskazuje tabela 2 najslabsze druzyny ligi NHL za kaczorami przemawia fakt swojej tafli i moze slusznie jednak dla mnie to wieksze szanse maja kurtki po ost wygranej z nad krolami ich mecze nie wygladaly zle walczyli do konca i skusze sie na nich po dobrym kursie
Anaheim Mighty Ducks -Columbus Blue Jackets
Typ: Jackets 60&#39;
Kusr: 3.10
Over 5.5: 1.85
Expekt
i co sie nie udalo Lotnikom wczoraj w regulaminowym czasie gry uda sie dzis na wyjezdzie tam rowniez graja solidnie powtorka z rozrywki
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers
Typ: Fleyers 60&#39;
Kurs:2.35
Która drużyna wygra 2. tercję : Fleyers 2.55
Expekt

W 16

waldekwojtala

Użytkownik
Spotkanie: Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets ✅ 7:4
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Expekt

Analiza:

W nocy o godzinie 2.00 czasu polskiego zmierzą się 2 najsłabsze drużyny NHL. Kaczory ostatnio pokonały nieźle grające NY Islanders 4:2 i myślę ze dzisiaj podtrzymają passe i zwyciężą 2 raz z rzędu u siebie, gdzie grają nie najgorzej, Ducks katastrofalnie grają przede wszystkim na wyjazdach tylko 3 zwycięstwa. Przeciwnik gospodarzy chyba najsłabszy z możliwych, Columbus Blue Jackets ostatnie miejsce w lidzę okupują od samego początku sezonu. Wczoraj wygrali szczęśliwie 1:0 na wyjeździe z Kings i nie sądzę aby powtórzyli to 2 raz, tymbardziej że na wyjazdach grają katastrofalnie. Kurs 2.00 dupy nie urywa ale warto zagrać

L 0

leafar

Użytkownik
Mecz: Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets
Typ: Under 5.5
Kurs: 1.80
Buk: bet-at-home
Za niespełna 3 godziny w Honda Center spotkają się dwie najsłabsze drużyny Konferencji Zachodniej. Nie podejmuje się wytypowania zwycięzcy, choć skłaniałbym się ku Kaczorom, a skupiam się na ilości bramek w meczu. Żaden z zespołów ofensywną potęgą nie jest więc nie przewiduje tutaj wielkiej strzelaniny. Wczorajsza wygrana Kurtek z Królami na zero z tyłu na pewno podbudowała morale ich defensywy i dziś jest okazja do podtrzymania dobrej passy. Atak Anaheim też ostatnio nie szaleje (12 goli w 5 poprzednich grach) czyli kolejny argument za underem. Liczę też na kontynuację dobrej formy goalie CBJ - Sanforda (2 GA w 2 ostatnich meczach), widać że kalifornijskie powietrze mu służy ;) Kurs nie powala, ale co nieco przy niedzieli można zgarnąć.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Liczę też na kontynuację dobrej formy goalie CBJ - Sanforda (2 GA w 2 ostatnich meczach), widać że kalifornijskie powietrze mu służy Kurs nie powala, ale co nieco przy niedzieli można zgarnąć.
Tylko że zagra (potwierdzone) Steve Mason

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
W pierwszym meczu jakże ubogiej dziś oferty Canucks gościnnie podejmą Pantery. Tym razem oszczędzę sobie typowanie zwycięzcy w tym meczu i zamierzam pograć moim zdaniem łatwiejszy wariant jakim jest &quot;under&quot;. Pantery na własnym terenie grają na ogół solidnie, z 5 ostatnich meczów wygrali 3 i tak na prawdę ostatnimi czasy jedynie na swoich śmieciach zdobywają punkty. Na wyjazdach tragizm - 5 porażek z rzędu. Dziś przed nimi na pewno trudne zadanie z Canucks, ale liczę na dobrą grę w defensywie ze strony Panter, co przeważnie w spotkaniach u siebie dobrze im wychodzi - na 19 meczów, tylko 6-krotnie padł over.

Vancouver Canucks @ Florida Panthers under 5,5 @1,76 / Pinnacle ✅

No i tutaj wcześniej zapowiadany typ na over w meczu Kingsów z Capitals. Jak wiadomo, w ostatnich meczach Królów goli było na bakier, gra skupiała się głównie w defensywe i kontratakach ze strony Kings, jednak bardzo nieskutecznych. W dodatku ich ostatni mecz, gdzie Jackets po strzeleniu gola na 1:0 całkowicie zabunkrowali się przy własnej bramce i Kings byli bezradni... W ciągu 5 ostatnich meczów zdobyli jedynie 6 goli oddając w każdym z tych meczów ponad 30 strzałów. Inna sytuacja ma się w przypadku stołecznych , którzy strzelają ostatnio przynajmniej 3 gole na mecz , jedynie w przedwczorajszym meczu z Rekinami sprawy potoczyły się inaczej ,ale mimo wszystko mają na prawdę bardzo dobrą formacje ofensywną, która strzelać potrafi. Uważam więc, że dzisiaj będą w stanie otworzyć się przeciwko Kings po ostatniej porażce oraz mam nadzieję ,że tym razem również gospodarze poprawią skuteczność po tych nieszczęsnych underowych meczach i nie okopią się jedynie w linii defensywnej w połączeniu z niedopisującą ostatnio skutecznością. Overrrrrr (w przypadku 5=zwrot)

Washington Capitals @ Los Angeles Kings over 5 @1,90 / Pinnacle ✅

szydlorus 8

szydlorus

Użytkownik
Florida Panthers - Vancouver Canucks
Typ: Canucks 60&#39;
Kurs: 1.95
Expekt

O godz. 1:30 czasu polskiego Florida Panthers zagra na własnym lodowisku z Vancouver Canucks. W całym sezonie przewidziany jest tylko jeden mecz pomiędzy tymi drużynami. W poprzednim roku Canucks grając przed własną publicznością wygrali nieznacznie bo 2-1, w regulaminowym czasie gry. Co ciekawe, to Pantery częściej atakowały bramkę rywali, a przecież w poprzednim sezonie Florida grała bardzo słabo. Teraz gra zdecydowanie lepiej, po 41 rozegranych meczach zajmuje 11 pozycję w lidze i traci do będącego na 2 miejscu Vancouver 7 punktów (Canucks rozegrali 42 mecze). Florida na własnym lodowisku czuje się bardzo pewnie. Świadczy o tym bilans rozegranych u siebie meczy w ostatnim miesiącu (5-2-1). Vancouver w ostatnim czasie spisuje się bardzo dobrze (7-2-1), Stawiam dzis na zwyciestwo orek zainponowali mi meczem z bostonem i uwazam ze stac ich w 100% na wygrana

Los Angeles Kings - Washington Capitals
Typ: Capitals 60&#39;
Kusr: 2.65
Expekt
Dzis kolejny raz na wyjezdzie stoleczni zmierza sie z krolami przyznam ze spodziewalem sie wiecej po meczu Capitals z Rekinami liczylem na ich wygrana na poczatku 3 tercji padl remis 2-2 i myslalem ze dadza rade jednak rekiny wbily im jeszcze 3 bramki i mecz zaknczyl sie wynikiem 5-2 lecz dzis ponownie postawie na Capitals poniewaz potencjal do strzelania maja graja dzis z krolami ktorzy nie racza duzo goli strzelac od jakiegos czasu i watpie zeby dzis to sie mialo zmienic jeszcze dodatkowo polegli u siebie z kurtkami nie strzelajac doslownie nic stawiam dzis na latwe zwyciestwo Capitals w regulaminowym czasie gry chcialem dzis zagrac na te 2 mecze duza sume lecz nie starczylo mi czasu, i podejrzewam ze rano bede zalowac ze tego nie zrobilem pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom