tobias
Użytkownik
Real Madryt - Atletico Madryt
Kupon 16
Azjatycka suma goli w meczu; powyżej 3
Kurs; 1,9
Stawka;5j.
wygrana; 9,5
Kupon 17
Real powyżej 2,5 gola
Kurs; 2,5
Stawka;2j.
Win; 5j.
Kupon 18
Handicap na żółte kartki; Atletico -1
Kurs;2,25
Stawka;1j.
Wygrana; 2,25j.
Kupon 19
Real wykorzysta rzut karny 5,5 kurs
Stawka;0,5j.
Stawka; 1j.
Oto moje propozycje na Finał Copa Del Rey. Mobilizacja w Realu bo to ostatnia szansa na jakiś puchar w tym sezonie. W takim klubie jak Real, sezon bez trofeum będzie ogromnym zawodem. Mecz dodatkowo odbędzie się na Bernabeu, gdzie Real gra otwartą i skuteczną piłkę, dlatego grubiej uderzam w typ over 3. Gospodarze bez Varane'a co niewątpliwie jest sporym osłabieniem defensywny.
Co do Atletico to w tym sezonie nie radzą sobie z ,,Królewskimi".
W pierwszym meczu ligowym na Bernabeu zagrali bardzo słabo. W rewanżu również się nie popisali przegrywając 2;1 z okrojonym personalnie RM. Dziś jednak wierzę, że postawią poprzeczkę znacznie wyżej i będziemy oglądali ciekawy mecz. Jak pokazują ostatnie lata Atletico potrafi grać w finałowych meczach. Przypomnę finał LE z Athletic Bilbao 4-0 i deklasacja Chelsea 4-1 w Superpucharze Europy.
A więc widać, że Simeone potrafi zmobilizować swoich podopiecznych.
Typy które pogram poza tematem;
Strzelą gola; Flacao, Di Maria (o ile będzie w meczowej 11)
Żółta kartka; Costa, Pepe, Juanfran
Wynik 3;1 lub 4;2
Wtopa, te sytuacje Realu jeszcze mi się będą śniły przez tydzień.
Kupon 16
Azjatycka suma goli w meczu; powyżej 3
Kurs; 1,9
Stawka;5j.
wygrana; 9,5
Kupon 17
Real powyżej 2,5 gola
Kurs; 2,5
Stawka;2j.
Win; 5j.
Kupon 18
Handicap na żółte kartki; Atletico -1
Kurs;2,25
Stawka;1j.
Wygrana; 2,25j.
Kupon 19
Real wykorzysta rzut karny 5,5 kurs
Stawka;0,5j.
Stawka; 1j.
Oto moje propozycje na Finał Copa Del Rey. Mobilizacja w Realu bo to ostatnia szansa na jakiś puchar w tym sezonie. W takim klubie jak Real, sezon bez trofeum będzie ogromnym zawodem. Mecz dodatkowo odbędzie się na Bernabeu, gdzie Real gra otwartą i skuteczną piłkę, dlatego grubiej uderzam w typ over 3. Gospodarze bez Varane'a co niewątpliwie jest sporym osłabieniem defensywny.
Co do Atletico to w tym sezonie nie radzą sobie z ,,Królewskimi".
W pierwszym meczu ligowym na Bernabeu zagrali bardzo słabo. W rewanżu również się nie popisali przegrywając 2;1 z okrojonym personalnie RM. Dziś jednak wierzę, że postawią poprzeczkę znacznie wyżej i będziemy oglądali ciekawy mecz. Jak pokazują ostatnie lata Atletico potrafi grać w finałowych meczach. Przypomnę finał LE z Athletic Bilbao 4-0 i deklasacja Chelsea 4-1 w Superpucharze Europy.
A więc widać, że Simeone potrafi zmobilizować swoich podopiecznych.
Typy które pogram poza tematem;
Strzelą gola; Flacao, Di Maria (o ile będzie w meczowej 11)
Żółta kartka; Costa, Pepe, Juanfran
Wynik 3;1 lub 4;2
Wtopa, te sytuacje Realu jeszcze mi się będą śniły przez tydzień.