>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Season 2014/2015

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Pittsburg Penguins -0.5 AH @ 2.05 WilliamHill
Am I missing something or what? @ 2.05 na Pingwiny w domu i to w sytuacji, gdy cała kamanda jest zdrowa, zaś między słupkami stoi Kwiatek. Ok Islanders mają świetny sezon, ale od czasu do czasu są sprowadzani na ziemię. W październiku zrobiły to również same Pingwiny wygrywając 3:1 na własnym lodowisku. Dzisiaj czas na powtórkę.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Pittsburgh Penguins - New York Islanders

Dzisiejszej nocy czasu polskiego do hali Energy Center w Pittsburghu zawitają Islanders. Tym samym jest to pierwsza odsłona b2b, ponieważ jutro rywalizacja przenosi sie na Long Island. Gospodarze w ostatnim spotkaniu zdominowali Canadiens na obcym terenie, zaś przyjezdni w dobrym stylu ograli Lightning na własnej tafli. Jedni i drudzy ten sezon póki co zaliczają do udanych. Grają ofensywny i skuteczny hokej. W bramce gości na to spotkanie został anonsowany backup Johnson. Jak do tej pory jest solidną podporą dla Halaka, ale jego postawa zależy w dużej mierze od wparcia formacji defensywnej. W obsadzie bramki u Pens niespodzianki nie ma i wystąpi Fleury. Z tego co widziałem wiele osób gra bardzo marny kurs na Pens, pomimo że matchup w moich oczach wygląda na dość wyrównany. Jest to spowodowane w dużej mierze niespodziewanym występem Johnsona w bramce i właśnie to może okazać sie tutaj zgubne. Isles potrafia zagrać dobrą partie na tafli w Pensywalnii i już nie raz to udowadniali. Ponadto w tym sezonie poczynili progres kadrowy i tym bardziej upatruje szansy na ich zwycięstwo. Oba teamy są ofensywe, co może oznaczać sporą ilość bramek, jednak dziś odpuszam tą opcje i stawiam na Isles oraz niedocenianego bramkarza Johnsona.
Islanders OT 2,47 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Player total shots on goal: K. Okposo over 2,5 |1.85| Betsson !

⛔

Jak dobrze że jest taki zawodnik jak Foligno z kurtek kurs 4,00 zabity ,
także noc nie była zła, a wręcz przeciwnie : ) bo Okposo poszedł za drobne.

Jeszcze na dziś proponuję taki o to zakład, w którym można na betssonie postawić na zawodnika, na jego strzały. Mój dzisiejszy ruch to już drugi bo w tym samym meczu, co przedtem mam postawione gole w przewadze, tym razem pójdę w drugą zupełnie inną stronę i zaufam zawodnikowi Okposo. Amerykanin Okposo, to chyba jeden z nielicznych zawodników Wyspiarzy obok Tavaresa, który tych strzałów oddaję na prawdę sporo. Potrafi przechytrzyć defensywę przeciwników, aby ten mógł spokojnie ulokować strzał na bramkę. Podczas gry w przewadze, jest z Tavaresem głównym prowodyrem. Sam mecz, nie będzie łatwy, ale Okposo co mecz z Pingwinami, miewa bardzo wysokie noty. Jeszcze z tego co pamiętam nie było meczu z Pens, w którym zawodnik nie przekroczył tej linii. Ekipa z Isles podwójnie się nakręca na takie mecze. Dlatego i Okposo będzie miał swoje &#39;pięć minut&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +18
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Chłopaki podrzucili tutaj dwa typy na indywidualne zakłady strzałów na bramkę. Warto też przyjrzeć się linii całościowej na obie ekipy. Na ten moment niestety taki typ oferuje tylko Bwin. Oddsmakerzy ustalili linię 62.5 SOG wliczając jedynie regulaminowy czas gry. Po bardzo dobrym kursie 2.00. Obie ekipy należą do ścisłej czołówki jeżeli chodzi o oddawaną ilość strzałów na bramkę rywali. Isles zajmują trzecie miejsce w tejże klasyfikacji ze średnią 32.6 SOG/game. Pingwiny natomiast są pozycję niżej ze średnią 31.9 SOG/game. Swoją formę strzelecką obie ekipy pokazywały również w ostatnich meczach, niezależnie czy grały u siebie czy na wyjeździe. Pens oprócz Montrealu, gdzie strzelali zaledwie 22 razy, w pozostałych czterech meczach z pięciu 38, 40, 33 i 39. Zaś goście zaliczyli wpadkę strzałową jedynie w meczu wyjazdowym z Tampą - 27 SOG, a poza tym 36, 46, 34 oraz 33. Jak widać regularnie ostatnio obie drużyny przekraczają 30 SOG na mecz. Warto odnotować, że również w październiku w pierwszym meczu bez problemowo przekroczoną wyznaczoną na dzisiaj linię notując łącznie 73 uderzenia. Jak dla mnie po takim kursie na pewno warto spróbować.
Typ: Powyżej 62.5 SOG @2.00 - Bwin ⛔
Jak na złość 62 strzały w regulaminowym czasie. Gdyby było parę przewag to pewnie bez problemu by weszło, ale obie drużyny zagrały bardzo czysto.

Otrzymane punkty reputacji: +4
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ottawa Senators - St. Louis Blues

Senators OT / 2.25 / bet365 ⛔ 2-3 ⛔
Ottawa zgodnie z moimi przewidywaniami (chociaż typowałem under 5,5 gola w tym spotkaniu) ograła u siebie Drapieżników, na których większość stawiała bo &#39;ogolili bez mydła&#39; Leafs. Nie bez powodu NHL jest najmocniejszą ligą na świecie. Tutaj serio każdy może wygrać z każdym. Nie ma pewniaków, są faworyci. To zdanie powinno być dewizą każdego z nas, każdego gracza.
Nutki kontynuują niezbyt udany road-trip, dwie porażki, ale z silnymi ekipami jakimi bez wątpienia są Bruins i Habs. Sens to pewnie najsłabszy zespół z tej trójki, ale nie można go zlekceważyć, co często się Nutkom zdarza. Jak pisałem kilka dni temu przyszedł czas na dogów. Nie do końca Sens są dogami w tym meczu, ale faworytem tego meczu z pewnością nie są.
Hokeiści ze stolicy Kanady to wg mnie ligowy średniak, ale oni również muszą punktować, na tym polega cała zabawa, żeby wiedzieć kiedy się to stanie, ewentualnie spróbować to przewidzieć. Tafla w Ottawie zawsze była trudnym terenem dla gości. Stawiam więc na gospodarzy, którzy wg mnie będą w stanie tutaj sprawić niespodziankę, dodatkowo Nutki grają ostatnio nieco słabiej, mała aktywność w ofensywie, te czynniki zdecydowały, że idę dziś w kierunku Sens.
Dodatkowo liczę na punkty w Zibanejada, który w konfrontacjach z Blues dosyć często zdobywał oczka do kanadyjki.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Ano nic się nie poradzi. Czasem tak jest że zawodnik który przez siebie stawiany gra bardzo dobrze, tak potem już przychodzi zastój. Choć w drugiej tercji i trzeciej miał niestety zablokowane strzały, dziś raczej ogarnie trójeczke strzałów, ale raczej już nie stawiam tego. Mam jeden typ na nockę i go potem tu przeanalizuję. Ale u Ciebie widzę również pechowo, tylko jeden strzał a mógłbyś już księgować.. Gdyby Pingwiny w 1T trochę tych strzałów oddali byłbyś spokojniejszy. Takie są uroki NHL

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Capitals - Sabres
Ovechkin strzeli gola
2,20
DOXXbet ⛔
Chyba nie muszę po raz setny charakteryzować Oviego. Jeżeli znajdzie się jakiś zainteresowany który jeszcze tej charakterystyki nie zna, zawsze może zerknąć kilkanaście postów wstecz. Malutki impas strzelecki przełamany i to od razu w taki sposób, w jaki wielokrotnie zdobywał bramki - chociaż na pewno nie w ostatnim czasie. Przyjemny wjazd jak w masło, którym była strasznie nieporadna obrona Avs, celowe wykorzystanie bandy i dopełnienie formalności. Gol z kategorii highlight reel, polecam obczaić. Całkiem niedawno Fehr trafił w podobny sposób, #8 trochę się tym trafieniem zasugerował. Całe spotkanie mega solidna gra w każdej strefie na lodzie. Niby nic szczególnego, ale w przypadku Alexa coś, co sprawia, że serce rośnie. Trotz zrobił to, na co głupi Oates nie wpadł przez 82 spotkania sezonu zasadniczego, czyli umieścił w top line Wilsona. Dzieciak kasuje wszystko co się rusza, dzięki czemu tworzy przestrzeń dla Nikosia i Oviego, a przy okazji sam uczy się gry kombinacyjnej. Nasz nowy Lucic zaczyna wyglądać coraz lepiej. Starcie trzeciego PP z ósmym od końca PK może przynieść jakieś trafienie, podczas ES szanse równie wysokie. Wystarczy jeden one-timer z lewego half wallu podczas man adv bądź też składna akcja przy wyrównanych siłach i będzie po sprawie. Przekonamy się za kilka godzin.

Otrzymane punkty reputacji: +32
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Nashville Predators - Florida Panthers

Ostatnim przystankiem w trakcie trudnego road tripu po zachodzie ekipy z Sunrise będzie Nashville w stanie Tennessee. W tamtejszej Bridgestone arenie zmierzą się z Predators. Na początku należy przypomnieć fakt, iż Panthers nie wygrali na tamtejszym terenie od bagatela 1999 roku. To czyni tą serie na ten moment jedną z najdłuższych czarnych serii w lidze. Dzisiaj, z mojego punktu widzenia otwiera sie duża szansa na przełamanie tej passy. Panthers mają wkońcu klasowego bramkarza w osobie Roberto Luongo. Co prawda w zeszłym sezonie mieli Thomasa, lecz akurat w Nashville wystąpił wtedy przeciętny Markstrom, który rzecz jasna nie dał rady zatrzymać miejscowych. Jeśli chodzi o gospodarzy to póki co nie zanotowali żadnej serii porażek. Myśle że już najwyższa pora, bo sezon rozkręcił sie na dobre i każdy wkońcu złapie &quot;gorszy okres&quot;. Popularni &quot;Preds&quot; poczynili od tego sezonu znaczący postęp. Podobnie ma to miejsce w przypadku gości, u których objawieniem ostatnich dni jest wysoka forma Bjugstada, dzięki czemu udało im sie wygrać na ciężkich terenach w Anaheim oraz San Jose. Gospodarze ostatnie spotkanie w Ottawie zagrali znacznie poniżej swojego poziomu i sądze że dziś mimo powrotu Rinne między słupki również nie zagrają na tyle skutecznie, by po raz kolejny ograć rządnych przełamania złej passy gości. Panthers dawno nie byli w tak dobrej sytuacji na tafli w Tennessee jak ma to miejsce dzisiaj. Dlatego też pokuszę sie tutaj o zagranie gości.
Panthers OT 2,58 Pinnacle ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +10
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Chicago Blackhawks -1.5 AH @ 2.52 Pinnacle✅
Nashville Predators -0.5 AH @ 1.88 Unibet⛔
Carolina Hurricanes ml @ 2.20 Expekt⛔
Pokrótce o każdym ze spotkań. Hawks co jak co, ale no kompromitację w Edmonton sobie nie pozwolą. Scrivens vs Rantaa zdecydowanie stawiam na zdolnego Fina. Edmonton 5L in a row, podczas gdy Chicago 4 z 5 W.... czego chcieć więcej...
Pantery rozkminiałem mocno przed meczem z Kings. Kogóż to oni po drodze pokonali Arizone, Philadelphię, San Jose, Buffalo... albo drużyny w ewidentnej przebudowie albo w danej chwili pod formą. Kings sprowadzili ich na ziemię, Preds z Rinne między słupkami też ich wypunktują.
Na koniec niemal tradycyjny typ przeciw Avs. Canes są w formie bez dwóch zdań. Z Kings czy Bruins polegli po walce, ale dziś rywal znacznie słabszy w dodatku z Berrą w bramce i mnóstwem kontuzji McGinn, Mitchell, Tanguay, Stuart, Wilson, Winchester. Na graczy pokroju O&#39;Reilly&#39;a, Briera&#39;a przy ich obecnej formie zbyt specjalnie bym nie liczył.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild
Gospodarze trafiają 1 Period @ 1,63 Betsson !
Edit: Ajj szkoda tej 1 tercji ⛔ .. ale dobrze że jest coś takiego jak live, nie wrzucam screena bo by jeszcze kogoś &#39;&#39;zabiło&#39;&#39; hehe ;) ale teraz to niech się dzieje co tam chce.. $ jest dobrze , Stamkos ???? na niego zawsze można liczyć.

Dziś już taka inna taktyka, ale tylko na dziś stawiania, bo oferta zadowala, także sobie próbuję trochę innych sił, mimo że mam zagranych dwóch zawodników którzy na dziś mam nadzieje, strzelą ale bez zbędnych ich analiz przeze mnie pisanych, napiszę tylko na końcu analizy komu powierzyłem swoje pieniądze. Dzikusy to zespół na pewno bardzo zagadkowy, ale niezwykle silny w różnych formacjach. Nie są chłopcami do bicia i grają bardzo zwinnie i potrafią zadziwić samego siebie, jak i samego przeciwnika. Ostatni mecz w Pensylwanii co prawda, w pierwszej tercji tych akcji nie nawarstwiali sobie ich specjalnie dużo, pomimo dwóch gier w przewadze. Dziś już wylecieli na Florydę. Do ekipy na pewno bardzo podrażnionej ostatnimi porażkami, ale gdzie jak nie na swoich śmieciach Błyskawice zagra swoje najlepsze zawody? Oczywiście, że u siebie w domu. Moim celem jest już księgować w 1 tercji. Błyskawice to wiadomo nie od dziś bardzo zmotywowany zespół zbudowany w szeregi talentów. Mające na celu być jak najwyżej w tabeli, a że sezon jest długi, to i zmęczenie materiału też za sobą idzie w parze. Ale już nie dzisiaj! Błyskawice wiedzą, że nie mogą zlekceważyć Dzikusów bo potrafią zaskoczyć, ale dziś to właśnie gospodarze będą rozdawać karty. Kurs może nie zadowala, ale jak dla mnie się podoba. Liczę ze od pierwszych minut Błyskawice wezmą się do roboty i zaczną napierać na bramkarza gości a jest nim Darcy Kuemper. Mam nadzieje, że się nie zawiodą tą moją dzisiejszą &#39;optyką&#39; pod ten kupon.
Obiecani strzelcy dwaj którzy pograni zostali przeze mnie to:
Forsberg @ 3,15 ⛔ 9 strzałów.. ahh szkoda ????
Tavares @ 2,20 ✅
Również betsson, ale singlami.

Otrzymane punkty reputacji: +7
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Na dzisiaj dubelek na zawodników, związany ze strzałami na bramkę. Pierwszy typ to idąc tropem wczorajszych typów John Tavares i powyżej 3 SOG. Wczorajszy mecz obfitujący w bramki, ale nie w przewagi. A zawsze biorąc pod uwagę taki typ kieruje się tym, że zawodnik gra w liczebnych przewagach i oczywiście jego drużyna potrafi to wykorzystywać. Mowa tutaj przede wszystkim o scoring chance. Nie trzeba specjalnie Tavaresa przedstawiać, bo to zdecydowany lider ekipy Islanders. Ostatnio może jakoś nie bombarduje bramki przeciwników, ale trzyma dobry poziom 2-3 strzałów na mecz. Wiadomo w przypadku powtórzenia takiego rezultatu byłby przegrana lub zwrot jednak kurs wystawiony przez Betsson zdecydowane rekompensuje nieco większe ryzyko. Po prostu przy tego typu zawodnikach warto go złapać, bo w kolejnych spotkaniach może być niższy. Podkreślę jeszcze raz, że kluczem do tego typu będą przewagi, bo przede wszystkim podczas takich okresów John jest w stanie kilka razy uderzyć na bramkę. Przy równowadze też, jednak jak pokazał chociażby wczorajszy mecz ważne, żeby Pens połapali jakieś kary w meczu. Co do drugiego typu na Philla Kessela też dużo by tu pisać. Również lider Maple Leafs, W tym sezonie już 23 pkt, zaś jeżeli chodzi o strzały to 72 w 20 meczach co daje mu 10 pozycje pośród wszystkich zawodników ligi. Ostatnio strzela, aż miło, gdyż w czterech poprzednich meczach wyznaczonej linii nie przekroczył tylko grając z Nashville, co zrozumiałe przypominając sobie co wówczas Toronto zagrało. Detroit przeciwnik niełatwy, zważywszy też na to, że w klasyfikacji strzałów oddanych przeciwko drużynie Red Wings są na trzecim miejscu za Minnesotą i St. Louis. Nie jest odkryciem, że drużyna ta naprawdę w destrukcji radzi sobie dobrze. Jednak Phil to Phil. Człowiek uderzający z wielu pozycji, też ważną rolę odgrywają przewagi , gdzie oglądamy go chociażby z Jamsem van Riemsdykiem. Z którym rozumie się bardzo dobrze. Typy nie na pewniaki, ale w dublu dają niezłe ako, które można średnią stawką zaatakować. Także polecam serdecznie i powodzenia. Ważna uwaga w porównaniu ze wczorajszym typem strzały oddane w dogrywce w przypadku strzelców są wliczane do ogólnego rezultatu.
Typy:
- J.Tavares over 3 SOG @2.00 - Betsson
- P.Kessel over 3.5 SOG @1.85 - Betsson

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Kapitalny mecz był dzisiaj we Florydzie. Miałem okazję obejrzeć całe spotkanie i powiem szczerze, bardzo zadowolony jestem z rezultatu. Mecz był &#39;kąskiem, dla smakosza&#39; Można powiedzieć że obie ekipy się podwójnie zmotywowały i za wszelką cenę byli głodni zwycięstwa. Dzikusy mieli niebywałą szansę doprowadzenia do remisu w meczu podczas tego kiedy w ostatniej minucie dostali szanse gry w przewadze, ale to jak wyłapywał Bishop, to jest jednak coś genialnego. Zwłaszcza, że miał przedwczoraj urodziny to zrobił prezent i dla siebie i dla ekipy wręcz awesome! Podobała mi się zawziętość Stamkosa, gdy podczas pierwszej gry w przewadze postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i bombardował goalie Wild ze wszystkich sposobów. Mecz szybki, nie żmudny a na pewno nie nudny! brawo Tampa! ;) jeszcze 2 lata temu, pamiętam jak im kibicowałem tak i kibicuję teraz, że i tu zajadą daleko podczas regular season.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Winnipeg Jets - St.Louis Blues

Dziś swą uwagę skieruję na starcie w MTS Centre w Manitobie, gdzie miejscowi Winnipeg Jets podejmują dziś wieczorem St.Louis Blues. Będzie to pierwsze z 5 zaplanowanych na ten sezon starć obu zespołów.
Naprzeciw siebie stanie 2 (Blues) i 4 (Jets) zespół dywizji centralnej.
Gospodarze (bilans 10-8-3) przystępują do dzisiejszej gry po dwóch dniach odpoczynku jaki mieli po porażce w ostatnim meczu u siebie z Red Wings (3:4). Jak powiedział Dustin Byfuglien Odrzutowce zagrały bardzo dobre pierwsze dwie tercje jednak w trzeciej oddali inicjatywę gościom z Detroit co skończyło się dla nich tragicznie. Czerwone Skrzydła skrzętnie to wykorzystały i odwróciły losy meczu (strzelając 2 gole w trzecim okresie) na swoją korzyść. Na szczególną uwagę zasługuje bardzo słaba postawa Jets w power-playu. W bieżącej kampanii mają oni zaledwie 8,6% skuteczności w tym elemencie (6 bramek zdobytych) co czyni ich PP drugim najgorszym w całej lidze, co przy 25,4% skuteczności St.Louis w tym elemencie wygląda naprawdę mizernie! Z drugiej jednak strony ich penalty-kill ma się całkiem dobrze (86,1%), który wygląda o niebo lepiej aniżeli PK Bluesmenów (79,7%). W zespole nie ma jakiegoś dominatora jeśli chodzi o zdobywanie punktów i praktycznie cały zespół punktuje równomiernie. W bramce dziś najprawdopodobniej zobaczymy Ondreja Pavelca (bilans w tym sezonie 7-7-2 z 2.25 GAA i .919 SV%).
Goście do dzisiejszego spotkania przystępują w sytuacji b2b po zwycięstwie odniesionym wczoraj w Ottawie z Senators (3:2). St.Louis kończy dziś swój road-trip. Póki co przegrali oni w Bostonie i Montrealu oraz zwyciężyli wczoraj Ottawę. Z całą pewnością w dzisiejszym meczu gracze Blues będą odczuwać zmęczenie wczorajszym meczem + podróżą, gdyż oba mecze dzielą nie całe 24h! Bardzo dobry sezon rozgrywa Tarasenko (12G i 11A), którego dzielnie wspierają Schwartz (7G i 13A) i Lehtera (7G i 12A). Dziś bardzo prawdopodobne, że w bramce gości wystąpi backup Elliotta, a mianowicie Jake Allen (w tym sezonie 5-2-0 z 2.00 GAA i .922 SV%).
Podsumowując mam zamiar zagrać dziś na gospodarzy, którzy moim zdaniem będą w stanie wykorzystać zmęczenie graczy Blues. Bilans h2h obu ekip zdecydowanie przemawia za St.Louis, które wygrało 4 ostatnie bezpośrednie starcia (3 kończyły się różnicą jednego gola na ich korzyść) z 5 rozegranych w tamtym sezonie oraz 7 z ostatnich 10.
Uważam, że dzisiejszym meczem Odrzutowce odwrócą niekorzystną dla siebie kartę w starciach z Blues i odniosą zwycięstwo a więc...Let&#39;s Go Jets!!!
Typ: Winnipeg Jets ML @ 2.09 / Pinnacle ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +41
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
New York Rangers - Montreal Canadiens
Nie no nie mogłem się powstrzymać! Taki kurs na zwycięstwo najlepszej obecnie drużyny w lidze z drużyną niebywale chimeryczną i grającą w kratkę którą są Strażnicy?! Naprawdę???
Montreal niby przystępuje do tego meczu w sytuacji b2b po wielkim zwycięstwie jakim było ogranie Niedźwiadków w TD Garden jednak szczerze wątpię żeby w dzisiejszym meczu Habs przeszli obok meczu. Z całą pewnością i szacunkiem do Bruins śmiem twierdzić, że trener Canadiens przygotował swoich graczy na ten topowy dwumecz i Rangersów traktują na równi z Bostonem. Wpływ z pewnością na taki kurs na Habs ma obsada ich bramki w dzisiejszym meczu ale czy Tokarski jest rzeczywiście taki słaby?! nie sądzę - myślę, że jest niedoceniany przez bukmacherów. W tym sezonie ma bilans 3-1-0 z 1.78 GAA i .937 SV% a w ostatnim swoim występie versus Red Wings zaprezentował się naprawdę solidnie i walnie przyczynił się do zwycięstwa 4:1 w minioną niedzielę. Montreal póki co idzie jak burza. W ostatnich 10 meczach wygrywali 8-krotnie przegrywając tylko z Penguins i Blackhawks u siebie. Co prawda tylko 3 z tych 10 spotkań rozgrywali w delagacji ale u siebie potrafili zdemolować Blues, Red Wings czy Bruins. Wielki sezon rozgrywa Pacioretty i Plekanec których dzielnie wspierają Galchenyuk czy niezawodny na niebieskiej Subban.
Rangers są strasznie chaotyczni i potrafią u siebie zdemolować Pittsburgh (5:0) czy Red Wings aby w kolejnym meczu dostać w MSG baty 5:1 od Tampy czy 3:1 od Edmonton. Póki co tylko jeden gość w ich szeregach nie zawodzi - chodzi oczywiście o Nasha, który ustukał już w bieżącej kampanii 13 goli i 7 asyst. Na swój najwyższy level nie może wskoczyć Lunqvist i mecze dobre przeplata ze słabymi. W ostatnim swoim meczu ograli oni co prawda Flyers (2:0) jednak nie pokazali nic nadzwyczajnego i ograć Lotników w ich obecnej dyspozycji nie jest szczególnie wybitnym osiągnięciem. Strażnicy w dzisiejszym meczu będą starali się uniknąć 14 porażki w 18 meczach a moim zdaniem jednak to im się nie uda i taki kurs na Habs traktuję jako spore value i gram na ich zwycięstwo...Let&#39;s Go Canadiens!!!

Typ: Montreal Canadiens ML @ 2.28 / Pinnacle ⛔⛔⛔

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Montreal Canadiens (-1.5)
vs New York Rangers

▶ [4.340 ] ⛔⛔⛔
Bukmacher:
Pinnacle Dziś moje oczy skierowane są na New York. W tamtejszej hali Madison Square Garden miejscowi Strażnicy podejmować będą grających B2B Habs. Canadiens po wczorajszej (dzisiejszej - jak kto woli) wygranej z Bostonem na pewno są w dobrych humorach i apetytem na więcej. Według mojej opinii mają na to szanse. Fakt, że grają B2B na przeciw Rengersom którzy z powodu burzy śnieżnej nie zagrali ostatnio w Buffalo z miejscowymi Sabres wpływa na pewno nie korzystnie jednak to chyba jedyny aspekt na korzyść gospodarzy. Rangers od początku sezonu grają poprostu źle, nic nie wskazuje, że jest to drużyna która dotarła do finału Pucharu Stanley w zeszłym sezonie. Defensywa kuleje, na dodatek nadal nie zagra Rayan McDonagh. Nie pewny jest też występ Stempniak&#39;a choć coach Vigneault powiedział, że napastnik powinien być gotowy. W bramce wystąpi dziś Lundqvist (GAA 2,68). Przechodząc do Habs jest to drużyna która wprost odwrotnie do Rengers po zeszłorocznych PO nabrali wyraźnego rozpędu. Skrzydłowi Pacioretty i Plekanec oraz bramkarz Price napędzają tą drużynę. Dziś co prawda w bramce Canadiens wystąpi 25 letni Tokarski. W tym seoznie wystąpił 5 razy i notuje GAA 1,78. Nie sądzę, że jest to jakieś osłabienie, bardziej traktuję to jako wdech złapany przez Habs w tym dwudniowym tripie po Wschodnim wybrzeżu. Dziś gram odważnie bo aż -1,5. Canadiens stać na takie zwycięstwo przy obecenj dyspozycji swojej jak i rywali. Let&#39;s go Habs!
Fotka z wakacji na szybko ???? Niestety nie byłem w środku bo kobieta marudziła... a żałuje ;/

I jeszcze kupon:
⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Anaheim Ducks -1.5 @ 2.40 Pinnacle 2:1 ⛔
Ducks to ostatnimi czasy mistrzowie dogrywek - siedem na osiem ostatnich spotkań z ich udziałem wymagało dodatkowego czasu gry. Jednak pomimo, że ostatnie rezultaty dalekie były od ideału (2 wygrane i sześć porażek), to i tak udało im się utrzymać prowadzenie w niezwykle mocnej Zachodniej Konferencji. Nieco słabszej dyspozycji Kaczek upatruję w kilku kontuzjach vide Perry, Beauchemin, czy Smith-Pelly. Wszyscy w/w gracze są już zdrowi i zagrają w dzisiejszym starciu. Między słupkami staną pierwsi bramkarze obu ekip Andersen i Smith. W zespole gości nie zagra Hanzal, który nie tak dawno błysnął aplikując Canucks trzy bramki. Reasumując stawiam na Ducks, którzy w domu będą podejmować za kilka dni znacznie trudniejszych rywali (Calgary i Chicago) niż Arizona. Efektowna wygrana z Kojotami powinna być dobrym prognostytkiem na zbliżające się spotkania.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks

Remis / 3.79 / bet365 ⛔ 4-1 ⛔

Dziś nietypowo jak na mnie, nie grywam remisów w hokeja, ale w tym konkretnym przypadku podejmę to ryzyko. Jastrzębie remisują bardzo rzadko, Orkom dosyć często zdarza się grać dłużej niż 60 minut. Warto dodać, że Hawks grają dziś b2b, po wczorajszym rozbiciu Nafciarzy 7-1 w Edmonton. W konfrontacjach tych drużyn dosyć często padały remisy, co jest najlepszym przykładem tego, jak bardzo wyrównane są te drużyny. Hawks grają podobnie do Ducks, z którymi ostatnio Orki zremisowały i przegrały po karnych. Szczerze mówiąc nie wiem jak mam zanalizować ten typ, bardziej kieruję się przeczuciem i liczę, że teraz mnie nie zawiedzie.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Winnipeg Jets - St Louis Blues

Blues kończą road trip w Winnipeg, gdzie dzisiejszego wieczoru w MTS Centre zmierzą sie z Jets. Goście wystąpią jako b2b i zagrają dziś z backupem Allenem między słupkami. Blues ostatnimi dniami wydają sie łapać zadyszke, choć może to mieć też związek z tym że grają długą serie wyjazdową. Wczoraj ograli Senators, jednak nie była to wygrana w dobrym stylu. Dobrze spisał sie Elliott i to w głównej mierze dzięki niemu udało sie zgarnąć komplet. Wcześniejsze występy w Bostonie i Montrealu były bezbarwne i jak w jednym tak i drugim przypadku Blues musieli uznać zdecydowaną wyższość rywali. Miejscowi Jets ten sezon rozpoczęli względnie dobrze i sądze że tak jak poprzednimi laty tafla w Manitobie będzie im sprzyjać. W bramce Pavelec, który zawodził w ostatnich występach, lecz coach Maurice daje mu dzisiaj kolejną szanse. Jeśli jej nie wykorzysta to może stracić tymczasowo pozycje startera na rzecz Hutchinsona. Blues w ostatnich trzech wyjazdowych meczach wyglądali na przygaszonych i bez tego powera, który odpalają we własnych ścianach. Gospodarze z kolei prezentują aktualnie solidny poziom i w mojej ocenie bedą w stanie spiąć sie na wyżyny, co poskutkuje pokonaniem teamu z Missouri na własnym terenie.
Jets OT 2,03 Pinnacle ⛔

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Ducks - Coyotes
Perry to score @ 2,15 Unibet ! ⛔
Dziś oferta nie zbyt zadowalająca ale można poszukać czegoś sensownego. Kaczory powoli można powiedzieć wracają na odpowiedni tor, wygrywając ostatni dość ciężki dla nich mecz z Nucks. Dziś już grają na swoich śmieciach z Kojotami i to też nie będzie dla nich łatwe spotkanie. Z pozoru Kojoty to na prawdę nie regularny zespół, bez polotu ale mają swoje przebłyski, takie jak nie dawno z rekinami. Zaufam dzisiaj liderowi kaczek, nie kto innemu jak zawodnikowi o nazwie &#39;&#39;Gruszka&#39;&#39; oczywiście po Polskiemu. Dlaczego? Moje argumenty to są takie, że Perry na swojej tafli czuję się jak ryba w wodzie, jest przebiegły, dobrze zwrotny, zwinny. Wie kiedy oddać strzał w najmniej oczekiwanym momencie, wie że stać go na wiele, podczas starcia z defensywą kiedy Ci obok, próbują mu zabrać gumę. Po przeziębieniu Perry jeszcze nie strzelił bramki w reg time, choć miał ku temu dużo okazji. Liczę na przełamanie dziś tej złej passy i w końcu zdobycie gola, bo tych bramek ma co nie miara. Unibet również wlicza dogrywkę!

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom