>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Season 2014/2015

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Oczywiście, że rewelacja, ale to od Ciebie zależy czy chcesz postawić. Buki zbierają żniwa z najniższych kursów, jak myślisz dlaczego są na to że zawodnicy nie strzelą takie kursy mierne? bo niektórzy stawiający na to wpadają i potem narzekają.
Osobiście dziś gram 19 zawodnika w tym 3 mi nie weszło, a 15 na plusie, ostatnio Forsberg nie licząc wczoraj wszedł po kursie 4,20 to nie jest zależne czy jak jest kurs wielki to od razu nie wejdzie. Nie takie hece się wygrywało, trzeba wiedzieć po prostu kiedy.
Nie namawiam do stawiania, ja postawiłem. Jeśli Perrego nie ma, to Getzlaf w meczy będzie rozdawał karty, proste.

Otrzymane punkty reputacji: +1
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
New York Rangers - Tampa Bay Lightning
Dziś tylko jeden mecz przed nami ale zapowiadający się zacnie :)
W MSG miejscowi NY Rangers podejmują rewelacyjnie spisujących się graczy Tampa Bay Lightning. Będzie to z pewnością wyjątkowy mecz dla ex-kapitana Rangers - Ryana Callahana - który zawita do MSG po raz pierwszy od czasu wymiany za Martina St.Louisa w marcu.
Zespół Błyskawic w ostatnim swoim występie uniknął trzeciej porażki z rzędu pokonując Islanders 5:2, dzięki czemu mają bilans 7-1-1 w ostatnich 9 meczach. Jeśli chodzi o zespół Tampy to szczególnie rzuca się w oczy moc ofensywna tej drużyny dowodzona przez Stamkosa. Lightning w bieżących rozgrywkach strzelili już 66 goli (3.61 średnio goli strzelonych na mecz) co czyni ich najskuteczniejszą drużyną ligi! Praktycznie cały zespół punktuje równomiernie i nie ma tam jednego zawodnika, który cały ciężar gry bierze na siebie. Świetny sezon notuje goalie Ben Bishop (bilans 10-2-2 z 2.34 GAA i .918 SV%) a Rangers zdecydowanie mu leżą co pokazuje jego bilans przeciwko nim: 5-0-0 z 0.91 GAA (w tym dwa shotouty) w pięciu występach.
Rangers z kolej trwają w maraźmie ubiegłorocznego sukcesu jakim nie wątpliwie była możliwość rywalizacji o Stana! Jak inaczej nazwać obecną dyspozycję graczy z Wielkiego Jabłka. Z ostatnich 10 spotkań zaledwie 3 zakończyły się pomyślnie dla Strażników. Inną sprawą jest to, że może po prostu brakuje im trochę szczęścia bo jak inaczej nazwać to, iż aż 4 z tych 7 porażek ponieśli w rzutach karnych. Tutaj może was zaskoczę ale mam zamiar dziś pograć na Rangersów!
Co jak co ale do spotkań w MSG z silnymi drużynami Strażnicy się przykładają (przykładem nie dawna demolka zafundowana Pingwinom 5:0 czy zwycięstwo w karnych nad Red Wings). Również ostatni mecz przegrany w karnych w Pensylwanii z Penguins pozwala wierzyć, że drużyna z NY zmierza w dobrym kierunku. W dzisiejszym meczu Rangers będą pałać żądzą rewanżu na Błyskawicach za porażkę w ostatnim meczu w MSG 1:2 pomimo tego, że byli drużyna przeważającą w przekroju całego meczu. Liczę na wielki mecz Henrika, który póki co w tym sezonie gra bardzo nie równo jednak przeciwko Ligthning ma solidny bilans uraz oczywiście na nie zawodnego w tym sezonie Ricka Nasha...Let&#39;s Go Rangers!!!

Typ: New York Rangers ML @ 1.92 / Pinnacle ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +26
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Genialna analiza koleżko! ; )

Ja sobie dziś robię przerwę małą bo fakt że mecz jest bardzo ciekawy i na pewno naszpikowany szybkimi akcjami i można rzec nawet gradu goli. Obie silne ekipy mający znakomity potencjał, wyposażony z profesjonalistów. Przykładów nie muszę podawać, ale jedno jest pewne że tu nie będzie na pewno łatwej przeprawy dla obu ekip. Strażnicy od początku sezonu grają bardzo w kratkę, ale z ekipami z górnej półki na prawdę oddają znacznie więcej inicjatywy i są bezlitośni ale jednak po drugiej stronie Tampa, która w tamtym sezonie i jeszcze ubiegłym grała jak z nut u siebie. Dziś mecz w delegacji, Stamkos trochę ostatnio asystował, ale i dziś pewnie upoluję na bramkę Strażników. Szczerze wolałbym Tampę bo bardzo podoba mi się ich gra, a Strażników nie co mniej choć życzę Ci Challenger żeby Ci weszło. Ja może obejrzę pierwszą tercję ;) a jak się rozkręci mecz to być może cały ale nic nie ruszam... z tego meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Wczorajszy typ okazał sie całkowitą klapą i cóż więcej powiedzieć.... Grosenick był sam sobie sterem, żeglarzem i okrętem. Zasłużenie wygrał. W dniu dzisiejszym licze na poprawę zszarganych nastrojów. Rangers po porażce w Pittsburgu wracają do domu i tym razem podejmą gości ze słonecznej Florydy, a więc Tampe Bay Lightning. Bedzie to sentymentalne spotkanie dla kilku graczy z obu ekip. W głównej mierze dawnych kapitanów Ryana Callahana (obecnie Lighnting) i Martina St Louis (obecnie Rangers). W bramce gości nominalny starter Bishop. W tym sezonie prezentuje równy i wysoki poziom. Lightning ten sezon rozpoczeli od mocnego uderzenia. Wygrali 2/3 rozegranych do tej pory spotkań. Prezentują się niesamowicie skutecznie w ofensywie. Troche gorzej jest na tyłach, lecz znakomicie uzupełnia kolegów Bishop. Co do Rangers to jak na razie grają nierówno. Ogrywają mocnych (Sharks,Penguins), ale też dają się zaskakiwac takim średniakom jak Oilers czy też Avalanche. W bramce Lundqvist, łapie na solidnym poziomie, ale już drugi sezon z rzędu ma spory problem z regularnością. Dziś jego zadanie będzie chyba najtrudniejsze w tym sezonie, ponieważ zmierzy sie z jedną z najlepszych ofensyw w lidze i uważam że tym razem nie uda mu sie z tego wyjść obronną ręką. Goście przeżywają świetny okres i w moim przekonaniu po raz kolejny to udowodnią. Tym razem na tafli w Madison Square Garden.

Lightning OT 2,00 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +30
bezpiecznik 414

bezpiecznik

Użytkownik
Popieram typ Piscatelli na Błyskawice. Strażnicy nie budzą mojego zaufania, chociaż pokazali, że potrafią ograć faworytów jak Pens czy Sharks. Jednak dzisiaj grają przeciw ex Rangersom, którzy maja dużo do udowodnienia. Były kapitan Callahan, Boyle i Stralman znają gospodarzy na wylot. A co bedą chcieli udowodnić? Z tego co czytałem, to poczuli sie niechciani w NY. Oczywiście włodarze stwierdzili, że nie doszło do porozumienia w sprawie przedłużenia kontraktu (Boyla i Stralmana). Jednak pierwszy z nich wypowiedział się, że właściwie, to nie przedstawiono mu oferty i dla niego brak zainteresowania oznacza ze Rangers go nie chcieli. Stralman wspomina o braku negocjacji. Więcej o tym znajdziecie tutaj: http://www.nytimes.com/2014/11/17/sports/hockey/ny-rangers-ryan-callahan-brian-boyle-and-anton-stralman-helped-tampa-bay-to-a-fast-start.html

I tak samo pobieram Bolts OT po 2,00 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +23
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Po bardzo skromnej kolejce w postaci 1 meczu, dziś w ofercie znaczny asortyment. Swoją drogą irytujące są te terminarze ustalone przez NHL. Jednego dnia spotkań aż na wyrost, dzień później dwa lub jeden mecz w środku tygodnia. ????
Do rzeczy - mnie dziś zainteresował pojedynek pomiędzy Blues a Bruins. Generalnie obie, liczące się ekipy w tym sezonie , choć potencjalnie (przynajmniej na dzień dzisiejszy) Blues wypadają znacznie lepiej. Nareszcie cały zespół jest zdrowy i przede wszystkim w pełnym gazie pokonując z rzędu 5 zespołów ze wschodu w dotychczasowej kampanii (przypomnę, że jedynie pierwszy mecz u siebie przegrali z Rangersami) W rewelacyjnej formie jest Tarasenko, który sumiennie wykonuje robotę za dwóch niewidocznych do tej pory Oshiego &amp; Steena. Idealnie do składu przypasował również Jori Lehtera, którego sprowadzili z dalekiej Syberii częstując 2-letnim kontraktem. Przypomnę, że gość zanotował już swojego pierwszego hat-tricka.
Ponadto dochodzi bardzo realna możliwość przeskoczenia w dniu dzisiejszym Ducks, którzy nie dość, że zmagają się od dłuższego okresu z ptasią grypą, mają nieciekawe ekscesy na linii bramkarskiej , to dziś ciężki, zaskakujący w tym sezonie rywal z Calgary.
Odnośnie Bruins, to dokładnie jak przewidywałem - dają się we znaki elementarne braki na tyłach i rażąca niemożność ofensywna, co jeszcze w przypadku kontuzjowanego Krejciego i Brada Marchanda, który niesie dziś za sobą prawdopodobieństwo nieobecności - nie zostawią powodów do popisu dla Claude Juliena.
Również istotnym czynnikiem (choć na pewno nie najistotniejszym biorąc pod uwagę okoliczności z ostatnim meczu Bruins w Toronto) , jest tutaj bilans zwycięstw Niebieskich w Bostonie. Fakty są takie , że ostatni przegrany mecz w TD Garden plasuje się w 2001 roku. Notują kolejno 6 zwycięstw z rzędu. Świetny wynik, tym bardziej że obie ekipy grają w innych konferencjach.
Chętnie posłucham wszelkich opinii na tego meczu... choć dla mnie faworyt jest dziś jeden (choć bukmacherzy często sądzą inaczej ???? )

Otrzymane punkty reputacji: +31
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Trzeba przyznać, że dzisiejszy mecz w Bostonie jest wisienką na torcie, dla weteranów i fanatyków NHL! Sam będę godnie oglądał całe spotkanie, z nadzieją że Blues utrą nosa ekipie z Bostonu. Trzeba przyznać, że to będzie klasyk spotkanie, bo obie ekipy będą głodne zwycięstwa. Nutki grają jak z &#39;&#39;nut&#39;&#39; jak to fajnie zabrzmiało, gromią rywali raz za razem, świetne zawody rozgrywa Tarasenko, goalie Blues również na wysokim pułapie dziś również będzie miał ciężki orzech do zgryzienia bo Bruins u siebie to na prawdę solidna i mocna ekipa. Pomimo kilku absencji dalej liczyć się będą z finałami bo nie wierzę że nie zajadą do fazy playoff, choć do tego jeszcze szmat czasu. Spodziewam się wyrównanego meczu z lekką nawiązką dla Blues, bo to ekipa produktywna i na tyle silna aby też walczyć o najwyższe cele. Osobiście wolałbym aby wygrali goście bo są dla mnie ekipą przeze mnie bardziej lubiącą ale wiadomo że NHL rządzi się swoimi prawami i ja do gadania nie mam nic, aczkolwiek przemyślenia mam takie, że po trudach Blues wygra to spotkanie. Czy coś dziś postawię jeszcze nie wiem, zobaczymy wieczorem.

Otrzymane punkty reputacji: +11
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Panowie a co myślicie o spotkaniu w Niagara Center gdzie Szable odwiedza dziś zespół Sharks? Mam tutaj duży dylemat, intuicja podpowiada mi, że Sabres coś dziś ugrają a kurs w OT jest całkiem nizły do pobrania. Sharks to drużyna strasznie chaotyczna. Na pewno nie grają na swoim poziomie od początku sezonu bo przyzwyczaili nas do innego pułapu. Wygrali z Hurricanes ale w jakim stylu? Rzekłbym, że ten mecz wygrał Grosenick w pojedynke bo to co grali pozostali wołało o pomstę do nieba. Goalie Rekinów wzniósł się na szczyt swoich umiejętności w tym debiucie bo 45 SOG i 100% Save to nie lada wyczyn. Nie wiem czy ten poziom był spowodowany tym, że niecałe 24h wcześniej grali z Kurtkami z którymi z resztą przegrali teoretycznie statystycznie będąc lepszymi. Oglądał ktoś ten mecz? Jak to wyglądało? Szable mieli dużo więcej czasu bo odpocząć no i na pewno są podbudowani zwycięstwem nad Leafs. Oglądałem ten mecz i powiem, że na początku Leafs próbowali dyktować swoje warunki ale mniej wiecej w połowie 1T szala przechyliła się na stronę Sabres. Neuvirth zagrał niezłe spotkanie, Girgensons i Ennis się przebudzili. Hmmm no nie wiem... 3.12 strasznie kusi. Ktoś ma jakieś argumenty które potwierdzą moje przeczucie?

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Sparki, z całym szacunkiem ale ja bym jednak wstrzymał konie. Po pierwsze Rekiny może faktycznie ostatnio grają bez polotu i nie mają pewnych zwycięstw, ale to dalej ekipa o bardzo silnym charakterze i groźnej defensywie, która czasem potrafi przechylić szale na swoją korzyść. Szable pomimo wygranej z Liśćmi nie przekonują mnie do tego aby dzisiaj pokonali Sharks. Jeśli miałbym tu cokolwiek stawiać, to nawet Sharks w reg time. Raczej są podrażnieni ostatnimi meczami które mało wniosły i staną na wysokości zadania w Buffalo. Pamiętam jak w tamtym roku trochę wtopiłem na Rekiny stawiając ich u siebie z Szablami, ale sędzia nawet nie uznał prawidłowej bramki strzelonej przez Pavelskiego wtedy co mnie trochę poirytowało i choć to jest historia, Rekiny tutaj będą grali znacznie lepiej od tych pozostałych meczy. Takie jest moje zdanie, zrobisz jak uważasz, ja na pewno bym odpuszczał granie na Sabres.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Teraz zwróciłem uwagę na statystyki spotkań H2H tych zespołów i należy zauważyć, że u siebie Szable przegrały z Rekinami tylko raz. I w dodatku widać, że Buffalo to ekipa która nie jest zbyt szczęśliwym rywalem jeśli chodzi o całokształt spotkań. Sharks nawet u siebie mieli z nimi dużo problemów. Ktoś dołoży jeszcze swoje trzy grosze?
EDIT: Zapomniałem dodać, że Nolan prawdopodobnie nie zmienia piątki startującej i jako starter zagra ponownie Neuvirt.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki nie grają, ale zwróć uwagę najlepiej na zawodników który ma dosyć wysokie osiągi i jaki zawodnik można powiedzieć zna na wylot drugą ekipę. Przeważnie w każdych spotkaniach jest taki zawodnik, który doskonale zna drugą drużynę bo dużo jej strzela. Czasem też na to popatrz. Choć to nie zawsze się przekłada, ale ja i tak bardziej jak już wybieram doświadczony zespół.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dokładnie od 8 grudnia po dzień dzisiejszy zostało rozegrane 10 spotkań pomiędzy Sabres a Sharks.
Sabres wygrali 9 spośród 10 tych spotkań.
Sabres strzelili 3 lub więcej bramek w 7 spośród 10 spotkań.
Sharks strzelili 2 lub mniej bramek w 6 spośród 10 spotkań.
A teraz największa ciekawostka:
Jeśli postawiłbyś 100$ na Sharks na każdy spośród tych 10 spotkań, byłbyś w plecy 1,692$.
Jeśli postawiłbyś 100$ na Sabres na każdy spośród tych 10 spotkań, byłbyś na plus 1,522$
(Zaznaczę, że nie są to moje osobiste przeliczenia)
Mimo wszystko sądzę ,że &#39;hot trend&#39; przeciwko Sharks zostanie dziś zakończony i wygrają w Buffalo.

rijo 407

rijo

Użytkownik
Toronto Maple Leafs - Nashville Predators

Typ: Predators ML OT
Kurs: 2.70
Stawka: 2/10
Bukmacher: Bwin

&quot;Leafs&quot; zaliczyli imponującą serię trzech wygranych z rzędu w poprzednim tygodniu przeciwko NY Rangers, Senatorom z Ottawy i Boston Bruins. Tak czy inaczej ich ostatnie dwa mecze to dwie porażki i nie wygląda to ostatecznie najlepiej. Ich problemem jest regularność ofensywna. Kiedy strzelą kilka bramek i mają przewagę jest w miarę OK, są konkurencyjni dla każdego. Kiedy jednak nie mają przewagi tych trzech-czterech goli mają sami tendencję do straty, bo ich defensywa jest zwyczajnie słaba.
Kibice z Toronto mogą jedynie dziękować Philowi Kesselowi, który jest groźny w każdym meczu, to on tutaj zdobywa najwięcej goli i notuje dużo asyst.
Predators to druga najlepsza drużyna, jeśli chodzi o grę obronną, tracą średnio dwa gole na mecz w tym sezonie. Powinni być w stanie utrzymać gospodarzy pod presją bramkową. Ekipa z Nashville to także lepsze H2H, z ostatnich pięciu meczów tylko jedno przegrali i to nie z byle kim, bo ze swoimi przeciwnikami z Dywizji Centralnej, Saint Louis Blues.
Po blamażu z Buffalo Sabres nawet trener gospodarzy podkreślał, że jego zespół znajduje się w dołku:
Nie zagraliśmy dziś najlepiej. Jestem bardzo zawiedziony stylem, w jakim ten mecz przegraliśmy.
Sam defensor &quot;Leafs&quot;, Dion Phaneuf, próbował załagodzić nieco sytuację, mówiąc, że nie należy panikować, że zagrali dobry hokej, że niewiele mogli zrobić, mimo iż napierali. Ja myślę, że w tym &quot;dołku&quot; mogą jeszcze chwilę potrzymać. Stawiam dziś na zwycięstwo przyjezdnych, taki road dogowy pick.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Boston Bruins- St Louis Blues
over 57,5 Shot on goal @ 1,85 Bwin

⛔ 17:33 ⛔ oj Bruins, Bruins
Są takie mecze skazane na over i takim moim zdaniem będzie dzisiejszy mecz w Bostonie. Bruins zdecydowanie pod formą, brak kliku kluczowych zawodników daje się mocno we znaki i nie zmieni tego nawet ostatnie zwycięstwo z Hurricanes. Tak naprawdę możliwe że do składu wróci Krejci i Marchand a więc dwa bardzo ważne elementy ofensywne drużyny Juliena. Tak naprawdę nawet w przypadku nieobecności tego duetu, mój typ nie jest zagrożony. O ile w ubiegłym sezonie Bruins oddawali bardzo dużo strzałów i byli 5 siłą w lidze tak teraz są dopiero 21. Dobry mecz, przeplatany kilkoma złymi i tak od początku sezonu. Dziś rywal z wyższej półki ale to właśnie może zmobilizować gospodarzy, dlatego liczę na poprawę liczby strzałów na bramkę Elliott&#39;a.
Blues w poprzednim sezonie nie byli ekipą overową. Oddawali średnio 29,3 strzałów co dawało im dopiero 22 pozycję w lidze. W tym roku średnio 30,8 SOG i 10 pozycja w NHL. Co ważne w ekipie z St Louis wszyscy zdrowi a to daje możliwość oddania jeszcze większej ilości strzałów. Cóż, łącznie drużyny oddają średnio 60,1 SOG na mecz i dziś po prostu nie widzę innej możliwości jak over.

Otrzymane punkty reputacji: +2
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Zacznę od tego, że cieszy mnie wzrost aktywności forumowiczów w tym temacie. Oby tak dalej!
Winnipeg Jets - New Jersey Devils

Dziś do MTS Centre przyjeżdza ekipa z Newark. Odrzutowce ostatnio trochę za dużo nastrzelały z Dzikusami i dziś z kolei liczę, że sytuacja się powtórzy. Dobrą grę i 8. miejsce w konferencji Jets zawdzięczają przede wszystkim Wheelerowi i Laddowi. Hokeiści z Winnipeg grą bardzo dobrze zwłaszcza jak na swoje możliwości kadrowe i finansowe. Odrzutowce nie są ekipą, która gładko przegrywa, zwłaszcza na swojej tafli, gdzie Diabłom zawsze gra się ciężko i różnie to wygląda w h2h. Typ jest bardziej przeciwko Diabłom niż za Odrzutowcami. Hokeistom z NJ słabo wychodzi gra na wyjeździe, a wygranie z bardzo mizernie wyglądającymi Caps nie jest dla mnie odpowiednim wyznacznikiem formy, bo to Caps są tragiczni, a nie Diabły takie cudowne, choć oczywiście zasłużonej wygranej odmówić im nie można. Ważny dla Diabłów będzie powrót Henrique, który dziś już powinien pojawić się na lodzie. Mimo wszystko stawiam na solidną i niewygodną ekipę z Winnipeg, która spłata figla jeszcze paru potentatom, do których wg mnie Diabły jeszcze nie należą. Mecz wg mnie 60% do 40% dla Jets i to na nich dziś stawiam.
Jets OT / 1.80 / bet365 ✅ 3-1 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Toronto Maple Leafs - Nashville Predators
Under 5,5 |1.77|
Betsson !
Kapitalny over ⛔ ;) !
Dziś już znacznie bogatsza oferta i ja już mam na oku jedno spotkanie, choć też nie miałem do końca pewności, czy to zagrać. Po dłuższym zastanowieniu jednak pójdę w stronę poniżej bramek w Toronto. Dlaczego? Liście pomimo w historii spotkać z Drapieżcami obie ekipy spokojnie pokrywali ten over, ale ja dziś jednak zagram inna optykę na to spotkanie. Drapieżcy grają bardzo poprawnie w defensywie, mało tracą a przy tym bardzo solidnie bronią podczas powerplay. Liście zatem, to ekipa która potrafi w jednym meczu zagrać najlepsze zawody takie jak z Bruins nie dawać żadnych szans, a potrafi również zagrać piach i mecz nudny dla oka. Bardzo dobre kursy bukmacherzy wystawili bo obie ekipy można powiedzieć są tu faworytami. Drapieżce już nie raz wygrywali w Toronto, można rzecz że Air Canada Centre znają na pamięć choć ich mecze może nie powalają w postaci dużej ilości bramek, to grają bardzo ładny hokej. Forsberg gra najlepszy sezon i na pewno na tym nie poprzestanie, jest bardzo dobrze wspierany przez Ribeiro a także przez gracza Jamesa Neala, który zasilił konto z Pitttts. Na pewno w ekipie gospodarzy nie zobaczymy Joffreye&#39;a Lupula, który podczas gry w przewadze dość sporo asystuje. Warto również wspomnieć o bramkarzu gości, Pekka Rinne ostatnimi czasy gra poprawnie i nie robi głupich błędów, gra bardzo zachowawczo, jest konsekwentny i na pewno będzie dziś stawał na &#39;&#39;głowie&#39;&#39; aby nie utracić bramki, a na pewno bramek. Liście mając również w swoim teamie zawodników potrafiących bardzo dużo, mają swoje przestoje. Dziś widzę mało goli, max 5 choć nie spodziewam się takich fajerwerków.

Otrzymane punkty reputacji: +4
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Calgary Flames - Anaheim Ducks

Flames kontynuują homestand i dzisiejszej nocy w hali Scotiabank Saddledome podejmą podejmą Ducks. Goście, którzy w ostatnim spotkaniu zaliczyli spory blamaż z Panthers zagrają tym samym przeciwko swojemu byłemu bramkarzowi Jonasowi Hillerowi. Gospodarze w tym sezonie grają naprawdę świetny hokej. Zajmują wysokie miejsce w tabeli i w dużej mierze dzięki dobrej postawie właśnie Hillera poprawili znacznie swój bilans w delegacjach. Dziś jednak grają po raz kolejny na własnej tafli. Ich ściany zawsze były dla nich korzystne i ostatnimi laty tu zbierali większość punktów. Odnośnie gości musze stwierdzić że w ostatnim czasie widocznie obniżyli loty. Grają bez większego zaangażowania w obronie co też przekłada sie w dużą ilość straconych bramek. U Ducks między słupkami wystąpi Andersen, objawienie zeszłego sezonu. To właśnie przez jego dobrą dyspozycje nie przedłużono kontraktu z Hillerem. W tym sezonie młody Duńczyk wygrał rywalizacje o startera z Johnen Gibsonem, jednak w ostatnich spotkaniach jest słabym punktem swojego zespołu. Hiller dobrze zna swoich niedawnych kolegów, wie co się po nich spodziewać i ma coś do udowodnienia ekipie, która z niego zrezygnowała. Jego postawa wraz z ambitnie grającymi młodymi wilkami z ofensywy gospodarzy powinna dziś przynieść wymierne korzyści. Pokusze sie o stwierdzenie iż Flames grają najlepszy hokej od kilku lat i tym samym proponuje tutaj gre na gospodarzy, którzy w mojej ocenie przedłużą loosing streak Ducks do trzech porażek.
Flames OT 2,10 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
San Jose Sharks vs Buffalo Sabres OT

▶ [3.000 ] ✅✅✅
Bukmacher:
Pinnacle
/ No i git :]
Jedyne co mnie wkurzyło to, to że nie wrzuciłem typu do &#39;Rankingu&#39;. A byłem pewny, że to zrobiłem...
Spróbuje, przeczucie mówi mi, że Szable coś ugrają. Jeszcze w miedzy czasie odstałem info że prawdopodobnie jako starter Rekinów zagra Grosenick. Więcej nie pisze bo wyżej już wymieniliśmy poglądy. Go Go Go Sabres ! ????
I luźny kuponik ode mnie:✅✅✅
/ Kuponik też na ✅

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Jeszcze w miedzy czasie odstałem info że prawdopodobnie jako starter Rekinów zagra Niemi.
Sparki, coś pomyliłeś dzisiaj nie zagra Niemi tylko Grosenick, także ogromna szansa dla Szabli na kontynuowanie wygranych z Rekinami ale jednak i tak przystaję przy tym co napisałem wyżej i sądzę że to Rekiny w końcu się przełamią.

Otrzymane punkty reputacji: +12
rijo 407

rijo

Użytkownik
New York Rangers - Philadelphia Flyers

Typ: Under 5.5
Kurs: 1.99
Stawka: 1/10
Bukmacher: MarathonBet

Nie wiem czemu, ale nienawidzę stawiać meczów z udziałem Rangersów, po prostu dla mnie to największe zło. Mimo wszystko z dzisiejszej oferty tylko jeden zakład może być dla mnie value. Moim zdaniem warto po małej stawce zagrać ten under.

Co może za tym przemawiać, to dla niektórych trudne pytanie. Przede wszystkim fakt, kto dziś będzie bronił bramki Flyers. Tak, powraca Steve Mason. Emery powinien nieco odpocząć po fatalnym występie w Montrealu, gdzie wpuścił aż sześć bramek, z fatalnym SV% na poziomie .786.

Po drugiej stronie mecz najpewniej odpuści Lee Stempniak, choć nie jest to jeszcze w stu procentach pewne - wczoraj opuścił trening, a sam trener Vigneault stwierdził, że jego szanse ocenia pół na pół. Nawet jeśli dziś by zagrał, to pewnie w nieco gorszej dyspozycji. Najnowsze doniesienia wskazują jednak na moje, nie powinien dziś pojawić się na tafli.

Inna rzecz jest taka, że dla ekipy z Filadelfii to dość ważny mecz, wszak walczą ze swoimi przeciwnikami z dywizji. Dzisiejsza wygrana może ich zrównać punktami, można więc spodziewać się, że będą mocno skoncentrowani, by przede wszystkim nie stracić bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom