Cześć, wróciłem do obstawiania po pewnej przerwie i obecnie obstawiam samo
NHL. W dość krótkim okresie czasu udało mi się wygrać jak dla mnie dość konkretne pieniążki. W miarę możliwości będę wrzucał tutaj swoje typy, a noż widelec ktoś skorzysta i "kupon wejdzie" ???? Proszę o wyrozumiałość itp.
Na dziś wybrałem trzy następujące mecze, które w mojej ocenie warto zagrać:
1. Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Mój typ: Zwycięzca meczu (łącznie z dogrywką i karnymi)-
2
Kurs: 1,52
Buk:
betclick
Dlaczego? Otóż, jak dla mnie z jednego banalnego powodu- drużyna gospodarzy gra właściwie o nic, jedynie o prestiż. Ponadto drużyna Washingtonu podrażniona porażką z Carolina Hurricanes powinna wspiąć się na wyżyny i wygrać to spotkanie. Prawdopodobny brak A.Semin'a raczej w tym nie przeszkodzi, stąd moj typ. Można też "zaryzykować" i zagrać, że goście wygrają w ciągu trwania trzech tercji.
2. Montreal Canadiens- Atlanta Trashers
1
Kurs: 1,52
Buk:
betclick
W obecnym przypadku bazuję na tym, że Montreal musi zapomnieć o swojej haniebnej passie 5 meczy bez wygranej. Myślę, że najpóźniej w dogrywce wygrają to spotkanie. Można podobnie jak w przypadku wyżej pokusić się o postawienie na gospodarzy w czasie trwania trzech tercji.
3. St. Louis Blues- Los Angeles Kings
1
Kurs: 1,58
Buk:
betclick
Zapowiada się ciekawe spotkania, obydwie drużyny z szansami na awans do fazy PO. Bliżej są gospodarze i myślę, że wygrają to spotkanie. Jakiegoś większego powodu, dla którego tak się stanie nie mam. Brak Frolova w drużynie gości może jednak odegrać rolę w porażce teamu z Los Angeles.