>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Season 2014/2015

Status
Zamknięty.
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Do Rexall Place w Edmonton przybywają dziś Canucks, którzy wystąpią tam już po raz trzeci w tym sezonie. Jak do tej pory gościom udało sie dwa razy ograć Oilers na ich terenie. Tym razem spróbują tego dokonać po raz trzeci, co moim zdaniem może być nieco trudniejsze ponieważ Oilers nieznacznie poprawili swoją gre i prezentują sie nieco lepiej. W ich bramce wystąpi Scrivens, golkiper potrafiący raz na jakiś czas wyłapać kapitalny mecz. Nie jest to jednak osoba, która zapewni ekipie z Alberty ciągłość na pozycji bramkarza. U Canucks jak zwykle zobaczymy Millera. Od lat znane i renomowane nazwisko w całej lidze. Sezon w nowym teamie rozpoczął wzorowo, lecz ostatnio zaliczył sporą wpadkę przeciwko Coyotes. Ofensywa gospodarzy będzie z pewnością chciała wykorzystać szanse i również zaskoczyć Millera na wzór jaki zrobili to hokeiści z Arizony. Mają do tego wszystko co trzeba a więc szybkość, zgranie i ogromne ambicje. Canucks to rutynowany team, który z pewnością wykorzysta nastawiona na ofensywe otwartą gre Nafciarzy. Tak więc moze zdarzyć sie wszystko. Ale jestem pewien że bedą tutaj bramki. Wyjątkowo uderzam tym razem w over.
Over 5,5 2,22 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +30
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Philadelphia Flyers vs New York Rangers 60&#39;

▶ [ 2.120 ] ✅✅✅
Bukmacher:
Pinnacle Każdy kto śledzi NHL pamięta spotkania tych ekip z PO gdzie po zażartym pojedynku rozstrzygniętym dopiero po komplecie 7 spotkań drużyna Rangersów uporała się z Lotnikami. Dziś pierwsze spotkanie tych ekip w nowym sezonie. Chciałbym zauważyć i przybliżyć tym którzy czytają temat jedną prawidłowość. Zwróćcie uwagę na to, że oba zespoły brylują w swoich bezpośrednich pojedynkach na własnych taflach. Tak w PO poza jedną wymianą zwycięstw home/road wszystkie pozostałe to zwycięstwa na własnej tafli. Druga sprawa - tak samo wygląda sytuacja w regular season. To tak z moich spostrzeżeń. Wracając do dzisiejszego spotkania... Lotnicy chyba zapuścili już korzenie bo ostatni mecz grali 3 dni temu kiedy to polegli na wyjeździe z Habs 6:3 po moim zdaniem bardzo dobrym meczu. Habs skutecznie punktowali w PP gdzie wykorzystali 3/4. Rangers dostali lanie od Błyskawic, a wcześniej dwa razy pod rząd w karnych. Kibice w MSG na pewno są spragnieni zwycięstwa w reg time pokroju tego z Pingwinami. W składzie Rangers zabraknie Stempniak&#39;a, ale myślę, żę większą stratą jest tutaj brak Giroux&#39;a w drużynie Flayers. Bet typu &quot;na przełamanie&quot;. Rangersi na pewno mają już dość rzutów karnych, na pewno chcieli by pokazać swojej publiczności, że potrafią u siebie wygrywać. Mam nadzieje, że Nash i spółka skopią dziś tyłki Jaskółeczkom. Let&#39;s go!​

Otrzymane punkty reputacji: +10
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Over 5,5 / 1.70 / Unibet ✅ 5-2 ✅
Typ, który od razu wpadł mi w oko. Liście po blamażu w meczu z Drapieżnikami, który przegrały 2-9 podejmą kolejną drużynę, która gra świetnie w ofensywie. Gospodarze mają potężne problemy w grze defensywnej i ciekawi mnie to, czy goście będą w stanie to wykorzystać. Dyspozycja Callahana i Stamkosa w ofensywie jest godna pochwały i pozazdroszczenia. Wiadomo jak gospodarze grają w obronie. Jeżeli &quot;nie gra&quot; Bernier to nie gra nikt. Phaneuf słaba forma, od niego wymaga się jeszcze więcej niż od reszty graczy, bo jako kapitan on powinien ciągnąć ten wózek o nazwie Maple Leafs. Nie robi tego, i gdyby nie Kessel, który jako jeden z nielicznych graczy jest w formie takiej, że nie przynosi wstydu, to byłoby jeszcze gorzej niż jest, choć to i tak nieprawdopodobne. Nie sądzę, że Liście mogą zagrać gorzej niż ostatnio z Predators, ale wydaje mi się, że i tak bramki mogą się sypać niczym z rogu obfitości. Błyskawice grą w obronie również nie grzeszą. Można stwierdzić, że w tym sezonie ich dewizą jest strzelić więcej goli niż rywal i dziś liczę na to, że ta taktyka nie ulegnie jakimś gwałtownym zmianom. Tampa to póki co najlepszy atak w lidze i grzechem byłoby nie wpakować dziś krążka parę razy do sieci ekipy z Toronto, a i gospodarze przecież też coś ustrzelą.
San Jose Sharks - Florida Panthers

Panthers OT / 2.65 / Unibet ✅ 2-3 SO ✅
Ktoś czytając tyn typ pomyśli: debil, czy naje****? Prędzej to pierwsze niż drugie, ale nie mam o sobie aż tak niskiego mniemania... ???? Do rzeczy.
Rekiny ostatnio trochę sobie z ludźmi lecą w kulki, grają słabo i niezbyt przekonująco. Nie widać większych chęci do gry. Ostatnio dwa mecze z dogami, jeden przegrany wyraźnie z Szablami i wygrany z Canes mecz dzięki Grosenickowi, który obronił wszystkie 44 strzały. Szacunek. Jednym słowem ciężko się ostatnio ogląda ekipy z SJ.
Co do Panter to co tu dużo mówić. Grają ciężki road-trip. Rozbili Ducks, by zostać zmiecionymi przez Kings. Wolałbym, żeby kolejność była odwrotna, ale niestety nie jest to koncert życzeń. Pantery miewają dobre spotkania i potrafią pokazać &#39;pazur&#39;. W tym sezonie ograli Sharks u siebie 4-1 po dobrej grze. Jest to dziwne, ale gracze z Florydy lepiej grają z wyżej klasyfikowanymi drużynami niż z tymi, które powinny być teoretycznie w ich zasięgu. Osobną rzeczą jest to, że Pantery zupełnie &#39;nie leżą&quot; Rekinom i można to otwarcie powiedzieć. Podobnie Rekiny mają z Szablami, z którymi ostatnio wygrali 4 lata temu, a ostatnie 8 spotkań pomiędzy tymi drużynami to pasmo porażek. Poza tym te wszystkie &#39;underdogi&#39; muszą kiedyś punktować, a ich czas nadszedł, albo zbliża się wielkimi krokami i możemy się w najbliższym czasie spodziewać kilku niespodzianek.

Otrzymane punkty reputacji: +61
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Tampa OT |1.80| Unibet !
⛔ a następny mecz Liście przegrają, nawet jak by mieli grać z Oilers ;)
ee grają z Wings, to już wiem co tam się wydarzy :cool:
W końcu już dziś nas oferta rozpieszcza i można wynaleźć sobie jakiś mecz, który miejmy nadzieje będzie po myśli. Ja już upatrzyłem swój typ po bardzo fajnym kursie, który może wieczorem spaść. Znowu ruszam do Toronto, nie tym razem po &#39;under&#39;, który ostatnio pięknie zrobił &#39;over&#39; ale po ekipę która od samego początku sezonu wie że im wyżej podniesie poprzeczkę swoim rywalom, tym trudniej będzie im ją dotknąć. Nocą polskiego czasu zobaczymy ciekawy matchup Liście, grają z Błyskawicami. Gospodarze po ostatniej srogiej porażce na swoich śmieciach zagrali totalny piach. Zero polotu, jakiejkolwiek ambicji na lodzie, a goalie Leafs grał jak by nigdy przedtem nie rozegrał meczu w NHL. Idę w stronę Błyskawic, ekipie niezwykle mocnej i z charakterem. Mająca w swoim rosterze dużo perełek którzy spisują się badzo solidnie i co najważniejsze mają ku temu chłodny umysł, kiedy sytuacja robi się na prawdę poważna. Jeszcze w tamtejszych playoffach Tampa można powiedzieć nie istniała. Można teraz powiedzieć, że w końcu wzięli sprawy w swoje ręce i choć jeszcze dwa lata temu byli niezniszczalni przez połowę sezonu na swoich śmieciach tak teraz grają bardzo poprawnie i w delegacji. Kapitalna robotę odwala nie kto inny jak Johnson. Zawodnik który ma już 15 asyst, z czego zauważyłem że podczas gry w przewadze trener Błyskawic Jon Cooper daję mu grać jak najdłużej. Już nawet Stamer nie gra tak długo podczas tej fazie gry niż Johnson. Nie można na pewno Stamkosowi zarzucić aktywności w meczach bo i też tych asyst ostatnio dużo namnożył. Będzie to na pewno ciekawe starcie, ze względu na to, że Kessel jeśli dziś ulokuję gumę w sieci to zrówna się ze Stamkosem bramkami, ale nie sądzę aby Stamkos spoczywał dzisiaj na laurach więc i tu on będzie grał swoje i koledzy mu pomogą. Stawiam na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Ostatnie 3 typy to kompletna bryndza, na dziś dwie propozycje i mam nadzieję że w moim poście zagości zieleń.

Philadelphia Flyers- Minnesota Wild
Claude Giroux over 4 shots on goal @ 1,85 betsson
✅ 5 po 23 minutach gry ✅ finalnie 7 ✅

Przyznam szczerze, pierwszy raz w tym sezonie gram liczbę strzałów zawodnika. Linia wydaje się być wysoka ale tylko wydaje. Wszystko za sprawą troszkę innego stylu gry jaki prezentuje nam #28 w tym sezonie. Patrząc statystycznie, Claude oddaje w tym sezonie średnio 4,6 strzałów na mecz. W poprzednich latach ledwo jeden raz przekroczył linię 3 strzałów na mecz i to zaledwie 3 lata temu. W tym sezonie to średnia sporo ponad linię a jeśli chodzi o mecze domowe jest jeszcze lepiej. Łącznie Giroux rozegrał takich spotkań 8 i oddawał w nich 48 strzałów co daje nam równe 6 strzałów na mecz. Co ciekawe na te 8 spotkań, aż 7 przy takiej linii zapłaciłoby nam na plus a tylko 1 na minus. Dziś rywal z wyższej półki, a więc i szansa na wyrównany mecz do samego końca a to zwiększa szansę powodzenia typu.

Dallas Stars- Arizona Coyotes
Stars OT @ 1,65 Pinnacle
✅ 3:1 ✅

Dallas wykorzystało już margines błędu. Jest to dość ważny mecz w perspektywie walki o PO. Ktoś pomyśli, liga gra dopiero 1,5 miesiąca a ten kolo pieprzy coś o play-offach. Oczywiście nie jest to ostatni dzwonek ale jeśli w grze Stars coś się nie poprawi tu i teraz, w kwietniu właściciele będą mieli niewesołe miny. Właściwie to w ich grze dobrze funkcjonują tylko 3 elementy: Seguin, Jamie Benn i Spezza. Reszta drużyny zawodzi na całej linii. Słabo broni Lehtonen a jeszcze gorzej Lindback. Niewypałem tego sezonu jest Hemsky który chyba sam zastanawia się po co tu jest. Bilans na własnym lodzie fatalny, 10 spotkań i tylko 1 zwycięstwo nad Canucks prawie miesiąc temu. Kibice powoli zaczynają olewać mecze Stars i na dzisiejsze spotkanie wejściówki można nabyć za jedyne 8$. Trzeba zrobić coś by zaufanie odbudować na nowo. Trzeba po prostu wygrać to spotkanie. Rywal jak najbardziej w zasięgu, ale grający przyzwoicie na wyjazdach. Drużyny spotkały się w tym sezonie już raz i górą byli Stars wygrywając 4:3 w delegacji po bardzo emocjonującym spotkaniu. Mam nadzieję że tych emocji będzie dzisiaj mniej i Stars wygrają pewnie to spotkanie zdobywając 2 punkty.

Otrzymane punkty reputacji: +43
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ottawa vs Nashville Predators
Co jak co, ale po Predators wyniku 2:9 na wyjeździe to bym się nigdy nie spodziewał :grin: Jednak z drugiej strony, nie można się dziwić że NSH gra tak jak gra, według mnie jest to bardzo dobrze poukładana a zarazem zbilansowana drużyna. Nie można powiedzieć, że nie ma tam lidera, bo oczywiście naturalnie naznaczony jest Shea, ale poza nim jest jeszcze kilka jednostek jak choćby świetny Forsberg, czy Neal oraz jak zawsze potrafiący się dopasować Ribeiro. Teoretycznie jeśli NSH będą w stanie utrzymać bardzo dobrą dyspozycję do końca sezonu to można mówić o poważnym kandydacie do Stana, ale póki co nie ma się co podniecać bo tak naprawdę jedna dłuższa zadyszka i Predators ze świetnej ekipy zamienią się w średniaka. Póki co jednak trzeba się cieszyć ich grą, od zawsze Wieśniacy bardzo dobrze prezentowali się w defensywie teraz dochodzi bardzo dobra ofensywa i wygląda to naprawdę dobrze. Myślę że mecz w Ottawie nie powinien być tak jednostronny jak strzelanina w Toronto, ale liczę tu, że Predators kolejny raz wyjdą zwycięsko z pojedynku z rywalem z Kanady. Sens jak na razie bez szału, drużyna drugiego planu bez stabilizacji, ostatnie dni bardziej na minus pod względem punktów jak i dyspozycji. Nie wiem co się stało z niektórymi zawodnikami OTT, ale Ryan, Turris czy nawet Karlsson to jak na razie cienie graczy z poprzedniego sezonu. Najpozytywniejszym zaskoczeniem póki co jest Mike Hoffman, ale niestety jeden gracz nie może tu być lekiem na całe zło. Na tę chwilę bardziej cenię gości i myślę że Predators mają tu spore szanse na zwycięstwo.
Nashville Predators ML OT / 1.92 Pinnacle ⛔

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Minnesota Wild -0.5 AH @ 2.20 Pinnacle 3:2 ✅
Obrona Flyers w rozsypce: Schenn, Macdonald i Del Zotto wszyscy quest, o long-termach Timonen i Pronger nawet nie wspominam. Bramkarze bez względu, czy będzie to Mason, czy Emery nie gwarantują spokoju. W dodatku Flyers w trendzie spadkowym: 3 porażki z rzędu. Wild zgoła przeciwnie. Trzy wygrane z rzędu, ustąpił też problem ze strzelaniem bramek (12 w trzech meczach).
Chicago Blackhawks -0.5 AH @ 2.05 WilliamHill 5:4✅
Calgary mają trzy wygrane z rzędu na własnym lodzie. Flames są rewelacją sezonu, ale czy wystarczająco dobrzy by zatrzymać Hawks, u których jako starter Crawford (GAA 1.88 i 92.9% SVS, przy GAA 2.33 i 92% SVS Hillera). Calgary bez Jonesa, Russela, Colborne&#39;a, Backlunda, Stajana, Raymonda.. sporo tego... za dużo na Chicago.
Anaheim Ducks -0.5 AH @ 2.50 Expekt 4:3 Pen⛔
Canucks radzą sobie nieźle, ale nie z drużynami grających fizyczny hokej. Do takich bezsprzecznie należą Ducks. W dodatku u Canucks Lack w bramce, który spisuje się dużo słabiej od nominalnej jedynki - Millera (tylko 89,6% SVS i 3.40 GAA)
LA Kings -1.5 AH @ 2.44 Pinnacle 3:2 ⛔
Obejrzałem Kings z Flames i podobało mi się to co zobaczyłem. Carolina co prawda gra naprawdę dobrze, ale na mocny forechecking Króli odpowiedzi raczej nie znajdą. Do tego obu bramkarzy LA bardziej cenię od Warda o defensywie nie wspominając.

Otrzymane punkty reputacji: +22
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Chicago Blackhawks vs Calgary Flames OT

▶ [2.410 ] ⛔⛔⛔
Bukmacher:
Pinnacle
/Dziś chyba u wszystkich czerwono ???? U mnie dwa wyniki 4:3 zawaliły sprawe... Dziś krótko i na temat bo czas mnie goni. Dziś w Scotiabank Saddledome w Calgary miejscowe Płomienie podejmują Hawks. Mój dzisiejszy typ jest bardziej przeciw Chicago niż za Flames. Zawsze kiedy w pojedynku między tymi drużynami stawiam na Howks to moje konto jest uboższe o pewną kwotę. Mam nadzieje, że nie będzie to coś typu &quot;złośliwość rzeczy martwych&quot; bo przecież grają tam świetni zawodnicy. Poczytałem, posprawdzałem i wyszło mi, że dziś górą będą Flames.Do rzeczy... Mecze pomiędzy tymi drużynami zawsze dawały mi wiele emocji. Zawsze było to tak, że Howks robili najazd na bramke Flames, a Flames z szyderczym uśmiechem strzelali im bramki. Znów pojawia się tutaj aspekt podobny do tego z mojej wcześniejszej analizy. Mianowicie drużyny te preferują do wygrywania swoje hale, z małym wyjątkiem Flames którzy oprócz swojej tafli sprawiają od czasu do czasu psikusy Jastrzębiom w United Center. Jeśli chodzi o dzisiejsze składy to Flames prawdopodobnie bez zmian i jako starter wyjdzie Hiller. Jestem za ???? Co do Howks nie zagra na pewno van Riemsdyk. Flames grają znacznie powyżej oczekiwań. Punktują regularnie i na pewno nie zasługują na miano &quot;Calgary Shames&quot; jak ich określił pewien Kanadyjczyk którego spotkałem w jednym z barów w Zakopanem w czasie zeszłej majówki. Stawiam dziś na gospodarzy, może z pewnym ryzykiem ale świadomie. Let&#39;s go!

Kuponik ode mnie jeszcze:
⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
rijo 407

rijo

Użytkownik
Ottawa Senators - Nashville Predators

Typ: Predators ML OT
Kurs: 1.90
Stawka: 3/10
Bukmacher: Bet365

Dwa dni temu pisałem o meczu Predators z Maple Leafs. Chyba mało kto spodziewał się aż takiego pogromu. Wszystko jednak odbyło się zgodnie z planem - drużyna z Toronto szybko straciła pierwszą bramkę i zaczęła się panika, co świetnie Nashville wykorzystało.

Dziś pojedynek z wypoczętymi &quot;Senatorami&quot;, którzy ostatni mecz rozegrali w weekend. Dla ich kibiców mam jednak złą wiadomość. Dzisiejszy mecz najprawdopodobniej opuści weteran w obronie, Chris Phillips. Opuścił dzisiejszy trening poranny, więc szanse na jego występ są małe. A warto dodać, że to on steruje grą w defensywie zespołu, teraz tym bardziej ciężko im będzie zatrzymać zgraną dwójkę Beck-Nystrom.

O grze Predators ciężko napisać dużo, po prostu idzie im świetnie, wydaje mi się, że w pełni zasługują na razie na miano najlepszej drużyny Zachodu. Przede wszystkim to stalowa obrona, tylko Blues i Penguins mogą na razie pochwalić się lepszym wynikiem straconych bramek.

Senators znowu jakby tego było mało, to nie mogą się pochwalić dobrym wynikiem strzeleckim. Ich najlepszy strzelec, MacArthur, ma zaledwie osiem trafień na koncie. Sam Ekholm go zje.

Nie widzę innej możliwości jak zwycięstwo przyjezdnych. Ottawa znajduje się ostatnimi dniami w bardzo dużym dołku, a przed nimi trudne mecze. Po dzisiejszym meczu spotkania z Blues i Red Wings, to tam raczej mogą pomyśleć o złapaniu punktów.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Montreal Canadiens - St Louis Blues

Kolejnym przystankiem teamu z Missouri podczas serii wyjazdowej na wschodzie będzie Montreal. Miejscowi Canadiens w ostatnim spotkaniu w Bell center zostali zshutoutowani przez zespół z Pittsburgha. Dziś przyjdzie im sie zmierzyć z ekipą równie mocną, jednakże prezentującą inną defensywną filozofie hokeja. W bramce Blues Elliotta zastąpi Allen. Według mnie świetny backup, już dwa lata temu, gdy debiutował w lidze prezentował sie przyzwoicie. Roczne zesłanie do AHL tym bardziej mu pomogło i aktualnie wyrasta na solidnego golkipera. Blues to ekipa nieco lepiej radząca sobie na własnej tafli, niż w delegacjach. W dniu dzisiejszym jednak zmierzą się z zespołem który wbrew pozorom ustępuje gościom niemal w każdym elemencie. Popularni Habs słyną z tego że zazwyczaj dobrze sobie radzą we własnych ścianach, ale z ekipami które raczej okupują bardziej środek ligowej tabeli. W ich bramce stanie Price, który ostatnio lekko obniża loty. Goście to świetny kolektyw i nie sądze aby starter gospodarzy był w stanie zatrzymać ich podobnie jak przedwczoraj Rask. Blues zaliczyli wypadek przy pracy i dziś w mojej ocenie na pozornie trudniejszym terenie zdobędą komplet. Polecam tutaj gości.
Blues OT 1,84 Pinnacle ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Philadelphia Flyers - Minnesota Wild
Flyers 1x |1.65| Unibet !
⛔
Jeszcze jeden mój strzał idzie w stronę dzisiejszego meczu w Pensylwanii. Zamierzam zaufać ekipie Lotników, która u siebie nie pozwala sobie pomiatać a zespół Dzikusów znają można powiedzieć jak własną kieszeń. Team z Filadelfii gra agresywnie na bandach ich gra w przewadze też momentami jest bardzo stabilna. Dzikusy mają na pewno znacznie mocniejszy skład ale jednak nie są regularni i często w delegacjach grają postoje. Parise jest w gazie będzie polował na bramkę gospodarzy ale czy to wystarczy? Nie wiem do końca nie przewidzę tego ale jednak myślę że Flyers tu też nie są bez szans. Giroux jako mózg zespołu Flyers dziś będzie głównym dowodzącym a wiadomo, że on jak się na coś uprze to i to osiągnie. Voracek również kapitalnie, mnóstwo asyst, bramki też strzela. Dobrze się rozumie z Girouxem więc spodziewam się, że to oni dziś dadzą srogą lekcje Dzikusom i będą walczyć z nimi jak na nich przystało. Zwłaszcza że historia spotkań między nimi w Pensylwanii jest większość na korzyść właśnie lotników.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja tam w tych Lotnikach nie widzę nic ciekawego, Giroux to gra &quot;jak mu się zachce &quot; zero stabilizacji i tak naprawde liczyć na niego to Phila jest w pupie. Zresztą wczorajszy mecz pokazał ze Lotnicy nie są w najlepszej dyspozycji. Wild wręcz odwrotnie jest polot jest dobra gra w defensywie a przede wszystkim dobra gra nie tylko Zacha ale tez Vanka, Jason&#39;a, Nino czy Spurgeona nie zapominając o Ryanie. Ogółem Wild solidniejsi i w lepszej formie, jedyne co to ten słaby kurs na ML OT ale jestem dobrej myśli ;)

Otrzymane punkty reputacji: +33
kombajn 282,8K

kombajn

Użytkownik
Hmmm - Flyers nie maja nic ciekawego? - ja bym polemizowal.
Maja wymiatajace dwie pierwsze linie napadu (Schenn - Giroux - Voracek i Read - Couturier - Simmonds). Owszem - nie da sie regularnie wygrywac meczow przy taaakiej ilosci traconych bramek, ale 1.7 na Wild na wyjezdzie, ktorzy przeciez potrafia dlugimi momentami w meczach byc wogole niewidoczni w ofensywie?

sorry za brak ogonkow....

Otrzymane punkty reputacji: +20
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
A ja się przychylę do tego, co napisał Kido. Statystyki nie grają, to fakt, ale w całej historii w Filadelfii Dzikusy wygrały tylko raz w regulaminowym czasie i to bardzo dawno temu. Są takie drużyny i takie mecze, gdzie jakkolwiek dobrze byś nie był dysponowany to nie dasz zwyczajnie rady i wydaje mi się, że Kido ma tutaj nosa. Jednak bardziej niż na Claude&#39;a liczyłbym tutaj na Simmondsa i Braydena Schenna którzy często gęsto potrafią wnieść na taflę więcej niż Giroux. Wg mnie niekwestionowanym liderem tej ekipy jest Voracek i jest w gazie tak jak to Kido wspomniał. Ja pogram ten typ, 1x po kursie 1.65 brzmi całkiem rozsądnie.
EDIT: Strata bramki w ostatniej minucie.. ????

A 85

aksior

Użytkownik
Nie chcę zakładać osobnego tematu, panowie gdzie znajdę jakiś ranking strzelców, analizy, systematykę strzelców konkretnych drużyn? Bawię się jakiś czas w fortunie/sts na strzelców w systemie... i trafiam 4/10 6/11(najlepszy) a interesuje mnie np 7-8/11
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MzA0MzI0ODMxMjYwMDq5AcYmbcufC%2BTl6F0%3D&amp;amp;kind=MAIN
Widze że są drużyny gdzie strzelcy systematycznie co mecz-dwa łupią gole a są takie drużyny że w pięciu meczach każdy stzrelec ma inne nazwisko... najdę gdzieś w sieci jakieś pomoce/info? jak to &quot;rozkminić&quot; ? ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Pittsburgh Penugins - New York Islanders
Gole w przewadze +1,5
|2.10| Betsson !

Po nieudanej nocce czas trochę ochłonąć i zagrać sobie na spokojnie mecz, dla lepszych emocji ale nie za wielką stawkę. Moim ruchem na dziś będzie mecz Pingwinów z Wyspiarzami. Obie ekipy bardzo siebie znają i obie ekipy się nie oszczędzają, a co najważniejsze, Isles mają chętkę na Pingwiny, bo w kolejnym meczu spotkają się już u siebie również z nimi. Ale i tutaj będą zagrażać i robić wszystko aby mecz dla Pingwinów nie był łatwą przeprawą. Faworytem bukmacherów są gospodarze, ja też tak uważam ale nie będzie to łatwe spotkanie. Dziś zamierzam sobie zagrać, że co najmniej dwie bramki wpadną po power play. Kar też powinniśmy dużo zobaczyć bo takie ekipy jak te mają poluzowane hamulce i nie boją się zahaczyć przeciwnika, albo po prostu zrobić coś mu na przekór. Sędziowie to wychwycą a że zawodnicy przeciwko sobie, mnóstwo tych kar odsiadują i po tym bramki padają to i dziś też nie będę miał nic przeciwko. Minimum dwa gole. Pingwiny maja powerplay opanowane do perfekcji, co mecz i ten aspekt zamieniają na gola, a nawet pamiętam kiedyś ich mecz jak mieli 6 gier w przewadze w jednym meczu i wszystkie te sześć zamienili na bramkę. Wyspiarze mają to do siebie, że z takimi ekipami jak Pingwiny się diametralnie podwójnie motywują i Pingwiny też będą mieli ciężkie z nimi starcie. Gry w przewadze na pewno zobaczymy, jak po jednych i po drugich stronach. Mam tylko nadzieje że zaowocuje to w bramki, bo Pingwiny słyną od tego, że dużo bramek strzelają podczas tej fazy gry.

Otrzymane punkty reputacji: +2
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Boston Bruins 60&#39;
vs Columbus Blue Jackets

▶ [2.270 ] ⛔⛔⛔
Bukmacher:
Pinnacle
/Dopiero w OT ;/ W ostatniej chwili wystawili zamiast Rask&#39;a Svedberg&#39;a...
Dziś w /TD Garden miejscowe/ Niedźwiadki podejmują ekipe Kurtek z Columbus. Kurtki to jedna z najgorzej grających ekip w Konferencji Wschodniej. Powodem tego zapewne jest liczna liczba kontuzji w tej drużynie. Dziś raczej nie wiele się zmieniło. W Bruins zabraknie na pewno Chary który nadal dochodzi do siebie, a także McQuaid&#39;a który wypadł ostatnio ze składu z powodu złamanego kciuka. Po za tym wątpliwy jest występ Hamilton&#39;a i Marchand&#39;a. W bramce zagra prawdopodobnie Rask - ostatnio z Nutkami zaliczył pierwszy w tym seoznie shutout. Dziś liczę w końcu na dobry występ Lucic&#39;a. W ostatnich czterech grach z Kurtkami zaliczył cztery bramki i trzy asysty. Kolejnym który mam nadzieje, będzie dziś punktował jest Krejci. Wrócił co prawda do składu w meczu z Nutkami ale punktu nie zdobył. W brame Columbus wystąpi prawdopodobnie Bobrovsky. Goalie Kurtek w ostatnich pięciu meczach puszczał średnio 3.62 bramki co pokazuje jak słaba jest defensywa gości. Pomimo braków w składzie Bruins myślę, ze są oni w stanie dziś wbić parę bramek. /Powinni wykorzystać atut swojej hali/ i wygrać w reg time ze słabiutką drużyna z Columbus. Go go go!
/O Faken, korzystam z różnych stron na raz i różnie zaznaczają gości i gospodarzy (lewa strona/prawa strona) zakręciłem się sam pisząc bo byłem święcie przekonany gdy stawiałem i pisałem analizę, że Bruins grają u siebie. No nic, trudno poza lodowiskiem reszta się zgadza. Przepraszam, że wprowadziłem w błąd. Nie będe poprawiał analizy żeby było wszystko jasne do czego ten edit. Gafa jak stąd do Columbus ????
I kupon:
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanisuaw 120

stanisuaw

Użytkownik
@ Sparki
Dzisiejszy mecz odbywa się w Nationwide Arena, a jest to stadion w którym na codzień swoje mecze rozgrywają Kurtki.
Nie myl ludzi ????
5!

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Under 5,5 / 1.80 / betsson ⛔ 3-4 SO ⛔
Dętka :p

Dziś chyba zagram tylko to, choć zastanawiam się nad innymi pozycjami. Żadna z tych drużyn nie grzeszy grą w ataku. Kurtki są mizerne, dużo osłabień i w tym temacie nic dobrego dla Kurtek się raczej nie wydarzy. Brak kilku zawodników nawet niezbyt mocnych powoduje brak możliwości większej rotacji składem.
Z kolei Niedźwiadki póki co nie są tym samym klubem, którym byli rok temu. Nie mają takiej pazerności na gole i niestety nie oglądam ich z tak wielką przyjemnością jak chociażby w poprzednim sezonie. Z najbardziej widowiskowej i zdecydowanie najlepszej ekipy sezonu zasadniczego zostało tylko wspomnienie. Co nie oznacza, że Niedźwiadki nie osiągają dobrych wyników. Dość toporny hokej który teraz grają również przynosi dobre rezultaty, ale nie jest tak piękny i widowiskowy jak był wcześniej. Bruins są zwyczajnie bardziej wyrachowani i zadowalają się niskimi zwycięstwami. Nawet ze słabymi drużynami wygrywają jedną, maksymalnie dwoma bramkami. Nie sądzę, żeby Kurtki miały dziś odpowiednią jakość, żeby wygrać z Bruins, dlatego gram ten under, bo szczerze mówiąc spodziewam się tutaj wyniku 1-3. Mam nadzieję, że skuteczność podobna do wczorajszej, kiedy to udało się parę ziarek zarobić.
Powodzonka i dziękuję za miłe słowa, które kierujecie do mnie jako komentarz do podziękowań za dany typ. ????

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Pittsburgh Penguins- New York Islanders
John Tavares over 2,5 shots on goal @ 1,7 Betsson

⛔ 2 ⛔ prawie 40 minut bez strzału, zabrakło szczęścia
The next one należy do graczy nietuzinkowych. Niewielu jest hokeistów w lidze, właściwie można ich policzyć na palcach jednej ręki, dysponujących takim potencjałem. Wczoraj Giroux, over ogarnął bez problemu, dziś czas na Johna. Linia 2,5 nie należy do najwyższych. Tavares w tym sezonie oddaje średnio 3,05 strzałów na mecz. Na wyjazdach prezentuje się znacznie lepiej, bo strzela średnio 3,45 razy na mecz. Widać więc że linia zaoferowana przez Betsson nie jest zaporowa. Warto przypomnieć że już w tym sezonie drużyny Pens i Isles spotykały się i to nawet na tym samym lodzie. W tamtym spotkaniu #91 strzelał aż 4 razy na bramkę Pingwinów. Drużyny oczywiście dysponują wysokim potencjałem ofensywnym co przysporzy nam wielu emocji, moim zdaniem mnóstwo strzałów i prawdopodobnie emocje do ostatniej syreny. To wszystko skłania mnie do zainwestowania w &#39;C&#39; Islanders.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom