bej
Użytkownik
popieram, taka sama linia w tobetMój typ na dzisiaj to James Harden under 26,5 pkt. Huston jedzie na ciężki teren do Indian'y Pacers, która ostatnio słynie ze świetnej obrony. Harden to lider zespołu ale nie rzuci 27 pkt z Indiana Pacers, myślę, że jego licznik zatrzyma się ~20-22 pkt. W tym meczu na pewno nie będzie żadnej strzelaniny nie pozwolą na to gospodarze a co za tym idzie James nie przekroczy bariery punktowej. Może granica nie jest jakaś bardzo wysoka ale na pewno warto skorzystać z tego typu gdyż zespół z Indianapolis to przede wszystkim świetna obrona, którą ciężko pokonać.
Typ: James Harden under 26,5 pkt
kurs:1,85 buk:bwin
myślałem jeszcze nad Denver i Orlando ale postawie na under Hardena.
A co mnie do tego skłania?
ten oto młodzieniaszek
Paul George dostanie zadanie obrony Brodatego i myślę, że wywiąże się z niego na tyle dobrze aby zatrzymać go na poziomie około 20punktów. SF Pacers pomimo zaledwie 22 lat może zaliczyć na swoim koncie dobre występy w obronie przeciwko takim graczom jak Kobe, LBJ czy Wade. Potencjał ma olbrzymi jeżeli chodzi o gre defensywną i jestem przekonany, że w ciągu kilku lat zostanie wybrany do All-Defensive Team. Jedyne co mnie martwi to zdarzające mu się czasami: brak skupienia i cierpliwości w obronie ale cóż w końcu młodość ???? o to słowa Vogela
Podpisuję się pod drugą częścią tej wypowiedzi."I think he's the best wing defender in the NBA," Vogel said. "If he's not the best, he's in the top three."
Odkąd Houston zalicza serie 5L, Harden tylko raz przekroczyl linie 26pkt (z Philą) Przypatrzmy się jednak % w ciągu ostatnich meczy:
z NOH FG 50%, 3PT 50%
z Bostonem FG 47,4% ; 3PT 25%
z Philą trochę lepiej ale to w końcu Philadelpia, która ostatnio gra straszny piach
z Clippersami FG 40% ; 3PT 22%
i popis z Orlando FG 21,7% 3PT 12,5%
chociaż nie wierzę w drugi pod rząd tak słaby występ Hardena to mając dziś naprzeciwko siebie Paula (zresztą nie tylko jego, a całą skupioną na defensywie drużynę Indiany) będzie mu naprawdę ciężko zakręcić w tej granicy 27-30punktów.
James Harden under 26.5 1.85 Tobet
e: dobrze, ze odpuscilem Magic i Denver.
Harden 5-19 i tylko 17pkt
P.George 11-19 i 31pkt, 5 przechwytów.
izzi