>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - sezon 2008/2009- PLAY OFF

Status
Zamknięty.
depee 0

depee

Użytkownik
Myślę,że gol na 4-3 dla CAR można tu wstawić ???? . Ekipa z Florydy stworzyła świetne widowisko, okraszone taką bramką :

Jeżeli wchodzą tu osoby, które średnio interesują się nhl to takie bramki na pewno mogą ich przyciągnąć ???? .

maritos 4

maritos

Użytkownik
O meczu Caroliny pisał Vader i tutaj jak dla mnie bez niespodzianki
hehe zależy w jakim sensie bez niespodzianki ???? Dla mnie niespodzianką była ta ostatnia bramka hehe bardzo ciekawa. Ja kibicuje NYD oczywiście a CAR niecierpię - jedna z drużyn na mojej czarnej liście, ale bramka oczywiście bardzo ładna i nie ma co spekulować &quot;miracle finish&quot; jak to powiedział komentator ????

Pozdrawiam Maritos

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dokladnie bramka miazga;) Dawno nie widzialem takiej bramki w NHL ???? No chyba, ze ta strzelona w sezonie zasadniczym przez NYI w meczu z Szablami (3:3) 3 sekundy przed koncem meczu;)
Ale najlepsza reakcja Broduera, zdenerwowal sie troche, ogladajac mecz myslalem, ze zaraz pociagnie z kija sedziemu;)
Oby wiecej takich meczy!
Pozdrawiam.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Propozycja :
Washington Capitals - New York Rangers -&gt; under 1,5 goal w pierwszej tercji [1.75] ✅
Betsafe
Simon Varlamov oraz Hendriq Lundqvist - to na razie pierwszoplanowe postacie tego pojedynku, ten pierwszy wystartował w meczu numer 2 zastępując słabego Jose Theodora i od razu zaliczył świetny występ otrzymując świetne recenzje, w meczu numer trzy zanotował swój pierwszy w karierze SO. Z pewnością robi to wrażenie, dodając do tego fakt że Washington po dwóch nieudanych występach u siebie gdy przesadnie stawiali większość koncentracji na atak, zmienili taktyke, bardziej wyważony styl drużyny Capitals służy im i raczej z niego nie zrezygnują, strzelają teraz mniej razy na bramkę rywali ale za to mniej chaotycznie rozgrywają na tyłach i mają spokój psychiczny w postaci Varlamova. Z drugiej strony doświadczony Lundqvist i mocna w obronie ekipa Nowego Jorku, ich umiejętności zabijania gier w przewadze rywali oraz styl gry mający na celu uśpić i zniechęcić rywala sprzyja underowym wynikom. Myślę że bardziej prawdopodobnym jest under w tercji pierwszej niż w całym meczu, pod koniec bowiem gdy trzeba będzie rzucić wszystko na jedną szale może bowiem paść sporo bramek

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=FO9Hyp81k3o
A ja pamiętam ten mecz bardzo dobrze. Boston prowadził na półtorej minuty przed końcem (jak dobrze pamiętam to było półtorej :razz: ) 4-2! Bramka kontaktowa na 4-3, potem Boston nie trafia do pustej i gol w ostatniej sekundzie Nutek. Mecz z tego sezonu, zapamiętałem, bo miałem Boston win 60&#39; na dodatek zamykał mi ten mecz kupon. Nie pytajcie czy się zdenerwowałem :-D
Take a miracle! I był mircale :razz:
Popatrzcie na reakcję Thomasa po bramce :razz:

maritos 4

maritos

Użytkownik
:hokej: Montreal Canadiens - Boston Bruins [ Typ: over 5,5 gola @ kurs: 2,02]

Analiza: Ostatnia szansa Canadiens na wyjście z tego pojedynku z twarzą, bo o awansie to powinni już raczej zapomnieć. Grają ponownie u siebie i napewno pełna mobilizacja i poświęcenie. MTL stawiając wszystko na jedną kartę postawi na atak, bo ich obrona to możliwości wielu nie ma - to drużyna agresywna z mocą w ataku. Bardzo takie nastawienie MTL sprzyja overowi bo zaskakująco wysokim kursie. Boston też nie będzie owijał w bawełnę i będzie chciał zakończyć to już dziś i myślę, że wrypie jakieś 3 bramki. I to na co zawsze liczę przy overach - empty net a przy dobrej sytuacji może i zobaczymy gole empty net nawet 2 razy ????

:hokej: New York Rangers - Washington Capitals [ Typ: over 5 gola@ kurs: 1,73]

Analiza: Tutaj typuję na over 5. Linia bardzo odpowiednio ustawiona. Washington wkońcu ogarnął obronę i zaczął atakować - oddaje wiele strzałów a przede wszystkim przemyślanych a co za tym idzie groźnych. NYR mimo iż zostało pokonane ostatnio 4-0 miało również sporo okazji które napewno zostaną wykorzystane. WSH ostatnio pomogły napewno kary i może tym razem ktoś wykorzysta choć jedną z nich... Uważam, że obie drużyny spokojnie w tym meczu strzelą po 2 bramki do daje wynik remisowy i zwrot a czy padnie więcej goli to myslę, że może się tak stać i jest to bardzo prawdopodobna wersja - szczególnie przy jednobramkowej przewadze jakiś empty net ????

:hokej: Calgary Flames - Chicago Blackhawks (ML) [ Typ: 2ML @ kurs: 2,26]

Analiza: W tym meczu widzę masowo ludzie stawiają na CGY ???? W sumie to do końca sam nie wiem. Ja natomiast po głębszej analizie widzę zwycięzcę tego meczu oczywiście w drużynie Chicago. Khabibulin zaliczył bardzo zły występ w ostatnim meczu z CGY - wpuścił 2 takie buble o których szkoda gadać a zwykle takich nie puszcza ???? W ataku również były bardzo dużo groźnych akcji i pare 100% sytuacji było niewykorzystanych. Zapewne gdyby nie te buble ten mecz potoczyłby się trochę inaczej i byłoby bardziej remisowo. Wątpię aby Khabibulin ponownie zaliczył taki słaby występ a atak CHI ponownie marnował takie szanse. Uważam, że zostanie to dziś nadrobione i Blackhawks wygrają już 3 raz.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Wczoraj kolejny zespół pożegnał się już definitywnie z marzeniami o dalszej grze w fazie play off, Montreal Canadiens bo o nich mowa w sezonie w którym obchodzili swój wielki jubileusz (100 lecie powstania klubu) zawiedli na każdej linii, najpierw ledwo wywalczając awans do fazy play off (w wielkich trudach i szczęśliwym układzie końcówki) a potem odpadając w pierwszej rundzie bez jakiejkolwiek walki gładko 4-0 z Boston Bruins.
Zdecydowanie najbardziej fanów Montrealu dotknął jednak fakt że Canadiens nie sprawiali nawet wrażenia że chcą walczyć, zwłaszcza w hali Bell Centre oczekiwano od MTL odpowiedniego nastawienia, zawiedziono się jednak bardzo i przypuszczam że szykuje się spora rewolucja w szykach Canadiens na przyszły sezon.
Zdecydowanie antybohaterem wczorajszego ostatniego meczu Canadiens w tym sezonie był bramkarz Montrealu Carey Price, kibice zgromadzeni w Bell Centre już od drugiej tercji przy każdym kontakcie Price z krążkiem wygwizdywali go wyrażając swoją dezaprobate chyba nie tylko co do jego wczorajszego występu ale także do formy jaką prezentował w długości całego sezonu (wielokrotnie Montreal tracił przez niego punkty). Price dodatkowo ujawniał swoje negatywne emocje i odpowiadał kibicom unosząc wysoko ręce i pokazując bliżej nie zidentyfikowane gesty ... było więc troszkę pajacowania na lodzie i nie wiem czy kibice Canadiens szybko wybaczą mu takie zachowanie.
Praktycznie przez całą długość RS pisałem w swoich analizach i komentarzach o słabości Price i dziwiłem się bardzo Trenerowi Canadiens że tak uparcie stawia na niego mając w obwodzie moim zdaniem trzykrotnie pewniejszego Halaka. Moim zdaniem gwizdy należą się także trenerowi MTL, nie po raz pierwszy zresztą w Montrealu dochodzi do tego typu dziwnych decyzji i dziwnej niezdrowej rywalizacji w której lepszy i tak nie znajduje się w kadrze meczowej, starsi kibice NHL zapewne pamiętają jaką sytuacje miał tam nasz as Mariusz Czerkawski który często nie znajdował się w kadrze meczowej mimo że był w wyśmienitej formie, co potwierdzał zdobywając punkty gdy tylko dostał szansę na lodzie.
EDYTA ???? :
Dla tych którzy nie widzieli :
http://www.youtube.com/watch?v=A0rMjo3sghI

sekular 47

sekular

Użytkownik
Zgadzam sie z tym glosem. Osobiscie nie rozumiem kompletnie dlaczego trener Habs-ow nie wystawial Halak ktory jest w duzo lepszej formie niz Price...
Zobaczmy mecz numer jeden, gdzie broni Price...widzialem go w calosci i stwierdzal ze pierwsze dwie bramki byly wina wlasnie tego bramkarza...A szczegolnie ta pierwsza kiedy, krazek mial kolo kolan i nie zdazyl nakryc go rekawica...?! Ogladajac ten mecz widzac to az udzielily mi sie emocje i widzac co robi Price powiedzial sam do siebie &quot;No nakryj baranie ten krazek&quot; a potem strzal i gol...;/ czasu mial na to duzo a jednak nie wywiazal sie...;)
W dalszych meczach dalej te same bledy, nie nakrywal krazka, nie nadazal za gra. W bodajrze drugim starciu przy stanie 5-1 dla Bostonu, na lodzie w 3t zobaczylismy Halaka ktory wszedl jako &quot;recznik&quot; za Prica. Moim zdaniem nie bylo nic do stracenia ale i tak bronil duzo lepiej niz Price. Widac byl ze nie blyszczy ale nie popelnia takich bledow jak jego kolega...
Ponadto problem obsady bramki w Canadiens nie jest znazay od wczoraj...tym bardziej sie dziwie ze Habs uparcie stawiali caly czas na Prica, ktory w koncowce sezonu byl w szczytowej formie, wpuszczal wszystko co lecialo w strone bramki... wyniki byly naprawde kompromitujace jak na druzyne Habs.
W tamtym momencie pojawil sie na forum Crossman ktory w tak beznadziejnej postawie Habs szukal progresu na WIN AWAY....
pozdrawiam.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Propozycja :
Anaheim Ducks - San Jose Sharks -&gt; San Jose Sharks ML [1.80] ⛔
Betsafe
Identyczną propozycje nawet po takim samym kursie wysunąłem dokładnie przed wczoraj i okazała się trafna. Teraz przed meczem numer 4 stan rywalizacji to 2:1 dla Anaheim, kolejny mecz na lodowisku Kaczek ale wiadomo już że rywalizacja ta przeniesie się po tej nocy z powrotem do hali SJS i będzie to już inna gra niż w dwóch pierwszych meczach. Tak jak pisałem ostatnio, wystarczyło zmienić odpowiednio schematy power play i stworzyć nowe Shoot Pointy, po prostu zaskoczyć Anaheim czymś nowym aby odnieść sukces. Tak się stało i Sharks wrócili do gry, teraz z pewnością będą bardzo chcieli przed meczami u siebie aby stan rywalizacji wynosił 2-2, czekamy wszyscy na dobry mecz ze strony Nabokova który jest przecież świetnym bramkarzem a jeszcze w tej rywalizacji nie błyszczał, być może będzie to jego noc a stać go spokojnie na zanotowanie SO. Rekiny jeśli tylko przejdą Anaheim będą jak myślę mocniejsi niż kiedykolwiek, do tego jednak bardzo potrzebują dziś zwycięstwa. Radzę wszystkim uważać na typ w czasie regulaminowym ponieważ dalej w rywalizacji ANA - SJS w tym sezonie (już 9 meczy) nie padł remis i z meczu na mecz wydaje się on bardziej prawdopodobny, proponuje typ ML.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Troszkę o nominacjach do nagród za tegoroczny sezon, wszystkie zostaną przyznane 18 czerwca podczas uroczystej gali NHL w Las Vegas :
Norris Trophie --&gt; Nagroda dla najlepszego obrońcy sezonu zasadniczego, w ostatnich 7 latach aż sześciokrotnie zdobywał ją Nicklas Lidstrom (DET). Dzisiaj poznaliśmy trójkę nominowanych do tej nagrody zawodników i ponownie nie zabrakło wśród nich Szwedzkiego obrońcy. Pozostałych dwóch nominowanych to Zdeno Chara (BOS) oraz Mike Green (WSH).
Największym atutem Lidstroma jest świetne ustawianie się oraz &quot;Cheking&quot; czyli wybijanie krążka przeciwnikowi przy użyciu ciała i kija, na jego korzyść przemawia też wyraźne przewodnictwo nad innymi obrońcami w tabeli plus/minus (+31).
Zdeno Chara to kapitan Bostonu i zarazem lider tej ekipy, wielkolud z Bostonu jest niezwykle walecznym i cennym dla drużyny graczem, spędza średnio 26 minut na lodzie podczas całego spotkania co jest najlepszym wynikiem z całej nominowanej trójki.
Mike Green zdecydowanie najlepszy w ofensywie z całej trójki, zaliczył świetny sezon zdobywając sporo bramek i asyst (73 points). Bardzo dobra technika jazdy, jego ogromną wadą jest jednak nikłe doświadczenie i nerwowość w grze obronnej co dla dobrego defensora powinno być priorytetem.
Jak sądzicie kto z tej trójki najbardziej zasługuje na nagrodę ? ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
GdN postaram Ci się jakoś pomóc względem tego meczu, ale na wstępie zaznaczam, że tak jak i pozostałe spotkania(może pomijając pierwsze), dzisiejsze na pewno będzie na styk i wskazanie tu 100% zwycięzcy jest ciężką sztuką.
Jednak ja będę się skłaniał ku New Jersey ponieważ nie ma się co oszukiwać ale wykorzystanie atutu własnej hali może mieć duży wpływ na spotkanie numer 6, które odbędzie się w Carolinie i wtedy, zakładając, że NJD dziś wygrają, pod wielką presją będą zawodnicy Huraganów. Śmiem twierdzić, że zwycięzca dzisiejszej potyczki wygra całą serię. Wracając do samej drużyny Diabłów to nie do końca wiadomo czy dziś zobaczmy kapitana Langenbrunnera, który opuścił dwa ostatnie spotkania, a jednoznacznej prognozy na jego powrót nie ma, więc na ma się co dziwić jeśli dziś zabraknie go w drużynie gospodarzy.
Kolejna sprawa to ostatni mecz, który był zapalnikiem dla Brodeur&#39;a, który nie mógł pogodzić się z tak pechową porażką, jednak życie okazało się brutalne dla Devils i stąd też &quot;złoty strzał&quot; Jokinena odebrał im szansę zwycięstwa w dogrywce. Myślę, że dziś mała świadomość tego co wydarzyło się dwa dni temu nadal pozostała i gracze Devils będą chcieli się odegrać na Hurricanes.
Również ciekawą sprawą wydaję się być brak konsekwencji drużyny z Florydy, która prowadziła już 3:0 i dała się dogonić Diabłom, myślę że w takiej serii takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, na szczęście Hurricanes los uśmiechnął się do nich i zakończenie każdy zna.
Nie ma co się więcej rozwodzić, patrząc na mecze PO można tylko podsumować to stwierdzeniem &quot;anything can happen&quot;, ale mimo wszystko ja dziś optuje za NJD✅ w regulaminowym czasie gry.

Co do Najlepszego defensora to mimo tego iż jakiś czas temu pisałem, że tytuł ten należy się Zdeno albo Goncharowi to dziś muszę przyznać, że gra Lidstroma w spotkaniach choćby z CBJ zrobiła na mnie ogromnę wrażenie i na tę chwilę to on jest moim faworytem do nagrody.
Edit: Z potwierdzonego źródła wyszła informacja, że niestety ale Langenbrunner w dzisiejszym meczu nie zagra, prócz niego również w liniach defensywnych zabraknie Bryc&#39;a Salvadora.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panowie... usunąłem te posty. Być może ja nie wiem o co chodzi. Ale nie wyczułem żadnej napinki ze strony Seku(L)ara. Ja kompletnie inaczej odczytałem ten post. Maritos więcej luuzu...
Crossman pojawił się na tym forum bo kiedyś na innym forum byłem aktywny i tam się poznaliśmy. W tym sezonie temat NHL upadł. Nie ma zbytnio z kim tam porozmawiać to Crossman wpadł tutaj. I miło mi, że tutaj zawitał. Bo NHL interesuje się nie od wczoraj... jest kibicem Waszyngtonu i Liverpoolu ;)
Nie szukajcie napinki gdzie jej nie ma... Nie reagujcie tak nerwowo.
PEACE!
Co do nagrody. To spory wpływ na to będzie miała postawa obrońcy w trwających PO. A poza wymienionymi atutami Chary przez Odisio można dorzucić, że ma rekord najmocniejszego strzału po ostatnim All Star Game ;)
Może jeśli Boston zdobędzie Stanleya (gdzie tak mi jakoś po prostu wyszedł w założeniach finał BES - DET) to i Zdeno może zgarnie nagrodę ;)
Co do dzisiejszych meczów... sądzę, że Pingwiny jednak dzisiaj odprawią Lotników. Zrobili to co powinni zrobić. Wygrali 2 mecze u siebie. Jeden na wyjeździe. Przyjeżdżają do siebie do domu na decydujący mecz. Flyers jednak dla mnie są słabszą drużyną na wyjeździe i Pittsburgh powinien to wykorzystać. Kurs na win Pens nie powala. Ale ja się skuszę.
Co do innych meczów.
DET jeśli tylko im się zachce to wygrają. Ale nie jestem pewien czy będą chcieli forsować się mając kolejny mecz u siebie...
NJD podrażnione ostatnim meczem będą chcieli wygrać. Ale tutaj dla mnie wynik w jedną jak i drugą stronę możliwy.
SJS jest nadal w trudnej sytuacji... I nadal w nich wierzę. Tak jak mocno kibicuje Carolinie w awansie tak samo mocno kibicuje Anaheim żeby odpadli. Dla mnie postać główna San Jose Joe Thorton musi poprowadzić dziś swoja ekipę do zwycięstwa.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Tak patrze na te dzisiejsze mecze i ciezko cos wywnioskowac. Z mojej strony jedyne co moge doradzic to nie stawiac zbyt duzych stawek na zadna z druzyn a druga sprawa moim zdaniem jest ze jesli juz stawiac po tych kursach to chyba jednak bardziej oplaca sie stawiac na Detroit niz Pitsb.. Bardzo mnie smiesza posty w stylu (i nie brac tego personalnie) czy Detroit sie bedzie chcialo. Jest to specyficzna druzyna lecz teraz juz nie ma czasu na kalkulacje, a czas na pare wiecej dni odpoczynku. Coz powodzenia wszystkim.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Czuję, że jakbyś napisał takie coś po poście maritosa to byłaby już awantura w temacie... :|
Mając &quot;przejścia&quot; z Tobą w temacie jakich nie miałem z nikim nie mam zamiaru ciągnąć tego wątku...
Ja nie sadze, że chłopaki z DET zmęczyli się rywalizacją z Columbus. Zrobili z nimi co chcieli i jak chcieli. Pisałem w &quot;grupie społecznościowej NHL&quot;, że DET to chyba najbardziej wyrachowany zespół w NHL (to moje zdanie). W sezonie zasadniczym u siebie potrafili przegrać z CBJ 2-8. A teraz ich leją jak chcą.
Zaczynając pisać posta było 1-1. Teraz już jest 3-1. A to dopiero pierwsza tercja.
Teraz są PO i nie znaczy to, że DET nie będzie miał &quot;jednego słabszego&quot; meczu. W którym po prostu przy stanie 3-0 nie będą się forsować...
Miłej nocy,
Pozdr.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
W tym sezonie , 1 rundę odpuściłem play off i dobrze zrobiłem...bo byłbym w plecy.Bardzo zawodzą Rekiny ( a la występ Ottawy w tamtym roku) przewiduję , ze się nie podniosą i Kaczorki ich łykną.Szkoda mi ich tym bardziej , ze to doświadczona ekipa i ograna w play off,zawsze icjh Calgary eliminowało a w tym roku nacięli się na Anaheim.
Druga ekipa to Capitals , to samo , super sezon zasadniczy a play off klapa,cóż płacą frycowe i brak im poprostu doświadczenia,zresztą w play off raczej wygrywa sie obroną a oni typowo overowa ekipa.
Zostaje mi jeszcze New Jersey,tną się niesamowicie z Carolina,na razie mówię passe
czekam na drugą rundę .........zawsze twierdzę , że sezon zasadniczy i play off to dwie różne bajki...można się nieżle przejechać
udanych typów życzę będącym w grze

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Propozycja :
Washington Capitals - New York Rangers -&gt; Washington Capitals 60&#39; [1.85] ✅
Betway
Dzisiejsza propozycja nie jest zbytnio wyszukana i oryginalna bowiem typ który proponuję jest z tego co widzę dosyć popularny. Podczas gdy praktycznie 90 % zainteresowanych po tym jak WAS doprowadziło stan rywalizacji do 1-2 dla ekipy NYR, stawiało na to że gracze Capitals sprostają także kolejnemu spotkaniu w Madison Square Garden, wydarzyła się rzecz przez większość niespodziewana - Rangers poradzili sobie po raz kolejny z atakami graczy Washingtonu i sami zdołali wepchnąć krążek dwukrotnie do bramki Varlamova. Niedługo po meczu głos zabrał lider ekipy WAS czyli Alex Ovechkin i zaapelował do kibiców aby jeszcze nie opuszczali głów bo zawodnicy będą chcieli bardzo mocno jeszcze w tej rywalizacji powalczyć. Myślę że dziś WAS nie dość że pokona New York Rangers to strzeli kilka ładnych bramek i da nam jeden z nielicznych w tej rywalizacji wyników overowych, ciężko przypuszczać aby w tej rywalizacji ani jednego meczu WAS nie wygrało na własnym lodzie a tak właśnie stałoby się jeśli Capitals przegraliby dzisiejszy mecz.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
versus

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins Flyers -1.5 (3,15)

Kilka dni temu pisałem do meczu nr 3 w tym pojedynku taki sam typ. Dziś zagramy tak samo, gdyż Lotnicy potrzebują zwycięstwa, żeby móc myśleć o kolejnej fazie, porażka spowoduje odpadnięcie już w 1 rundzie PO co na pewno zawiodłoby oczekiwania fanów. W czwartek wypełniona hala dzisiejszych gości miała świętować awans do półfinałów konferencji. Niestety zawodnicy Pingwinów zawiedli przegrywając 0-3. Na 5 spotkań w tylko jednym mniej do powiedzenia mieli bramkarze. W meczu nr 3, kiedy Lotnicy pokonali u siebie Pingwiny 6-3 obaj bramkarza zaprezentowali się dość kiepsko, choć z lekkim wskazaniem na Birona. W 4 pozostałych mecze te miały bohatera między słupkami. Obaj podzielili się zgodnie po dwa mecz w dobrze rozegranych. Biron błysnął formą w meczu 2 i 5, a Fluery w meczach 1 i 4. Jednak ostatni wyczyn Biron jest chyba najważniejszy, ponieważ Flyers z nożem na gardle wygrali na bardzo ciężkim terenie, a sam bramkarz Philadelphii wybronił, aż 28 strzałów! Co by nie powiedzieć obaj bramkarze trafili z formą. Jednak dla mnie lepsze wrażenie pozostawia Martin. Dziś jak już wspominałem mecz nr 6 w tej rywalizacji. Gospodarze przegrywają 2-3 i jeżeli marzą o awansie muszą dziś wygrać. W ostatnich dwóch meczach troszkę przygasł Malkin, który w pierwszych 3 spotkaniach zaliczał mnóstwo punktów. Jeżeli chodzi o sprawę psychiki to sądzę, że przewaga jest teraz po stronie dzisiejszych gospodarzy. Rozegrali bardzo dobre spotkanie w Pittsburghu i na pewno sam Biron troszkę zniechęcił zawodników gospodarzy do gry. Mam nadzieję, że dziś niesiona przez tysiące fanów ekipa Flyers pokona Penguins i doprowadzi do remisu w tej rywalizacji. Dla dobra widowiska nie widzę dziś innego rezultatu. Dziś już bez teorii 3 meczu, ale na pewno z przekonaniem, że dzisiejszy mecz będzie przebiegał pod dyktando gospodarzy, którzy wygrają dwoma bramkami.
Kurs z: Betsson​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom