Panowie,
Podpisuję się pod słowami Vadera w edit dotyczącymi sensowności pisanych postów. Siła nie w ilości ale jakości. Robimy jak narazie kapitalną robotę, ponieważ jak pisał djkg6, temat jeszcze 2 lata temu był tematem raczkujcym a dzisiaj już ataujemy w preseason. Ale bardzo Was proszę o nawet kilka słów komentarza odnośnie zaprezentowanych typów. Pomaga to nam wszystkim typującym, bo pomimo, że każdy z nas ma własne zdanie na temat typu, zawsze dobrze jest wysłuchać opinni innych i jeszcze raz się zastanowić nad swoim wyborem. Doskonale rozumiem, że jest jeszcze sporo przed sezonem i trochę "wróżymy z fusów" ale liczę, że w zasadniczym aż oczy będą bolały od zielonych plusików. W grupie społecznościowej jest nas 18, więc jeśli każdy napisze coś od siebie, to może nawet popularnością przebijemy temat hokejowy - oczko w głowie Vadera:-D
Co od istnienia oddzielnego działu
NFL, jestm przekonany, że jak nie w tym, to w następnym sezonie na 100% zostanie on stworzony, gdyż zainteresowanie jakim się wykażemy nie ujdzie uwadze moderatorów.
Róbmy dalej swoje i zarabiajmy, to jest naprawdę łatwa dyscyplina do typowania.
A na koniec mała anegdota. Obudziłem się dzisiaj w nocy o 2.30, ponieważ byłem święcie przekonany, że mecz NYG-CAR jest dzisiaj w nocy... ???? Minęło dobre 5 min. zanim do mnie dotarło, że ich Monday to niekoniecznie nasz poniedziałek :-D ech.. starzeje się.