Kupon 38
???? Boston Celtics - Miami Heat (103-105)
Typ; Heat over 96,5 pkt
Kurs; 1,83
Stawka; 5,5j
Wygrana; 10j
Linia z Bet365. Zapowiada się niesamowite widowisko w TD Garden. Występ KG wciąż jest 50/50, ale to jest prestiżowy mecz dla Celtics i pewnie Garnett ostatecznie zagra. Niemniej na pewno nie jest w 100% na siłach i tu upatruje min szansę. Wierzę w Allena i close game a może nawet dogrywkę?
Kupon 39
????Chicago Bulls - Denver Nuggets (118-119)
Typ; Denver -5
Kurs; 2.00
Stawka; 4j.
Wygrana; 8j
Chicago ma krótką ławkę a dodatkowo dziś mogą nie zagrać Hinrich, Hamilton i Gibbson. Noah i Boozer nie będą mieć łatwo z Fariedem czy Javalem. Jeżeli goście zagrają tak jak nas do czego w tym sezonie przyzwyczaili to o handi się nie boje.
Kupon 40
???? Utah Jazz - New York Knicks (83-90)
Typ; Utah -5,5
Kurs; 1,41
????New Orleans Hornets - Golden State Warriors (93-72)
Typ over 188,5
Kurs; 1,44
Ako; 2.00
Stawka; 3j.
Wygrana; 6j
NYK ogromne problemy kadrowe i B2B. Wczoraj w Staples Center nawet nieźle bronili, ale w ataku słabo. Pod koszem emeryci; Martin, Camby, Thomas... A po stronie Gospodarzy właśnie ,,wysocy" odgrywają największą role. Przeczytałem na Twiterze, że zagrają wysoką 5.(Jefferson, Favors, Millsap). Jazzmani dodatkowo nadal liczą się w walce o playoffy. Jest to drużyna swojego parkietu i dziś mają duża szansę ograć drużynę z Nowego Jorku.
Pogram over 15,5 na Millsapa dodatkowo.
Poza tematem ;
Bobki,
Cavs, over Pierca, Portland.
Małe podsumowanie; Miami pewnie, liczyłem na Celtics i się nie zawiodłem bo postawili wysoko poprzeczkę. LBJ 37pkt...
Denver w 3 kwarcie prowadziło nawet 16pkt, jednak świetna skuteczność na obwodzie ,,Byków'' jak i głupie straty przyjezdnych doprowadziły do close game.
Chołpaki z Utah nie zasługują na playoffy.
Pierwszy kupon w danym poście jest zawsze najpewniejszy jak coś ????