no to lecim z tym koksem :twisted: / pinnacle
Denver (-1) 1,820
3-0 na start dla Denver wygląda interesująco. Oakland nie wygląda imponująco, ani nie jest najlepszym wyborem
NFL w ciągu kilku ostatnich lat. Zero organizacji, brak dobrego QB. Broncos 5-1 ATS v Riders, Denver away 8-3 ATS na 11 ostatnich meczu. Może jakiś blowout w wykonaniu Denver?
Minnesota (-6.5) 1,945
dla 49 to drugie wyjazdowe spotkanie. Nie wydaje mi się, żeby mieli tyle pary w offensywie aby powstrzymać Minnesote.
New Orleans (-6) 2,000
Drew Brees i wszystko jasne
Jak dla mnie był on najlepszy w dwóch ostatnich spotkaniach i dziś może być po raz trzeci. NO w offensywie nadal zachwyca i nie wydaje mi się, żeby Buffalo potrafiło ich dziś powstrzymać.
Detroit (+6.5) 1,962
Detroit nieźle zagrało w 1 połowie przeciwko Minnesocie i prowadziło 10-0, ale przegrało. Washington nie ma tyle pary co Vikings. Co prawda wygrali oni ostatnio, z najgorszą ekipą w zeszłym tygodniu Rams, ale mecz zagrali w domu. " Washington is just 3-13-3 ATS against a team with a losing record.". Upatruje tu zwycięstwa Detroit, a z +6.5 nie powinno być problemów.
Atlanta (+4.5) 2,020
"The Patriots are just 2-9 ATS at home" i nie wiem czy Patriots będą potrafili powstrzymać Michael Turner, Tony Gonzalez, Matt Ryan czy resztę offensywy Falcons. Widzi mi się tutaj też over, i nadzieja, że Falcons jakoś znajdą drogę na wygraną albo chociaż na pokrycie hc.
Houston (-4) 2,050
widzi mi się tu public bet, po tym jak Houston pokonało away Tennessee. Jacksonville nie potrafiło w zeszły weekend powstrzymać Arizony a dziś pojawia się niezła ekipa, która spokojnie może ich powstrzymać. " Houston is 7-2 ATS and they are 6-1 ATS in their last seven games at home against the Jags. "
i ostatni Pittsburgh (-3.5) 2,010
po frajerskiej porażce z Miśkami w ostatnią niedziele dziś powinni pokazać się z dobrej stronie jak przystało na ubiegłorocznego mistrza.
edit: Pittsburgh znow w koncowce oddaje zwyciestwo. wyszlo jak widac. nastepnym razem trzeba bardziej pojsc na jakosc a nie ilosc.