>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Season 2014/2015

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Długo myślałem nad meczem Isles i Flyers i ostatecznie odpuściłem. Niby NYI w formie, jednak Flyers zagrali dobre spotkanie z Kurtkami, zaś z Wyspiarzami mają ostatnio bilans 33-4-3.
Ostatecznie wchodzę w Minnesotę Wild @ 2.33 Pinnacle 4:1 ✅
Dzicy złapali ostatnio świetną dyspozycję. Ich czteromeczowy winning streak został przerwany w meczu z Tamponami, ale przegrać na z Bolts na ich terenie to żadna ujma. Z kolei Flames w końcu zostają sprowadzani na ziemięprzez kolejnych rywali. W ostatnim starciu dali się ostrzelać Preds 30-50 i mimo, że na minutę przed końcem przegrywali 0:2 zdołali wyciągnąć remis w czym bez wątpienia pomógł brak koncentracji Nashville oraz fatalny błąd Rinne przy drugiej bramce. Jednak mając na uwadze to spotkanie, jak również jakie bęcki Floryda zebrała w LA stawiam dziś na Wild.

Otrzymane punkty reputacji: +10
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
New York Islanders - Philadelphia Flyers

Na Long Island zawitają Flyers, gdzie w hali Nassau Coliseum podejmą lokalnych Isles. Gospodarze zaliczyli udany dwumecz z Penguins, zgarniając komplet punktów. Dziś przyjdzie im sie zmierzyć z kolejną ekipą rodem z Pensylwanii. Flyers przystąpią do tego meczu z Masonem między słupkami. Na pewno nie jest to żaden wirtuoz wśród bramkarzy, jednak miewa dobre momenty i dziś może być mocnym punktem gości. Faktem jest że Isles idą ostatnio jak burza. Ofensywny i skuteczny hokej znajduje zastosowanie przez co zespół stale pnie sie w góre tabeli. W starciu z Flyers może wyglądać to jednak nieco inaczej, gdyż goście to również ekipa propagująca ofensywny styl. Jak na razie spisywali sie słabo na wyjazdach, co według mnie było przyczyną słabej postawy formacji defensywnej, która w raz z bramkarzami nie była w stanie skutecznie zatrzymać naporu rywala. Ostatnio zauważyłem nieznaczną poprawe w tym elemencie, co od razu poskutkowało mniejszą ilością straconych bramek. Flyers myśląc o wywiezieniu punktów z Uniondale muszą pójść do przodu i zagrać najlepiej jak potrafią. Nie będzie to łatwe, ponieważ gospodarze od tego sezonu mają w bramce Halaka, ale Giroux i spółka mają możliwości i chęci by dzisiejszego wieczoru sprawić małą niespodziankę i ograć Isles na ich terenie. Kurs zachęcający, tak więc z dużym przekonaniem celuje w gości.
Flyers OT 2,44 Pinnacle ⛔

ajgro 55

ajgro

Użytkownik
Cóż granie na Flyers uważam za dość ryzykowne, szczególnie, że Berube dzisiaj ogłosił, że bierze 7 obrońców i z przodu będą tylko 3 pełne formacje w perspektywie jeszcze Rinaldo i Bellamere. Czyli zapowiada się na masę żonglowania liniami podczas meczu, co rzadko kiedy wychodzi na dobre ???? Wiadomo dobry mecz z Kurtkami, ale to tylko Columbus nie ma co się czarować Islanders to ekipa o wiele lepsza szczególnie w tym sezonie. A na dodatek u siebie w tym sezonie record 6-2-0, a Lotnicy na wyjazdach 2-6-0, z czego ostatnie 4 mecze na lodzie rywali w plecy. Swoją drogą wątpie, żeby Head Coach Flyers dotrwał na ławce do końca sezonu heh

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piscatella @ wie co robi.. ostatnio ma smykałkę do takich kursów, ja szczerze wolałbym Wyspiarzy, ale Lotnicy to też nie są chłopy do bicia. Mimo, że grają momentami bez polotu i nie stanowią jakiegoś wyższości nad rywalem tak i dziś będą szukać szansy nad Isles. Wyspiarze chyba dawno nie mieli takiego dobrego i początku sezonu jak teraz to co się dzieje, wygrywając dwa mecze pod rząd z Pingwinami. Podoba się zawziętość graczy z Nowego Jorku a na pewno to, że nie odpuszczają. Również dziś przed nimi kolejne wyzwanie, bo Lotnicy mają to do siebie, że jak tylko &#39;byka, za rogi&#39; to ciężko jest ich zatrzymać, mimo że z Dzikusami mecz zlekceważyli, wpuszczając gola w ostatniej minucie... Szczerze pograłem Nyquista, z Wings na dziś ale analizować niestety na dziś nie mam czasu... wybaczcie ???? Spokojnej nocy i owocnych typów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rootring 5

rootring

Użytkownik
Dziś Tavares i spółka ustanowili najlepszy start w historii. Szkoda, bo sam przeczuwałem niespodzianke ale nic ???? . Dziś obejrzeliśmy popisy Masona i Halaka. Niby bez bramek a mecz należał do ciekawych, który sie fajnie oglądało.

bezpiecznik 414

bezpiecznik

Użytkownik
Nashville Predators vs Los Angeles Kings

Kings OT - 2,17 Pinnacle ⛔

Typuję dziś gości z dogrywką i karnymi. Jakoś nie wyobrażam sobie tutaj kolejnej, po nieudanej wizycie w Dallas, porażki mistrzów. Mimo świetnej dyspozycji Drapieżców w tym sezonie, potknięcia nie omijają nawet najlepszych.
U Królów zawodzi ostatnimi czasy defensywa (4 gole stracone ze Stars, ostatni shutout miesiąc temu) i tutaj liczę na pełną mobilizację i poprawę gry formacji obronnej. Rywal niewygodny - dwa ostatnie spotkania to zwycięstwa Preds, tym bardziej liczę na przełamanie i wyrównanie rachunków.
W bramkach póki co zapowiedziani Quick i Rinne - szykuje się interesujący pojedynek topowych goaltenderów.
Uważam, że taki zespół jak Kings mobilizuje faworyzowany przeciwnik i w tym prestiżowym spotkaniu stać ich na zwycięstwo. Nie ukrywam, że to typ mocno intuicyjny, bowiem więcej argumentów dziś po stronie Predators w postaci własnej tafli i wybornej dyspozycji w tym sezonie. Jednak sezon już w pełni i po serii zwycięstw czas na sprowadzenie Preds na ziemię.
Przy wyborze typu, w sytuacji gdy spotkanie wydaje mi się mocno wyrównane, zwyczajnie skłaniam się ku lepszej ofercie kursowej.

Otrzymane punkty reputacji: +29
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Po ostatnich trzech słabych typach przyszła pora na chwilę odpoczynku, żeby nie ciągnąć słabej serii. Jednak dzisiaj wracam z pełną wiarę w pierwszy typ na najbliższą noc.
St. Louis Blues - Ottawa Senators
Nutki podejmują dzisiaj u siebie Ottawę, z którą nie tak dawno mierzyli się w Kanadzie. Wówczas górą była drużyna St. Louis wygrywając 3:2. Gospodarze wracają po wojażach wyjazdowych z niezłym bilansem dwóch zwycięstw i dwóch porażek. Początek serii to porażki z Bostonem i Montrealem, jednak później przyszła wspomniana już wygrana z Ottawą oraz Winnipeg. Goście natomiast dzisiejszym nocnym spotkaniem z Detroit zainaugurowali pięciomeczową wyprawę po obcych lodowiskach. Jednak nie sam mecz mnie będzie interesował tylko ponownie zakład na zawodnika. Wyszukałem w Marathonebet całką niezłą promocję na Joriego Lehtere. Fin w końcu dostał swoją szansę na grę w NHL po czterech sezonach spędzonych w KHL. Śledząc karierę Lehtery w barwach Lokomotivu oraz Sibiru wydawało mi się, że tylko kwestią czasu będzie jak ktoś po niego sięgnie z NHL. Dostał szansę w drużynie przez którą był draftowany w 2008 roku. Aklimatyzacja w Stanach szła dość mozolnie, ponieważ w pierwszych 9 meczach punktował tylko dwukrotnie. Jednak później formacja Schwartz - Lehtera - Tarasenko zaczęła seryjnie zdobywać bramki. Spośród ostatnich 11 meczów Jori punktował, aż w 10! Jedynym spotkaniem bez punktu była porażka w Bostonie 0:2. Nie każdemu kto brylował w KHL udaje się zrobić karierę w NHL. Jednak Lehtera wykorzystał swoją okazję i stanowi teraz o sile ofensywy Nutek. Kurs 1.65 na jeden punkt wydaje się być naprawdę bardzo dobrą promocją. Dla niewtajemniczonych w Marathonbecie w tym zakładzie liczy się tylko regulaminowe 60 minut.
Typ:
- J.Lehtera zdobędzie pkt @1.65 - Marathonbet ⛔
Fin w cieniu innych kolegów, St.Louis tylko z dwoma golami, dość mizernie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Anaheim Ducks- Calgary Flames
Ducks 60&#39; @ 2.00 William.Hill
✅ 3:2 ✅

Biorę bo kurs zacny, w innych bukach max 1,9. Ducks są ostatnio lekko pod formą ale ile jeszcze taka drużyna może cieniować? Pomimo licznych kontuzji, do składu na dobre wrócili już Perry, Maroon i Palmieri a więc siła ofensywna zdecydowanie wzrosła. W bramce zapewne zagra Andersen ale tak naprawdę czy zagra on czy Labarbera spodziewam się dość wysokiego poziomu. Co prawda kontuzjowany jest Lovejoy ale jest jeszcze grono świetnych obrońców jak Beauchemin, Vatanen czy Fowler.
Flames spisują się powyżej oczekiwań, w bramce prawdopodobnie Hiller a więc ex goalie Ducks i można spodziewać się dużej mobilizacji z jego strony. Fantastyczny sezon jak na obrońcę rozgrywa Giordano, jednak uważam że Flames to nie ta para kaloszy co Ducks.
Perry czy Getzlaf to zawodnicy którzy są w stanie w pojedynkę pokonać drużynę Flames i mam nadzieję że dziś 2 punkty zostaną w Kalifornii.

Otrzymane punkty reputacji: +4
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets

Ostatnie trzy dni w moim wykonaniu to jedno wielkie pasmo niepowodzeń. No cóż, wygląda na to że Listopad drugi rok z rzędu nie będzie dla mnie zbyt udany. Pod dzisiejszą analizą obrałem spotkanie w Ohio, gdzie tamtejsi Jackets podejmą przyjezdnych z Winnipeg. Goście w ostatnim spotkaniu polegli u siebie z St Louis, prezentując brak większego zaangażowania w defensywie oraz łapiąc głupie kary, które to poskutkowały utratą dwóch bramek. Zgodnie z moimi przewidywaniami w ich bramce zobaczymy dziś Hutchinsona, który tym samym po raz kolejny otrzyma szanse. Między słupkami gospodarzy stanie nominalny starter Bobrowski, który przed tygodniem powrócił do gry po kontuzji palca. Jak narazie niespecjalnie widać jego obecność w wynikach, gdyż Jackets przegrali trzy razy z rzędu. Trzeba tutaj jednak zaznaczyć, że grali z zespołami na ten moment mocniejszymi od siebie. Jets są według mnie jak najbardziej w ich zasięgu, ponieważ to co prezentowali ostatnio nie wyglądało zbyt ciekawie i w dniu dzisiejszym nawet z ambitnym Hutchinsonem mogą mieć problemy na tafli w Columbus. Gospodarze powoli wracają do swojej normalnej dyspozycji. Uważam że dziś w raz z pomocą co raz lepiej czującego gre Bobrowskiego bedą wieść prym w starciu z obniżajacą loty ekipą gości. Gram na przełamanie swoje oraz gospodarzy.
Jackets OT 1,93 Pinnacle ⛔ Czarna seria trwa...

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Nashville Predators - Los Angeles Kings

Predators OT / 1.83 / betclic ✅ 4-3 SO ✅
Moje typy, podobnie jak Piscatelli ostatnio świecą na czerwono. Trzeba to zmienić. Typ w kierunku Drapieżników przede wszystkim dlatego, że grają koncertowo u siebie, a Króle słabo na własnej tafli.
Po drugie napastnicy Predators są wg mnie w znacznie lepszej dyspozycji niż atakujący Króli. Mam tu na myśli zwłaszcza Forsberga, który zdobywa mnóstwo punktów.
Po trzecie gra obronna. Drapieżnicy mają najlepszą aktualnie obronę w lidze, która jest świetnie kierowana przez Rinne. Sorry, że takimi ogólnikami, ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na pisanie czegokolwiek na forum z powodu nawału pracy. Mam nadzieję, że nastąpi przełamanie złej passy MOICH typów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Vancouver Canucks - New Jersey Devils
Pojedynek dwóch drużyn, które na co dzień dzieli jedyne... 4800 kilometrów. Ale odłóżmy geografię i zajmijmy się typem. Ten podobnie jak popołudniowy obejmuje jednego z zawodników. Konkretnie chodzi o Radima Vrbatę. Canucks na pewno to faworyci dzisiejszego spotkania, Devils to na pewno nieprzyjemna ekipa, która potrafi zaskoczyć, jednak liczę dzisiaj na ich zwycięstwo i... bramkę czeskiego napastnika. Radim w końcu chyba trafił do odpowiedniego zespołu i odpowiedniej formacji. Typowy snajper, potrafiący raz po raz nękać bramkarza drużyny przeciwnej. Od 2001 roku zwiedził już sześć klubów, najdłużej zatrzymując się w Phoenix Coyotes, obecnie Arizona Coyotes. W Kojotach bezsprzecznie jeden z najlepszych zawodników. Transfer do Vancouver to na pewno spory awans, bo przynajmniej ja uważam, że Cans mają znacznie więcej szans na osiągnięcie czegoś na zachodzie niż Coyotes. Doskonałym posunięciem było też ustawienia Czecha razem z braćmi Sedinami. Od początku sezonu widać, że przysłowiowa &quot;chemia&quot; działa jak należy. Cała trójka bardzo dobrze się rozumie i jest najlepiej punktującą formacją w drużynie. Radim złapał ostatnio nieco zadyszki, ale trzy poprzednie spotkania pokazały, że wraca do wysokiej dyspozycji. Trzy mecze z bramkami, po kolei trafiał dwukrotnie z Edmonton i po razie z Anaheim i Chicago. Z 10 bramki zajmuje wysokie siódme miejsce w klasyfikacji strzelców. Co niejednokrotnie już podkreślałem przy takich typach, razem z braćmi Sedinami gra w przewagach, gdzie zdobył 4 z 10 bramek. Może to mieć dzisiaj znaczenie, gdyż PK Devils to zaledwie 74,1% co daje im dopiero 28 pozycję w lidze. Kurs na to, że 33-latek zdobędzie dzisiaj gola jest jak najbardziej warty zagrania. Do tego w Marathonbet kurs na punkt też wygląda bardzo dobrze, także mogę polecić do dubla z Lehterom. Polecam.
Typy:
- R.Vrbata zdobędzie gola @3.15 - Betsson ⛔
- R.Vrbata zdobędzie pkt @1.65 - Marathonbet ⛔
Tylko dwa strzały Radima, do tego Devils zagrali bardzo czysto, Cans grali tylko dwa razy w liczebnej przewadze.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
N. Foligno to score @ 3,55 Unibet ! &lt; 3,40 miałem wcześniej, a teraz jest 3,55 podaję kurs aktualny który pograłem.
⛔
Nick, zaraz po Johansenie póki co jest jednym z najlepszych punktujących w postaci bramki zawodnikiem kurtek. Nie należy do zawodników którzy spoczywają na laurach, a od początku sezonu gra bardzo solidnie, żeby dobić odpowiednio rywala. Ostatnia bramka była dziełem przypadku, ale wie gdzie się ustawić, aby tylko bramkarza po drugiej strony pogrążyć. Duet z Johansem spisuje się i kiedy tylko grają w pierwszej linii, bo dziś tak ma być, z pewnością Ryan będzie pomagał koledze w zdobyciu gola. Warto zaznaczyć, że Nick ma już 10 bramek na koncie. Drużynie Odrzutowców już strzelił i to w delegacji, a dziś na swoich śmieciach po raz kolejny udowodni jakiej klasy jest ten zawodnik. Dostaje dużo minut, dobrze ucieka zawodnikom aby ten miał swobodne miejsce do strzału, także dziś kolejny mecz w ich zasięgu, mam nadzieje i oczywiście obfity w bramkami bo goście słyną od tego że strzałów oddają multum, ale czy będą to efekty? Nie wiem, ale liczę że Foligno zanotuję dziś kolejne trafienie, po pięknym kursie, w Columbus.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Anaheim Ducks vs Calgary Flames
Według mnie kursy na to spotkanie są bardzo dobre ale dla fanów Flames, buki widzę że nie doceniają ekipy Calgary. Właściwie to nie ma się co dziwić bo to co gra drużyna Płomieni to wielkie zaskoczenie, ale jednak to już nie był 1 czy 2 mecze tylko kolejne serie zwycięstw. Osobiście bardzo się cieszę ponieważ Calgary to takie brzydkie kaczątko, niby nie ma tam żadnych gwiazd a jednak jest fajny zespół. Już pomijam dyspozycję Giordano czy Widemana, którzy po prostu eksplodowali z formą albo po prostu zostali w końcu dobrze ustawieni. Ducks w ostatnich tygodniach wcale nie imponują formą, ostatnio seria dwóch zwycięstw, ale tak poza tym nie wygląda to aż tak by wystawić śmieszne 1.90 na Ducks gdy przyjeżdża do nich drużyna może i nieprzewidywalna, ale bardo efektywna. W tym sezonie póki co bilans lepszy na korzyść Flames po wygranej 4:3 SO w Kanadzie. Nie wykluczam, że to dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zbliżone do tego pierwszego. Myślę że wybór Hiller&#39;a na bramkę Flames jest tutaj dobrym wyborem, w końcu kto jak kto ale Hiller chyba zna najlepiej swoich byłych kolegów z Anaheim, oczywiście to działa w obie strony, ale mimo to uważam, że Hiller wracając do Honda Center będzie chciał zagrać tak jak zwykle na tym lodowisku czyli doskonale. W przypadku Calgary jest jeszcze taka śmieszna sprawa, że wspomniany przeze mnie wcześniej Denis Wideman jest najlepszy strzelcem swojej drużyny z 8 bramkami na koncie, wtóruje mu Monahan, ale mimo wszystko jest to dość niespotykane, a zarazem pokazuje jak uniwersalna jest gra Flames w ofensywie i co znaczą w tym wypadku obrońcy. Z chęcią obejrzałbym to spotkanie, bo zapowiada się bardzo dobrze, no ale cóż nie każdy może :razz: Mimo to typ, jak dla mnie bardzo mocny i bardzo prawdopodobny.
Calgary Flames (+1,5) / 1.54 Marathonbet ✅ Hudler ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
ajgro 55

ajgro

Użytkownik
Jets OT @ 1.90 bet365 ✅

A ja dzisiaj gram na Jetsów. Ostatnie dwa mecze wtopy i to na własne życzenie zresztą. Bo jeśli chodzi o przebieg spotkań to nie powiedziałbym, że Winnipeg odstawało od St. Louis czy Detroit. A to z pewnością zespoły teoretycznie o wiele lepsze. Gdyby nie łapanie głupich kar to te mecze skończyłyby się zupełnie inaczej bo gra Jets wyglądała dobrze. Jeżeli się przegrywa dwa mecze i to dwa razy przez głupie kary to kurde no ileż można popełniać te same błędy to jest NHL, a nie niedzielna liga, żeby nie analizować i naprawiać pomyłek z poprzednich spotkań ???? Bobrowski, Bobrowskim, ale Jets mu nie leżą ewidentnie, jego record to 1-2-1 ze średnią puszczonych goli na mecz 4.11. W dodatku główne strzelby Kurtek ewidentnie się zacięły Foligno, Johanssen bez punktu w trzech z ostatnich czterech meczy. Trzeci najlepiej punktujący Hartnell zostaje bez bramki w 6 ostatnich spotkań. Nie ma się co czarować, kto jak nie oni ma zdobywać punkty podczas tylu kontuzji w zespole?? Już nie wspomne, że gra Jackets w osłabieniu to jakaś paranoja w ostatnich 12 na 15 meczy, stracili przynajmniej jednego gola z powodu kary, wliczająć w to ostatnie spotkanie z Flyers.

Otrzymane punkty reputacji: +8
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
St. Louis Blues -1.5 AH @ 2.26 Pinnacle 2:3 Pen z 2:0... ⛔
Sens back to back. W dodatku między słupkami mają Lehnera, który nie jest ostatnio pewnym punktem. Parę dni temu z nim między słupkami przegrali u siebie z Blues 2:3. Blues bez Bouwmeestera, zaś Senators bez Philipsa, także ubytki na remis. Jak dla mnie kluczowa będzie dyspozycja obron, a tę na chwilę obecną zdecydowanie lepszą mają Blues.
Nashville Predators -0.5 AH @ 2.30 Pinnacle 4:3 Pen ⛔
Kings bardzo lubię i kibicuje od pierwszego mistrzowskiego sezonu. Obecnie grają dobrze, ale na pewno nie jest to champions mode. Mają sobie zapewnić awans do play-off, ale najwyższa forma ma dopiero przyjść. Preds mają dzisiaj pokutę do odrobienia za wypuszczenie w frajerski sposób wygranej w regulaminowym czasie w starciu z Panthers, gdzie posiadali olbrzymią przewagę. U gospdarzy między słupkami Rinne, czyli first choice goalie. U Kings Jones, solidny backup, ale zawsze backup, któremu może brakować rytmu gry szczególnie na takich ciężkich wyjazdach.

ajgro 55

ajgro

Użytkownik
Wonderkido wiem, dlatego też napisałem, że w trzech na cztery byli bez punktu ;)
P.S. no i Jackets tracą znów dwie bramki w osłabieniu z przedostatnią drużyną jeżeli chodzi o gre w PP ;)

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Florida Panthers - Carolina Hurricanes
Carolina Hurricanes dziś wieczorem zawita do BB&amp;T Center na Florydzie, gdzie skonfrontuje swe siły z miejscowymi Panthers. Goście kontunuują swój 5-meczowy trip ale póki co jego bilans nie jest dla nich satysfakcjonujący - win w Dallas i porażki kolejno w LA i Kolorado. Dziś wydawać by się mogło okazja przednia na przełamanie - w ubiegłym sezonie Huragany zafundowały Panterom 3-meczowy sweep w którym rozstrzelali ich w bilansie bramkowym 11:3. Jednak graczom Caroliny nie bardzo wychodzi gra w BB&amp;T Center, gdzie polegli aż 4-krotnie na ostatnie 5 wizyt.
Gospodarze natomiast w poniedziałek polegli na inaugurację 3-meczowego homestandu z Minnesotą Wild co było dla nich drugą porażką z rzędu. Ich problem polega na tym, że nie potrafią wygrać 2 kolejnych spotkań a ich bilans w listopadzie prezentuje się następująco (4-4-3).
Moim zdaniem z dzisiejszej konfrontacji zwycięsko wyjdą gospodarze, których szeregi wzmocnili ostatnio dwaj gracze formacji ofensywnych ( Sean Bergenheim i Brandon Pirri) a także fakt, że coraz lepiej spisujący się między słupkami Luongo. Kurs może nie powala dlatego spróbuję pograć win gospodarzy w regular time mając w pamięci, iż w żadnym z ostatnich 10 spotkań pomiędzy obiema ekipami nie było dogrywki a więc...Let&#39;s Go Panthers!!!

Typ: Florida Panthers 60&#39; @ 2.30 / Bet365 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +20
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Tampa Bay Lightning- New York Rangers
Lightning 60&#39; @ 2.10 bet365

✅ 4:3 ✅
Śmieszy mnie ten kurs, imo Rangers w tym sezonie nie są żadną siłą by ustawiać na wyjazdach takie drużyny jak Tampa. W domu, na MSG to oczywiście co innego, Rangers potrafili odprawiać takie drużyny jak Montreal czy Penguins po 5:0 czy Sharks 4:0. Na wyjazdach potrafili przegrać chociażby z Blue Jackets aż 5:2. Lightning rozegrali u siebie 11 spotkań i tylko 3 przegrali. Pozostaałe 8 wygrali i to dość pewnie bo aż 7 razy w regulaminowym czasie gry. Bardzo dobrze gra Stamkos, znakomicie Johnson po którym mało kto by się chyba spodziewał tak wyrównanej walki w klasyfikacji kanadyjskiej ze Stamkosem. Naładowany na pewno będzie Callahan który w szeregach Strażników rozegrał aż 8 sezonów. W bramce Rangers, prawdopodobnie Lundqwist ale i on potrafi rozegrać beznadziejne zawody. Jeszcze nie wiadomo kto będzie starterem Bolts ale jeśli to będzie Bishop- jestem spokojny o typ, jeśli Nabokov będę troszkę niespokojny, może dlatego że po prostu nie lubię tego gościa ????
Reasumując, Lightning w pełni składu stoją przynajmniej półkę wyżej nad Rangers i to oni mają w tym roku wyższe cele niż ubiegłoroczni finaliści.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Do Tampy na Florydzie przylatują dziś Rangers. Będzie to dla nich okazja do rewanżu na gospodarzach za wysoką porażke przed kilkoma dniami w Nowym Jorku. Wygląda na to że Rangers wkońcu łapią regularność i zaczynają grać na właściwym poziomie. Świadczy o tym fakt, że nie stracili bramki w dwóch poprzednich spotkaniach. Tak jak dawny kapitan Rangers, Callahan miał coś do udowodnienia w NY, tak dziś były kapitan Lightning, St Louis wraca na stare śmieci. Ostatnie spotkanie, w którym Rangers zostali zdominowani miało specyficzny charakter. Niby to pare dni, ale jednak tendencja zaczeła sie obracać w strone dzisiejszych gości. Jeśli chodzi o bramkarzy, to wystąpi ten sam duet co przed kilkoma dniami, a wiec Lundqvist i Bishop. Nie spodziewam sie dziś takich błędów po Lundqviscie, jak ostatnio. Bishop z kolei miał wtedy bardzo mało roboty, dostał bagatela 16 strzałów. Jestem pewien że Rangers dadzą mu sie tym razem mocno we znaki. Sądze że bardzo udane spotkanie z Canadiens na tyle zmotywuje cały zespół, że i dziś bedą w stanie to podtrzymać. Lightning to w tym sezonie mocny team, także całkowicie rozumiem faworyzowanie ich w tym spotkaniu. W mojej szczerej ocenie jednakże nie należy skreślać gości, którzy mają dziś swoje rachunki do wyrównania oraz wychodzą na prostą bo bardzo nierównej grze w pierwszym kwartale obecnego sezonu. Po raz pierwszy w sezonie stawiam na Rangers w delegacji. Wierze, że i tym razem mnie nie zawiodą.
Rangers OT 2,35 Pinnacle ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom