>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 22
????La Lakers - San Antonio Spurs (91-86)
Typ; Spurs -4,5
Kurs; 1,95
Stawka; 2,5.⛔
Wygrana; około 5j.

Gospodarze bez Bryanta, gościa który przez ostatnie mecze pchał ten zespół do PO. Wiek i natężenie dały o sobie znać w meczu z GSW. Szkoda Kobego, że przyszło mu grać z takim Howardem.
Typ przyznam ryzykowny! Dla wielu no bet stąd zalecam małą stawkę.
Czy Lakersi bez swojego lidera dadzą radę? Według mnie nie. Spurs grają zorganizowaną koszykówkę i dziś po raz 3 dam im szansę. Mam nadzieje, że Popovich poważnie potraktuje ten mecz i da szansę swoim najwiekszym gwiazdom pograć w LA. Mowa oczywiście O TD i Parkerze. Już widzę jak Parker będzie się wkręcał w pole 3 sekund... Obwód też mocny Leonard, Green, Neal. Jeżeli dystans będzie ,,siedział&quot; jestem spokojny o SAS.
Mają bogatą rotacje w przeciwieństwie do Lakersów a przecie dziś grali z GSW wyczerpujący mecz. Ostatecznie Kobe uratował swój zespół. Wydaje mi się, że ta drużyna nie ma przyszłości. Dlaczego? Osoba Howarda stoi na przeszkodzie, pomijając już FT(!) Gość wygląda na takiego co ma wszystko gdzieś. Widziałem nieraz jak się głupio uśmiecha po swojej nieudanej akcji. Chłop ma potencjał, ale kiedy po Bryancie spływa pot on ma jedynie mokro
w majtach. Nash oczywiście też Out.

Typ ryzykowny. Może się tu wydarzyć dosłownie wszystko.

Mogłem tego meczu nie ruszać, SAS zwolnili tempo i chyba pogodzili się ze swoją pozycja w tabeli. Brawa dla Lakow.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 23
⚽Lens - Bordeux (2-3)
Typ;Bordeux
Kurs; 2.05
Stawka;5j.
Wygrana; 10j.✅

Bardzo atrakcyjny kurs! Dla ,,żyrondystów&quot; to może być jedyna droga do europejskich pucharów w przyszłym sezonie. Dziś przyjdzie im zagrać z Lens, klubem kiedyś regularnie występującym w Ligue1. Gospodarze dziś bez; Jérôme Le Moigne (28/1), Pierrick Valdivia (28/11), Pierre Dukasse (12/0), striker Yoann Touzghar (24/11), Yahia (29/4).
W Bordeux 2 absencje, ale mało istotne. Miałem okazje oglądać ostatnie spotkanie Lens w lidze z Cean(pograłem zresztą Cean). Mecz zakończył się bezbramkowym remisem. Cean ,,siedziało&quot; na nich prawie przez cały mecz lecz nie potrafili udokumentować przewagi golem. Lens praktycznie bez okazji. Skupiali się tylko na obronie.
Dziś będzie im znacznie trudniej. Bordeux rozbiło wręcz Montpellier 4-2, dzięki wspaniałej współpracy Tremunilasa z Obraniakiem. Gra im się kleiła...
Liczę dziś na powtórkę dobrego występu Bordeux. W obliczu absencji w szeregach gospodarzy jestem skłonny postawić czystą 2.
Do tego under 2,5.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 24
San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves (95-108)
Typ; Minnesota
Kurs; 4,75

Ohlahoma City Thunder - Milwaukke Bucks (89-95)
Typ; Bucks
Kurs; 2,45
Ako; około 11
Stawka; 2j.
Wygrana; 22j.✅

Szalony dubel, ale to jest NBA! Kończy się sezon zasadniczy a zespoły oszczędzają swoich najlepszych graczy. SAS wyraźnie zwolnili tempo, upatruje przyczynę min w kontuzji Manu i chyba coś atmosfera się popsuła za sprawą Jackosna. Stepehen konflikotowy Pan dlatego SAS mogli go zwolnić. Popovich nie chciał już w drużynie czarnej owcy...
Green znacznie obniżył loty, nie jest skuteczny na obwodzie a do tego słabo broni. Wilki spokojnie dogrywają sezon i ten kurs kusi! Manu dziś pogra, ale po kontuzji. Dostanie kilka minut.
Jeżeli chodzi o kolejne spotkanie Durant out a Westbrick dostanie mało minut. OKC szykują się już na PO. Bucks mają już zapwnione 8 miejsce na wschodzie. Russel dziś może pograć na moją korzyść. Westbrick mając mało minut będzie rzucał i rzucał...
Dziś pograłem tylko over LAL-HOU. Polecam też Nuggets z handi, Phoenix bez Dragica.
Wszystkie informacje odnośnie absencji z rotoworld.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 25
⚽AS Saint Etienne - Rennes (1-0)
Typ; Saint Etienne wygra 90&#39;
Kurs;2,10
Stawka;4j.
Wygrana;8j.
✅

Na dziś finał pucharu ligi francuskiej. Trofeum według mnie padnie łupem ,,zielonych&quot;. W tym sezonie Saint Etienne gra solidnie i ma aspiracje nawet do gry w eliminacjach LM 2013/2014. Ostatnio seria remisów zdystansowała ich od trzeciej Marsylii na 4 punkty. Jak równy z równym grali u siebie z PSG i kto wie jak by się to potoczyło gdyby nie sędzia. Zieloni są w formie w tym sezonie, mają w swoich szeregach Abumeyanga (17goli), znanego z Szahtara czy Marsylii Brandao, Doświadczonych Bodmera, Clerca czy choćby Cohade. Jeżeli chodzi o ich rywali Rennes prezentują fatalną formę w tym roku kalendarzowym, na ostatnie 10 spotkań notują bilans 1-3-6. Mają też problemy w ofensywie. Zabraknie dziś jednego z najlepszych zawodników Allesandriniego. Już dziś Saint Etienne może sobie zapewnić europejskie puchary. Ja jednak wierze, że wykorzystają słabą formę Rennes i wygrają. Zasługują na to swoją postawą w tym sezonie.
wynik 2-0​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 27
????Miami Heat - Milwaukee Bucks (110-87)
Typ; Heat -6,5
Kurs; 1,33
????San Antonio Spurs - La Lakers (91-79)
Typ; Spurs -4,5
Kurs; 1,47
Ako; 1,96
Stawka; 5,1j.
Wygrana; 10j.✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 28
⚽FC Bayern - FC Barcelona (4-0)
Typ; Bayern
Kurs; 2.05
Stawka; 5j.
Wygranal;10j.✅
Pojedynek wagi ciężkiej!
Barcelona nie błyszczy formą na wyjazdach w tegorocznej edycji LM. W fazie pucharowej porażka z Milanem 2;0 i remis z PSG 2;2. Wiem był spalony Ibry, ale bardziej przykuwam uwagę do stylu Barcy. Na pewno była ona dalece od tego co prezentowali chociażby w poprzedniej edycji. Dziś goście dodatkowo poważnie osłabieni w defensywie (Puyol, Adriano, Mascherano). Z PSG u siebie Barcelona miała sporo szczęścia (Lavezzi) i Messiego!
Dziś przeciwnik chyba najsilniejszy z możliwych; Bayern. Chłopcy po bolesnych porażkach w poprzednim sezonie trenowali jeszcze więcej i dziś ocierają się o perfekcje. Są w świetnej dyspozycji...Kto by pomyślał, że teoretycznie najciekawsza para 1/4 LM była najbardziej jednostronna. Bayern zmiótł Juve a 2;0 na Allianz Arena było najmniejszym wyrokiem. Jeżeli skuteczność gosp. nie zawiedzie wygrają ten mecz. Czy rywalizacje? O tym będziemy mogli dywagować po tym spotkaniu.
brałem jeszcze możliwość Bayern over 1,5 ale kursy pospadały.
Moje przewidywania;
Bayern 3;1
Gomez strzeli.
Barca over 2,5 kartki.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 29
⚽Borussia Dortmund - Real Madryt
Typ; Real over 1,5 gola
Kurs; 2.00
Stawka; 3j.⛔
Wygrana; 6j.

Dziś drugi półfinał LM gdzie Real zagra z Borussia na wyjeździe. Postanowiłem postawić bramki Realu, ogólnie skłaniam się ku przyjezdnym. Wielka szansa na uratowanie sezonu dla ,,Królewskich&quot;!!
Spotkań grupowych nie biorę za bardzo pod uwagę. Mamy już półfinał poza tym forma RM nie rozpieszczała we wspomnianych pojedynkach. Borussia u siebie jest mocna, ale ostatnio z Malaga miała spore problemy. Sam byłem zaskoczony przebieg meczu (nie chodzi mi o ostatnie minuty). Malaga zagrała wspaniale i pokazała, że da się przyćmić BVB, niestety w końcówce zabrakło koncentracji. Na pewno muszę wspomnieć też o czynniku poza sportowym. Transfer Gotzego do Bayernu oficjalnie został potwierdzony we wtorek. Jest to cios dla wszystkich sympatyków BVB jak i kolegów z drużyny. Jestem też ciekaw reakcji kibiców. Mogą być gwizdy a wiemy jak deprymująco czuje się wtedy sportowiec, Mario jest młody i wątpię aby już był przyzwyczajony do takiej sytuacji.
Real na niemieckiej ziemi gra słabo, pamiętam męczarnie z Bayernem, Beyrem czy nawet Werderem. Jednak w obliczu umiejętności taktycznych Mourinho dziś jestem dziwnie spokojny o Real. Na Bernabeu Mistrz Hiszpanii traci gole u siebie jak leci. Mou dobrze o tym wie, dlatego dziś ofensywa będzie odgrywać ważniejszą rolę niż defensywa. CR7 jest w gazie! Obrona BVB zresztą z Malagą nie wyglądała zbyt dobrze, kto wie gdyby nie latający Waidenfeller.
Przewidywany wynik 1;2 lub 2;2
Real wykorzysta rzut karny
Real DNB

PS; Jestem fanem Realu także tego nie będę się rozpisywał...​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Statystyki
25 kwiecień

Podane typy; 36
Trafione typy; 19
Nietrafione typy; 17

Podane kupony; 29
Trafione kupony; 14
Nietrafione kupony; 15

Łączna suma stawek; 108j.
Wygrana; 125j.

Yield miesiąca; 15,74%

Jestem zadowolony, szczególnie 2 połowa kwietnia była udana i to pozwoliło z nawiązką odrobić straty z początku miesiąca.
Ograniczyłem też liczbę typów z przyczyn nie do końca zależnych ode mnie.
W NBA Play-offy, cięższy kaliber do typowania porównując z sezonem zasadniczym. W piłce kopanej sezon powoli dobiega końca i zespoły nie mogą sobie już pozwolić na jakąkolwiek kalkulacje...
Kolejne statystyki 25 Maja!
Pozdrawiam followersów ????

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 2
LA Clippers - Memphis Grizzlies (93-103)
Typ; Memphis
Kurs; 3,1
Stawka; 2j.
Wygrana; 6j.✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 3
????Chicago Bulls - Brooklyn Nets (92-95)
Typ; Nets over 91 pkt
Kurs;1,83
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,6j. ✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 4
⚽Ross Country - Celtic Glasgow (1-1)
Typ; Ross Country DNB
Kurs; 3,25
Stawka; 2j zwrot

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 5

????San Antonio Spurs - Golden State Warriors (129-127)
Typ; Spurs over 105 pkt
Kurs;1.83
Stawka;3j.
Wygrana;5.5j✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 6
⚽Chelsea Londyn - Tottenham (2-2)

Typ; Azjatycka Suma Goli Powyżej 3
Kurs; 2,2
Stawka; 3j.
Wygrana; 6j.✅
Bet365​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 7
????Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Typ; Spurs -5
Kurs; 2,5
Stawka; 2j.⛔
Wygrana; 5j.

Handi było do ogarnięcia​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 8

????Zach Randolph Over 10,5 zbiórki (12 zbiórek)

Kurs; 2.00
Stawka; 2j.
Wygrana;4j.✅

Kupon 9
????Kevin Durant Under 49,5 (pkt, asysty, zbórki) (41)
Kurs;1,83
Stawka;1,5j
Wygrana; 2,7✅

Kupon 10
????Chicago Bulls - Miami Heat (65-88)

Typ; Bulls win
Stawka 2j⛔
Kurs; 4,1
Bet365.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 11
????San Antonio Spurs - Golden State Warriors (109-91)

Over; 195
Kurs;1.9
Stawka; 2j.
Wygrana, 3,8j.✅

Kupon 12
Roy Hibbert over 9,5 zbiórki (11 zbiórek)

Kurs;1,8
Stawka; 1j
Wygrana; 1,8j✅

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 14
????New York Knicks powyżej 92,5 pkt (75-85)
Kurs; 1,83
Stawka; 3j⛔
Wygrana; 5,5j

Kupon 15

????Tim Duncan Under 33,5 (pkt, zbiórek, asyst) (27)
Kurs; 1,83
Stawka; 1j.
Wygrana; 1,83j.✅
Bet365​

Do góry Bottom