sparki
Użytkownik
[2.550 ]
Bukmacher:
Pinnacle
/A po pierwszej tercji zapowiadał sie pogrom... Mam już nafciarzy po dziurki w nosie...
Dzisiaj trochę nagnę moje zasady jednego pick'a dziennie bo widzę fajne value w dwóch spotkaniach. Robię już 4 podejście do Nafciarzy w tym temacie. Jak teraz nie pyknie to nie gram tej drużyny do końca sezonu. Do rzeczy... W dzisiejszą noc Oilers odwiedzają Nashville. Goście przegrali już w tym sezonie z Preds na własnym lodowisku stosunkiem bramek 1:4. Dziś to oni zawitają w roli gości na hale Bridgestone Arena. Goście grają B2B po dość niespodziewanym zwycięstwem zeszłej nocy nad faworyzowanym NY Rengers. Oilers zdecydowanie w tym sezonie to chłopcy do bicia, choć ostatnio udało im się (ku mojemu niezadowoleniu) odnieść 4 zwycięstwa z rzędu. 8 listopada kiedy to grali i wygrali z Sabres oddali 52!!! strzały na bramkę. Widać, że jest to drużyna nie obliczalna w swoich poczynaniach. Dzisiejszy mecz to 5 spotkanie w road-trip tej drużyny więc mogą być już nieco zmęczeni. Przechodząc do Preds to zacytuje swój wcześniejszy wywód.
Nic dodać nic ująć. Nie mam więcej do dodania poza tym, że mam przeczucie. Nafciarze są już na pewno zmęczeni tripem, Preds mieli dzień przerwy więc wyjada na lód z chłodna głową. Atut własnej hali powinien być wystarczająco motywującyLaviolette z ligowego przeciętniaka buduje solidny zespół, kolejne części jego układanki wydaje się zaczynają funkcjonować coraz pewniej.
(U 5)
[ 1.980 ]
Bukmacher:
Pinnacle
/Tak jak czułem, underowy mecz.
Drugie spotkanie na dziś. Na Jets ostatnio wtopiłem hajsik. Pisałem już, że świetnie się bronią czego efektem jest mała liczba straconych bramek. Ich wyniki to efekt właśnie świetnej współpracy w defensywie. Oglądałem ostatnio ich mecze z Rengers i Devils i wygląda to dość imponująco. Habs radzą sobie świetnie, grają równo ale bramek nie strzelają jednak (za) dużo. Moje przeczucie mówi mi, że gra obronna Jets i skuteczność Habs mogą dać mi dziś zarobić.