Zgadzam się z poprzednikiem. Kilku moderatorów jest co nadużywa władzy.
Z własnego doświadczenia powiem, że jest to
forum bukmacherskie. Zatem pisząc nawet w dziale tematycznym, to piszemy o bukmacherce, a nie streszczamy 70 odcinku m jak miłość.
Nie każdy ma czas wertować tak ogromne forum i pisać w odpowiednim dziale, w którym zapewne ilość odwiedzających osób nawet by nie spojrzała na sugestie / problemy / propozycje.
Co do opinii o Baqu, to również się zgadzam. Chyba jeden z niewielu normalnych, któremu władza na tak znanym forum nie odbiła do głowy. Brutalne, ale prawdziwe i możecie mnie za to zbanować, bo wielu prawda boli. Niestety.
/Edit:
Tymaczasem Gentry złamał system i przeciwko Statowi wystawił Granta Hilla. Gość jest jakimś ewenementem. Prawie 40 na karku i potrafi przykryć tak dobrze w obronie taką maszynę w ataku jakim jest Amare i mimo widocznej różnicy wzrostu.
/Edit 2:
Tak jak pisałem ???? Bucks u siebie mocni i nie przywidywalni i w tym meczu nie pozwolili pokryć handi Żarom ????
/edit 3
na jutro wstepnie
atlatna - indiana ; 1(-6.5) @ 1.85
bobcats - wizards; 2(+5) @ 1.95
nets - bucks; 2 @ 2.08
Bulls - Celtics; 2 @ 2.15
mavs - orland; 2 (-4.5) @ 1.95
/edit 4
Chicago Bulls - Boston Celtics
Typ: 2
Kurs: 2.15
Buk: bwin
Stawka: 5/10
Chicago nie ma ławki. Na jakiej podstawie sądzisz, że Rondo spuścił z tonu? Zobacz ile minut rozegrał! Jego wkład nie był potrzebny do końca meczu, to resztę meczu przesiedział na ławce. Proste. Po co dawać grać i narażać na kontuzję?
Głównym atutem Bulls jest coach TT i swój parkiet. Coach TT zna Boston jak nikt inny. Był asystentem Riversca i kleił im obronę, która wiadomo jaka była w PO. Dlatego pewnie Boston jest dogiem. Rondo - Allen - Pierce - Davis - Shaq. Na pozycji C Byki mają tylko przewagę, bo przy Boozerze Shaq może szybko złapać foule-trouble. Rose i Boozer, to może być za mało na
5j
Proszę nie usuwać tej propozycji, bo to będzie mój typ na jutro. Niestety, ale analiza dopiero w godzinach wieczornych. Może uda się wcześniej, choć wątpię. Value. Proponuję korzystać i dlatego zostawić, aby inni korzystali, bo to wg. mnie dobry typ z wysokim kursemm na C's.
GL