Witam!
Krótko bo zaraz wychodzę z domu.
No faktycznie dawno Ciebie nie było w temacie. Brakowało mi trochę Twoich analiz. Dziś widzę zamiast koszulek to zdjęcia bramkarzy. Też dobry pomysł ????
Co do typu na under to dla mnie no bet. Różnie to może być. Roberto Luongo ostatnio faktycznie w kiepskiej formie. Spowodowane to może być problemami rodzinnymi. W ostatnim meczu z DAL nie grał bo był razem z ciężarną żoną, która ma problemy. Tak więc chłopak obecnie pewnie myśli nie tylko o hokeju stojąc w bramce, ale także inne problemy ma na głowie.
Myślę, że można spróbować typu na VAN lub X. Expekt daje 1,55
. albo +1,5
gdzie bwin daje trochę poniżej 1,50. To taki typ na przełamanie.
Oczywiście trzymam kciuki za Twój typ.
A tak na bardzo szybko bo już jestem spóźniony.
Myślę że DAL dziś wygrają z EDM. Po serii 2 porażek u siebie ostatnio właśnie pokonali VAN. Zapewne pomogło im to, że Roberto wtedy nie bronił. Ale prezentują się nieźle. Myślę, że zrobią jakiś mały streak win's road. Kurs na DAL ML w bet365 jaki zagrałem to 1,71
.
Poza tym tak samo typ na przełamanie ATL lub remis w Expekcie po 1,60
. Oglądałem ostatnie mecze ATL i BUF. Patrząc także na absencje w obu ekipach jednak skłaniam się ku Drozdom z Atlanty.
A także jako typ z serii "ciekawostek" under 1,5 gola w pierwszej tercji meczu Diabłów ze Strażnikami po kursie 1,66 w bet365
.
Ja zmykam i w nocy jak wrócę to zobaczę co z tego wyszło.
Powodzenia i pozdrawiam!
Vader
Edit: Udało się ustrzelić wszystko :-D