>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
panmv 10

panmv

Forum VIP
Washington Capitals vs Atlanta Thrashers

Analiza: Mimo braku u Drozd podstawowego gracza jakim jest Ilya Kovalchuk, druzyna radzi sobie całkiem dobrze. Ostatnie 2 mecze wygrane, z czego w kazdym strzelili 4 gole. Rechi i Kozlov godnie zastępują Ilyę ;) Niestety obrona nie spisuje sie tak dobrze jak atak, i Atlanta ma w tej chwili najwięcej straconych bramek w lidze, bo 180. Kiedy przegrywają mecze, to pozwalają aplikować przeciwnikowi dużą ilosc goli, jak to było np. z NYR niedawno (4:0) czy Buffalo (10:1!). Washington natomiast zaskakuje swoją formą i grą i mozna odniesc wrazenie, ze zasługują na play-offy, niestety jednak do czołowej szesnastki brakuje im 4 punktów. Ta dobra postawa wyniak przede wszystkim ze znakomitej grze w ataku, a szczególnie nowej młodej gwiazdy NHL - Oviechkina. Rosjanin zagrał z Montrealem wybitny mecz, strzelił 4 gole i asystował przy piątym! Co dało zwycięstwo Washingtonowi. Podsumowując mysle ze zobaczymy w tym meczu dużą ilosc goli, zarówno Capitals jak i Thrashers grają otwarty hokej i mają dość słabą obronę. Atlanta w tym sezonie jzu 2 krotnie przyjeżdżała do stolicy USA i w obu meczach padał over.
Mój typ: over 5,5 @ 1,80 (0:2)
Montreal Canadiens vs New York Islanders
Analiza: Tak troche lekceważyłem najbardziej utytułowany zespół w NHL, a jak sie okazuje mają 5pkt straty do Ottawy, co daje im drugie miejsce w Konferencji Wschodniej! I to mimo tego, ze Montreal nie ma jakis wybitnych gwiazd w druzynie pokorju Crosby&#39;ego, Oviechkina czy Zetterberga. No dobra, jest Kovalev czy Koivu, jednak oni swój szczyt formy mieli dawno temu. Zreszta Kovalev który jest najskuteczniejszym zawodnikiem druzyny ma tylko 46pkt, duzo mniej niz czołowi gracze NHL. Mozna powiedziec ze Canadiens to nie indywidualnosci, a dobra gra zespołowa ;) Jesli chodzi o ostatnie mecze to Montreal jest w dobrej formie, 4 wygrane z czego 2 bardzo efektowne u siebie - z Washingtonem 4:0 czy z Bostonem aż 8:2! Czy Islandersi mogą zaskoczyć? Wątpie. IMO dla mnie wyspiarze to jedna z gorszych druzyn NHL. Ostatnio forma tez bardzo słaba. 6 ostatnich meczy i tylko 1 wygrana, a ostatnie 3 mecze to tylko 4 gole. Cristobal Huet, bramkarz Canadiens w dotychczasowych 7 pojedynkach z Islanders ma znakomitą średnią puszczonych goli wynoszącą tylko 1,87. Podczas gdy DiPietro, jeden z bramkarzy który wystąpił w meczu All-Star, w ostatnich 3 meczach puscił srednio aż 4 gole. Podsumowując myślę że ze swoją formą strzelecką Islanders nie powinni zagrozić Montrealowi.
Mój typ: 1 @ 1,85 (4:1)

cerber 2

cerber

Użytkownik
Montreal Canadiens - New York Rangers

Na koniec dzisiejszego dnia spotkają sie 2 drużyny, które są w dobrej formie. Montreal wygrywa już swój 3 mecz z rzedu u siebie. Wczoraj bez problemu wygrali z Islandersami 4-1, wcześniej pokonali Washington &amp; Boston. Rangersi też mogą poszczycic sie niezłą passą. Po 2 wygranych u siebie z Atlantą potem przegrali wyjazdowy mecz z Caroliną, ale 2 ostatnie mecze zakończyły sie zwyciestwem z Philadelphią &amp; New Jersey i to na wyjazdach. Z kontuzjami w obu ekipach nie bedzie większych problemów. U gospodarzy nie wystąpi jedynie Ryan O&#39;Byrne. Nie bedzie to duża strata dla Canadiens, bo nie gra już od początku roku, a i bez niego Monteral nieźle sobie radzi. Dobrą wiadomościa dla kibiców przyjezdnych bedzie powrót w dzisiejszym spotkaniu do gry Marka Malika. Osłabieniem bedzie brak Marcela Hossy. Z całym szacunkiem dla Rangersów, ale bardziej wierze w przedłużenie dobrej passy Canadiens u siebie, niż nowojorczyków na wyjeździe. Dobrym wyjściem z tego spotkania bedzie jeszcze typ na under, bo NY bardziej znane jest chyba ze strzelania jak i tracenia małej ilosci bramek.

Typ:Montreal⛔
Typ:Under⛔

cerber 2

cerber

Użytkownik
Dzisiaj w nocy dużo meczy i moje typy :

St. Louis Blues - Tampa Bay Lightning
St. Louis Blues -0.5 @ 2.2⛔

TB stosunkowo niedawno potrafili sprawic nie małą niespodzianke. Teraz grali serie 5 meczy u siebie, a wygrali zaledwie 2 spotkania. Swoje ostatnie spotkanie wyjazdowe wygrali 0-2 i to z Ottawą. Jednak teraz pokazują, że był to raczej przypadek niż zwiastun wiekszej formy. St Louis mieli ostatnio zwyżkę formy. Wygrali 3 spotkania z rzędu jednak Colorado przerwało tą passe. Z kontuzjami u gospodarzy nie jest źle, bo niedysponowanych jest 3 graczy, ale tylko Christiana Backmana może brakowac w składzie. W składzie przyjezdnych nie wystąpi 2 graczy.

Nashville Predators - Carolina Hurricanes
Nashville Predators -0.5 @ 2.18✅

Na pierwszy rzut oka Carolina wydawała sie faworytem. Do składu gospodarzy wracają jednak Jason Arnott- bardzo dobry gracz, szczególnie dużo asystuje, ale bramke też potrafi zdobyc, oraz Jordin Tootoo- ten z kolei wspomoże defensywe. Predators złapali niezłą forme. Mają już serie 2 wygranych meczy z rzędu, ale wcześniej zanotowali 2 przegrane wyjazdowe, więc czas to przełamac. Hurricanes mają więcej problemów z ofensywą. W ostatnim spotkaniu z Pittsburghiem zdołali strzelic tylko 1 bramke. Wcześniej nie było tak źle, bo nawet regularnie strzelali po 3 bramki, ale widac, że mecze wyjazdowe im nie służą.

Calgary Flames - Phoenix Coyotes
Calgary Flames -0.5 @ 1.97⛔

Wczora dosc dotkliwej porażki doznali Flames. Przegrali z Edmonton, które jeszcze nieoficjalnie ma nowego właściciela( za 200 mln $). Nie strzelili nawet bramki, a nie mają prawie żadnych problemów kadrowych. Jedenym &#39;osłabieniem&#39; jest brak rezerwowego bramkarza Jamie McLennana. U Kojotów wogóle nie ma kontuzji w składzie, więc można sie spodziewac bardzo ciekawego spotkania. Jednak nawet z pełnym składem graczom z Phoenix bedzie bardzo trundo pokonac Flames. Calgary zanotowało serie 4 zwyciestw z rzędu. Przerwało im dopiero Dallas, no i w wczoraj ta porażka z Nafciarzami. Mimo wszystko jestem jak najbardziej za wygraną gospodarzy.

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Witam jestem nowy w tym temacie, niemniej kiedyś trzeba zacząć. Dziś zajmę się meczem:
DALLAS STARS- VANCOUVER CANUCKS

Ekipa z Dallas zakończyła swoją serię wyjazdowych spotkań i dziś grają przed własną pulicznością. Vancouver ostatnio spisuje się fatalnie, ostatnio 3 porażki z rzędu, wcześniej jeszcze więcej. Roberto Luongo nie gra ostatnio najlepiej i najwyższy czas na przełamanie. Lecz liczę, że nie nastąpi ono dziś. Dallas gra u siebie dobrze, Marty Turco spisuje się świetnie, oby tak było dziś. Jere Lehtinen wrócił po kontuzji, mam nadzieje, że się dziś dobrze zaprezentuje. Za Dallas przemawia ich własna hala dobrze poukładana gra, najlepsza gra PP w lidze. Za Vancouver poza tym, że muszą się kiedyś przełamać, raczej nie widzę więcej argumentów.
Mój typ: typ 1 (ML)✅, over 5 ✅

red_bull 0

red_bull

Użytkownik
Ottawa (32-17-1-3) at Montreal (28-16-4-5)
Spotkanie : Montreal vs Ottawa 4 : 3
Typ : Over 5.5 ✅✅
Kurs : 1.83 bwin

Dziś spora oferta i myslę że warto sie przyjrzeć spotkaniu Ottawy z Montrealem.
Obie ekipy ostatnio sporo strzelają ale i sporo tracą. Strzelają dokładnie tyle samo tj. 3.8 gola na mecz (last 5), a tracą podobnie Ottawa 3.8 a Montreal 2.8 gola. Na 10 ostatnich spotkań rozegranych między sobą aż 7 było over 5.5. Obie ekipy grają w kratkę. Montreal ostatnio jeśli dobrze widziałem pokonał Ottawę w styczniu 2007 roku a potem zanotował 6 porażek z tą drużyną i myślę że podejdą dziś trochę bardziej zmobilizowani do tego pojedynku co spowoduje walkę mam nadzieję. Według buków gospodarze są faworytem i to dobrze dla tego spotkania bo Ottawa nie będzie chłopcem do bicia. Mieli kilka dni odpoczynku i powinni dać radę choć widziałem tam jakieś kontuzje u gości ale uważam że 6 bramek w tym meczu padnie zdecydowanie bo Ottawa to zbyt silna ekipa by jedna czy dwie kontuzje zachwiały drużyną. A jak będzie to rano zobaczymy. Typ warty ryzyka.
Co do typu poprzednika to Dallas jest faworytem i powinni to wygrać tym bardziej że Vancouver zagra chyba osłabione kontuzjami i to zawodnikami z linii obrony.

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Dziś mecz Buffalo Sabres - New Jersy Devils.

Szable spisują się ostatnio dobrze, wygrali 5 z 4 meczów grają konsekwentnie w ataku, a Ryan Miller puszcza mało bramek. New jersey z kolei w ostatnich 2 meczach przełamało się jednak ciągle sporo błędów w obronie. Dziś powinien nadejść mecz Martina Brodeura, liczę na jego dobrą grę, taka klasa bramkarza zobowiązuje. Podsumowując dziś czas na dobrą grę w obronie i pokazanie kto jest lepszy. BUFFALO- NEW JERSEY: typ 2⛔, under 1,5 pierwsza tercja ✅, under 5,5 ✅

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam!
Trochę późno więc szybko co mam do napisania. Wieczorami jakoś lepiej mi się myśli nad meczami.
Propozycja z mojej strony.
Edmonton Oilers- Chicago Blackhawks
Typ: EDM M oney L ine ✅✅✅ wynik: 4-1
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet365
Obie ekipy w zeszłym sezonie spisywały się kiepsko. Można powiedzieć, że były ogonem w tabeli końcowej poprzedniego sezonu. M. in. dzięki temu do CHI trafił nr 1 draftu Patrick Kane. Który obecnie ma na swoim koncie już 45 pkt. CHI poprawiło znacznie swoją grę. Ale podobnie EDM. Radzą sobie o wiele lepiej niż w poprzednim całkowicie straconym dla nich sezonie.
Ostatnie cztery mecze CHI to porażki, w tym ostatnia porażka po SO z SJS. Oilers grają ze zmiennym szczęściem. Choć ostatnie zwyscięstwo nad Flames 5-0 może robić wrażenie. Myślę, że dziś powinni sobie poradzić sobie z Blackhawks i wygrać drugi mecz z rzędu.
Jeśli chodzi o osłabienia w składach to głównie należy wskazać wartościowych zawodników w CHI jak: Jonathan Toews ( G 15, A 17= 32 pkt.). A w ekipie EDM Shawn Horcoff ( G 21, A 29= 50 pkt).
Co do obsady bramki można spodziewać się w drużynie EDM wystąpi Garon&#39;a ( GAA 2,43, SV% .918 ) a w bramce CHI Khabibulin&#39;a ( GAA 2,83, SV% .899). Jeśli tacy starterzy wyjdą to jestem przekonany, że Mathieu jest w tym momencie w lepszej formi niż Nikolai, który już dawno chyba zapomniał jak zdobywał Stanley Cup kilka sezonów temu.
Więc Ales Hemsky, Dustin Penner do dzieła :-D
Ale dla bezpieczeństwa ja gram ostateczny wynik włączając dogrywkę i karne biorąc kurs 1.83 w bet365.

Mam nadzieję, że tak będzie interweniował Garon jeśli wyjdzie jako starter.

A tak poza tym popieram typ usera- Endrju. Namówiłem kolegę, aby zarejestrował się na forum i czasami napisał analizę. Uważam go za dobrego, który poza tym, że zna się na rzeczy to ma &quot;dobrego nosa&quot; :spokodfhgfh:
Powodzenia i pozdrawiam!
EDIT: W bramce CHI bronił jednak Lalime. Ale Garon został nr 1 w &quot; Three Stars&quot;.

panmv 10

panmv

Forum VIP
wczorajszej nocy ładnie weszła wygrana Anaheim i over w meczu MON-OTT, ale kurde nie napisałem analiz z braku czasu :/ wiec moze dzisiaj sie poszczęści?

VS

Analiza: Philadelphia zaliczyła wczoraj swój 4 under z rzędu, więc moze dzisiaj przełamanie i zobaczymy więcej goli? Mam taką nadzieję. Philadelphia i Washington to jedne z najbardziej overowych druzyn na Wschodzie (do tego grona zaliczyłbym jeszcze Ottawę i Montreal). Obie są w dobrej formie, chociaz Lotnicy grają minimalnie lepiej. Jednak ja bym na gospodarzy tu nie stawiał bo jzu wielokrotnie przekonac sie mozna było jakie niespodzianki robi druzyna z Washingtonu. I mam nadzieje ze taka niespodzianka dzisiaj będzie w postaci duzej ilosci goli z ich strony ;) Oviechkin na pewno w tym pomoze, jest w fenomenalnej formie, 12 goli w ostatnich 10 meczach z czego 6 goli w ostatnich 3. Obie ekipy nie mogą narzekać na kontuzje, więc dzisiaj zobaczymy pełny skład z obu stron. Ostatnie 2 spotkania tych druzyn to wyniki 6:4 i 3:4. No to moze dzis powtórka?
Mój typ: over 6 @ 1,83 (3:4)

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Oto moje propozycje na wszystkie dzisiejsze spotkania.

Atlanta-Vancouver (5,5) + 1,91 1:2 do Dupuis z takim wynikiem :-D
Kovalchuk wrócił po kontuzji trochę wcześniej ale już strzela. VAN będzie chciało na pewno przerwać zła passę spotkań na wyjazdach ( nie wygrali już od 14.01 ) Ale żeby tego dokonać, będzie musiało dzisiaj strzelić conajmniej 4 bramki.

Calgary-Chicago 0 3,80 1:3
Aż 5 ostatnich spkotań tych drużyn było &quot; na styku&quot;, gdzie o sukecsie decydowała jedna bramka. Obie drużyny grają ostatnio w kratkę, jeśli Iginla się jeszcze dzisiaj nie przebudzi, mecz skończy się remisem.

Detroit-Los Angeles 1 1,52 3:5
To jak walka Dawida z Goliatem ale bez happy endu. Nie widzę żadnych atutów po stronie LAK, mogących zagrozić dzisiaj DET. Stosunek bramek w trzech ostatnich spotkaniach 13 do 3 na korzyść DET i bilans spotkań tych drużyn 3 - 0.

Minnesota-Dallas 0 3,80 1 :0 zabrakło niewiele
Obie drużyny w formie, DAL bryluje ostatnio na wyjazdach. MIN ostatnio musiała uznać wyższość DET. Pomimo, że w trzech ostatnich, bezpośrednich spotkaniach górą zawsze byli gospodarze, dzisiaj po wyrównanym pojedynku typuje remis po 60 min.

Montreal-Toronto (5,5) + 1,85 2:4 miało być odwrotnie
Toronto będzie się starało zmazac złe wrażenie po ostatniej porażce 8 do 0 z FLA. Szanse na wygraną raczej nieduże ale pokażą charakter, strzelając 2-3 bramki. Resztę dołoży bramkostrzelny MON ( 31 bramek w 7 spotkaniach )

N.Y.Rangers-Anaheim (5,5) - 1,60 1:4
ANA raz strzela, raz nie strzela ale ogólnie nie strzela:-D NYR też nie rozpieszczają swoich kibiców strzelając średnio 2,36 bramki na mecz w domu. Może być dzisiaj mało ciekawie w NY.

Nashville-Tampa Bay (5,5) + 1,67 1:2 NAS kolejny mecz u siebie z jednym golem...
TBL to bardzo overowa drużyna na wyjazdach. Dzisiejszy mecz to moja druga szansa dla NAS po ostatnim 1-0 z CAR, gdzie postawiłem też over:-D

Ottawa-Florida ( OT+SO )2 2,37 5:4 i właśnie Heatley okazał siętym języczkiem u wagi. 2 bramki wtym GWG w 3 tercji.
Gdy przygotowywałem rano ten typ, nie miałem jeszcze informacji o prawdopodobnym powrocie Heatley&#39;a. A taką informację przeczytałem dziś na stronie OTT. Pomimo tego typ zostawiam, jest ryzykowny ale chcę sprawdzić czy ostatnie zwycięstwo TOR 8-0 to przypadek i czy OTT się podniesie po ostatnich 3 porażkach

Phoenix-Columbus ( OT+SO) 1 1,60
Pittsburgh-N.Y.Islanders ( OT+SO) 1 1,45

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Montreal Canadiens - (Toronto Maple Leafs EH +1) ⛔
Typ:1
Kurs:2.5
Unibet
Montreal w tym spotkaniu wystąpi w prawie optymalnym składzie z kadry odpada jedynie Roman Hamrlik gospodarze są w bardzo dobrej formie ostatnio pokonali lidera dywizji Ottawa Senators czym przybliżyli się do lidera tracąc jedynie jeden punkt.Toronto w tym meczu nie będzie miało raczej duzo do powiedzenia Montreal jest na fali dodatkową motywacją jest objęcie pierwszej lokaty która jeszcze kilka tygodni temu wydawała się mało osiągalna.Toronto znajduje sie w tej samej dywizji na ostatnim miejscu ich ostatnie wyniki raczej nie wróżą korzystnego wyniku w tym spotkaniu tymbardziej ze ze składu odpada aż ośmiu zawodników ostatnio przegrali u siebie aż 0-8 z ekipą która również w kadrze ma spore braki, mecze obydwu drużyn ostatnimi czasy były bardzo wyrównane w obecnej sytuacji wszystko przemawia za Montreal

panmv 10

panmv

Forum VIP

VS

Analiza: Dzisiaj po raz kolejny zobaczymy klasyk w lidze. Spotykają się dwa najstarsze kluby w NHL, Montreal i Toronto. Canadiens są w bardzo dobrej formie, strzelają duzą ilość goli, a 1 linia Kovalev-Koivu-Plekanec spisuje sie fenomenalnie. Po ostatnim meczu w którym wygrali z Senatorami, zbliżyli się do nich jzu tylko na 1pkt i mysle ze z chęcią dzisiaj zaatakują pierwsze miejsce w dywizji ???? A Toronto, no cóż gra kaszanę. Przegrali z Washingtonem, przegrali z St.Louis, przegrali z Caroliną, wygrali z Ottawą no ale Senatorzy są cieniem samych siebie jak nie ma na lodzie Alfredssona. No i ostatnia perełka. Klonowe Liście przegrały z Floridą 0:8 u siebie!!! Takiego wyniku to chyba z pare lat w NHL nie było. I to mimo, ze Florida strzelała tylko 26 razy! Czy mają szansę z Montreal? Uważam że nie. Canadiensów oglądałem ze 3 dni temu w meczu z Islandersami i naprawdę mi zaimponowali, bo może nie mają super gwiazd w składzie, ale grają ładnie, skutecznie.
Mój typ: 1 @ 1,80 (2:4)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets
Mój typ (wynik 1-2)⛔
kurs 2.10 Baw

W dzisiejszym meczu w bramce Coyotes anonsowany jest występ Bryzgalova (GAA 2.42, SV% 0,918%,SHO 1).W bramce Blue Jackets wystąpi natomiast drugi bramkarz Blue Jackets Fredrik Norrena (GAA 2.83, SV% 0,896%,SHO ).Pierwszy bramkarz Columbus Pascal Leclaire,nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu z powodu kontuzjiodniesionej w ostatnim meczu z Capitals pod koniec 2 tercji.

Oprócz Pascala w drużynie Columbus nie wystąpią Sergei Fedorov(8 goli,19 asyst) z powodu wstrząsu mózgu oraz Fredrik Modin.

W drużynie Kojotów nie wystąpi Czech Radim Vrata (24 gole,18 asyst) oraz jego rodak Martin Hanzal (6 goli,21 asyst) narzekający na uraz ramienia.

Kojoty po 5 meczowej sesji wyjazdowej wrszcie pojawia się na swoim lodowisku w Jobing.com Arena przed własną publicznością.Oba teamy zmierzyły się niedawno pomiędzy sobą 29 stycznia 2008 roku w Nationwide Arena w Columbus,Kojoty wygrały to wyjazdowe spotkanie 4-2.Doskonale w tamtym meczu spisał się Peter Mueller (19 goli,18 asyst)strzelec dwóch goli.Peter ostatnio jest w rewelacyjnej formie w ostatnim meczu rozgrywanym przez Kojoty w Calgary strzelił ,aż 3 bramki.Seria 4 porażek pod rząd Columbus nie sądzę,aby była przełamana w dniu dzisiejszym.Mój typ 1.⛔

red_bull 0

red_bull

Użytkownik
Florida (25-25-2-3) at Ottawa (32-18-1-3)
Spotkanie : Ottawa vs Florida 5 : 4

Typ : over 5.5 ✅✅

Kurs 1.83 bwin

Na dziś proponuję znów spotkanie Ottawy na gole bo pułap możliwy jak najbardziej do osiągnięcia. Za overem skłania mnie kilka rzeczy. Najważniejsza to chyba 3 ostatnie porażki Ottawy wiec gospodarze będą chcieli sie dziś przełamać i trochę sobie postrzelać więc zaatakują od początku. Tak sądzę choć goście mają za sobą 3W i pewnie też będą chcieli powalczyć tym bardziej po ostatnim win 8 : 0 nad Toronto. Ottawa dobrze się spisuje w ataku, średnia 3.8 gola na mecz ale w obronie traci podobnie 3.6 . Dlatego właśnie w ostatnich 10 meczach Ottawy było aż 8 overów 5.5 . Goście zawsze byli dla mnie drużyną typu LA Kings czyli overową choć różnie to bywa. Na 10 ostatnich meczy miedzy Ottawą a Florydą było również aż 8 overów. Goście osłabieni choć trwa to już od dawna to jednak dobrze sobie radzą 3.4 gola na mecz przy 1.8 straconych to niezły wynik. Podsumowując Ottawa będzie chciała dziś wygrać i pewnie wygra. Liczę że strzelą co najmniej 4 gole plus to co dorzucą goście a liczę na 2,3. Uważam że typ wart ryzyka za ten kurs. Pozdrawiam.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
NHL pick
New York Rangers - Anaheim Ducks
typ: under 5 ( kurs 1.80) ZWROT , ANA ML ( kurs 1.86) ✅ ✅ ✅ Wynik: 1-4
Bukmacher: bet365

Dzisiaj sporo meczów. Ale to co mi wpadło w oko do zaproponowania to under w meczu Strażników z Kaczkami. Widzę, że Michael tak samo myśli jak ja. Choć linia 5.5 można było znaleźć tylko w naziemnych ( STS). Na necie linia jest ustawiona na poziomie 5. Co może się wiązać z ewentualnym zwrotem. A dlaczego taki typ? NYR tak samo jak ANA są to ekipy &quot;underowe&quot;. W 2 ostatnich meczach meczach NYR notowali overy. Natomiast ANA konsekwentnie notuje undery. NYR traci mało goli i mało strzela. Choć obsada bramki to nie jest najpewniejszy punkt ekipy Rangers. ANA ma dobra formację obronną. Myślę tutaj o pozycji bramkarza ale także obrońców. Po przyjściu do Kaczek Scott&#39;a Nidermayer&#39;a defensywa nie popełnia już tak dużo błędów. Chyba jednak opłacało się &quot;skusić&quot; Scotta do powrotu na tafle. Chris Pronger utrzymuje dobry poziom. H2H jest na korzyść underów. Mimo, że drużyny często ze sobą nie grały to na przestrzeni kilku lat nie padło więcej niż 5 goli. W obecnej sytuacji myślę, że dziś też powinna być spokojna gra obu ekip. A Ponadto liczę na zwycięstwo ostateczne zwycięstwo Ducks. Po ostatnich słabych wynikach czas na wygranie drugiego meczu z rzędu z co tu dużo mówić słabo grającymi NYR. Mimo, że Strażnicy są naszpikowani &quot;dużymi&quot; nazwiskami.

Ponadto myślę, że dziś będzie sporo tak zwanych &quot;niespodzianek&quot;. Myślę, że sporo drużyn przyjezdnych może dziś wygrać.
Powodzenia i pozdrawiam!

EDIT: Niestety ale zbyt dużo padło goli... Czyli zwrot przy linii 5. Tak jak się obawiałem. Linia 5.5 byłaby optymalna. Ale taką można było złapać tylko w naziemnych. No a pan na zdjęciu wyżej ( bramkarz ANA Giguere ) został nr 1 &quot; Three Stars&quot;
EDIT 2: Pisałem wyżej, że może być sporo &quot;niespodzianek&quot;. I dużo meczów wygranych przez przyjezdnych. 8 z 10 meczów wygrali przyjezdni. Jak wczoraj zerknąłem na mecze to wydawało mi się, że każdy mecz będzie wygrany przez gości. No ale tak nie mogło być. Zagrałem delikatnie 2 duble, które były moim zdaniem bardzo pewne do niespodzianek. Jako, że tematu z kuponami nie prowadzę obecnie to wklejam tutaj link do moich &quot;niespodzianek&quot;. Kurs na LAK 60&#39; był 5.50 w expekcie.
Klik duble NHL

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
08.02
N.Jersey-Anaheim

11.02.1996. Co to za data? Ostatnie zwycięstwo hokeistów Anaheim w New Jersey. Od tamtej pory zanotowali 6 porażek w Prudential Center. Nie podejmę się wskazać zwycięzcy w dniu dzisiejszym ale zamierzam zagrać, na przekór bukmacherom i faktom, over w tym spotkaniu. Wiem, że NJD do drużyna na własnej tafli szalenie underowa ( ok. 70% spotkań poniżej 5,5 ) oraz, że podobne statystyki ma ANA na wyjeżdzie ( też prawie 70% spotkań underowych ). To trochę jak wróżenie z fusów, ale liczę, że ANA po fatalnej serii 5 bramek w 6 meczach, łapie wiatr w żagle ( 7 bramek w ostatnich 2 mezcach ) i potraktuje ten mecz ambicjonalnie i zapowiada się ostre strzelanie. Tym bardziej, że NJD dwa ostatnie mecze u siebie zakończyło z bilansem + 10 bramek strzelonych. Tak więc nadzieja na over w kijach Anaheim :-D
N.Jersey-Anaheim (5,5) + 2,11 ⛔

panmv 10

panmv

Forum VIP

VS

Analiza: Washington na pewno nie wspomina zbyt dobrze ostatni występ przed swoją publicznością. 3 lutego przegrali z Atlantą i był to bodajże 1 mecz na własnym lodzie, w którym nei strzelili żadnej bramki. Nie wiem jak przebiegał ten mecz, bo go nie oglądałem, więc nie będe wnikał. Czy dzisiaj sie to powtórzy? Nie sądze. Po porażce z Atlantą zagrali 2 świetne mecze, najpierw wygrana na wyjeździe z Columbus 3:4 (a wiadome jest jak trudno strzela sie tej druzynie bramki, za sprawą Leclaire&#39;a), a dzien później pokonują w regulaminowym czasie Flyers czyli czołową druzynę ligi 3:4! Wcześniej pokonali tez u siebie Montreal (2 miejsce na Wschodzie) i Toronto. Jak na tym tle prezentuje się Carolina? Bardzo średnio. Ostatnie 2 mecze wyjazdowe to porażki i strzelony tylko jeden gol. W ogóle z ich grą na wyjazdach jest ostatnio słabo, 6 meczy i tylko 2 wygrane nad Bostonem i jeszcze słabszymi NY Islanders. Na dodatek w dzisiejszym meczu Huragany najprawdopodobniej zagrają bez Matta Cullena, jednego z lepiej punktujących graczy (44 mecze i 39 pkt), a młodziutka gwiazda druzyny Eric Stall nie punktuje od 4 spotkań. W przeciwieństwie do Oviechkina z Capitals który jest w fenomenalnej formie, a w ostatnim pojedynku z Flyers strzelił juz 46tego gola, czyli pobił juz swój osiągnięty rekord z zeszłego sezonu juz po zaledwie 55 meczach! Warto tez dodac, ze oba teamy spotkały się juz w tym sezonie 4 razy, i w kazdym meczu zwyciężali gospodarze. Washington pokonał Huragan z Caroliny 5:2 i 2:0. Myślę ze i dzisiaj będzie podobnie. Kursy moim zdaniem na Washington zawyżone więc tymbardziej zachęcam do zagrania na gospodarzy.

Mój typ: 1 @ 2,15 (1:2)

red_bull 0

red_bull

Użytkownik
Carolina (26-26-3-1) at Washington (26-24-3-2)
Spotkanie : Washington vs Carolina

Typ : Over 5.5 ( bwin live) ⛔⛔

kurs : 1.65

Mój poprzednik juz napisał częściową analizę tego spotkania wiec ja nie będę się rozpisywał. Bwin dziś umożliwia nam zagranie spotkania na live i jest tam możliwość zakładu na gole z linią 5.5. Normalnie linia wynosi 6. Gospodarze to drużyna overowa zdecydowanie. Bilans u siebie 15-10. Goście nie są tutaj gorsi i na wyjeździe mają 16-12. Obie ekipy tracą średnio 3 gole na mecz (last 5). Carolina na wyjeździe 13-15-1-1 gra podobnie jak Washington u siebie 14-12-0-1. Faktem jest że w 10 ostatnich potyczkach między sobą aż 7 razy wygrywali gospodarze. Ale po wczorajszym meczu Toronto wygranym z Montrealem nic mnie już nie zdziwi. Dlatego dziś gram jednak za mniejszy kurs ale wydaje mi się że pewniejszy. Chyba z Caroliną łatwo dziś nie pójdzie. Rano się okaże.

Żenada co pokazali w nocy zawodnicy Washington. Skuteczność marna ale Carolina mnie nie zaskoczyła. Tak bywa.

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Zdarzenie: Washington Capitals - Carolina Hurricans
Typ: Carolina win ( ML)✅✅
kurs: 2.2
bukmacher: betsson

Dziś spotkanie Washington Carolina, zapowiada się ciężki mecz dla gospodarzy, ostatnio dobrze im idzie niemniej zmęcznie też kiedyś musi nastąpić i gra w obronie drużyny ze stolicy pozostawia wiele do życzenia, Carolina zanotowała ostatnio 2 porażki, czas aby zaczął dobrze funkcjonować atak, dodatkowym argumentem dla Caroliny jest fakt, że muszą utrzymywać się w walce o zwycięstwo w swojej dywizji a jak zrobić to lepiej niż wygrać spotkanie z bezpośrednim rywalem. To dziś daje mi podstawę do typowania na gości.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Minnesota - N.Y. Islanders typ:1 kurs:1.85 ⛔
Minnesota zajmuje pierwszą lokate w swojej dywizji z dorobkiem 64 punktów jednak żeby uzyskać wysoką pozycje muszą wygrywać kolejne mecze ponieważ trzy drużyny które mają za sobą posiadają niewiele punktów straty i tylko czekają na potknięcie rywali.Gospodarze w ostatnich dwóch kolejkach nie zagrali najlepiej co trudno wymagać w kazdym meczu sezonu zasadniczego jednak ich forma jest w miare optymalna, w nocy 10 lutego podejmują Islanders z Nowego Yorku którzy ostatnio nie spisują sie najlepiej w dodatku team zatakował ostatnio wirus grypy.W kadrze NY dalej brakuje sporo zawodników do tego kiepskie wyniki na wyjazdach nie stawiają Islanders w dobrym świetle przed tym meczem

Ottawa - Montreal typ:1 kurs:1.95 ✅
Ottawa jeden z głównych kandydatów do tytułu nie spisywał się w ostatnich tygodniach najlepiej kilkunasto punktowa przewaga w dywizji stopniała do trzech punktów i pora najwyższa wziąśc się za gre.
Dobrym prognostykiem jest ostatnia wygrana z Florydą oraz dosyć dobry bilans bezpośrednich spotkan z Montrealem na 5 spotkan 4 wygrane.W ostatniej kolejce Montreal przegrał na swoim terenie z ekipą Toronto w składzie której zabrakło az ośmiu graczy,obecnie Montreal nie jest specjalnie osłabiony zresztą tak samo jak Ottawa ale ostatni wynik daje do myślenia zwłaszcza ze ekipa Toronto przegrałą wcześniej na własnym terenie 0-8. z Florydą
Myśle że spotkanie wygrają gospodarze którzy już dosyć czasu sobie odpoczywali

panmv 10

panmv

Forum VIP

VS

Analiza: Mecz na szycie w Dywizji Północno-Wschodniej. Senatorzy będą podejmować na własnym lodzie Montreal. Ottawa wkońcu nie jest tak osłabiona jak ostatnimi czasy. Daniel Alfredsson powinien pojawić się w dzisiejszym meczu, jednak nie jest to pewne. Pewne jest natomiast to, ze w pełni sił jest Dany Heatley, który wrócił po długiej kontuzji. Pokazał się z dobrej strony w ostatnim meczu z Panterami, gdzie strzelił 2 bramki i asystował przy kolejnej, przyczyniając się do przerwania przez Senatorów 3 lose streak. Czy jednak formacja Alfredsson-Spezza-Heatley zapewni druzynie zwycięstwo? Problem Senatorów jest obrona, w ostatnich 6 meczach tylko raz stracili mniej niż 4 bramki (wygrana nad Islandersami 2:5). Montreal moze to wykorzystać bo Canadiens są w formie i strzelają dużo goli, chociaż ostatni mecz zagrali słabo i przegrali 2:4 z Toronto. Myślę że Wielka Trójca z Ottawy (o ile Alfredsson zagra) strzeli sporą ilość goli, Canadiens nie powinni być dłużni i również postarają się o widowiskowy mecz, dlatego typuje tu over 5,5.

Mój typ: over 5,5 @ 1,70 (6:1)
Dzisiaj zagram też ML na Colorado. Kursy na Lawinę mocno się różnią, od 2,40 w bet365, po 2,90 w BAH. Nie wiem zresztą czemu tak wysoki, klasyk dywizji Północno-Zachodniej jakimi są mecze Vancouver-Colorado zawsze były wyrównane. Ja tu widze jednak większe szanse mojej drużyny. Zarówno Theodore jak i jego zmiennik Budaj prezentują się IMO dużo lepiej niz Luongo z Canucks (może ten dalej jest myślami z żoną?). Theo zagrał świetny mecz z Sharks broniąc 30 strzałów i kapitulując tylko raz (Avalanche wygrało 1:3). Na pewno lepiej prezentuje sie tez ofensywa Colorado, na dodatek dzisiaj po kontuzji powinien wrócić Paul Statsny, a to duże wzmocnienie. Orki natomiast prezentują fatalną formę, ostatnie 10 spotkań to tylko 2 wygrane, z czego ostatnia nad słabą Atlantą. Nie grzeszą też skutecznością, bo w żadnym z tych meczy nie strzelili więcej niz 3 gole. Dlatego większe szanse daje dzisiaj przyjezdnym. Go, go AVS! ✅ ✅ ✅ (2:6)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom