>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 13
????New York Knicks - Indiana Pacers (96-102)
Typ; Indiana -5,5
Stawka; 5j./ Kurs; 1,83
Zwrot; 9,15✅

Indiana wystartowała najlepiej z pośród wszystkich drużyn w lidze. Dziś jadą do Nowego Jorku na mecz z Knicksami którzy jak już pisałem mają problemy ze środkowym. Taysona zastępuje Bargnani. Nie jest to dobry obrońca delikatnie mówiąc. Na przeciw Włocha gra Hibbert. na pozycjach 4,5 Pacers mają ogromną moc. Indiana druga defensywa w lidze. A co najciekawsze nie napisałem o największym kozaku gości- Paul George! W tym sezonie poprawił swój rzut i ma apetyt na MVP. Do swojego miasta powraca młody Stevenson, będzie mega głodny dziś. Co do Knicsow to u siebie są mogą się ,,pochwalić&quot; bilansem 1-5!
Wczoraj grali z Pistons, są B2B. Mecz przegrali. Dziś nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Indiany. Pamiętajcie hasło przewodnie NBA-where amazing happens? Ja pamiętam, dlatego przysłowiowego domu nie stawiam.

Kupon 14
????Hawks (1,47) + ????Miami Heat -2 (1.39)
Ako; 2
Stawka; 2,5j.
Zwrot; 5j.✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 15
????Oklahoma City Thunder - LA Clippers
Typ; Clippers -1,5
Kurs; 3,25 /Stawka; 2j.⛔

Value ogromne, zgadzam się z kolegami z forum. Grzech nie zagrać. Ja dodatkowo pokuszę się o małe handi. Stawka mała bo po co forsować ????
Thunder już ostatnio mogli z Nuggets przegrać, ale goście partaczyli wolne i dali ostatecznie się dogonić. LAC są znacznie lepsi i up tempo będzie im sprzyjać. Czas na pierwszą porażkę OKC u siebie.
Edit; lac bez obrony.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 16
????Memphis Grizzlies - Houston Rockets (86-92)
Typ; Memphis
Kurs; 2.00/Stawka; 3j.⛔
Wchodzę w Miśki z rozsądną stawką. W obu ekipach osłabienia; W Memphis na 100% nie zagra Gasol a w Houston na 90% nie zagra James Harden. Ogólnie to będzie ciekawe spotkanie ze względu na styl gry prezentowany przez obie ekipy, wolna gra, rozsądna w obronie gospodarzy i dynamiczni na parkiecie Rakiety rzucający jak szaleni.
Dwa bieguny mówiąc krótko. Dlaczego Memphis? Myślę że ich szybki powrót do obrony będzie kluczowy do powstrzymywania Rockets. Howard wcale nie będzie miał łatwo z Randolphem, Allen, Prince czy Conley to świetni defensorzy. Beverley czy Lin nie będą mogli sobie beztrosko biegać.

Kupon 17
????Portland Trail Blazers - New York Knicks (102-91)
Typ; NYK
Kurs; 3,6/Stawka; 2j.⛔
Typuje Knicks, kurs mnie bardzo zachęca do tego typu. Rozum i mecze które widziałem NYK podpowiadałby zagranie małego Handi na Portland, ale to jest NBA. Knicks obok Netsow, patrząc przez stosunek potencjału do gry są najgorsi. Dziś jednak ewentualna absencja Matthewsa skłania mnie do poszukania porażki gosp., bo ile NYK mogą przegrywać? Mo Williams nie zagra i krótka ławka Portland jest jedną z przyczyn mojego dla którego słucham przeczucia.
Kupon 18
????Miami Heat - Phoenix Suns (107-92)
Typ; Heat -12

Kurs; 1,9/ Stawka; 4j./7,6✅
Mój główny bet na dziś. Ostatnio Miami blisko kompromitującej porażki z Magic u siebie. Mistrzowie weszli w sezon mało skoncentrowani - szczególnie defensywa. LBJ w jednym z wywiadów porównał obronę do niezbyt przyjemnej substancji. LeBron jest mega ambitny i jako lider podrywa kolegów. Suns dobrze zaczęli mimo niskich notowań, ale trzeba ciułać gdzieś te porażki przed kolejnym draftem.

EDIT; Miami, typ który był dziś daniem głównym na✅.
Memphis przegrali 4q 23 do 38...​

Otrzymane punkty reputacji: +1
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 19
⚽Zenit St Petersburg - Atletico Madryt
Typ; Zenit
Kurs; 2,25/Stawka; 3j.
Diego Godin, Filipe Luis, Mario Suarez, Arda Turan, Diego Costa czy David Villa - Ci zawodnicy nie zostali powołani na dzisiejszy mecz. Atletico już w komfortowej sytuacji ma zapewniony awans do fazy 1/8 finału w LM. Zenit walczy o drugą lokatę a za ich plecami jest FC Porto które dziś z pewnością poradzi sobie z Austria Wiedeń. Zenit mnie ostatnio nie zachwyca, lekki spadek formy widoczny. Dziś jednak daje im szanse, grają u siebie, specyficzne warunki atmosferyczne i z osłabionym rywalem. Muszą to wykorzystać.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 20
Tottenham - Manchester United
Over 3 gole/ Kurs; 2,5/ Stawka; 3j./ Zwrot7j.
Kupon 21
Liverpool DNB+PSG+City over 1,5 gola
Ako; 2.01 Stawka;3j⛔
Kupon 22
Catania - Milan
Catania DNB 3,75/ Stawka;2j.⛔
Kupn 23
Slavia Sofia - Botev Plodiv
Slavia Sofia Kurs; 4.00 /Stawka;2j.⛔
Kupon 24
Athletic Bilbao - FC Barcelona
Bilbao over 1,5 gola 3.00/ Stawka;2j.⛔
Kupon 25
Chievo 2.05 + Kasimpasa DNB 1.9
Ako.3,9. /Stawka;2j./Zwrot4j.✅
Kupn 26
4Inter 1,4 + Bordeux 1,4
Ako; 2.02/Stawka; 3j.⛔
Słabo to wyszło, Liverpool strasznie popsuł mi kupon. Bilbao podejrzewałem, że wygra lub zremisuje ale wybrałem ich gole :zoltakartka:​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 27
????LA Clippers - Indiana Pacers (100-105)
Typ; Pacers -3,5
Kurs; 2,5
Stawka;3j./Zwrot;7j.✅

Kupon 28
????New York Knicks - New Orleans Pelicans (99-103)
Typ; Knicks -2
Kurs; 1.9
Stawka;2j.⛔
Edit; NYK grają dalej kupie, przegrywają wszystko jak leci. A już niebawem mecz o życie Brooklyn Nets-New York Knicks ????​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 29
Phoenix Suns - Toronto Raptors
Kurs;2,6
Typ; Toronto 1j.⛔

Kupon 30
Wizards -4,5 + Portland - 5,5
Ako; 1,94/2j.⛔

Kupon 31
Houston Rockets - Golden State Warriors
Typ; GSW -2
Kurs; 3,15/2j.⛔

Kupon 32
Sacramento Kings - La Lakers
Over; 202/1,9
NO Pelicans - OKC
Pelicans; 2,86
Ako;5,44
Stawka;2j.⛔

One Big Shit, szukałem dogów :oops:

tobias 359

tobias

Użytkownik
Podsumowanie Listopada (na dzień 04.12.13)
Statystyki;
Podane Typy;29
Wygrane; 12
Suma Stawek;79,5j.
Suma Zwrotów;81,55j.
Yield;2,58%

Ważne, że ✅ aczkolwiek nie ma się czym podniecać. Te wynalazki z piłki zaniżyły Yield. Kolejne statystyki postaram się zamieścić 4 Stycznia.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 1

OKC - LA Lakers

Typ; OKC -7,5/ kurs 1,41
Stawka; 5j/7j.✅

Spodziewam się tu blowoutu. Lakersi dziś bez nominalnego rozgrywającego (Nash,Blake i Farmar OUT), Podobno to Kobe ma przejąć rolę jedynki w jakimś stopniu. Czy to wypali? Nie wiem, jest to mało istotne wobec tak mocnej ekipie. OKC u siebie nie doznali jeszcze porażki. Thunder na każdej pozycji mają przewagę. Przyznam nie doceniałem ich, ale kiedy wygrywali ze Spurs czy Pacers to się do nich przekonałem. 119;95

Kupon 2

Atlanta Hawks - Washington Wizard
Typ; Hawks -4,5 /kurs 1,71
Stawka; 4j⛔

Wizard bez Nene, Beala i Webstera. Druzyna Gortata na wyjazdach 3-7 wygrywali ze szpitalem Milwukee, skłóconymi Cavs marnując ogromną przewagę i z 76ers. Atlanta na tak słabym wschodzie może spokojnie celować w playoffy. U siebie potrafią namieszać, z tak osłabionymi Wizadrs muszą wygrać. Gortat stanie na przeciw Horforda i Milapa, łatwo nie będzie.

Kupon 3

Golden State Warriros - Houston Rockets
Typ; Houston Rockets 2,35
Stawka; 3j/7j.✅
Kupon 3,4,5

Dogi, które warto pograć małą stawką. 4,5,6⛔

Philadelphia76 Kurs 3,6/ Stawka;2j

Sacramento Kings Kurs 3,3 /Stawka;2j

Brooklyn Nets Kurs 3,1/Stawka;2j

W sobotę ominęły mnie fajne bety a w piątek coś mało underdogow weszło ⛔

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 7
Tottenham - Liverpool
Tottenham over 1,5 gola
Kurs; 2,1 /4j.⛔
Tottenham -1 azjan
Kurs;3,7 /2j.⛔
Gram dziś w stronę kogutów. Widzę w ich grze poprawę, bardzo mi się podoba wystawienie Dembele na ŚP. Lepiej grają w przodzie. Liverpool dziś bez Gerarda myślę sporo traci.​

Tottenham dziś nie istniał, zmasakrowany. :-|

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 9
????Miami Heat - Indiana Pacers (97-94) So close...
Typ; Indiana
Kurs; 2,4 /Stawka; 3j⛔

Kupon 10
????Toronto Raptors - Charlotte Bobcats (102-104)
Typ; Bobcats
Kurs;3,5 /Stawka;2j./Zwrot;7j.✅

Kupon 11
????Phoenix Suns - San Antonio Spurs (209)
Typ; Over 202
Kurs; 1,9 /Stawka;2j/Zwrot;3,8j.

Kupon 12
????Knicks -4 + Nets -4
Ako;3,56 Stawka;2j

Kupon 13
????Clippers - NOP over 205 + Minnesota Timbervolves -3,5
AKo; 3,91 /Stawka;2j

Jedziemy dość odważnie dziś.​

Edit; Indiana nie utrzymała wypracowanej przewagi i ostatecznie poległa, wielka szkoda również overu Clippers-Nop. zabrakło 3 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +2
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 14

⚽West Ham - Arsenal Lodyn
Typ; over 3,5 kartek
Kurs;1,73/Stawka; 4j.

Kupon 15
Chelsea over 2,5 gola
Kurs;2,5/Stawka2j.​
Jedna wielka kupa.
Kupon 16
City -1 azjan po kursie 2,3/Stawka;3j.
Brak Gerrarda i lewa strona obrony (Shako Sisokho)

tobias 359

tobias

Użytkownik
Statystyki za 2013 r .​

Kupiłem sobie nowego laptopa i nie miałem przez spory okres czasu dostępu do moich statystyk. Jak widzicie zanotowałem minus. Grudzień w połowie odpuściłem i ten rok również zaczynam od przerwy z powodów osobistych. Kiedy zacznę prowadzić temat? Niestety nie jestem w stanie teraz tego określić. Zobaczę jak mi pójdzie sesja i pisanie pracy licencjackiej. Na tym polu chcę się teraz rozwijać ????

Mam nadzieje, że przegapiliście te nietrafione typy. Pozdro

Wygrana; 582,2
Stawka; 624,4 +40

Yield; -6,76

Do moderatorów; proszę nie kasować mojego tematu.​

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom