>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 48
⚽Urugwaj - Włochy (2;2) 90&#39;
Urugwaj over 1,5 gola
Kurs; 2.00

Stawka; 4j.
Wygrana; 8j.✅

Urugwaj może się podobać w tym turnieju. W pierwszym meczu zawiedli, ale już np. z Brazylią pokazali się z bardzo dobrej strony. Włosi przemęczeni po półfinale z Hiszpanią, grają słabo w defensywie. Buffon też jakby nie na swoim poziomie. Z Meksykiem strata 1 gola, z Japonią 3 i z Brazylią 4. O ataku Urugwaju nie trzeba mówić, wystarczy jak napisze ;Suarez, Cavani i Forlan. Robi wrażenie. Podopieczni Tabareza wydają mi się bardziej zmobilizowani na ten turniej.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 49
⚽Brazylia - Hiszpania
Typ; Azjatycka liczba kartek powyżej 4 (2,1)
Kurs; 1.9
Stawka; 3j. (zwrot)
Wygrana; 5,7j.

Brazylia gra w tym turnieju dość agresywnie tzn atakująna 30, 40 metrze od swojej bramki. Hiszpania jak wiemy gra tą swoją tikitake... Maracana, stadion wypełniony kibicami gospodarzy. Czy ktoś tu sobie wyobraża Canarinhos w okopach? Myślę też, że ta tiki taka przeżywa mały dołek. Klepać klepią ale jest to znacznie mniej efektowne i efektywne.
Arbeloa, Ramos, Alba, Busqets = kandydaci do żółtka. Arbeloa vs Neyamr? Alvaro jest nerwowy. Ramos również jest słaby psychicznie i łatwo go sprowokować. Na prawej biega Hulk, kawał chłopa z niego. Alba nadrabia szybkością ale czy to wystarczy? Sergio, tutaj widzę świetnego Paulinho wyprowadzającego kontrę. Co Do gosp. Marcelo, Luiz i Luis Gustavo. Odznaczali się w poprzednich spotkaniach agresywnością. Zależy jak się mecz potoczy, linia myślę realna.

Kupon 50

Brazylia - Hiszpania (3;0)

Typ; Brazylia 2,75 Stawka; 2j./5,5j.✅
Podsumowanie czerwca w tym tygodniu/Sesja...​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Statystyki
Statystyki
Podane typy; 25
Trafione typy14;
Nietrafione typy; 9
Zwroty; 2

Łączna suma stawek; 72,5.
Wygrana; 95,96j.

Yield miesiąca; 32,36%

Ostatni miesiąc przed wakacjami a zarazem najlepszy jak dotąd w tym temacie. Szykuje mi się wyjazd i prawdopodobnie wrócę tu dopiero w połowie sierpnia. Oczywiście będę obstawiał, odwiedzał forum ale z tematem dam sobie spokój na jakiś czas. Wierzę, że ktoś korzysta z moich typów i dlatego nie mam sumienia podawania byle czego/
To zresztą nie świadczyłoby o mnie najlepiej.
Jak widać notuje progres :spokodfhgfh:

Statystyki kolejnych miesięcy;
26 Marzec; Yield; -27,62%
25 kwiecień ; 15,74%
24.Maj. 16,72%
Czerwiec; 32,36%

Pozdrawiam, udanych wakacji :grin:​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Nic się nie zmieniło w kontekście założeń z pierwszej strony.
Gram w 365, statystyki co miesiąc itd.

Kupon 1
⚽Man United - Chelsea Zwrot
Typ; 2DNB
Kurs; 2,20
Stawka; 4j.
Kupon 2
⚽Man United - Chelsea
Typ; Chelsea powyżej 1,5 gola
Kurs; 2,5
Stawka; 2j.
Pierwsze hitowe spotkanie Premier League w tym sezonie.
Jak widzicie typuje w stronę Chelsea, dość asekuracyjnie po dobrych kursach. ,,The Blues&quot; wyglądają znacznie lepiej personalnie a to na start sezonu ma według mnie spory wpływ. Drużyny jeszcze się dogrywają i często to indywidualności decydują o losach meczu. Odnośnie Manu wciąż nie wiadomo co z Rooneyem i kogo Moyes ściągnie na środek pola. Chelsea zaczyna cierpieć na nadmiar ŚPO. Wystarczy powiedzieć, że Mata jest na tą chwilę w odstawce przy ustalaniu meczowej 11&#39;.
Sezon temu mecz pomiędzy Manchesterem a Chelsea na Old Trafford mnie rozczarował. United dogrywał sezon w lidze i po słabym widowisku The Blues wygrali 1;0 (gol Maty). Tego meczu w ogóle nie biorę pod uwagę w kontekście dzisiejszych zawodów. Co do goli Chelsea kurs spory a jak grała defensywa United z chociażby z Sevilla? Słabo.
Ogólnie mam nadzieje na mocno overowy pojedynek.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 3
⚽Galatasaray - Real Madryt
Galata over 4,5 rzutów rożnych
Kurs; 1,72
Stawka; 5j.⛔
Analiza w dziale. Przerwa od buka się jednak przedłużyła z powodu kilku spraw. Mam nadzieje, że będę mógł podawać typy regularnie w temacie.

E; 4 rogi, po przerwie 1 rog. Po 2 golu dla Realu Galata kompletenie siadła.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 4
⚽Chelsea over 1,5 gola
1,4⚽FC Porto Win 1,5
Ako; 2.09
Stawka; 5j.⛔

Dziś bez rożnych, po wczorajszej kompromitacji Galatasaray czas na poważniejsze zespoły.

Edit; Myślę sobie Chelsea może mieć problemy, ale te 2 gole wciśnie. Taaa...​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 5

⚽Sevilla - Rayo Vallecano
Typ; Sevilla 1,40

⚽Napoli - Sassuolo (1-1)
Typ; Napoli -1,5 1.47
Ako; 2.06
Stawka; 5j.⛔
Sevilla na ostatnim miejscu w tabeli bez wygranej. Rayo 19.
Podopieczni Emerego od początku zostali rzuceni na głęboką wodę, w pierwszej kolejce Atletico, następnie słabsze Levante i Malaga u siebie. Przyszła kolej na mega trudne wyjazdy - Camp Nou i Mestalla. Valencia akurat w słabszej dyspozycji, ale się przełamali i wygrali, Djukic został. Dziś rywal na pierwszą 3-pkt zdobycz idealny. Rayo Vallecano notujące 4 porażki z rzędu i grające ofensywnie. Paco J. ma jaja i na pewno nie zmieni nastawienia drużyny. Wynik 3-1
Co do Napoli to są w świetnej formie. Pieniądze z sprzedaży Cavaniego zostały rozsądnie wydane. Mazzari nie dawał tego co daje Benitez, regularności. Napoli u siebie z beniaminkiem to muszą być 3 pkt. Sassuolo jak na razie fatalnie 0-0-4.

Kupon 6
⚽Monaco - Bastia
Typ; Bastia +1,5
Kurs; 2.00
Stawka; 2j.⛔
Na Monaco 1,25, skwituje to lekkim uśmiechem. Po prostu mnie ASM nie zachwyca. Bastia jakimś ogórkiem według mnie też nie jest, mimo jednego punktu na wyjeździe są dziś w stanie coś ugrać. W kadrze Bastii znajdują się tacy zawodnicy jak; Landreu, Squiliaci, Romaric, Boudebouz, Sable, Mouilida czy Kesreu. Zawodnicy ograni we Francji z bagażem doświadczeń. (Ilan kontuzja). W Bastii gra też Krasic, tak to ten prawie ,,nowy Nedved&#39;&#39;. Niestety chłop się pogubił i w Bastii ma nadzieje się odbudować. Monaco u siebie w jednym meczu na 3 pokryło te handi.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 8
⚽Real Madryt - Atletico Madryt
Real over 5,5 rożnych
Kurs; 1,72
Stawka; 8j.⛔

Minus. Patrząc przez pryzmat liczby typów jeszcze jakoś się z tym pogodzę. W tym tygodniu zamykam ten miesiąc statystykami i październik może być tylko lepszy. Co do Realu 2 rzuty rożne. Kiedy ostatnio widziałem tak słaby Real u siebie? Chyba mecz ze Sportingem Gijon przegrany 2;1​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 1
⚽Zenit ST. Petersburg - Austria Wieden
Typ; Zenit -1
Kurs; 1,8
Stawka; 4j.
Zaczynam nowy miesiąc. Dziś z Zenit z handi, dlaczego? Zenit wreszcie zaczyna dobrze grać w ofensywie a z tym były problemy. Ilość stwarzanych sytuacji imponuje. Oglądałem ich trochę w tym sezonie i widzę ich dzisiejsze zwycięstwo. Biorąc pod uwagę rywali w grupie (Porto, Atletico) dziś tzw. must win dla Zenita.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 2
⚽Hull City - Aston Villa
Typ; Powyżej 3,5 kartek
Kurs; 1,83
Stawka; 4j.⛔
To win; 7,33
Edit; w I połowie 3 kartki! znowu czegoś zabrakło.
Kupon 3
Schalke DNB (1,33) + Tottenham (1,44)
Kurs; 1,92
Stawka;4j.⛔
Wygrana; 7,7j.

Schalke powoli wchodzi na pewien poziom, lepszy poziom. Ubezpieczam się DNB. Tottenham punktuje bezlitośnie. Przebudowa składu wyszła na lepsze. Z Chelsea wyglądali świetnie, z Anżhi zagrało kilku rezerwowych. Wreszcie Tottenham może zagrać w LM. Co do West Hamu to fatalna dyspozycja na wyjeździe i chyba Big Sam czeka już na mecz u siebie. Nie lubię grać kursów 1,44 mam nadzieje, że tym razem się nie przejadę.

Edit; West Ham - Bez gola na wyjeździe w tym sezonie, najmniejsza liczba celnych strzałów w lidze. dwa gole na wyjeździe West Ham strzelil ostatni raz rok temu. Ich przeciwnik Tottenham, jedna z najlespzych obron w lidze, czołówka Premier League. Wynik 0-3, gdzie tu logika? Ehhh...​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 4
⚽Juventus Turyn - AC Milan (3-2) Buffon
Typ; Juve -1
(handicap azjatycki)
Kurs; 2.05
Stawka; 4j.zwrot

Osłabienia w Milanie ogromne i to głównie do mnie przemawia. Oglądałem Milan w tym sezonie i wygląda to fatalnie, jedyni gracze którzy robią tutaj grę; Balloteli, Sharawy i Birsa dziś nie zagrają. Juventus w lidze bezlitosny, wpadki w LM są dość niepokojące. W lidze Rome trzeba gonić i taki mecz z Milanem, bardzo prestiżowy trzeba wygrać. Jako, że kurs 1,55 mnie nie zadowala to pokuszę się o handi azjatyckie.

Kupon 5
⚽Sevilla - Almeria (2-1)
Sevilla over 1,5 gola
Kurs,1,5
⚽Atletic Bilbao - Valencia (1-1)
Bilbao DNB
Kurs; 1,5
Ako; 2,25
Stawka; 4j Wygrana; 9j.
Zwrot; 6j.
Sevilla jak już wcześniej pisałem ma za sobą etap spotkań z czołowymi zespołami ligi. Dziś zagrają u siebie z Almeria. Ofensywnie podopieczni Emerego wyglądają bardzo dobrze. z Rayo czy Freiburgiem mieli mnóstwo sytuacji. Gram na gole a nie na czystą wygraną, kurs ten sam a według mnie mniejsze ryzyko.
Co do Valencii to mimo iż są wyniki gra wygląda słabo. Bilbao u siebie jest mocne i dziś liczę na ich zwycięstwo.

Kupon 6
Catania 2,00 + Wisla DNB 2,62
Ako 5,25
Stawka; 2j.⛔
Win; 10,5
Wszystko z bet365.
Edit; jest progres, nie przegrywam wszystkiego.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 7
????New York Knicks - Boston Celtics (104-103) Ostatnia kwarta
Typ; Knicks -4,5 Kurs;1,9
Stawka; 3j.⛔

To tylko preaseson dlatego stawka mała. Z oficjalnego konta NY (Twiterr);Mike Woodson will start; Prigioni, Felton, Anthony, Bargiani, Chandler.

Kupon 8
????Phoenix Suns - Portland Trail Blazers (104-98)
Typ; Suns; 2,35
Stawka; 2j.
Wygrana; 4,7j.✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 9
⚽Ukraina - Polska (1-0)
Typ; Ukraina over 1,5 gola
Kurs; 2.00
Stawka; 5j.⛔

Nie ma się co zastanawiać, kursy spadają i pewnie ten trend się utrzyma.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 10
⚽Cork City - Shelbourne
Typ; Shelbourne DNB
Kurs; 3,75
Stawka; 2j.⛔
Edit; Po takich spadkach kursów musiałem spróbować. Jednak Cork City nie pomogło Shelbourne.​

Do góry Bottom