>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nba & Piłka Nożna

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 12
????Utah Jazz - Portland Trail Blazers (92-99)
Typ; Portland
Kurs; 2,55
Stawka; 2j.
Wygrana; 5,1✅

Ten cały preaseson jest jednym wielkim dogiem. Podstawowi gracze jedynie się przecierają, a zawodnicy z rezerw walczą o kontrakty. Niektóre spotkania nie są nawet transmitowane. Podsumowując Utah jest jak najbardziej do ogrania i widzę w tym kursie grubą przesadę. Kiedy pisałem tego posta kurs spadł z 2,6. Jazz stracili dwoch wysokich Millsapa i Ala, trwa przebudowa stąd Jazzmani personalnie wyglądają słabo.

Kupon 13
????Houston Rockets - Orlando Magic (108-104)
Typ; over 204,5
Kurs; 1,9
Stawka; 2j.
Wygrana; 3,8✅
10 rocznica powstania Toyota Center. Nie wiem jak do tego typu eventow podchodzi się w NBA. Wiem jedno, powinien paść over. Rockets wyglądają wyśmienicie. Ofensywa funkcjonuje, Howard wreszcie zaczyna grać. Harden penetruje i dołoży coś na dystansie. Casspi w formie.
Rakiety wyglądali bdb z Indiana i dziś przejadą się po Magic. Co do Orlando grają bez ciśnienia, w ich składzie nie zobaczymy pseudo all-starów.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 14
⚽Zenit St Petersburg - CSKA Moskwa (2;0)
Typ; Zenit 1,75
Kurs; 4j.
Wygrana; 7j.✅
Ja już dziś pobieram Zenit. Prawdopodobnie jutro kurs trochę spadnie. Hitowe spotkanie w Russian Premier League, mecz mistrza z wicemistrzem Rosji. Faworytem według mnie jest Zenit grający u siebie. Bilety na ten mecz zostały już wyprzedane tak więc prestiż tego spotkania stoi na wysokim poziomie. Forma ligowa CSKA jest fatalana, LLDL. Remis z ogołoconą Anzhi 0;0. Porażka u siebie z D.Moskwa i 2 przegrane na wyjeździe na gorących stadionach, ze Spartakiem i Terekiem Grozny. Na co chciałbym zwrócić uwagę? CSKA w tych 4 meczach nie strzeliła nawet gola! Tak słaba dyspozycja ma pewnie skutek min. w kontuzjach; Doumbia, Dzagoev. Na Zenit Ci zawodnicy mają być dostępni aczkolwiek Doumbia nie jest jeszcze gotowy do gry w stu procentach.
Zenit przed tym sezonem, wydanymi pieniędzmi jasno pokazał, że celuje w mistrzostwo. Gospodarze piątkowego meczu w ostatnich spotkaniach ligowych; WWWW, 15 goli strzelonych! Na uwagę zwraca wygrana ze Spartakiem 4-2. Podopieczni Spalletiego są w formie i dziś mają szansę powiększyć przewagę nad jednym z kandydatów na mistrza.
Warta uwagi jest też żółta kartka dla Dzagoeva. Chłopak ma problemy, kiedy jego drużyna przegrywa.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 16
⚽AC Milan - Udinese
Typ; Udine +1 (azjan)1,65

⚽
Newcastle - Liverpool
Typ; Newcastle powyżej 4,5 rożnych. 1,66
Ako;2,7 Stawka; 3j.⛔

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 18

⚽Chelsea DNB (1,57), Barcelona DNB (1,25), Bayern (1,07)

Ako 2.0

Stawka; 5,1j./8,5✅

Wchodzę w ten tripel dość grubo. Zabezpieczam się DNB bo wiadomo na wyjeździe różnie bywa. Do Barcelony wrócił Messi a Milan jest cieniem zespołu choćby z poprzedniego sezonu. Chelsea wtopa z Bazylea u siebie, sytuacja jeszcze nie jest wyjaśniona. Schalke problemy personalne. Bayern dla mnie gra obecnie najlepszą piłkę w Europie i takie Pilzen dostanie 3;0 spokojnie.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 20
????Golden State Warriors - Portland Trail Blazers (74-90)
Typ; Over 191,5 (1,9)
Stawka; 3j.
Wygrana; 5,7j.

Całe 164 pkt???? Chyba czas odpuścić sobie overy/undery w preason. Niebawem zaczyna się regular i drużyny już się oszczędzają. Wybaczcie!​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 21

⚽Manchester United - Stoke City
Typ; ManU 1,33
⚽Bayer Leverkusen - Augsburg
Typ; Bayer over 1,5 gola 1,65
Ako;2,15
Stawka; 4j./8j✅

Kupon 22
⚽Southampton - Fulham
Typ; Fulham DNB 4,5
Stawka; 2j.⛔
Przyznam, jestem zaskoczony tymi kursami, dla mnie jest to manipulacja. Fulham nie jest aż tak słabe. Warto spróbować za drobne. Obstawiam 1;1 albo minimalną wygraną gości.
Kupon 23
⚽Valenciennies - Evian
Over 2 gole 1,57
⚽Elche - Granda
Elche DNB 1,36
Ako; 2,14
Stawka; 3j.⛔

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 24
⚽ManU (1,36)✅ + ????La Clippers -5 (1,47)⛔
Ako; 2.00
Stawka;5j.

Mam problem z netem dlatego dziś dość ubogo ????

Edit; Dziś obejrzę powtórkę tego spotkania, bo muszę to zobaczyć jeszcze raz :grin:
3/4 forum chyba dziś pograło na Clippers, bardzo nie miła niespodzianka.
Mam już dostęp do internetu.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 26
????Utah Jazz - Houston Rockets (93-104)
Typ; Rockets -2,5
Kurs; 1,5
???? Philadelphia 76ers - Chicago Bulls (107-104)
Typ; Bulls -4
Kurs; 1,42
Ako; 2,13/ Stawka; 4j.
Po ostatniej udanej nocce z NBA dziś postanowiłem wlepić typy do tematu. Rakiety zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie w meczu z Mavs. Harden i Howard stanowili o sile zespołu. Wynik nie oddaje do końca przebiegu spotkania. Od początku Rockets narzucili szybkie tempo i kontrolowali przebieg spotkania niemal przez cały mecz zachowując bezpieczną przewagę. W ostatniej kwarcie dzień konia miał Crowder - trafiając trójki dał nadzieje przyjezdnym, ale tylko na moment. Co do Utah wszyscy wiemy o starcie Millapa i Jeffersona. Haywar postanowił nie przedłużać kontraktu i za rok on tez odejdzie. Nie wiem jak to wpłynie na jego grę. Oba zespoły B2B, Houston pod koniec meczu już w przewietrzonym składzie.
Phila zaskakuje pozytywnie wynikami od początku sezonu. Chicago, drużyna z aspiracjami powinna sprowadzić na ziemię 76ers. Wielu uważa, że mają tankować, dziś super okazja do nabijania rekordu.
Kupon 27
????Dallas Mavericks - Mamphis Grizzlies
Typ; Mavericks 1,76

????Indiana Pacers - Clevaland Cavaliers
Typ; over 188 1,9
Ako;3,2/ Stawka; 2j.
Stawiam na Mavs mimo wczorajszej porażki. Mempis po zmianie trenera lekko zagubione. Nie grają aż tak wewnętrznie i atuty w postaci ,,Twin towers&quot; nie są do końca wykorzystywane. Wczoraj wygrana z Pistons po dogrywce. W OT ,,młoty&quot; popełniali tak głupie straty, że ,,miśki&quot; musiały to wygrać. Mavs przespali wczorajszy początek, zresztą Rockets są lepsi i mieli prawo przegrać. Dirk dobrze wygląda i Ellias może wreszcie odpali. Stawka mała.
  • Po weekendzie podsumowanie poprzedniego miesiąca.

Edit; Niestety 50% skuteczność to za mało. 76ers wygrali z Heat i Bulls, not bad.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Podsumowanie
Sierpień-Wrzesień
Suma Stawek; 121,6j.
Suma Wygranych; 83,2j.
Yield; -31,5!

Fatalny okres w moim wykonaniu! Po 3 miesiącach na✅ przyszedł okres kiedy nie sprostałem i tym samym zaliczam minus. Niepotrzebnie brałem się za typowanie kiedy 80% czasu przeznaczałem na pracę i odpoczynek po robocie. Wpadło też kilka niespodziewanych wyników...
Statystyki każdego 4 dnia miesiąca. Teraz zabieram się za pracę licencjacką i mam nadzieje pogodzić wszystkie obowiązki.
Dziękuje za odwiedzanie tematu i reputacje.
Masz pytania lub masz jakieś uwagi?Zapraszam na PW

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 1

???? New York Knicks - San Antonio Spurs (89-120)
Typ; Spurs; -3,5

Kurs; 1,95
Stawka; 4j. /7,8j.✅

Pierwszy typ w nowym miesiącu. Knicks bez kontuzjowanego Chandlera i już na wejściu przewaga po stronie Spurs. Na pozycji 5 zobaczymy od początku Bargianiego (rotoworld)a jego braki w defensywie przy tak zespołowym, dobrze zorganizowanym teamie Popovicha będą widoczne. Smith powróci, ale nie zagra więcej niż 36 minut. Nie wiadomo jak zagra po absencji. Anthony ma małe w wsparcie w ofensywie do tego będzie go bronił Kwhai, według mnie jeden z najbardziej utalentowanych zawodników w lidze. Co więcej Knicks u siebie jak na razie 1-2. Przegrana z Bobcats i ładnie lanie od Wolves. Spurs ostatnio bardzo szczęśliwie wygrali z GSW, ,,popisując&#39;&#39; się słabą skutecznością z pola 39%, ale takie mecze się zdarzają. Jeżeli SaS zagra na swoim poziomie to Spikowi Lee zostanie tylko przybić piątkę Duncanem.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 1
????Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs (85-109)
Typ; Spurs 1,34
????Indiana Pacers - Memphis Grizzlies (95-79)
Typ; Indiana 1,35
Ako; 1,83
Stawka; 4j./7,3✅
Spurs zrobili miazgę z NYK ostatniego dnia i dziś czeka ich kolejny mecz na wschodnim wybrzeżu. Phila nadspodziewanie dobrze rozpoczęła sezon i tym samym zaskoczyła nie jednego kibica NBA. GSW pokazali miejsce w szeregu 76ers i dziś myślę spotka ich to samo. Nie zagra Duncan, ale patrząc na rotacje Popa to nie jest jakieś wielkie osłabienie. Diaw dostaje sporo minut i nie będzie problemu na 4. Garbage Time w MSG rozpoczął się 7 minut przed końcem, także o jakimkolwiek zmęczeniu nie możemy mówić.
Co do drugiego spotkania to Indiana może pochwalić się bilansem 7-0. Dziś przyjdzie im zagrać spotkanie z mocnymi Miśkami. Jak już wcześniej pisałem Grizzlies po zmianie trenera przeżywają lekkiego kaca.
Indiana z wielkim Georgem i Hibertem, który z Westem powinien skutecznie zatrzymać Twin Towers z Memphis. Indiana wreszcie ma ławkę...

Kupon 2
????Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks (94-103)

Typ; Hawks 1,74
Stakwa; 2j./3,4✅

Kupon 3
????JJ Redick over 16,5 (7 pkt)
Kurs; 1,83/2j.⛔
Redick świetnie wkomponował się do nowej drużyny. JJ oddaje sporo rzutów z dystansu po zasłonach. Dziś Clippers grają z Minnesota. Oba zespoły dość overowe i myślę, że możemy się spodziewać kanonady dystansowej z obu stron. Mała stawka, bo każdemu może się zdarzyć gorszy dzień.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 4
????Miami Heat - Milwukee Bucks (118-95)
Typ; Heat -9,5
Kurs; 1,47

????Golden State Warriors - Detroit Pistons (113-95)
Typ; GSW -4
Kurs; 1,4
Ako; 2.06
Stawka; 4j/8j.✅
Bucks sporo kontuzji i dziś zagrają z Heat, którzy są podrażnieni po ostatniej porażce z Celtics. Ogólnie bilans 4-3 i słaba defensywa zaniepokoiła lidera Miami LBJ&#39;a. Nie mam zwyczaju stawiać wysokich handicapów. Dziś jednak przesłanki mnie przekonują do tego typu.
GSW jest po prostu lepszym zespołem. Detroit dopiero zaczyna się zgrywać w nowym składzie. Silnie obsadzone pozycje 4,5. Problemy na obwodzie.

Kupon 5
Bradley Beal powyżej 20,5 pkt.

Kurs; 1,83 Stawka; 1j.⛔
Już przed meczem z OKC miałem grać linie 19,5 Beal&#39;a ale zabrakło jaj. Dziś nie popełnię tego błędu i zgram. Kolega Gortata jest Hot, sypie trójkami. Ostatnio zaliczył Carier High 34 pkt właśnie w Oklahomie.

edit; Indywidualne popisy odpuszczam.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 6
????San Antonio Spurs - Washington Wizards (92-79)
Typ; SAS -3,5 / Kurs 1,34

????LA Clippers - Oklahoma City Thunder (111-103)
Typ; Clippers / Kurs 1,54
Ako; 2.00 Stawka; 4j./8j.✅
SAS po małej wycieczce na wschodnim wybrzeżu wracają do własnej hali. On Road bardzo udane, u siebie powinni kontynuować passe zwycięstw. Wizard dopiero się zgrywają, trener widać trochę eksperymentuje z rotacją.
Co do Clippers to przyznam jestem lekko rozczarowany ich grą. OKC jednak są na nich za słabi. Ich gra w ofensywie głównie opiera się na KD i powracającym po absencji Russelem W. Thunder bez Perka co jest jednym z powodów dla których tak typuje.
Kupon 7
????Boston Celtics - Charlote Bobcats
Typ; Celtics 1,43
????Portland Trail Blazers - Phoenix Suns
Over; 194,5 pkt 1,44
Ako; 2.00
Stawka; 3j.⛔

Kupon 8
????Hawks -4,5 + Utah Jazz
Stawka 1j⛔/ Ako 4,2
Edit; Główny kupon siedzi.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 9
????Chicago Bulls - Charlotte Bobcats (86-81)
Typ;-6,5
Kurs;1,41
????Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers (97-94)
Typ; -6,5
Kurs;1,35
Ako;1,92
Stawka; 4j.⛔

Kupon 10
????Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets (115-113)
Typ; Nuggets/4,75
Stawka; 1j.
Value!

Kupon 11
????Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers (98-108)
Typ; Brooklyn -2,5
Stawka; 2j / 2.0

Edit; Fatalna noc, szkoda Denver bo prowadzili niemal przez całe spotkanie. Będzie lepiej.​

tobias 359

tobias

Użytkownik
Kupon 12
⚽Borussia Dortmund - Bayern Monachium (0-3)
Typ; Bayern over 1,5 gola
Kurs; 1,83/ Stawka;4j.
Zwrot; 7,3✅

Borussia bez Subotica, Hummelsa, Shmelzera i z Piszczkiem, który dopiero powraca po kontuzji. Zwycięstwa Bayernu nie zaryzykuje, ale 2 bramki przy takich osłabieniach dla ofensywnie grającego Bayernu powinny paść.
Już dziś pobieram, kursy zapewne będą spadać.​

Do góry Bottom