>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
⚽Real Madryt - Atletico Madryt

Kupon 16
Azjatycka suma goli w meczu; powyżej 3
Kurs; 1,9
Stawka;5j.
wygrana; 9,5

Kupon 17

Real powyżej 2,5 gola
Kurs; 2,5
Stawka;2j.
Win; 5j.

Kupon 18
Handicap na żółte kartki; Atletico -1
Kurs;2,25
Stawka;1j.
Wygrana; 2,25j.

Kupon 19
Real wykorzysta rzut karny 5,5 kurs
Stawka;0,5j.
Stawka; 1j.

Oto moje propozycje na Finał Copa Del Rey. Mobilizacja w Realu bo to ostatnia szansa na jakiś puchar w tym sezonie. W takim klubie jak Real, sezon bez trofeum będzie ogromnym zawodem. Mecz dodatkowo odbędzie się na Bernabeu, gdzie Real gra otwartą i skuteczną piłkę, dlatego grubiej uderzam w typ over 3. Gospodarze bez Varane&#39;a co niewątpliwie jest sporym osłabieniem defensywny.
Co do Atletico to w tym sezonie nie radzą sobie z ,,Królewskimi&quot;.
W pierwszym meczu ligowym na Bernabeu zagrali bardzo słabo. W rewanżu również się nie popisali przegrywając 2;1 z okrojonym personalnie RM. Dziś jednak wierzę, że postawią poprzeczkę znacznie wyżej i będziemy oglądali ciekawy mecz. Jak pokazują ostatnie lata Atletico potrafi grać w finałowych meczach. Przypomnę finał LE z Athletic Bilbao 4-0 i deklasacja Chelsea 4-1 w Superpucharze Europy.
A więc widać, że Simeone potrafi zmobilizować swoich podopiecznych.
Typy które pogram poza tematem;
Strzelą gola; Flacao, Di Maria (o ile będzie w meczowej 11)
Żółta kartka; Costa, Pepe, Juanfran
Wynik 3;1 lub 4;2

Wtopa, te sytuacje Realu jeszcze mi się będą śniły przez tydzień.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 20
⚽Legia Warszawa - Lech Poznań (1-0)
Azjatycka suma goli powyżej 2
Kurs; 1,7
Stawka; 2j⛔
Wygrana; 3,5j.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 21
⚽Rosenborg Trondheim - Molde
Typ 1
Kurs; 1,53
⚽Lask Linz - Feldkirchen
Typ 1

Kurs; 1,1
Ako; 1,68
Stawka; 3j⛔
Wygrana; 5j.

Czas w którym czego się dotknę to⛔. Rosenborg grając od 20 minuty z przewagą jednego zawodnika nie dał rady strzelić nawet bramki.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 22
????Tim Duncan Under 30,5 (Pkt, zbiórki, asysty) (29)
Kurs; 1,83
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,6j.✅

Może dziś przełamię złą passe. Handi i wygranej Spurs nie tykam. Nie wierzę zbytnio w kolejny tak słaby mecz Randolpha i Conleya. SAS zagrało na bardzo dobrej skuteczności z dystansu! Memphis nieco sparaliżowane, obrona również nie funkcjonowała tak jak miało to miejsce chociażby w starciu z OKC. Postanowiłem zagrać Under Duncana, który nie będzie miał łatwo z Randolphem. Popovich daje też sporo minut B.Diaw. Mam też na uwadze dobrą dyspozycje strzelecka ,,Red Mamby&#39;&#39;.
Tak jak przeczuwałem dziś Memphis nie oddało łatwo meczu. Duncan miał problem z faulami, także ✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 23
⚽Borussia Dortmund - Bayern Monachium (1;2)
Typ; Bayern
Kurs; 1,8
Stawka;5j.
Wygrana; 9j.✅

Pobieram już dziś. Goetze out! Dla Borussi dotarcie do finału jest już sukcesem. Widziałem wszystkie pojedynki w tym sezonie pomiędzy tymi drużynami i Bayern prezentował się znacznie lepiej. Nie liczę ostatniego spotkania (rezerwowi po obu stronach). FCB przejechało się po Juventusie i Barcelonie. Są bezkonkurencyjni...​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 24
????Lance Stephenson powyżej 8,5 pkt. (10 pkt)
Kurs; 1,83
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,6j.✅

Kupon 25

????Indiana Pacers over 87pkt; (Indiana 97 pkt)
Kurs; 1,83
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,6✅
Słaba oferta w Bet365 na play-offy :?

Brawo dla Pacers!

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 26
????Spurs over 86,5 (104pkt)
Kurs;1,83
Stawka;2j.
Wygrana;3,6j.✅

Kupon 27
????Kwhai Leonard over 6,5 zbiórek (11)
Kurs;1,71
Stawka; 1j.
Wygrana; 1,71j.✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 28
????Real Sociedad San Sebastian - Real Madryt 3;3
Typ; Real Sociedad
Kurs; 2,4
Stawka; 3j.⛔
Wygrana; 7,2

Real już o nic nie gra. Real Sociedad bije się o LM z Valencia. Dziś goście prawdopodobnie w środku obrony z Carvalho i Albiolem co nie wróży dobrze, ten pierwszy na 100% odejdzie. Realowi zawsze ciężko gra się z baskami. Gorący teren+motywacja gosp.+O nic nie grający Real daje mi wystarczające powody aby postawić na Sociedad!
Tyle setek zmarnować! Głowa mała ????

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 29
????Paul George over 30,5 (pkt, zbiórki i asysty)
Kurs;1,83
Stawka;2j.⛔
Wygrana;3,6j.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 30
????Indiana Pacers - Miami Heat (99-92)
Typ; Pacers -2
Kurs;2,55
Stawka; 3j.
Wygrana; 7,6j.✅

Game 4 przed nami niezwykle ciekawej serii. Przy okazji G3 kursy były 50 na 50. Po fantastycznym spotkaniu Heat nagle kurs 1,68? Masuufffka również poszła. Czy Miami zagra znowu na tak dobrej skuteczności? W pierwszej połowie pobili rekord klubowy w zdobytych punktach w pierwszej połowie (70pkt) Sic! Indiana Pacers według mnie nie zagrała ,,swojego&quot; w obronie. George zdobył ledwie 13 pkt. Większość w 2H kiedy już niemal było wiadomo jak się ten mecz zakończy. Hibbert 4 na 12 z gry? Ten scenariusz nie ma prawa się powtórzyć. Owszem Miami są faworytami tej serii, ale obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie. Oglądając dwa pierwsze starcia w AA tym bardziej.
Big Win!

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 31
????Win Series= Indiana Pacers - Miami Heat
Typ; Pacers
Kurs; 4,5
Stawka; 2j.
Wygrana; 9j.

Zakład długotermionowy w bet365. 4,5? Widzę w tym kursie niezłe Value! Już pierwszy pojedynek był wyrównany. Szalone trójki uratowały Indiane, ale ten buzzer beater Jamesa nie miał racji bytu. Pacers fatalnie pokryli pole 3 sekund, co LeBron skrzętnie wykorzystał. WG3 już mówiłem o tych rekordach. G4 dla Indiany. Teraz powrót do Miami, gdzie podopiecznym Vogela gra się dobrze. Jednym słowem zaniżony kurs na Heat (1,22).​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 32
????Miami Heat - Indiana Pacers
Typ; Pacers over 89pkt
Kurs;1,83
Stawka; 4j.⛔
Wygrana; 7,3j.

Skąd taka niska linia (bet365)? Pacers zdobyli odpowiednio 102,97, 96 i 99 punktów. I co nagle nie przekroczą 89 bo Miami dziś musi wygrać? 23 pkt na kwartę do zrobienia jak najbardziej.
Statystyki na dzień 28 umieszczę w weekend.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Statystyki
Statystyki na dzień 24.V

Podane typy; 24
Trafione typy14;
Nietrafione typy; 10

Łączna suma stawek; 54j.
Wygrana; 63,03j.

Yield miesiąca; 16,72%

Wreszcie udało mi się znaleźć czas na podsumowanie maja. Yield na plus drugi raz z rzędu. Odczuwam satysfakcje i zacieram ręce już na następny sezon. W tym miesiącu liczba typów może zmaleć a to z powodu sesji, która mnie czeka. Zresztą w piłce czołowe ligi europejskie mają wakacje. Jedynie z NBA coś podam.
Jak znajdę czas to jakieś obszerniejsze staty załączę.
Następne podsumowanie zaczynam od kuponu nr 26.

Kolejne statystki 24. VI.
Pozdro.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 35
Wygra Top Model (STS)
Typ; Zuzanna Kołodziejczak Kurs 3,5
Stawka; 4j
Wygrana; 14j.✅

Dziś dość nietypowo. Na wstępie zaznaczam iż jestem jedynie amatorem pięknych kobiet a nie znawcą modelingu. Dlatego stawka powinna być dobrana z rozwagą.
Od początku programu za faworytkę do końcowego tryumfu typowałem Marcelę Leszczak 20l. Marcela wygrywała liczne konkurencje! Ta dziewczyna cechuje się dużą pewnością siebie jak i determinacją do osiągnięcia sukcesu. Podkreślała to wielokrotnie przez co nawet wybuchł konflikt w jednym z odcinków.
Koniec końców postawię na Zuzie Kołodziejczak 19l, która na początku lekko zaszokowała jury przychodząc na casting z kolczykiem w nosie.
Z programu na program co raz bardziej mi się podobała. Jak sam Piróg powiedział w ostatnim odcinku, Zuzia poczyniła największy progres w tej edycji i zasługuje na finał.
Jak wiemy głosować będą widzowie przez co musimy mieć na uwadze, że niektórzy (ba może i większość) będzie kierować się sympatią jak i położeniem geograficznym. Jeżeli chodzi o ten drugi czynnik to Zuzia mieszka w Poznaniu, Marcela jest z Leszna a 2 inne uczestniczki finału Renata (Katowice), Klaudia(Sosnowiec). Tu przewagę widzę po stronie ,,Zuśki&quot;, oczywiście przy pewnych założeniach. Marcela jest z prowincji a Renia jaki i Klaudia pochodzą z tego samego regionu.
Następnie popularność na Facebooku (liczba lubię to) ; Zuzia 190tyś. Marcela 118tyś. Klaudia 30tyś i na szarym końcu Renata 13tyś. Jak widzimy ogromną przewagę w tym względzie ma moja faworytka. A te ,,Like&quot; są potencjalnymi głosami...
Dlaczego nie Marcela? Dziewczyna po prostu zaczęła razić to swoją pewnością siebie. W ostatnim odcinku na pytanie jak sobie poradzi bez j.angielskiego w wielkim świecie modelingu odparła; wrócę do siebie i się nauczę a następnie będę najlepsza. Coś w tym stylu, co mi osobiście się nie spodobało. Nauka języka z jej ust zabrzmiała bardzo banalnie a jednak nie nauczyła się do tej pory.
Przeglądałem również liczne fora z ankietami i opiniami. W ankietach najwięcej głosów otrzymują właśnie Marcela, Zuza i Renia. Głosy raczej po równo.
Oczywiście nie wiemy co się wydarzy dziś w finale i trzeba mieć to na uwadze przy doborze stawki. Kursy w Stsie szaleją także 3,5 może się zmienić. Może namieszać jeszcze Renatka.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 37
????Miami Heat - San Antonio Spurs
Typ; Spurs +4,5
Kurs; 2.00
Stawka; 3j.⛔
Wygrana; 6j.
Przed nami G2 wielkiego finału. W pierwszym meczu nie podałem typu w temacie (SAS win). Przed G1 najbardziej byłem ciekaw jak zagra Leonard vs. LBJ. Nie zawiodłem się na nim. James zdobył tylko 18 pkt. i często musiał się dzielić piłką. Nie bez powodu mam Kwhaia w Avatarze, Leonard mimo młodego wieku zaskakuje spokojem i pewnością.
Nie zachowuje się jak jakiś gwiazdor. Dobrze trafił (Pop).
SaS niewątpliwie nie popełniali tylu strat co Pacers przez co Miami nie mogło grać ulubionych kontr. Siłą rzeczy zdobyli mniej punktów. Uwierzcie, że trójkami mistrzostwa się nie zdobywa! Coś o podkoszowych Heat; Bosh jest mięciutki w obronie, Battier wyraźnie pod formą w PO, Andersen coś próbuje ale zazwyczaj fauluje a Anthony dostaje ledwie kilka minut. Dla takiego TD min 15 pkt. Parker wjeżdża w Heat bez mydła i dziś pogram jego over punktowy. Po tak świetnym występie tylko nabierze pewności. Green i Manu bilansują rzuty za 3. Neal poszarpie a Diaw coś wybroni. Patrzę z ogromną nadzieją na dalsze spotkania. (sympatyzuje ze Spurs).
Dziś Miami pod ogromną presją i James zadba o motywację bluzgając na swoich kumpli... Z jakim skutkiem?
Co do kursów to są śmieszne. Czysty Win Spurs też lekko pogram.
Kupon 38
Parker over 21,5 (1,86)
Stawka 2j. ⛔

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 39
C.Bosh powyżej 13,5 pkt (20)
1,83/ Stawka 2j. /3,65j.✅

Kupon 40
Manu Ginobli powyżej 4,5 asyst
1,71/ Stawka 1j.⛔

Bosh straszy na pół dystansie. Dziś dla Heat ważny mecz i Cris poprawiając skuteczność przekracza linie.

Co do asyst Manu to trzeba wziąć pod uwagę problemy zdrowotne TP. Parker już w poprzednim meczu był oszczędzany. Pewnie gdyby nie stawka tego meczu Tony usiadłby na ławce. Manu doświadczony gość i lubi penetrować. Dziś spodziewam się twardszej obrony Heat dlatego Gino będzie dzielił piłki na obwód.

Kupon 41
Spurs over 94 pkt. (93 pkt)
Kurs 2.00/ Stawka 4j.⛔
Fajny kurs. Zwycięstwa i handi raczej nie biorę pod uwagę, ponieważ widzieliśmy 2 blowouty w dwie strony. Weź tu człowieku bądź mądry...
Spurs u siebie na fali ofensywnej. Te rzuty dystansowe były niesamowite, Neal jak i Green pozamiatali. Koniec końców został pobity rekord trójek w PO! Dziś raczej takiej skuteczności nie będzie. na Twiterze pojawiają się poważne informacje jakoby Miller miał zastąpić Haslema w pierwszej piątce. LBJ pewnie zostanie przesunięty na PF a Miller zacznie na SF. A więc coś nowego w tej serii. Pytanie czy to wypali? Taka doświadczona ekipa pod wodzą Popa powinna sobie poradzić z tym ustawieniem. Miller nie jest zbyt mobilnym graczem, extra passy po obwodzie szybko go zjedzą. Go Spurs!

Na 3 minuty przed końcem rezerwy w Spurs.

Do góry Bottom