semprebarca
Użytkownik
Chicago Bulls - LA Lakers
Typ: under 195.5 pkt
Kurs: 1,95
Przed nami jeden z tych meczy gdzie mobilizacja wszystkich zawodników jest maksymalna. Obok takiego spotkania nie można przejść obojętnie. Od dawna zauważyłem , że w takich właśnie meczach bardzo często pada mało punktów. Dodając do tego jeszcze wolne tempo gry Bulls i ich dobrą defensywę we własnej hali under bardzo mnie przekonuje. Offensywa Bulls w ostatnim czasie to tylko Boozer i przewaznie nieudolne forsowanie gry przez Belinelliego i Noaha. Deng jest bez formy a w dodatku jego występ jest dzis niepewny. Co jeszcze badziej przekonuje mnie by zagrać under za grubiej. O Lakersach nie ma co sie wypowiadać bo juz wszsytko o tej druzynei zostalo tu na forum powiedziane wielokrotnie. Na wyjazdach punktują dużo mniej niż u siebie . Moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo że oba zespoły nie dobiją dzis do granicy 100 punktów.
Co do wcześniejszego wpisu:
Typ: under 195.5 pkt
Kurs: 1,95
Przed nami jeden z tych meczy gdzie mobilizacja wszystkich zawodników jest maksymalna. Obok takiego spotkania nie można przejść obojętnie. Od dawna zauważyłem , że w takich właśnie meczach bardzo często pada mało punktów. Dodając do tego jeszcze wolne tempo gry Bulls i ich dobrą defensywę we własnej hali under bardzo mnie przekonuje. Offensywa Bulls w ostatnim czasie to tylko Boozer i przewaznie nieudolne forsowanie gry przez Belinelliego i Noaha. Deng jest bez formy a w dodatku jego występ jest dzis niepewny. Co jeszcze badziej przekonuje mnie by zagrać under za grubiej. O Lakersach nie ma co sie wypowiadać bo juz wszsytko o tej druzynei zostalo tu na forum powiedziane wielokrotnie. Na wyjazdach punktują dużo mniej niż u siebie . Moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo że oba zespoły nie dobiją dzis do granicy 100 punktów.
Co do wcześniejszego wpisu:
Występ Currego i Lee jest niepewny . Warto poczekac do wieczora gdy bedzie juz wiecej wiadomo. I jezeli jeden z nich nie zagra, można pograć over drugiego a jeżeli oboje nie wystąpią to skłonił bym sie na win ClippersowCurry over 20,5 1,85 Bwin Curry znowu miał jakieś problemy zdrowotne, ale na szczęście Warriors może kontynuować grę. Rozgrywający Golden State praktycznie nie schodzi z linii 20 oczek, rzuca sporo trójek, a to może być klucz w zwycięstwie nad Clippers. Po dwóch wyjazdowych spotkaniach, GSW czeka ponowny mecz z zespołem del Negro, w pierwszym zagrali kapitalny mecz i goście nie mieli za bardzo nic do powiedzenia. Potem wiadomo LA się odegrało, ale moim zdaniem w dzisiejszym meczu gospodarzy nie są bez szans. Owszem zaliczyli kilka porażek, jednak grali bez Curry'ego, który jest niewątpliwie ich najlepszym graczem obok Lee. Ze Spurs wcale nie zagrali źle, a Jack godnie zastępował rozgrywającego z Oakland. Na pewno brakowało im trafień dystansowych czyli czegoś w czym Curry radzi sobie bardzo dobrze i nawet przeciwko Paulowi był w stanie rzucić ponad 30 punktów. Lee narzeka na jakiś problem, od Curry'ego sporo będzie zależała dyspozycja punktowa drużyny i myślę, że zaprezentuje full swoich możliwości.