odi
Forum VIP
na 99,9 % dziś w bramce Canadiens wystąpi Carey PriceSeku(L)ar;946167 Generalnie to krotka pilka napisał:moze ktos wie?! Daj Boze zeby nie byl to Price [/B] Jesli wystapi Price to robie sie tutaj 50/50
na 99,9 % dziś w bramce Canadiens wystąpi Carey PriceSeku(L)ar;946167 Generalnie to krotka pilka napisał:moze ktos wie?! Daj Boze zeby nie byl to Price [/B] Jesli wystapi Price to robie sie tutaj 50/50
Osobiście sądzę że 6 bramek powinniśmy w tym spotkaniu zobaczyć, obie ekipy nie są typami stawiającymi na defence i twardą obrone w wyczekiwaniu na Power Play lub Short'a więc bramki powinni padać, tym bardziej że w obu bramkach dosyć słabo spisujący się bramkarze (ileż to już razy narzekałem w tym temacie na Price'a). Przekonany jestem o 6 bramkach, ale czy over to już zależy od kilku innych czynników również od szczęścia, myślę jednak że ten typek ma spore prawdopodobieństwo wejściaMontreal - Atlanta
typ: over 6
kurs: 1,8
co sądzicie o takim typku? nie znam się na hokeju więc was pytam ????
wszystkie podporki w hokeju generalnie sensu nie maja...kursy prawie takie same jak w kopanej a wyniki mniej przewidywalne/wiecej bramek/wiecej zwrotow akcji ... Ale twoja decyzja:spokodfhgfh:Pytanie do tutejszych expertów:
Carolina Hurricanes - Ottawa Senators
Czy typ na Caroline 1X ma duże szanse na powodzenie?
Bo szczerze mówiąc ten mecz wyraźnie przypadł mi do gustu i jestem ciekaw co Wy o tym sądzicie..
Pozdrawiam, Marcin.
Wyjdzie że post pod postem ale miałem chwilowe problemy z dostępem, także z góry przepraszam.Pytanie do tutejszych expertów:
Carolina Hurricanes - Ottawa Senators
Czy typ na Caroline 1X ma duże szanse na powodzenie?
Bo szczerze mówiąc ten mecz wyraźnie przypadł mi do gustu i jestem ciekaw co Wy o tym sądzicie..
Pozdrawiam, Marcin.
Cozmo sam dobrze zauważyłeś, że Wild, Hurricanes i Sabres są pod presją ale Ducks już pod uwagę nie wziąłeś. Owszem Colorado może i prezentuję się słabo, ale stwierdzenie, że nie chce im się już grać jest raczej przesadzone, osobiście uważam, że to właśnie Anaheim może mieć dzisiaj duże problemy. Zgadzam się że są w formie i PO już naprawdę na wyciągnięcie ręki, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że tak jak i Wild grają na niewygodnym terenie to tym bardziej Kaczorom może dzisiaj być bardzo ciężko. Typ ML ma spore szansę powodzenia ale peffką nie jest, a i nie zdziwiłbym się gdyby Kaczki dziś zaliczyły wpadkę, tego rodzaju mecze są najgorsze z możliwych pozornie najsłabsza drużyna, jednak jeśli o mnie chodzi to twierdzę że słowo "najsłabsza" w NHL nie istnieje bo co będzie jeśli ta "najsłabsza" pokona tą w gazie, mowa o Kaczkach, niespodzianka :?: nie sadzę. Faworyt owszem, ale poprawkę na Lawiny radzę wziąć i ich nie lekceważyć ????slipknot1910, sorry, ale kompletnie sie nie zgadzam z Twoim uzasadnieniem, w sumie jedyne, co przemawia za Wild to walka o PO, bo pisanie o slabej grze Islanders chocby w przeciagu ostatnich kilku spotkan jest spora pomylka. Otoz wlasnie grajac na luzie, co juz kilka osob wspominalo zaczeli naprawde niezle grac i sprawili juz niemalo niespodzianek u siebie i na wyjazdach. Poza tym gracze Minnesoty poza swoim lodowiskiem jakos nie wykazywali wielkiej determinacji i checi zwyciestwa, choc oczywiscie zdarzaly sie wyjatki. Lecz jesli nie beda wystarczajaco zadni zwyciestwa lub po prostu nie dadza rady NYI to oznaczac bedzie, ze jednak nie nadaja sie na PO. Jak dla mnie to spotkanie jak i te Caroliny oraz Buffalo to typowe no bet, gdyz forma i mus zwyciestwa tych zespolow stawia je w mojej opinii mniej wiecej na rowni. Jak dla mnie w miare pewnym typem jest zwyciestwo Anaheim ML, ktore bardzo potrzebuja tego zwyciestwa, by dalej miec mozliwosc awansu do PO, a ich rywal obecnie jest raczej zdecydowanie najslabszy w lidze i widac, ze gracze Lawin myslami sa juz raczej przy nastepnym sezonie, a na tych ostatnich meczach raczej im nie zalezy.
Cozmo po pierwsze napisałem,że Islanders spisują się w tym sezonie słabo,czyli chodziło mi o cały sezon a nie ich ostatnie mecze.To właśnie jedynym atutem oprócz własnego lodowiska będzie dziś gra na luzie wyspiarzy,ale będzie to prawdopodobnie za mało na zmotywowanych dzikusów, którzy mają większy powód,żeby dać z siebie wszystko i wygrać.Może i Minnesota nie zachwyca na wyjazdach,ale z kim mają potrzebne pkt. zdobywać jak nie z Islanders? Zresztą już raz na początku marca typowałem z ML na Minnesote,że wygrają z rekinami na wyjeździe i się nie zawiodłem,a to dopiero był konkretny rywal.Myślę,że dziś również dadzą powody do radości tym,którzy na nich stawiali.slipknot1910, sorry, ale kompletnie sie nie zgadzam z Twoim uzasadnieniem, w sumie jedyne, co przemawia za Wild to walka o PO, bo pisanie o slabej grze Islanders chocby w przeciagu ostatnich kilku spotkan jest spora pomylka. Otoz wlasnie grajac na luzie, co juz kilka osob wspominalo zaczeli naprawde niezle grac i sprawili juz niemalo niespodzianek u siebie i na wyjazdach. Poza tym gracze Minnesoty poza swoim lodowiskiem jakos nie wykazywali wielkiej determinacji i checi zwyciestwa, choc oczywiscie zdarzaly sie wyjatki. Lecz jesli nie beda wystarczajaco zadni zwyciestwa lub po prostu nie dadza rady NYI to oznaczac bedzie, ze jednak nie nadaja sie na PO. Jak dla mnie to spotkanie jak i te Caroliny oraz Buffalo to typowe no bet, gdyz forma i mus zwyciestwa tych zespolow stawia je w mojej opinii mniej wiecej na rowni. Jak dla mnie w miare pewnym typem jest zwyciestwo Anaheim ML, ktore bardzo potrzebuja tego zwyciestwa, by dalej miec mozliwosc awansu do PO, a ich rywal obecnie jest raczej zdecydowanie najslabszy w lidze i widac, ze gracze Lawin myslami sa juz raczej przy nastepnym sezonie, a na tych ostatnich meczach raczej im nie zalezy.
EDIT JuanRoman08, wlasnie Twoje slowa sprawily, ze coraz bardziej wierze w Wild, ale i tak wszystko okaze sie na tafli Zgadzam sie co do typu na remis w Carolinie, Sens ostatnio sa w wysmienitej formie i zachowali szanse na PO, co bedzie dla nich ogromnym bodzcem do wywalczenia kolejnego zwyciestwa.