Ludzie. Dlaczego wypisujecie kontuzję Redd'a jak on już od tamtego sezonu nie gra? Kompletny nonsens. Patrzcie na ich grę. Mimo kontuzji prezentują się dobrze. Do tego wysocy są zagrożeniem po stronie Bucks. Teren Bucks, to niewygodny teren. Ilyasova i Bogut są zagrożeniem.
Pamiętacie jak sezon temu Portland walczyli z kontuzjami, a odprawiali faworytów z kwitkiem? Bucks mimo tych kontuzji są mocnym zespołem mimo wszystko. W formie jest weteran i 6th man zespołu Bucks - Earl Boykins. Weźcie również pod uwagę, że Heat cisną od początku. Nie ma przestoju w ciągu meczu jak miało miejsce w ostatniej rywalizacji Heat - Bucks. Robią przewagę na +20 w ostatniej kwarcie. Grają rezerwy Heat, które nie będą w gazie, bo więcej minut jak wiadomo komu przypada. Rotacja będzie wśród Bucks, więc nie ma się co martwić trybem meczowym. Dla mnie no bet.
Uważałbym na handi - w tym meczu.
Propozycje na zawodników:
Paul Pierce over 20.5 punktu @ 1.80. Pod nieobecność Garnetta zdobywaine punktów przenosi się na graczy obwodowych. Z racji, że Toronto nie broni, to Allen i Pierce będą mieli dobre pozycje rzutowe, a podaniami będzie obłsugiwać Rondo. Grają u siebie, więc ze skutecznością Allena i Pierce'a nie będzie problemu.
Łącznie... 20 punktów... Tak jak wspomniałem buki w tych liniach są nieomylni.
Steve Nash over 10.5 asysty @ 10.5 pkt
Podawać ma komu Nash. Knicks nie bronią. Phoenix będą mieli dobre momenty na kontry. Dlatego Nash powinien je uruchamiać. Nash nie będzie chciał wypaść w tle Stoudemire'a. Dlatego on z siebie musi dać dziś 200%. Nash będzie musiał grać z zespołem i szukać podań. 11 asyst w jego zasięgu jak najbardziej, gdyż Knicks nie bronią.
Amare Stoudemire over 27.5 punktu @ 1.75
Kto ma go zatrzymać? Lopez? Gortat? Nie ma takiego zawodnika. Knicks ponownie w gazie. Amare ostatnie sezonu spędził w Suns. Będzie chciał pokazać władzom Pheonix, że zrobili błąd nie dając mu maksymalnego kontraktu. Amare na boisku powinien przebywać 30+ minut, bo ponownie będzie brakować Gallinariego . Pod koszem będzie nie do zatrzymania, a wiadomo, że Knicks, to głównie Felton - Amare. Felton obsługujący Amare
H2H:
Paul Pierce - Ray Allen 1:65 x 2.10 ; 2 @ 2.10
Manu Ginobili - Tony Parker 1.70 x 2.02; 1 @ 1.7 Parker nie wystąpi. Dlatego Manu wygra h2h, ale buk zapewne zrobi zwrot.
I takie luźne spojrzenie na nockę:
Orlando - Houston; 1(-9) @ 1.91
Philadelphia 76ers - Chicago Bulls; 2 @ 1.88
Washingtin Wizards - New Jersey Nets; 1 (-5) @ 2.00
Boston Celtics - Toronto Raptors; 1(-9) @ 1.94